Esimerkkejä taas siitä

Anonyymi

käyttäytymisestä, josta olette niin ylpeitä.

Otetaan ihan tuore tapaus ensin. Eilen ulkoillessa luonnossa vastaan tulee pieni porukka koiransa kanssa. Poikkesin vähän ennen kohtaamista sivupolulle niin kuin oli tarkoituskin. Siinä eteenpäin mennessäni rupesi selän takaa kuulumaan omituisia heittoja. Vilkaisin olkani taakse, vähän pitempään, ja siellähän se porukka tuijotteli meikäläistä, siellä oikein kättä nostettiin silmille ettei aurinko häikäise ja yhden suu kävi sen minkä kerkis. No, sitä vaan, että meikäläinen ei millään tavalla häirinnyt tätä porukkaa, ei sanaakaan sanonut, ei elettäkään tehnyt niihin päin, mutta mitäs, siitä porukasta yksi suulas rupesi soitteleen poskeaan. En tunne yhtäkään siitä sakista, aikuisilta näyttivät, vaikkei käytös ehkä aikuisuutta todista, ja kun en kerran tunne, niin en ole kyllä millään tavalla missään tai koskaan sitä porukkaa loukannut. Mutta niin vain näyttää olevan, että tolla porukalla on joku oikeus häiritä minua!

Yks juttu muuten, jos joku jossakin kuvailee ihmistä salaa tai vaikka ihan röyhkeästi tämän nähdenkin nostelee vaikkapa junassa matkustaessa kännykameraa tähän päin... eli ottaa todennäköisesti kuvan, ja levittelee sitten sitä kuvaa ympäriinsä jossakin somessa, jossakin omissa nettikanavissaan ja liittää siihen jotain törkypuheita, lapsellisuuksissaan, hähä hähähäää, niin mitäs se on? Mitäs se on?
Nää huutelijat, niin niillä oikein tuntuu toi järki pelaavan! Eikä sen tarvi olla mikään kakara joka noin tekee, kyllä sitä vissiin ihan jotkut niistä yhteiskunnan niin korkealla arvostamista tähän samaan pystyy! Sehän on jopa tässä taannoin julkisuuteen kerrottu, mitä nämä arvokkaat niissä omissa someryhmissään puuhaavat!
Ai, että sitä saa mitä tilaa vai? Yks juttu, valopäät, mietipä onko esimerkiksi tässä tekstissä liitteenä yhtäkään kenenkään henkilöllisyyden paljastavaa kuvaa tai nimeä?Onko?

Toinen tapaus viime kesältä, siis tämä on vain esimerkkitapaus, kyllähän tätä samanlaista kohtaa harva se päivä, olette te niin kummallista porukkaa... oikein niin kuin erikoislaatuisimmasta erikoislaatuisina sakkia!
Kerran se oli se Kuralan kylämäkikin nähtävä. Joten sinne sitten katselemaan paikkoja. No, loppukesän päivä oli komea ja aurinkoinen. Illansuussa kovasti lenkkeilijöitä niillä Kuralan poluilla. Yks äijä sitten tuli vastaan, niin se rupes jotain juttua tupakoista ja äijistä murjomaan siinä ohi mennessään, oli mielestään vissiin vitsikäs. Niin, Kuralassahan ei saa poltella tupakkaa. Mutta yks juttu, eipä sitä tälläkään tupakoita ollut, kun ei tupakkaa polta. Vai meinasko se, niinko kerran eräs pikkutyttö eräässä paikassa tokas kavereilleen että "me ei tähän jäädä, kun toi on tossa, se tuo kaikki äijät tähän!" Niinkö? No, enpä oikein ymmärrä, että mitähän äijiä tämä mihinkään tuo. Kun ei minkään äijien kanssa ole tekemissäkään. Vai onks niin, että se häirikköäijäsakki tunkee samalla tavalla häiritsemään niin kuin noi valopäät ittekin. Ai kamala, tuliks solvaus - valopäät - no, meepä tekeen ilmotus poliisille kun sinua solvataan tässä. Onkos tässä sun kuvaas, sun nimees? Entäs mitäs sä teet huuteluillas, raukkamaisilla huuteluissas, joita suustas päästelet sellaiselle tyypille, joka ei sua tunne eikä ole sua millään tavalla pyrkinyt häiritsemään... Onko sulla joku oikeus olevinas! Etkö sä pysty vastaamaan omista tekemisistäs, syötäks sää niinko omaa pullaa? Vitsi sä oot sitten... Tekis mieli lopulta kertoo se kaikista hämmästyttävin tapaus, mitä tässä on kohdille sattunut, siinä oli kyllä oikein niin kuin huippusuoritus! Mut siis, mitäs, siinäkin vaan niinko maine kasvais sillä porukalla, joka tohon pystyi, niillähän sitä on sitä arvoa jo muutenkin oikein roppakaupalla - täytyy vaan miettiä että onko se ihan ansaitusti saatua... Oikein joo! Ei haittaa älyttömyyksien suoltamisessa, vaikka olis kymmenen tyyppiä menny... pitää päästä esiintyyn älyttömyyksillään! Eikä haittaa mitään, arvokasta ollaan!

