Kaikki uutiset mitä et halunnut lukea

Anonyymi

Alla nyheter om coronavirusets spridning från Nyland till Länsi-Kotka, kan hittas här.

107

529

  Vastaukset

  • Miltä se etäopetus näyttää maanantai aamusta Turhaporun kodin silmin:

   7.30 Herätys, siitsu kuselle, 10-vee on avannut jo tunnin kirjaa, isommat heräilevät ja kömpivät aamupalaa kohti.

   Keitä kahvit, aikuisilla aamu ripulit, minuuttipuurot lapsille, ruoki elämet ja mikäli ehdit - harjaa naama ja hampaat. Kahvia. Paljon energiajuomaa

   8.00 Tarkastetaan varovasti Wilmasta, Pedanetistä, sähköpostista, whatsappista ja savumerkeistä annetut tehtävät. Aloita oma etätyöpäivä reippain mielin Fakebookissa, avaa Netflix. Lisää kahvia.

   Tytöllä on hommana virkata nalle torkkupeitto ja askarrella sille kätevä säilytyslaatikko Elmopurkeista käyttäen sperunaa liimana. Mies katsoo pelonsekaisin tuntein Novitun opetusvideota kännykällä ja suuntaan anovan katseen puoleeni, valitettavasti minä osaan virkata. Onneksi meiltä löytyi jotain langaksi määriteltävää.

   9.00 Isoimman tehtävänä on rakentaa aikakone ja derivoida algebran neliöjuuri käyttäen Classroomia, pedanettiä ja neljää muuta sähköistä alustaa osatehtävien palautukseen ja aikaa on annettu 2 tuntia, jona aikana opettaja tarkistaa videon kautta, ovatko kaikki hengissä. Lisäksi kysytään Jeesuksen elämän tärkeimmät vaiheet värikuviksi piirrettynä, sekä suoliston tehtävät tanssiteoksena.
   vuorokaudessa.
   Toinen kirjattu Mollaan, Dollaan, Pullaan ja Moodleen, jotta voi katsoa videot, vastata tehtäviin. Loppu päivän hän kulkee haistelemassa, maistelemassa ja koskettelemassa kaikkea koronaa - koska aistimukset ovat nyt kotitehtävänä.

   10.00 Karhu-peiton virkkaus osoittautuu parisuhteen kulmakiveksi. Lapsi kiipeilee rapussa ja aikuiset sormivirkkaavat pala kurkussa Karhu-peitettä.

   11.00 Lapset välitunnille, Fakebook-kokous siirtyy puhelimeen ja alat kehittää Pirkka lounasta. Pirkka Makarooni-tonnikalaa, Pirkka makaroonia-lihapullia, Pirkka ruokailumakaroonia-nakkeja,Pirkka makaroonia, Pirkka makaroonilaatikkoa vuorottelevat viikon listalla. Onneksi makarooni on edullista , sillä ruokaa tarvitaan arvioini mukaan 5-8 litraa/.

   Joka ruokailu päättyy kuitenkin kysymykseen - mitä vois vielä ottaa? Onks pitsaa?

   12.00 Yle Areenasta joku helvetin opetusvideo pyörimään. Ihan sama. Pakko saada lapset hiljaiseksi, että pystyt osallistumaan 7kives tä ideointiurakointi kehityspalaveriin Uudellamaalla.

   14.00 Yrität virittää hammastikut , että pysyisit auki. Maha ei kestä enää kahvia, siirryt valkoviiniin.

   Silmäilet ohi mennen, miten yksi lapsista istuu keittiössä syömässä tonnikalaa silmät kiinni ja nenästä kiinni pitäen. Parempi kun ei kysy.

   Välipala, aamupala, iltapala, kevytpala, huikopala, suupala …aina on saatana joku pala! Mie oon palasina. Lapset kysyvät, että onko tämä nyt välipala vai se ruoka, joka jäi välistä. Päädyt viittomaan selffikameran vaimennettuasi: ota banaani niin katsotaan kohta!

   16.00 Työkone ja netflix kiinni. Ruokaa pitäisi keksiä.
   Aikuiset on jo ihan finaalissa. Manataan Karhupeiton keksijä. Oispa kaljaa. Onhan sitä ja vinkkuu.

   Avataan etäharrastuskanavat: fase. ingstra, irkkuut. Katsotaan yksitellen lasten harrastusetätehtävä videot ja yritetään neuvoa temput harrastustenopettajille. Mies osoittautuu ketteräksi tölkin avaajana,lonkkuu vai siitsuu?

   19.30 Yritetään viettää perheaikaa ja pelata joku lautapeli, heitä sikaa.

   20.00 Kolmen peen ilta, pesut,pilu, pusut, iltahommat ja mukulat pikkuhiljaa nukkumaan sulkemalla netti.

   21.00 Tuijotat puolisoa silmiin ja toteatte, tästäkin päivästä helvettiin. Telkkaria ei viitsi avata, kun mahdollisesti siellä kerrotaan uusista rajoituksista Marketeissa, tabletti suuhun ja Tab syliin. Kalsarikännit.

   Voimia jaksamiseen. Miulle ,Miulle,Miulle,Miulle.....................................

   • Hyvät lukijat tämä tarina on tosi, Edellispäivänä oli sunnuntai. Ja vääpeli komensi kirkkoon,
    joilla oli rukouskirja. Mutta yhdellä sotilaalla ei ollut muuta kuin korttipakka.

    Sotatuomari kysyi Perustelkaa tekonne. Muuten rankaisen teitä kovemmin kuin ketään koskaan

    Olen ollut terassilla melkein koko viikon Näin sanoen sotamies aloitti kertomuksensa.

    Eikä minulla ole raamattua eikä rukouskirjaa, mutta toivon että ymmärrätte vilpittömän selvitykseni

    Kun näen viitosen ajattelen viittä viisasta neitsyttä jotka laittoivat lamppunsa kuntoon
    Yhteensä heitä oli kymmenen
    Viisi ymmärtäväistä jotka pelastuivat

    Kun näen kuninkaan, ajattelen että on vain yksi kuningas
    Kun näen kuningattaren ajattelen neitsyt maariaa joka on taivasten valtakunnan kuningatar
    Sotilas on paholainen

    Kuten huomaatte herra sotatuomari
    Korttipakka on minulle
    Raamattu, almanakka ja rukouskirja
    Viisi tyhmää joilta ovi suljettiin


  • Kertakäyttöhanskojen käyttö valitettavasti luo valeturvallisuudentunteen, sanoo lääkäri.
   Yhä useampi vetäisee nyt käteensä kertakäyttöhanskat kauppa- tai apteekkireissua varten.

