Sataman kylpylä

Anonyymi

Onkos se sataman uusi kylpylä koronan takia kiinni vai auki? Millois pääsee kylpemään jos se on kiinni?

30

819

  Vastaukset

  • Otahan lisää kokkelia niin eiköhän muisti kirkastu

  • Oikein viisas lies facepookissa kirjoitti että se on omassa käytössä. Olisi vaan sellainen muisti kuva että rakennuksen myynti pisteytettiin, ja sen piti tulla virkistyskäyttöön. Löytyy lupa kaavamuutoshakemus jossa omistaja haluaa rakentaa rantakahvilan, josta tulikin rantasauna omaan käyttöön

   • Tuonhan voisi vielä moittia ja vaatia uuteen käsittelyyn ja katsoa mitä siitä lakituvassa sanotaan!


   • Ja nyt nesteelle puimaan tuokin asia


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja nyt nesteelle puimaan tuokin asia

    Voi, menikö tunteisiin aikasempi viestini kun piti ylläpidolle itkeä.


   • Olisko kuitenkin aloituksessa kyseessä Mustaniemen sataman ”kylpylä”?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olisko kuitenkin aloituksessa kyseessä Mustaniemen sataman ”kylpylä”?

    Eipä täällä muitakaan ole . Osaispa itekkin kusettaa yhteiskuntaa noin hyvin että saisi 160 tuhatta eu rahaa omakotitalon korjaamiseen


  • Tuossa vedätettiin tosi törkeästi kaupungin virkamiehiä ja päättäjiä. Halvalla ostettiin rakennus Äänekosken parhaalta paikalta.Korkeat aidat kiertää nyt ja kamerat valvoo että kukaan ei tontille tule.

   • Onkohan sinne päässy muut kylpemään kuin ne jotka rakennuksen myymisestä päätti


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onkohan sinne päässy muut kylpemään kuin ne jotka rakennuksen myymisestä päätti

    Ketkäs sen silloin päätti?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ketkäs sen silloin päätti?

    Mielipidekirjoitus 30.12.2008 19:04
    "Toimivia" tarjouksia telakasta
    Äänekosken kaupunki on tehnyt 22.12. päätöksensä Mustaniemen sataman telakkarakennuksen tulevasta käyttötarkoituksesta. Kaupunginhallituksen mukaan telakka tulee yksityiseen tilauskäyttöön.

    Me sataman pääasialliset käyttäjät kysymmekin, kuinka tämä palvelee veneilijöitä? Toimivat satamapalvelut pitävät sisällään polttoaineen jakelun, septin tyhjennyksen, sosiaali- ja pesutilat, kahvilan sekä vaatehuollon.

    Sisiksessä 7.2.08 julkaistun jutun perusteella kaupunki halusi sitoa telakkarakennuksen satamaan esimerkiksi kesäkahvilana. Jos satama- aluetta ei kehitetä, menevät vierasveneilijöidenkin tuomat eurot muualle.

    Telakasta jätettiin myös sellaisia tarjouksia, joissa tämä kaikki olisi ollut mahdollista. (Kahvila matkamuistoineen ja karttapalveluineen).

    Onko tämä päätös kaupungin vai päättäjien edun mukaista?   • Anonyymi kirjoitti:

    On siellä kaupungin setien lisäks muitakin saunotettu ku 162 tonnia julkista remonttirahaa kylpylään. Näistä on nyt hyvä yhdessä nautiskella, kunhan kylpylä aukeaa.

    http://www.eura2007.fi/rrtiepa/projekti.php?projektikoodi=A545527

    Oho. Tämähän olikin mielenkiintoinen dokumentti. Kun oikein tuossakin lukee että kylpylärakennus ja eu-tukia haettu siihen.

    Saikohan kuhnamon saunan omistaja tukia, siihen ravintolaprojektiin, joka valitettavasti kaatui. Olisi kyl huippu paikalla ollu ravintola. Tämän dokumentin kun jakais facebookissa, nii johan nousisi kunno keskustelu aiheesta. Itselläni ei vaan tunnuksia ole sinne


  • Homma tutkintaan, takautuvasti.