Ai niin, oot sitte niinko normitapaus eikä käyttäytymisessäs ole mitään vikaa! Niinkö?

Kaikenlaista sitä ja täällä taivaltaakin! Ei se mitään, teitähän riittää ihan noihin erinomaisista erinomaisimpien kansoittamiin julkisen vallan toimipisteisiinkin, niin kuin nyt vaikkapa terveydenhuoltoon, ihan samanlaisia siellä. Siellä on niitäkin, joille ei missään vaiheessa uraa ole opetettu sitäkään, tai mennyt ohitse korvien, että istuu siellä odotussalissa sitten ketä tahansa niin sinne ei mennä nurkkien taakse huutelemaan yhtään mitään! Jossain muualla tää opetetaan ja jos sitä sääntöä rikkoo niin siitä rangaistaan jollain tavalla, mut ei, ei tokikaan täällä... Täällä on ihan eri säännöt! Ei kun, sehän on niin, että jos siellä istuu joku vaikka joku iskelmätähti, niin sitten ei mennä, mut jos siellä istuu joku jota sinä pidät itteäs vähempiarvoisena, niin ei kun hommiin vaan! Raukat!

Vai, että hyväkäytöksistä porukkaa! Ei mitään vikaa missään teidän suunnalla. Oliks jotain asiaa vielä?

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja jos sitä nyt jotkut tupakoista huutelevat, niin juu, on sitä niinkin riemukasta porukkaa tässä hiljattain kohdattu, että heittelevät natsojaan - oliko tumpattu vai ei, ihan sama - parvekkeelta alas. Sitten niitä natsoja löytyykin muiden asukkaiden parvekkeilta ja pihamailta ja yleisiltä kulkuväyliltä.

      Käyttäytymistä kerrassaan! Että meepä huuteleen jonnekin muualle jo! Raukka!

    • Anonyymi

      Ihmisissä on sellaisia velmuja, jotka asiattomuuksia suoltamalla yrittävät hankkia itselleen jotakin sellaista, mitä eivät millään asiallisella perusteella voi toiselta ihmiseltä vaatia tai pyytää. Asiattomuuksia suoltamalla, tosin itse sitten väittävät, että ei kyse ollut kuin viattomasta leikinlaskusta. Leikinlaskusta, jolla loukataan toista ihmistä ja yritetään saada häneltä jotain, mitä ei muuten voi tältä pyytää.
      Tämä on joillekin ihmisille oikein erityisosaamisen alue, lahjakkuudeksi suorastaan väitettyä.

      Lapsellisuuksia, asiattomuuksia, vitseiksi verhottuja loukkauksia!

      Ketterää! Näissä asiattomuuksissa on kyllä sellaisia sanailuja, että ihan pitää niin kuin ihmetellä, mihin kaikkeen sitä ihminen noin niin kuin kykeneekään ja taipuukaan, ja vielä pitää itseään todellakin järkevänä ja älykkäänä tyyppinä. Vau!

      Todellakin. Ainakin meikäläiseltä moiset kyvyt puuttuvat, mutta enpä tiedä koenko sen olevan mikään erityinen syy potea alemmuudentunnetta noihin valopäihin nähden!

      Siitä tässäkin tapauksessa on kyse: starttitapahtuma se kun joku haki itselleen sellaista, mitä ei muuten voinut toiselta pyytää. No, sepä homma taisi onnistua yli odotusten. Laakeriseppele sillekin kunnioitettaviin ammattirekistereihin merkitylle kuuluu, ilmeisesti! Noin niin kuin arvostuksensa mukaista käyttäytymistä esitti...