   Kannattaa muistaa, että terveydenhuollon ammattilaisia koulutetaan käyttämään kertakäyttöhanskoja oikein, sanoo lääkäri.
   Terveydenhuollon ammattilaiselle suositellaan

   https://i.imgur.com/xpom01o.jpg

  • Kaikki uutiset mitä et halunnut lukea tänään.

  • Hyviä uutisia koronalta suojeluun, miun raksut hoitsu ystävät. Jos teillä on maskit loppu työpisteessä, miulla on teille omakohtainen keksintö.
   Jos teillä on vähänkään rintaa, on teillä ylimääräisiä tai pieneksi jääneitä liivejä. Sakset kouraan ja kahtia, Karhu peiton virkkuulangasta kiinnitys. Kyllä lähtee koronat.

  • Uudenmaan eristykseen liittyviä kysymyksiä... olen pyöristynyt siitä miten itsekkäitä ihmiset ovat ajelemalla kylmän viileesti "töihin" Uuudellemaalle Kyminlaaksosta!

   Jokaisella joku "hyvä" syy että pitäis päästä rajat ylittämään. Mitä väliä tällä koronalla enää.. annetaan vaan olla ja katsotaan mitä tapahtuu .

   Ei hyvää yötä ihmiset, viiminen sammuttaa valot.

   • Kymsote on saanut selvitettyä hyvin tartuntaketjut – Tartunnan on voinut saada vaikka elokuvateatterissa tai illanvietossa Helsingissä
    Koronatartuntojen jäljittäminen on ollut Kymsotella "toistaiseksi hyvin yksinkertaista". Näin kiteyttää Kymsoten infektioylilääkäri Risto Pietikäinen.

    – Osassa tapauksista taustalta löytyy ulkomaanmatka. Vain harvoissa tapauksissa tartunnan alkulähdettä ei ole saatu täsmennettyä, mutta usein näissäkin tapauksissa löytyy matka ainakin Helsinkiin.

    Pietikäisen mukaan tartunnan alkulähteeksi on riittänyt se, että on ollut hotellissa yötä tai ollut elokuvateatterissa tai ravintolassa tai viettänyt iltaa Helsingissä.

    Koronaralli vai Piluralli


   • Tervetuloa Kaunissaareen .Seilaa kohti seikkailua!
    Takaamme, että jokainen löytää itselleen mieluista maisteltavaa, olit sitten naudanlihan tai kasvisjuomien ystävä.

    Sunnuntai Kuusisesta 15:15 M/S Otava Aikaa saaressaoloon: ~30 min

    Moni nainen mua kutsui hymyhuulin
    Menin mukaan, sitä lämmoksi kun luulin
    Rahat pois, ja jälkeeni vain naurun kuulin
    Silloin saarityttöäni muistelin
    Olen kyllästynyt kivikyliin aivan
    Ne on tienoita vain murheen sekä vaivan
    Heti kun vain näen lähtövalmiin laivan
    Kotisaarelleni palaan takaisin

    Kaunissaari kaivaten
    Sua aina muistelen
    Milloin saan mä sulta suukon suolaisen

    Nähdä sain mä kivikaupungit nuo suuret
    Niiden asuttajat, joilta puuttuu juuret
    Kuullut olen kaikki kirot, katkeruudet


  • Ai että saat..na että v.tutti kun kuulin miun työantajalta tästä haaskauksesta näinä aikoina.

   Yli 2 miljoonaa paria rintaliivejä sekajätteisiin vuosittain – tässä oikea tapa liivien hävittämiseen

   Kaikki miun hoituli ystävät, ottakaa tekin kaikki ylimääräiset töihin ja askarrellaan työssä fasen sijaan hengitys suojaimia. Laitetaan hyvä kiertämään.

  • Ei ole merkitystä sillä mistä tai miten tieto on lähtöisin, vaan sillä, onko se tosi/totta Fakebookissa.

  • Viude Mehiläinen, veitte miulta ja muilta lähäreiltä Espanjantaudin. Sangriaa niin kuolasin , peruitte lähdöt.

  • Lehti, jossa muutos on osa sinua
   Kauneus ja Terveys -lehti tarjoaa kaiken, mitä hyvinvointiisi tarvitset. Lehden tärkeimmät aihepiirit ovat kauneuden ja terveyden lisäksi mielen hyvinvointi .

   Jokaisesta lehdestä löydät epätavallisten ihmisten epätavallisia tarinoita. Sinä päätät, miten meille koronan kanssa käy.

  • Pikkuperjantai ja perinteinen ilta. Lastenhuoneessa valot ja netit sammuu, tosi aikuisilla älyttömät laitteet lataukset täynnä ja some baanalle ja Elmosta hanat kaakkoon. Koronan torjuntaan.

   • Teidät määrättiin pysymään kotona, jossa te olette tehneet suuria tekoja. Melkein jokainen teistä urhoollisista, jotka pysyitte kotona kun isänmaa niin vaati, palaa tältä raskaalta matkalta kahdeksan kiloa pyöristyneenä aavistuksen alkoholisoituneena sekä tukka hirmuisesti rehottaen.

    Te olette kestäneet toisianne, olette alentuneet juomaan käsidesiä hankalissakin tilanteissa, kuten jos netti on pätkinyt.

    Teidän sankaritekonne, kun makuuhaavoja uhmaten lojuitte viikkotolkulla olohuoneessa, ovat herättäneet ihailua yli koko maailman. Ei ole mikään ihme, että joka puolella puhutaan nyt yleisesti ”Kalsarikännin ihmeestä”.


  • Luin ketjun. On teillä tylsää ja seesteistä elämää sielläpäin. Täällä rantaruotsissa sentään korona-uutiset ovat piristäviä uutisia verrattuna normaaliin arkeen.

   Muistan vielä vanhan hyvän ajan, kun naapurikaupungin Korv Görans oli vielä pieni grilli.

  • Suomen Pankin Korona skenaariossa nopea tukahduttaminen hoidetaan lisäämällä tuntuvasti Bylliksen kirkossa käyntejä, tartuntaketjujen jäljittämiseen Onni Bussilla ja päästä sairastuneiden eristämiseen.

   Hallituksen tulee varmistaa että arjen sankareille riittää perjantaisin käsidesiä Prisman Alkoissa ja MLL:n lastenhoitoapu varmistaa toiminnan saataavuuden kaikkina viikonloppuina.

  • Etätyössä it-tuki ei aina ole käden ulottuvilla. Näin tärkeät tiedostosi pysyvät tallessa, tallenna tietosi Fakeboook pilveen, siellä ne säilyvät.

   Halusit tai et ja työnantajasi voi tarvittessa palauttaa tiedostosi. Nettiosaajan on aina syytä varoa huijauksia, mutta nyt siihen on tavallista enemmän aihetta. Liian hyvät postaukset ovat mitä todennäköisimmin valeuutisia.

