Mikä on influenssaan ja koronaan kuolemisen ero?

Anonyymi

Influenssaan kuolee normaalinakin talvena ikääntyneitä ihmisiä muutama sata.
Nyt koronaankin kuolee ikääntyneitä ihmisiä, joilla on eniten perussairauksia. "Tavalliseen" influenssaan sairastuneita ja kuolleita onkin nyt ilmeisesti vähemmän, koska on eristäydytty.

Miksi influenssaan kuolleista ei puhuta? Onkohan siihen kuoleminen "kevyempää" ja "normaalimpaa" eikä potilas ole ollut tehohoidossa?

Onkohan kuolemien kokonaismäärä nyt jopa vähemmän kuin normaalina talvena, kun ei ole kärsitty influenssasta niin paljoa?

Influenssaan kuolleiden lukumäärästä tilastoja:
http://www.stat.fi/tietotrendit/artikkelit/2020/kuinka-monen-kuoleman-syy-on-influenssa-kertovatko-luvut-kaiken/

38

1049

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oireet muistuttavat aluksi kausi-infuenssaa, potilaalla on kuumetta ja yskää, mutta tauti saattaa kehittyä keuhkokuumeeksi.

      Taudin alkuvaiheessa virus tunkeutuu keuhkojen soluihin ja alkaa tuhota niitä. Sen seurauksena keuhkoihin voi muodostua nestettä, mikä johtaa hengitysvaikeuksiin. Näin kävi SARSin kohdalla ja myös COVID-19:n saaneilla on todettu hengitysvaikeuksia.

      Taudin toisessa vaiheessa ihmisen immuunijärjestelmä käynnistyy ja aloittaa vastaiskun. Jos hyvin käy, virus nujerretaan ja ihminen paranee.

      Immuunijärjestelmä saattaa kuitenkin käydä myös terveiden solujen kimppuun. Seurauksena voi olla keuhkokuumeen paheneminen ja nesteenkertymän kiihtyminen.

      Jos tauti etenee kolmanteen vaiheeseen, keuhkoihin voi syntyä vaurioita. SARS iski joidenkin potilaiden keuhkoihin sellaisella voimalla että niihin tuli reikiä, ja potilaita jouduttiin hoitamaan hengityslaitteissa.

      Toiseen sukulaistautiinsa, kausi-influenssaan, verrattuna koronavirus saattaa levitä ihmisen koko elimistöön.

      Ylikierroksilla käyvä immuunijärjestelmä saattaa vaikuttaa erityisesti sisäelimiin, jolloin maksa, munuaiset tai perna eivät toimi normaalisti. Myös veriarvot heikkenevät.

      Myös itse virus saattaa levitä sisäelimiin. Jos se pääsee verenkiertoon, etenkin verta käsittelevät maksa ja munuaiset ovat vaarassa.

      Ja tässä kohtaa se eroaa selkeästi tavallisesta kausi-influenssasta, joka sekään ei ole ihan leikin asia. Itsekin, hyväkuntoisena urheilevana naisena sairastuin influenssaan joka löi minut todella petin pohjalle. Jälkitautina keuhkokuume. Jos olisin ollut heikkokuntoinen tai vanhus, kuolema ei olisi välttämättä ollut epätodennäköinen.

      Nyt kannattaa pitää myös mielessä se, että emme vielä tiedä kuin murto-osan tästä viruksesta ja sen käytöksestä. tietoa saadaan koko ajan lisää, ja toivottavasti selkeä kuva sairaudesta ja miten sitä hoitaa ja kehittää rokote.

    • Anonyymi

      Näyttäisi Koronan olevan aikaisempia viruksia herkemmin tarttuva. Aika näyttää, mitä kaikkea Koronaviruksesta vielä selviääkään, mutta senhän me tiedämme jo satavarmasti, että kysymyksessä on tappavirus, jonka kanssa leikittely ja vastuuton varomattomuus ei pitäisi enää olla kenenkään käyttäytymisessä.

    • Anonyymi

      Jos flunssaa hoitaa väärin, siitä saa helposti keuhkokuumeen, samoin kuin koronastakin!
      Tavallisin virhe on että aletaan taistelemaan kuumetta vastaan kaikin keinoin. Kuume on kuitenkin kehon paras puolustuskeino, koska se lisää palamista, lisää valkosoluja, ja lisää entsyymiaktiviteettia, antaen paremman puolustuskyvyn,

      Kuume estetään lääkkeillä, mutta virus ja bakteerit viihtyvät paremmin 37. asteessa, joten infektio pahenee!
      Lapsia ja vanhuksia jäähdytetään pakkokeinoin, kun ei ymmärretä että kuumeisen normaalilämpötila saattaa olla vaikka 40 astetta, ja kuumeisen keho pyrkii siihen vapisemalla ja vähentämällä verenkiertoa raajoihin ja pintakerroksiin.

      Vanhukset eivät kestä sitä että kuumetta vastaan taistellaan, vaan tehokas jäähdytys johtaa kuolemaan muutamassa päivässä.

      Aloitin taistelun jäähdytystä ja kuumelääkkeiden käyttöä vastaan -82. Seurauksena oli että minun osastollani ani harvat kuolivat kuumeeseen sen jälkeen.