      Hah haha! Ei haittaa mitä tekee, kaikki menee läpi ihan normiälyllä toimivan tekemisinä. Hah hah haa!
      Mut hei, ei kannata ainakaan koskaan käydä sitten kääntämään tollasten tekemisiä niiden kannattajajoukkoihin, hyväksyjäjoukkoihin, itseensä päin. Sitten ei enää nauratakaan! Sitten se on jotain muuta kuin viatonta leikinlaskua. Tässä yhteiskunnassa kun oikeus toisen loukkaamiseenkin on juuri tolla erinomaisista erinomaisimalla porukalla!

      Saitko kaiken mitä halusit - puuttuuks vielä jotain!

    • Anonyymi

      Ja nyt sitten käydään keskustelua siitä, että mikä olikaan ensin?

      Paskantuottaja-huutelija, sukat ja käärmeet viemärissä, räjähtely-vitsailija, ja sitten kuten herrasväki sanoo "laittomat puukoniskut!" Siis herrasväki sanoo "laittomat puukoniskut". Omia sanojanne. Toki, tuossakin taas näkyy, kuinka ketteriä ollaan. Mitä ihmeen laittomia puukoniskuja? Mikä on laillinen puukonisku? Kalan tappo vai!

      Mikä oli ensin. Kyllä turkulainen tietää.

      Vuosikausien päästä tullaan Turkuun, josta ei yhtäkään ihmistä tunneta. Niin eipä mene kuin 'vartti' niin jo on ensimmäinen huutelija ja besserwisser paikalla! Ja sitten on tämä, tämä paskantuottaja-huutelijan ystävien ystäväpiiriin kuuluva, joka lähettelee niitä haistelijoita, ja mitäs ne haistelijoiksi lähetyt suustansa päästelevät itseänsä erityisesti huvitaakseen ja viihdyttääkseen!

      Katos vaanj! Että siinä sitä on porukkaa joka niinko ei kontrolloi omia tekemisiään - ja juu, sitä saa mitä tilaa!

      Anteeks vaan! Kuinkas moni teistä huutelijoista on ollut paikan päällä alkuperäisissä tilanteissa? Juu, kaikki. Kyllä me tiedetään nää jutut!

      Sitte muutettiin taas! Niin juu, ensimmäinen joka länkytyksen itseänsä viihdyttääkseen oli alakerrassa asuva tyyppi! Sitte päästiin parvekekasveihin, ja mitäs valopäistä niistä keksitte!

      Mut siis, mitäs kirjottelee "laittomista puukoniskuista"! Älä ihmeessä! Sen nyt kuitenkin voi sanoa, että kuinkas moni huutelijoista on sitä tekstiä edes lukenut? Mitä? Oliks siinä kuvia ja nimiä? Ja mitäs oli sitä ennen tapahtunut.

      Mut siis huutelepa vielä vaan!

      Ai niin, millonkas maksatte kavaltamanne puhelimen? Mitä - 'turha tehdä mitään ilmoituksii' ja 'tunge syvimpään suolistoos kaikki ilmotukses'! Sillä lailla! Tiesitte sentäs kenelle rupeette huuteleen siitä noin vain omaksenne ottamastanne! P.s. valopäälle ei tullut mieleen, että löytöpalkkiota voi aina pyytää, jos toimii niin kun kuuluu.

      Nauratetaaks teitä vielä lisää - besserwisserit - tuli nimittäin siinä vaiheessa kun sieltä vitsailijoitten talosta lähdettiin, tuli laitatettua parvekkeen suojapressu paikalleen. Tosin kuinka kauan se kesti kiinnityksissään, tuuli kun ne helposti repii irti paukkumaan. Niin tota, mitäs ne jätkät teki - pressu oli puhdas ja se oli sisätiloissa ollut eli ei ollut edes kohmeessa. No, jätkät huvikseen pisti sen ihan omin pikkukätösin ylösalaisin. Kyllä on siitäkin huvia kylillä riittänyt! Hhahahahahhahahahahhahahahah!

      ja se paskantuottaja-huutelija niin sepä se oli kyllä tietääkseni aika niin kuin suuna päänä kylillä liikkeellä sen jälkeen kun se yks liesi jäi joiltain liian pitkäksi aikaa päälle! Että sillain!