   Koronaviruksen aikana huomiohuoraaminen on huipussaan.

  • Poliisi tehostaa Uudenmaan rajojen valvontaa pääsiäisenä . Pyhtää vuotaa Ahvenkoskella pendelöitsijöistä.

  • Veneilykausi lähestyy, osittain alkanutkin. Suomenlahden merivartiosto varoittaa poikkeavista oloista ja Pääsiäisestä. Venettäkin voi alkaa silti riisua talvitakista, ettei jää viimetippaan.

   Kaunissaaren satamapalvelut ovat kiinni sataman muutostöiden ja koronatilanteen vuoksi. Varissaaren ja Lökören laiturit auki, jakoon.

   Terassi veneilijän muistilista, että oma kalusto on kunnossa;

   -Huolehdi tarvittavista tarkastuksista ennen lähtöä vesille että SITÄ on riittävästi ettei kurkku kuiva.

   -Muista pelastusliivit kaikille veneessä olijoille, vain päälle puetut pelastavat. Tarkista että mahtuu. Viinipullolle ja tonkalle on omat pelastusvälineet.

   -Toimi hyvän merimiestavan mukaan ja huomioi muut veneessä olijat. Käytä köysivastaavalla "elämänlankaa" vyötäröllä kaiteeseen kiinnitettynä. Tarvittaessa lyhyellä narulla ankkuriin.

   -Selvitä pää ja ennakoi olosuhteet – olosuhteet merellä voivat muuttua nopeastikin, meritauti yön jäljiltä.

   -Jaa reittisuunnitelmasi läheistesi kanssa, kerro kotiin jääville lapsille .

   -Tiedä sijaintisi ja navigoi turvallisesti Marinaan, tähtää halvimpaan veneeseen.

   -Muista kompassineste ja käytä oikeassa hädässä.

   -Hätätilanteessa soita 0100100 ja tilaa lisää.

   Suomenlahden merivartiosto toteuttaa poliisilta saamansa virka-apupyynnön perusteella Uuttamaata koskevien liikkumisrajoitusten valvontaa. Jakoon...Saa ja pitääkin jakaa.

  • Ihmissuhteet ovat nyt koetuksella ja kaikilla ei ole kotona hyvä olla. Maaret Kallio puhuu perjantaina kello 19 HS:n Facebook-kanavalla turvattomuudesta kotona.

   Teettää lopuksi turvallisuutta lisäävän harjoituksen, joka sopii aikuisille perjantaisin 👍🍺 🍻 🥂 🍷 🥃 🍸 🍹💊🖤

   Läheiset ihmissuhteet ovat poikkeusoloissa erityisessä koettelemuksessa, kun perheet on suljettu seinien sisään ja monet tavalliset tunnesäätelykeinot puuttuvat tai työmatkat.

   Kallion mukaan hyvinvoinnin ja terveyden ammattilaisilla on vahva, jaettu huoli siitä, mitä perheissä nyt tapahtuu kodin seinien sisällä.

   Lähetystään varten hän on haastatellut neljää asiantuntijaa: A-Klinikkasäätiön johtavaa ylilääkäriä Kaarlo Simojokea, Johanna Matikkaa Ensi- ja turvakotien liitosta sekä Jamppa Jolkkosta ja Joonas Kekkosta Miessakit ry:n Lyömättömältä linjalta.

  • Western Eagle Coronation Street, tää on miun piisi

   No se on minäminäminä
   Minäminäminä
   Minäminä eikä kukaan muu
   Minäminäminä, minäminäminä
   Minäminä eikä kukaan muu
   Minäminäminäminäminäminä, jeejeejee
   Se on minäminäminäminäminäminäminäminä
   Minäminäminäminäminäminä
   Eikä kukaan muu

   Se mua hämmästyttää
   Se mua kummastuttaa
   Että miten näin ylimaallisen häikäisevän ihanasta
   Ihmisestä voidaan sanoa
   Että oon universumin suurin virtsapää

  • Tirkistelytalon (BB-talo) kautta kansan tietouteen , haku on parhaillaan menossa, ellei Fakebook riitä.
   Sinkkonen Isolta kirkolta MLL

  • Oletko valmis – korona pääsiäisenä? Illalla laitetaan "karvahattu" sänkyyn, ukko saattaa yöllä munia Persevero viinipullon tai kaksi.

  • Koronakriisi on lisännyt alkoholinkäyttöä etätyössä– asiantuntija varoittaa tissuttelun jäämisestä päälle kesän malliin.

   A-kilinkan johtava ylilääkäri ja toimitusjohtaja Kaarlo Simojoki huomauttaa, että etätyön on havaittu lisäävän juomista, jos juomisen hallinnassa on muutenkin ongelmia.

   Jos olet etätöissä 2–3 kuukautta ja alkoholinkäyttö tuplaantuu, niin sen jälkeen osalla vähentäminen tulee onnistumaan mutta osalla ei. Totutaan toimintatapaan ja alkoholiin tulee toleranssi. On tuhannen taalan kysymys ja monelle käy näin.

   Suomessa on kyllä huomioitu rajun ryyppäämisen ongelmat, mutta jatkuvan vähemmän humalahakuisen juomisen haitat ovat hienosyisempiä ja jäävät herkästi piiloon.

  • Räski Kirppis löydöt. Vasenkätiselle motoristille kelpo ajohanskat, eripariset ja korjattu teipillä. 5,90€

   Yv Karkkarin Ässän tölkinpalautukseen pääsiäisen jälkeen ti 7.30

   MMM

  • Matkapuhelinverkon huoltotyö Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueilla 15.4. klo 00:00 - 06:00 T. Elisa Viihde

  • Korona testi , valoa pimeyteen säkillä autossa. Lahden radiomastoista urbaani legenda, että jos sinne kävelee tarpeeksi lähelle hehkulamppu kädessään, niin jossain vaiheessa lamppu syttyy palamaan.

   • pasi3
    13.4. 13:24

    Pitäisi liittyä 5G-salaliittoseuraan ja uskotella että myös älypuhelimet ja tietokoneet säteilevät liikaa. Jos he uskovat tuon 5G salaliittoteorian voivat he uskoa myös tämän. Senjälkeen teorioita voi levitellä vain kirjeillä, huomattavasti vähemmän vahingollista.


  • Perherauhan julistus .Mutta ohi tämä ei ole – ei vielä. Sillä vaarana on, että pelko ja ahdistus, humalan voimalla tai ilman, purkautuu nyt niihin kaikkein lähimpiin ihmisiin.

   Kahdenkeskistä keskusteluapua nuorelle, jota vanhemman alkoholinkäyttö ahdistaa. Myös ruotsiksi.
   Varjomaailma

  • Perherauhan julistus . MASI-hanke

   Apua isille masennusoireisiin tai niiden kohtaamiseen perheessä.