  • "Telakkarakennuksen eteläpuolelle on suunnitteilla maanalaista tilaa kellarikerrokseen. Lisäksi rantaan kaavassa osoitetun kahvilarakennuksen käyttötarkoitus ja rakennusala muutetaan sekä laajennetaan tonttialuetta Vellamontien suuntaan autopaikoituksen sijoittamiseksi tontille"

   "Telakkarakennuksen rantaan tai terassille kaavoitetun kahvilarakennuksen pohjapinta-alaksi on määritelty 30 neliömetriä.

   Kaava-aineisto toimitetaan oheismateriaalina.

   Lisätietoja: Olli Kinnunen, p. 040-7177479.

   Kaupunginjohtajan ehdotus:

   Kaupunginhallitus hyväksyy, että 3.12.2007 päivätyn ehdotuksen perusteella suoritetaan maankäyttö- ja rakennusasetuksen 27 §:n mukainen kuuleminen. Pyydetään ehdotuksesta teknisen lautakunnan ja ympäristölautakunnan lausunnot."

  • Liikaa rahaa ja liian vähän selkärankaa tämän projektin takana. Tavallisia kansalaisia pidetään täysin arvottomina näissä piireissä.

  • Aika paskaläjä koko juttu. Näkyy olevan erään firman kotiosoite siinä rakennuksessa. Onnistuttu huijaamaan tuet tähän kylpylän rakenteluun.

  • Köyhät inisee!! Mitäs siitä jos yhdelle yrittäjälle kunnostetaan julkisilla varoilla kesämökki kaupungin paalupaikalta, samalla tavalla meni eräs kiinteistökauppa jossa maksettiin liiketilasta toiselle vähän enemmän kuin toisille ja hankittiin vielä uudet tilat kaupungin laskuun. Yrittäkää nyt ymmärtää jo että ei ne teidän rakkaat vasemmistopäättäjät saa mitään aikaiseksi ja raha menee sille jolla rahaa on!!!

   • Parempikin puhuja hohoijaa


  • Sellaisia ne kommarit on.

   • Varsinkin kun sinusta kyse


   • Anonyymi kirjoitti:

    Varsinkin kun sinusta kyse

    tässä viitataan siihen "katiskan katsomiseen"saunassa sylikkäin varret savessa


   • Anonyymi kirjoitti:

    tässä viitataan siihen "katiskan katsomiseen"saunassa sylikkäin varret savessa

    Ei ylttäny pohjaan asti, olinkyllä kylmää vettä. Kaverinkyllä sanoi että muta pohka kun vejettään roikotti liturilta


  • Mikä yritys sen sitten omistaa, vihjaillaan kyltistä mutta eikö sen voi mainita täälläkin jos kyltti on julkisella paikalla.

   • Kyllähän se googlamalla selviää. Nimen kirjoittanut monesti tänne. Mutta jostakin syystä ylläpito sen poistaa. Taitaa varmaa ite omistaja sen kirjoituksen aina ilmiantaa


  • Vanhojen asioiden jauhamista.Kenestäkään ei ole asioiden selvittäjäksi ei tässä eikä sen jälkeen tapahtuneissa kaupoissa.

   • Kukas tätä asia setvisi ? Kehen ottaa yhteyttä ? Löytyiskö vastaus fasepookista ?


  • Tässä on vesi kielellä odotettu että päästäisiin koronan jälkeen polskuttelemaan kylpylään. Onhan siihen syydetty EU-rahoitustakin yli 160 000 € ja mitä kaupunkikin on sponssannut lisäksi. Kyllä sitä kansalaisille jotain jotain vastinetta pitäisi saada. Vai meneekö EU-rahoitus takaisin perintään, vai millä perusteella niitä siihen anottiinkaan? Lehdessäkin oli jo juttua, herätelläänpäs asiaa uudelleen!

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   267
   4149
  2. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   158
   2600
  3. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   2561
  4. Sofia nuolee shampanjapulloa instassaan

   Laittoi storyyn, on Stefun ja kavereidensa ja Stefun siskon kanssa bilettämässä Hangossa. Nuolee kallista shampanjapulloa... iljettävä video.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1313
  5. Stefun sisko Charlotta laittoi Sofiasta sydänvideota omaan instaansa

   Stefun suku on ottanut avosylin Sofian sukuunsa. Chaali joka ei ikinä laittanut mitään Martinasta, laittoi julkisena videopätkää omaan instaansa, joss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1276