      Mikä olikaan ensin!

      Juu, ja mitään perätöntä ei ole siinäkään puheessa, että konstaapelin naama oli hyvin maalattu ja tullaan melkeen iholle kun vähän asentoa seistessä korjataan! Hampaat irvessä melkeen että "antaa sen nyt tehdä mitä se tekee!"

      Voin toki kirjoittaa tähänkin, että haistakaa vittu!

    • Anonyymi

      Ja tieto siitä, mitä varten se huuteli niitä paskantuottajiaan, lasketteli leikkejään paskantuottajista - no, sen piti saada naapurissa asuva lopettamaan parvekkeella tupakalla käynti !

      Paskantuottaja!

      Sitä saa mitä tilaa!

    • Anonyymi

      Ja räjähtelyvitsailija. No, jos se kerran oli vitsailevinaan vain niistä omassa kämpässään tapahtuneista räjähtelyistä, jotka pimensi koko talon - ja sen jälkeen tulikin sitten viestiä jostain päin "käytämme korjauksissa asukkaan omaa sähköä, joka sitten laskussa hyvitetään" - niin katos vaan, kun ei enää siinä vaiheessa kun homma repes ihan valloilleen niin ei ruvennut korjaamaan tilannetta kertomalla...

      Että aina kannattaa lähteä asiattomuuksia, hulvattomuuksia, hirveitä leikinlaskuja harrastamaan. Se kuuluu asiaan, se on selviytymiskeino!

      No, joko olette saaneet kaikein, vai vieläkö puuttuu jotain!

      Aina kannattaa pelleillä, vaikkei pelleilyjutussa olis mitään järkeäkään!


      Haiseeko jossain? Lenteleekö natsoja sinne sun tänne! Mitä?

      *Itte se on asiansa sotkenut* Jaa, no hyvinpä olette olleet pelissä mukana!

    • Anonyymi

      Kovasti räjähtelyvitsailija sitten kyllä eräässä vaiheessa osotteli omalla kamerallaan erääseen toiseen parvekkeeseen päin..
      Halusko nimenomaan kertoa, että nyt oot kuule päässy kuvatuksi! Vai ottiko ihan itte kuvan!

      Että silleen. Olipa lennokasta meininkiä kaikin puolin. Ei mitään rajaa!

    • Anonyymi

      Onko kööri paikalla jo!

    • Anonyymi

      Niin, että sulla ei ole mitään syyntakeisuutta silloin kun sä huutelet jollekin tietylle tyypille. Sä oot ihan niin kuin omasta mielestäsi oikeutettu tekemään sitä mitä sä teet! Niinkö?

      Käsittämätöntä!

      'Mä huutelen, kun sä ansaitset tän! Tää on ihan oikee teko, ei tässä ole mitään vikaa, näin tämä homma menee!'

      Aha!

    • Anonyymi

      Jo on lapsellista touhua, ihan niin kuin aikuisilta ihmisiltä, vuokrasopimuksen allekirjoittamiseen päteviltä, työsopimuksen allekirjiottamiseen kelpaavilta... Jep!

      Mut siis eihän tässä maailmassa lapsellisuudessa mitään vikaa ole, se on vaan kivaa! Pitäähän sitä ihmisillä hauskaa olla. Näin meillä!

    • Anonyymi

      Ja otetaas vielä tää huoltoyhtiön jätkien käyttäytyminen.

      No, ensinnäkin sitä saapastellaan asukkaan huoneistoon kuin omaansa. Ja sitten jos tilanne niin sallii, niin sitä tutkitaan sellaisiakin paikkoja, joihin ei ole mistään asiaa mennä tutkimaan - todistetusti, kun kerran kiinni jäi - itte tulee vielä sanoon, että kattosin tuolla keittiössä noita kaappejakin (tai mitä ne nyt oli, mut siis ei ollut se asianomainen asia, minkä takia avaimellaan sisään asuntoon tuli).
      Sitte kaikille halukkaille tietenkin kerrotaan, mitä siellä kämpillä on nähty tai mitä siellä on.

      Että silleen. Käyttäytymistä siinäkin.

      Juu, ja nimeänsä ei tietenkään tarvi kertoa, ei silloin kun asukas on paikalla eikä silloinkaan kun ei ole, ei tarvi kertoo, kuka siellä kämpillä on käynyt. Ehkä sitte kerrotaan, jos tulee tarve tehdä poliisille asiaa. Mut joo. Antaa olla.