   MASI ylläpitää isien toimintakykyä ja edistää heidän hyvinvointiaan perheissä, joissa on masennusta tai siihen viittaavaa oireilua.

   MASI on suunnattu niille isille, jotka kokevat toimintakykynsä ja jaksamisensa olevan kovilla. Työskentelyn tavoitteena on jäsentää omaa tilannetta ja antaa keinoja oman elämänhallinnan ylläpitämiseen sekä isyyden haasteisiin asiakkaan omista lähtökohdista.

   Asiakkaaksi hakeutuva mies voi kokea avuntarvetta omaan tilanteeseen. Masennusoireiden tunnistaminen itsessään ja niistä puhuminen voi olla hankalaa, masennusdiagnoosia ei edellytetä olevan.
   Masin asiakkaana voivat olla kasvatti-isä mukaan lukien uusperheiden isät.

   MIESSÄKIT RY

  • Alko - Huolikortti
   Alko ottaa käyttöön Huolikortin, joka on työkalu Alkon myymälähenkilökunnalle tilanteisiin, joissa asiakas ilmaisee huolensa omasta tai läheisensä alkoholinkäytöstä.
   Alkon asiointikieltosopimus on vapaaehtoinen sopimus, jolla rajoitetaan asiakkaan alkoholijuomien ostoa yhdessä tai useammassa Alkon myymälässä. Sopimuksella voidaan rajoittaa kerralla ostettavien Elmo juomien määrää

   Huolikortti kokoaa päihdetyön ammattiavun yhteystiedot. Saatavilla Aittiksen Siwan ja Prisman myymälöistä.

  • Perherauhan julistus haastaa kaikki Länsi-Kotkassa huolehtimaan epävarmoina aikoina perheen hyvinvoinnista. Lasisen lapsuuden Elmo ehkäisytyöryhmän ideoima julistus muistuttaa, että apua on saatavilla, kun perherauha särkyy.

   Jokainen voi varmasti tyhjien hyllyjen äärellä omin silmin nähdä, että alkoholia hamstrataan tavallista enemmän.

   Me autamme, kun päihteet lapsiperheessä aiheuttavat huolta.
   Ensi- ja turvakotien liitto

  • Perherauhan julistus haastaa kaikki Länsi-Kotkassa.
   Isät lasten asialla ry. Äidit isien asialla Ry

   Kun tarvitset tietoa, kuuntelijaa tai apua arjen pulmien ratkomiseen. Autamme puhelimitse ja chatissa kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa.
   Mielenterveyden keskusliitto

  • MLL käynnistää keräyksen vähävaraisille perheille – "Jo nyt on tiedossa, että kaikki lapset eivät ole saaneet lämmintä ruokaa päivittäin"

   Joutuvat itse lämmittämään Pirkka kalapuikkoja koko viikon , opiskelemaan pädillä ,tabilla ja kännyllä. Illat menee 150" älyteeveen ääressä.

  • Chattimme tarjoaa vaihtoehtoisen kanavan niille, jotka eivät halua osallistua aihepiiriin Facebook-sidu ryhmiin

   Vertaistuellisia ohjattuja nettikeskusteluita oman lasisen lapsuutensa yhä kuormittamille aikuisille
   Lasinen Lapsuus

  • KouvolanSanomat 15.4.2020 20:03

   Anjalassa asuva lähti Helsinkiin rakkauden takia heti, kun Uudenmaan raja avattiin.

   Joko lähdettiiin Uudellemaalle Töihin?

   • Se jokin sinulla on ................................


  • Omaolosta löydät sosiaali- ja terveyspalvelut, nopeasti ja esteettömästi, ympäri vuorokauden – vaikka kotisohvalta käsin! Omaolon antamat suositukset ovat aina henkilökohtaisia.

   Kurkkukipu tai nieluoire, liian hapokas
   Ripuli, Pirkka tuotteet
   Peräaukon seudun oire, pyyhi ja pesu
   Närästys,punaviini (Persevero viini)

  • Kotkan Rakkausviikon loppunäytös Länsi-Kotkassa. Onnitellaan tänään nimipäivää viettävää Ottoa. Virallinen ottopäivä perjantaisin.

   Elmo siskot , jatkoon.

  • YLE2 Arena Netflix , Yle Olohuoneessa soi Arttu, ihkuu musaa elämästä vaude

   Yhtä auttaa vain Jumala, toista perjantainen humala
   Entä jos oisi Irmelin kanssa kihlatkin ostettu?
   Parannetaan maailmaa keittiössä tissuttelemalla,
   Ja aamuviideltä kun kavereidenkin viinat on juotu,
   on hyvä mennä nukkumaan kun uusiks maailma on luotu

  • Hyvää Pilvin nimipäivää, sunnuntai . Buranaa ja energiajuomaa

   Yhtä auttaa vain Jumala, toista perjantainen humala

  • Räskintien nuorisolaumat palkitsi huonon äidin 100. 000 € aktiivisesta kyttäämisestä markettien ohella. Onnittelut myös Uudenmaan kuminpoltosta, THL, MLL.

  • Räskintien nuoriso, Räskintie on kuuma, hanaa vaan koronakyttääjä aloittaa näihin aikoihin käsidesin nauttimisen ja ruumisauton alkolukko toimii tarvittessa, ei hätää.

  • THL alkaa ottaa koronanäytteitä jätevesistä. Miten on Räskin jätevedet kun siihen on Prisman käsidesin lisäksi sekoittunut situkkaa,Persveroviinii, Karhuu ja lapsivettä?
   Sekä Pirkka kalapuikkoja suurina annoksina.

   Voiko tulokseen luottaa edes superina.

  • Räskin Kirppikselle on lähiaikoina tulossa uutta myytävää, Bentleyn ja Porsche.

   Käsidesimisukalle tiedoksi, traktori vaihtoon. Uuno betalar.

  • Salakavala vaara vaanii etätöissä. Terveystalon ortopedian ja liikuntalääketieteen erikoislääkäri sanoo, että ensimmäiset merkit liian vähäisestä liikunnasta näkyvät vyötäröllä ja nenän värissä. Mutta sitähän työnantaja ei välttämättä näe.

   Duunitorin toimitusjohtaja Grönholm korostavat, että etätyöhön siirtyminen vaatii monelta uudenlaista venymistä. Pitää pystyä yhdistämään näyttävä työpanos sekä Netflix.

   Samalla, kun tietotyötä tekevät ovat siirtyneet työskentelemään kotikonttoreillaan, on tämä monella toimialalla täysin mahdotonta. Osalla näistä toimialoista, kuten hoitoalalla ja kaupan alalla, tämä näkyy siinä, että työntekijät menevät päivittäin töihin ja vaarantavat samalla terveytensä.

   PLUSSAT
   Niille, joille etätyö sopii, nostaa se oman työn tuottavuutta merkittävästi.

   MIINUKSET
   Työn tuottavuus. Valitettavasti etätyöskentely ei sovi kaikille ja paljon näkee sitä, että etäpäivä onkin yhtä kuin vapaa päivä.
   Helposti ajaudutaan väärälle tielle ja suurin osa etäpäivistä menee aivan jossain muualla, kuin töiden parissa.

   Asiantuntijat pelkäävät alkoholiongelmien kasvavan etätyössä: työkaverit ja pomot eivät näe, missä kunnossa työntekijä on
   Kun ihmiset pysyvät koronaviruksen vuoksi kodeissaan, voi tulevaisuudessa odottaa päihdeongelmien, mielenterveyden ja lastensuojelun kriisi, pelkäävät asiantuntijat. MOT

  • Super Nänny vieraili Kotkassa, ohjelmassa oli myös terveystalo Länsi-Kotkassa mutta jätti väliin, Mission Impossible. Viikonloppu ei perheelle sopinut.

  • Rykmentin murheenkryyni Uuno Turhaporu, sotilasfarssi yleisömenestykseltään paras.
   Nimihenkilö joka on kehittänyt pinnaamisesta ja lorvimisesta suorastaan taiteen.

   Kuten huomaamme, on kysymyksessä kaikkien sotilasfarssien äiti. Paljastui taas kuinka monta sanontaa on jäänyt jokapäiväiseen käyttöön elävässä elämässä.

  • Onko tissuttelusta tullut tapa? Siitä on selvää näyttöä jopa itseää hyvänä pitäviltä ihmisiltä sosiaalisessa mediassa. Terveydenhoitoalalla työskentelevätkin tätä uutta ja ihanaa elämäntapaa ylistävät.

   Naisella jo 7 annosta viikossa nostaa maksa-arvoja. Arvojen nousu tarkoittaa sitä, että maksa rasittuu.
   Alkoholi muun muassa nostaa verenpainetta, haittaa yöunta, heikentää muistia ja vanhentaa ihoa.
   Alkoholista saatu energia kertyy herkästi rasvakudokseksi vyötärön seudulle.

   – Jos juomaa kuluu paljon, hyvä tapa on pitää juomapäiväkirjaa ja merkitä ylös juodut annokset.Eli ei uutta kauppareissua, vaikka viikolle varatut juomat ovat loppuneet!

   S-Ryhmä, Siwa ja Prisman Alko pitävät kirjaa ostoksistasi, myös vinkku ja siitsu sekä jaloviina ja kossu.

  • Työnantaja valvoo Yhdysvalloissa työntekijöitä tarkkaan etätyössäkin. Suomessa Netflix.

  • Miksi mies juo? Tätä olen pohtinut. Miehet ja alkoholi. Onko juominen miehen mielestä miehekästä? Kokevatko miehet useammin kuin naiset elämän niin raskaaksi, että naista ei jakseta selvin päin?

   Olen myös pohtinut miksi bewerly hills bitches juovat. Onko naisellista nähdä bitchillä situkka tölkki tai valkkari tonkka sievässä ja siveässä kätösessä. Eihän se kuulu The Bold and the Beautiful kulttiin.

  • Lukio ja tukio sieltä ne insinöörit ja lähihoitajat tulee.

  • Räskin Raittiusseura Ry Juhannus etkot

   Päivälaskurin avulla 53 päivää Juhannukseen. Punaviinit säilyvät keskimäärin paremmin kuin valkoviinit – poikkeuksena ovat hyvin makeat valkoviinit. Elmo?

   Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) kouluttama luotettava hoitaja huolehtii lasten turvallisuudesta, hoidosta ja viihtymisestä vanhempien ohjeista huolimatta Juhannuksenakin.

   Elintavoilla on merkitystä paitsi fyysiseen, myös psyykkiseen hyvinvointiimme vuodenajoista ja korona epidemiasta riippumatta.

   Päihteet
   Mielenterveyden ongelmia yritetään hoitaa itse alkoholilla. Masentunut toivoo alkoholin avulla pääsevänsä hetkeksi eroon raskaalta tuntuvasta elämästään. Alkoholin välitön vaikutus onkin ahdistusta ja jännitystä lievittävä. Jos alkoholinkäyttö on runsasta, Juhannusta ja viikonloppuja seuraavina päivinä olo on usein entistä ahdistuneempi. Päihteiden ongelmakäyttö on yleistä varsinkin ahdistuneisuushäiriöitä, masennusta ja joitakin persoonallisuushäiriöitä sairastavilla.

   Harhaluulot
   Harhaluulot voivat olla esimerkiksi sitä, että pelkää olevansa ulkopuolisen kontrollin kohde tai muuten vainottu, Hyvä Äiti saattaa tuntea syyllisyyttä asioista, joita ei ole oikeasti olemassa.

  • Tänään veteraanien päivän kunniaksi otamme etänä Veteranoa
   vodkien ja viinojen hallitsevaa makua , taustalla soi Veteraanin Iltahuuto.

   Aadolp Hiltunen, Länsi Saksa

  • Suojaako kangasmäski käyttäjäänsä? Niinhän sitä luullaan mutta käyttää silti pikkuperjantaisin, kun aikaa on ja viikonloppuisin käsidesiä Prismalta hankittuna.

  • Pikkuperjantai, kaksi yötä vappuun. Kipin kapin Prismalle ennenkuin Elmo hylly taas tyhjenee.
   Älyttömät puhelimet, tabit ja työsuhde lämppärit hyvissä ajoin lataukseen, fakebook iskee tulta. Elämä on laiffiii ja uhriutumista Baccuksen alttarille.

  • Meneekö viikossa olutta tai viiniä? Entäpä viikoloput ja lapset eivät näkemässä?

   Jos alkoholiannoksien määrä nousee naisilla seitsemään ja miehillä neljääntoista viikossa, on maksavaurion riski jo kohtalainen. Riskiä lisää runsas kerralla juotu määrä eli kun alkoholia kuluu yli kuusi annosta.

   Yksi annos on esimeriksi lasillinen viiniä tai pullo keskiolutta. Käsidesi on verrattavissa vahvoihin alkoholi ryhmiin, n. 60 % laimentamattomana.

   Elmon mansikkasiideri ryhmä

  • 75 vuotta on raju vuosimäärä , merkkipäivää viettää A.Hiltunen, Länsi-Saksa. Söi myrkkyä ja ampui itsensä soturi bunkkerrissa tasan 75 v sitten.