    • Anonyymi

      Et siis joo hei: Asiallisella syyllä ei voi toiselta jotakin vaatia tai pyytää, niin sitten otetaan asiattomuudet kehiin.

      Että mistä teiltä vielä puuttuu ja mitä pitäs saada!

    • Anonyymi

      Oliko jotain huudeltavaa vielä?

    • Anonyymi

      Ja mitäs helvettiä tässä enää säästelee tätäkään, tätä joka tapahtui siellä erinomaisista erinomaisimpien kansoittamassa toimipaikassa. Siellä missä työskentelee niitä maan arvostetuimipia, niitä joiden ihmisarvo on suurempi kuin kenelläkään muulla. Niillä jotka ei kun kaikesta...

      No, joku pisti yhdeksän kaveria hengettömiksi. No, mitäs sitä kun oli istuttu tuossa paikassa sen tyypin lähiomaisen kanssa samassa työtilassa ja työpöytien sijainnin vuoksi ihan selät vastakkain. Niin tota, sitten kun toi tapaus kävi - niin sieltä työpaikalta löytyy sellainen kunnioitettava tyyppi, joka löytää oikeen elämänsä vitsille paikan. Mistä se vitsi niin kun lähti, no, tietenkin siitä että on istuttu sen lähiomaisen kanssa selät vastakkain - siin oli varmaan niinko tapahtunut jotakin erikoista telepaattista ajatusten siirtoa tai jotain ton vitsailijan mielestä. Se oli sen mielestä niinko vitsin paikka! Sitä ihan nauratti moiset jutut. Siis yhdeksän tapettu mut toi tyyppi ei ton kummosempaan pystynyt. Se oli varmaan sille kans yks niinko järkytyksen hoitokeino, että tekasenpa nyt vaikka tällasen jutun itseäni ja muita viihdyttääkseni. Uskomatonta!

      Mut siis - juu - se oli niitä erinomaisista erinomaisimpia. Että kyllä ne ja kykenee uskomattomiin suorituksiin. Käsittämättömiin suorastaan!

      Sananvapautta. No, sitähän tämäkin on! Sananvapautta!

      Joillakuilla se sananvapaus on vielä suurempaa.

      Sitte sekin tähän vielä, että kun tänne teille niin rakkaaseen maakuntaan erehdyttiin tulemaan (tosiaan, mitäs tänne tulit, eihän sulla ole mitään siteitäkään tänne), niin täällä taas siellä haistelijoitten lähettäjän työnantajan eräässä toimipaikassa olikin sitten taas esillä sellainen piirre, että ei ne luottamukselliset asiat taida niin luottamuksellisia ollakaan. Ihan surutta tuosta vaan selitetään - jälleen vitsinä - sellaista mitä ei tiedä kukaan muu kuin se joka on paikalla käynyt. Että sillain! Luottamuksellisuus!

      Voinpa tosiaankin kirjoittaa, haistakaahan vittu niitten erinomaistenne kanssa! Juu, ja kaiken maailman työsuojelupäälliköt joiden suurin intohimo siinä päällikkyydessä on se päällikkyys, nyt on monta sihteerii, nyt mä teenkin näin..... Jep jep. 'Nytpä tahdon olla mä suuri pankinjohtaja' esitettiin yhdessä mainoksessa takavuosina, no, tossa voi kai ajatella että nytpä leikin mä suurta päällikköä.

      Solvaus. No, menepä kuule poliisin pakeille.

      Muuten, se juttu josta väitätte 'laittomia puukoniskuja' jne. edelleen, niin tota, kas kun ei heti ajankohtaisesti asiaa viety poliisille rikosilmoituksena. Menepä tekeen nyt, ole hyvä! Saat sen, mitä sulta kaiketi puuttuuu!

    • Anonyymi

      Olisko jotain huudeltavaa! Ja kovasti kehumista siinä käyttäytymisessänne!

    • Anonyymi

      Juttua riittää, juttua riittää. Erinomaisuudestako pitää kunnioittaa!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      75
      3434
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      563
      3229
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2892
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2082
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      315
      1876
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1865
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1855
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      141
      1477
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1281
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      65
      1270
    Aihe