   Valtakunnanjohtaja Hiltunen vieraili harvoin ulko­mailla. Piipahdus Suomen marsalkka Mannerheimin 75-vuotissyntymäpäivillä oli harvinaisuus.

   Kasvissyöjä Hitlerille ei liha maistu. Keittiö loihtii hänelle parsakeittoa ja vihannesvanukasta. Muut syövät lohta ja täytettyä hanhea. Viinin ja samppanjan nirso absolutisti vaihtaa teehen.

   Mannerheim lentää vastavierailulle Hitlerin Sudenpesään kolme viikkoa myöhemmin.
   Marski tapaa myös valtakunnanmarsalkka Hermann Göringin, ja tämä kehuu metsästysmajansa kellarissa olevan 38 000 pulloa ranskalaista laatuviiniä – jokin hyöty Ranskan valtaamisestakin.

   Viinin merkistä ei ole tarkenpaa tietoa mutta sitä oli ainakin riittävästi.

   • Terveys talon kellarista löytyy vuosikerta käsidesiä Kirppikseltä saatuna.


  • Koulujen avaaminen ennen kesälomia oli hyvä päätös.

   Kaikilla ei ole kotona sellaista aikuista, johon voisi luottaa tai jolle voisi kertoa mieltä painavia asioita, koska mieltä painavat asiat voivat liittyä omaan vanhempaan.

   Kouluympäristössä monilla lapsilla syntyy luontevasti luottamussuhde opettajaan, koulunkäyntiavustajaan tai kouluterveydenhoitajaan, jolle epäkohdista ja vaikeuksista voi kertoa.

   Jos esimerkiksi sosiaalityöntekijä haastattelisi kaikki kouluikäiset lapset ennen kesälomia, niin ei lapsi välttämättä tuntemattomalle ihmiselle alkaisi heti kertoa, että äiti ei ole aina kotona tai meillä ei ole ruokaa jääkaapissa. Lapset ovat liian pitkälti lojaaleja vanhemmilleen.

   Jos vanhempien voimavarat ovat käsidesin syystä tai toisesta Elmo tonkasta johtuen vähäiset, lapsi ei välttämättä tule lapsena nähdyksi tai kuulluksi. Se on ensiarvoisen tärkeää lapsen kehityksen kannalta. Monelle tällaiselle lapselle kouluarjesta löytyy se aikuinen, joka huomaa positiivisella tavalla ja kannustaa.

  • Ihan parasta Vappua. Räskin Kansallispuistossa järjestettiin 2 kopan Karhu- kierros ironman hengessä. Lapset juhlistivat aikuisten tapahtumaa pullomeressä.

  • Miun mutsi lue tää. Tänää on jo sunnuntai. Vaikka et omasta terveydestä välitä pätkääkään.......................................

   Muuten, jos sitä energiajuomaa on vielä siellä jääkaapissa, niin voitko juoda vielä yhden. Se on vasta kolmas tänään joten kiitos.

   Sit sinne Räskin Kansallispuistoon "urheileen" , mopojonnei kualaamaan

  • Suomea avataan kesäksi – elämä helpottuu, vaikka poikkeusolot jatkuvat Lökören Tanssiravintolassa ja Kaunissaaren Laguunissa Elmon tahdittamana.

   • Linnanmäen ilmaisarvonnan viimevuotiset liput voimasssa.


  • Kotkassa ja Pyhtäällä järjestetään toukokuussa vaarallisen jätteen keräys
   13.15–13.45 S-market Karhuvuori, Tarinatie 2-4

   Kannattaa pysyä poissa etteivät vie mukanaan pyhtääläistä saastetta. Tölkit maanantai aamusta keräykseen, pitää pelata varman päälle.

   • Pyhtäällä lauantaina 16.5.10.45–11.15 Lökören venesatama, Lökörentie.

    Sagitan Tanssilavan tyhjennys terassiveneilijöistä.


  • Pikkuperjantain iltahartauteen Prisman käsidesiryhmä suosittaa, Tommasi Pinot Grigio hanapakkaus 2018.

   Hento ja kieltä kutitteleva, vieno pirskahtelevuus tuovat eloa. Kokonaisuus jättää suuta supistavan jälkivaikutelman.

   Ruokasuositus
   Monikäyttöinen viini kalaruokien ja siiderivalaiden seuraan.

   Jatkoon

  • Piristystä naapurustoon,oman arvostuksen nostoa fakebookkiin

   36KK-Garage ilmoittaa, Huutokaupat.com myy
   Harley-Davidson Sportster 1200cc -88 **HUIPPUHIENO**,

   Tämän pyörän arvo ei ole laskusuunnassa.

   Ajoon, säilöön, museoon, olohuoneeseen, rakenteluun.. Mihin kukakin haluaa.

   Oiva pyörä vaikka ekaksi pyöräksi, helppo käsitellä.

  • Äitienpäivänäkin on syytä muistuttaa ,elämän viisauksista

   tutustukaa naisiinne ennen kuin lisäännytte. Ihan simppeliä.

   Ei siihen tutustumiseen riitä vuosi, eikä kaksi. Muuten on myöhäistä.

   Kusipäiden kanssa halutaan lisääntyä pikavauhtia.

   Miksi?

   Koska nainen ITSE haluaa sen lapsen. Hyvin harva tuntuu välittävän sillä hetkellä lapsen tulevaisuudesta. Usein lapsen hankinta naisilla on sitä, että saa sitä ja liian monella sitä pyyteetöntä elatusta. Rumaa!

   • Äidille hyvää äitienpäivää! Olet mahtava. Juhli. Niinhän sinä aina teet.

    Äiti on mainittuna päivänä vapautettava niistä taloustoimista, joita hän ei tavallisestikaan suorita.


  • Iltasanomat; Kaikkia äitejä ei pääse ”lähionnittelemaan”mutta laitoitko täältä etäonnittelut itsellesi fakebookkiin?! Aittiksen Siwalla ihmeteltiin.

  • Aittiksen Siwan sanomat eilen ;Vainoaja taas oikeudessa Kotkassa – aiemmat tuomiot eivät hillitse häiriköintiä

   Mies on jälleen syytettynä vainoamisesta Kymenlaakson käräjäoikeudessa Kotkassa. Mies on parin vuoden aikana häirinnyt toistuvasti entistä ystäväänsä ja muita henkilöitä.
   Häirintä on tapahtunut yleensä erilaisin viestein, joissa on ollut uhkaava sävy. Käräjäoikeus määräsi miehen mielentilatutkimukseen.Tutkimuksen tehnyt lääkäri totesi miehellä muun muassa piirteitä epävakaasta persoonallisuudesta.

   Syytteen mukaan mies on lähettänyt viime keväänä WhatsApp- ja sähköpostiviestejä entiselle ystävälleen. Viestit ovat aiheuttaneet vastaanottajassa pelkoa ja ahdistusta. Syytteen mukaan mies on ollut tietoinen siitä, ettei vastaanottaja halua olla missään tekemisissä syytetyn kanssa.

   Mies on poliisin esitutkinnassa tunnustanut sähköpostiviestien lähettämisen. Syyttäjä vaatii miehelle 30 päivän ehdotonta vankeusrangaistusta. Käräjäoikeus antaa asiassa kansliatuomion

  • Kakspy järjestö apuun lapsiperheen ahdingossa, pikkuperjantain ja viikonvaihteen tölkeille. Apu kantaa.

  • ROSKALAVA Kotka tänne ylijäämät Kirppikseltä jos tuli ylihinnoiteltua, as juusuaal.

   Ryhmässä julkaistaan VAIN kuvia tavaroista mitä haluaa lahjoittaa. Varaukset kuvan kommentteihin, ja nouto-/hakusopimukset lahjoittajan kanssa yksityisviestillä.

   • Matkalle mukaan

    Helsinki/ Espoo 2nd hand /for sale/ kirpputori myydään


  • Tallinnan keskustan tuntumassa liikkuu karhuja, Räskin Kansallispuiston liepeillä viikonlopun alla Karhua.

   • Elmolle kateellinen Karhu.


  • Facebook-moderaattorin työ on suoraan helvetistä – sinnittelevät pikkupalkalla seksin ja huumeiden voimin.

   Miten mahtaa olla Fakebookin super käyttäjien elämä ihan aikuisen oikeesti?

   • Psykiatrinen johtaja: “Osastoilla on ollut pelottavan hiljaista”
    Psykiatrisessa hoidossa on ollut pelottavan hiljaista. Me kaikki kysymme alueen lääkäreiden kesken, missä kaikki potilaat ovat. Sinne ne Prisman Alkoon käsidesille menneet on .Tyyntä myrskyn edellä.


  • Minkälaisia pankki päivä tuntemuksia perjantai teissä saa aikaiseksi? Miulle perjantai on kuin jouluaatto. Se oli kuin lapsuuden joulu olisi paketoitu kossupulloon josta sitten pullon henki isä ruokkii hyvää mieltäni viikonlopuksi
   Perjantait laukasevat miun juomaviettini perinteisesesti. perinteet velvoittavat

   Aina perjantaina yks bonuss avomieheni ostaa 1-2 pulloa viskiä ja Karhu kaljaa ,miulle Persevero viiniä ja Elmookii. Trallall laaaa

   Huomenna ois sit sit Maailman viskipäivä lauantai 16.05.2020

  • Maailman leivontapäivä sunnuntai 17.05.2020. World Baking Day

   On tämäkin päivä, leivotaan taas pakkopullaa maanantaille. Karkkarin Ässän tölkinpalautus odottaa kanta asiakasta. Uutta hyllystä jääkaappiin.

   🐄👈🐖

  • On tämä manantai yks VTUN päivä.

   Tunnistatko potentiaalisi? Huijarisyndrooma vaivaa useammin naisia.

   Itsekriittisyys on tuttu asia melkein jokaiselle. Liiallisuuksiin mennessään se saattaa asettaa meidät itsekriitikon asemaan, tilanteeseen, jossa mikään ei riitä. Ajatukset omasta kyvyttömyydestä voivat ulottua myös työpaikalle, ja ongelmasta kärsivä saattaa ajatella huijaavansa muita luulemaan, että hän olisi hyvä työssään. Tällöin puhutaan kirjaimellisesti huijarisyndroomasta.

   Syndrooma voi olla seurausta epäterveestä minäkuvasta. Olotila ei ole toivottava, ja pahimmillaan se saattaa muuttua masennukseksi tai työuupumukseksi.

   Mikäli omat työsuunnitelmat epäilyttävät, voi varmistusta hakea esimerkiksi hyväksyttämällä ne Uudellamaalla.

  • Tänään emme halua luke mitä aiheuttaa vartalolle viikonlopun Elmo urheilu Prisman Alkosta Räskin Kansallispuistoon. Oli aika itsensä näköinen poistettu kuva.

  • Nyt se alkaa! Armeijan yhteistuvat miehille ja naisille .Sänkyjako toteutetaan yksilön haluamalla tavalla.

   VTU miun Uuno ei sinne kyllä mee, pysyköö kotona miun raksu.👉🐑🐑🐑

  • Santahaminan upseerikerho tarjosi ”solidia pilsneriä” – Olutsovellus paljasti sotilaiden liikkeet, mutta jopa sään tarkkailu voi olla tietoturvariski
   Toisinaan ei tarvita edes yksittäistä sovellusta, niin monesta kolosta tietoa vuotaa.
   Prisman Alkon ja Karkkarin Ässän tölkinpalautuksen valvontakamerat riittää.
   Ruonalan Siwaan saatava pullomeri ilman valvontaa.

   Kerta ei ole ensimmäinen, kun sotilaista ja sotilaskohteista vuotaa arkaluontoista dataa. Fakebook naisen käsissä desissä.

  • Aittiksen Siwalle tulossa maskeja. Uudet kansalaismaskit pian myyntiin K-kauppoihin – käytössä huomioitava tärkeä seikka, niillä ei sitten Prismalle mennä käsidesi ostoksille. VTU, STN, PRKL. Tietyst MLL taas.

  • Ketä soitti Kastraatio yhtyeessä Lökören fakebuukissa, nimmarit ois kiva . Esiintyyköhä Kaunissaren majalla hakisin nimmarit , arvatkaas minne.

  • Trump uhkaa sosiaalista mediaa voimakkaalla sääntelyllä tai sulkemisella

   VTU ,ST, PRKL, WTF👹

  • Viina on viisasten juoma, mutta hyvin se näyttää menevän viikonloppuisin
   tyhmempäänkin päähän aktiivirannekkesta Räskin Kansallispuistossa.

  • Siivouspäivä? Luovuta esineistöä Koripallomuseolle.

   Koripallomuseo kerää nyt kesän aikana valtakunnallisesti esineistöä kokoelmaansa talteen tulevia näyttelyitä varten ja tuleville sukupolville kertomaan lajin eri aikakausista, ilmiöistä ja henkilöistä.

   Ota yhteyttä, jos sinulla olisi esineistöä, sarjatasosta tai paikkakunnasta riippumatta, luovutettavaksi. Tärkeää onkin tallentaa suomalaista koripallokulttuuria laaja-alaisesti, eri paikkakunnilta, sarjatasoilta ja seuroista.

   Finnish Basketball Hall of Fame koostuu kolmesta osa-alueesta: 1) Museo- ja näyttelytyö, 2) Kunniagalleria ja 3) Alumnitoiminta.

  • Onko hyvä päivä tänään, uusi viikko uudet haasteet. Neljä päivää viikoloppuun.

  • Korona-aika lisäsi etätyöläisten viikonloppujen alkoholin käyttöä ja
   työaika näyttää menneen nukkumiseen. Työrytmiin palaaminen erilaisesta rennommasta rytmistä voi olla hankalaa.

   Työterveyspsykologi Heli Hannonen työterveyslaitokselta arvioi, että esimerkiksi lapsiperheissä stressiä on voinut olla enemmän.

   Jos ei ole tottunut etätöitä tekemään, ei ole tapoja ja rutiineja siihen, miten ryhtyä tekemään töitä.

   Neuvot etätyön sujuvuuteen ovat nämä:
   -Tee suunnitelma työpäivälle: 1 päivän tärkeintehtävä
   -Sovi työkavereiden kanssa yhteiset etäaamu kaljat tai siiderit
   -Aloita päivä itsellesi mieluisilla tehtävillä Netflixin ääressä.
   -Aloituksen jälkeen siirry koneen kanssa paikkaan, jossa voit istua ryhdikkäästi Fakebookin ääressä. Laita herätys parin tunnin päähän, keskity työhön täysin ja poistu sen jälkeen koneen äärestä pariksi tunniksi.

   • Tulos tai ulos, miten työnantaja mittaa tuottavuutta ja kärsiikö bruttokansantuote.


  • STM Kymenpiiristä kerrottin huolestuttavia uutisia.

   Koulujen avaus sai lastensuojeluilmoitukset kasvuun – lasten hätä jatkuu, syksylle odotetaan uutta piikkiä. Varsinainen piikki ajoittuu Juhannusviikolle.

   Ongelmana on ollut myös se, että monet perheet eivät ole olleet halukkaita ottamaan vastaan apua koronan pelossa.

   Myös alkoholiongelmat ovat useissa perheissä pahentuneet koronakeväänä. Kun työpaikalle ei esimerkiksi lomautuksen vuoksi tarvitse mennä, alkoholinkäytölle ei ole samanlaisia rajoja.

   Ei tulla vastaanotoille tai ei haluta sopia tapaamisia tai kotikäyntejä. Se on vaikeuttanut tuensaannin oikea-aikaisuutta

  • STM Kymenpiiri fick höra om oroande nyheter.

   Öppningen av skolor fick tillkännagivanden om barnskydd på väg - barns svårigheter fortsätter, en ny spik väntas under hösten. Den faktiska spiken är under midsommarveckan.

   Ett annat problem har varit att många familjer har varit motvilliga att ta emot hjälp av rädsla för en korona.

   Alkoholproblem har också förvärrats i flera familjer under koronavåren. När du till exempel inte behöver åka till jobbet på grund av permitteringar finns det inga liknande gränser för alkoholanvändningen.

   Kom inte till mottagningar eller vill inte boka eller hembesöka. Det har gjort det svårare att få stöd i tid

  • Reserviupseerikoulu juhlii satavuotista taivaltaan Antti herne Rokalla soppatykistä torstaina. Perjantainakin on soppa- ja OTTO päivä.

   Kaakkois-Suomen aluetoimiston päällikön antamat alennukset , Turhaporu reserviin.

  • Mitä terapiassa oikein tapahtuu ja milloin sinne kannattaisi hakeutua?

   Some on kuin ässäarpa. Palkinnot ovat satunnaisia ja kun sen avaa, voi joko voittaa tai hävitä.
   Psykoterapiassa käytettävät menetelmät perustuvat koeteltuun tieteelliseen tutkimusnäyttöön ja -teorioihin – ei niin sanottuun keittiöpsykologiaan.

   Salailu ei kannata, sillä oireet vain pahenevat. Mitä pidempään ongelmien kanssa kärvistelee, sitä vaikeampaa niitä on usein hoitaa

   Hyvä suhde on sellainen, jossa pystyy ottamaan puheeksi sen, että nyt tämä ei toimi.

  • 11.6. Onnea, Impi! - Kirkko ja kaupunki! Virossa Viinaa Rannassa nimi on Imbi

  • Karkkarin Ässän pullonpalautuksen ilmoitustaululta maanantaina,

   No jep jep... kuinka sekasin tää maa oikein on?!?! Ei se äiti mikään helvetin pyhä lehmä ole!! On Todella paljon äitejä jotka ei vaan ole kykeneviä huolehtimaan lapsestaan/lapsistaan asianmukaisesti, ja tällöin lapsi/lapset tulee määrätä isälle! SE on lapsen etu, eikä se että käyvät läpi monia eri tapaamistapoja milloin missäkin...

  • Ekamista valmistuu tänään 45 opiskelijaa. Länsi-Kotkassa ollaan tyytyväisiä

   Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, mielenterveys- ja päihdetyö, lähihoitaja
   3 kotkalaista

   Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto,huolenpito, lähihoitaja
   4 kotkalaista

   Länsi-Kotkan Terveys talo pitää tästä. Jatkoon. MMM.

  • OTAVA KOTKA - PYHTÄÄJuhannusaikataulu Su 21.6

   Kaunissaari 💊18:00- Länsi-Kotka📞🚑 20:00

  • Tehdään lasten kesälomasta onnistunut
   Koronavirus vaikuttaa lastemme kesänviettoon monin tavoin. Lapsille suunnattua kesätoimintaa on tänä vuonna paljon normaalia vähemmän, kun kesäleirejä on peruttu ja lukuisia harrastusmahdollisuuksia rajoitettu tai pistetty kokonaan jäihin.

   Lapsista ei enää pääsee kesällä eroon edes leirittämällä.

   Aiheen tiimoilta erään äidin sanoja lainaten: "Korona oli elämäni parasta aikaa Uudellamaalla ja toivottavasti tulisi vielä jokin vastaava".

   Elatusvelvollisten Liitto ry

  • Koulujen pitkä kesäloma on tuskaa vanhemmille minne laittaa lapset viikonloppuina. Kesäleirejä peruttu ja St Elmo viikonloppuja.

   Monelle lapselle kesäloma on yksinoloa, tylsyyttä, mikroruokia ja tietokonepelejä. Koulujen kesäloma näkyy ja kuuluu Mannerheimin lastensuojeluliiton (MLL) auttavassa puhelimessa ja Länsi-Kotkassa..

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 35 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   730
   16325
  2. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   108
   2575
  3. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   134
   2461
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   149
   2101
  5. Miksi ulkoministeri Haavisto ei ole vielä eronnut?

   Kun ulkoministeri Timo Soini osallistui aborttiprotestiin työmatkalla – vihreät tyrmistyi: ”Katsooko hallitus taas Soinin touhut sormien läpi?” Ja Vi
   Maailman menoa
   83
   1853