      Vuotta aikaisemmin kuoli kahdeksan samalla osastolla flunssan muutamassa viikossa, kaikki samalla tavalla: peitot pois, kuumelääkettä, spriivoitelua, jäähdytystä, pulssi nousi sataan kahteenkymmeneen, kuume nousi vielä enemmän, jalat tulivat jääkylmiksi, potilas vapisi horkassa.

      En tajua että kukaan ei sano sanaakaan muusta kuin viruksista; hoitohan on se joka tekee eron!

      • Anonyymi

        Ei muuta eroa kuin että influenssa on vaarallisempi, 2018 kuoli suomessa influenssaan 700 ihmistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei muuta eroa kuin että influenssa on vaarallisempi, 2018 kuoli suomessa influenssaan 700 ihmistä.

        Koronan saldoja ei vielä tiedetä.


    • Anonyymi

      Jossain THL:n käyrissä näkyi että tässä influenssakaudessa kuoli noin 500 ihmistä.

      Kausi-influenssa on niin tuttua ettei siihen kuolleiden määrä ylitä uutiskynnystä. Ainoa uutinen tältä vuodelta oli se että 200 000 rokoteannosta jouduttiin hävittämään kun rokotuksia ei otettu tarpeeksi.

    • Anonyymi

      Maksako vaivaa ressailla koronasta jollei ole koskaan eli vuosikymmeniin käyttänyt nuhatikkuja, eikä 17 vuoteen rokotteita ylipäätäänkään? luulis että raskaaseen heviduti-sarjan käyttäjään nämä uuskulkutaudit imeytyvät paremmin. paljastaisivat sivat ny, montaax prosenttii koronaan kuoleista tai totistetusti sairrastuneista on influpiikin viimesyssynä saanut. Vai onko tärkeää että kaikki ovat varuillaan ja ressissä, vaikkei syytä ehkä olisikaan. Ressaaminen heikentää vastustuskykyä

      • Anonyymi

        Influenssarokotuksilla ei ole yhtään mitään vaikutusta koronaan. Ei puoleen eikä toiseen koska kyseessä on täysin erilaiset virukset.


    • Anonyymi

      > Miksi influenssaan kuolleista ei puhuta? Onkohan siihen kuoleminen "kevyempää" ja "normaalimpaa" eikä potilas ole ollut tehohoidossa?

      Influenssaan kuolleista ei puhuta siksi että siihen kuollaan nimenomaan kun ikää on paljon. Ja muutama muu riskiryhmäläinen. Nyt on tulilinjalla suht. nuoretkin päättäjät ja rikkaat.

      Toinen asia mikä tähän vaikuttaa on se että influenssaan on rokote. Kuolevat ovat lähes pelkästään riskiryhmiin kuuluvia jotka eivät ole "viitsineet" hakea rokotusta.
      Nyt rikkaillakaan ei raha paljon auta kun sitä rokotetta ei vaan ole. Aamukahvikin oli mennä väärään kurkkuun, tai viimeistään aamu-konjakki, kun pörssisivuilla varoiteltiin että kurssit tulee tippumaan ihan väkisin koska kiinassa on pistetty tehtaat kiinni ettei kaikki duunarit kuole.

    • Anonyymi

      Ruotsissa on kuollut kolmen päivän aikana 281 ihmistä Covid19 takia. Montako ihmistä Ruotsissa kuolee flunssakautena per päivä?

      • Anonyymi

        Ruotsin kokoisessa maassa kuolee vuosittain yli satatuhatta. Se merkitsee että keskikuoleisuus on noin kolmesataa päivässä, flunssakaudella kenties 6-700, kesäkuukausina vähemmän.


    • Anonyymi

      Edelleen koronaa vähätellään. Ota nyt huomioon, että koronaa kuolevat ovat lisänä kaikille kuoleville. Pääsiäisen kunniaksi tulee 100 000 kuolemaa koronan takia täyttymään maailmanlaajuisesti. Lisäksi korona aiheuttaa muutakin, kuin suoria kuolemia. Luku tulee olemaan hämmästyttävä.

      • Anonyymi

        Ei sitä pidä liioitellakaan. Tilastotiedot ovat yksi tapa käsitellä asiaa.


    • Anonyymi

      Jorvin sairaalan keuhkotautien erikoislääkäri kertoi keväällä 2021 MTV:n uutisissa kokemuksia koronasta. Hän totesi, että astmaatikot ja keuhkoahtaumapotilaat körsivät enemmän influenssassa kuin koronassa. Korona ei iske hengitysteihin niin kuin influenssa. Lisäksi hän kertoi, että influenssasta on jäänyt pysyviä keuhkovaurioita. Koronasta ei vielä ole sellaisia todettu, koska tauti on niin tuore.

      BBC:n ja WHO:n oirekartassa influenssalle oli laitettu enemmän oireita kuin koronalle.

      Eräs lääkäri sanoi, että koronassa tulee harvoin niin raju kuume kuin tyypillisessä influenssassa.

      Vaarallisia molemmat, mutta vasta tulevaisuudessa nähdään kumpi on vaarallisempi.

    • Anonyymi

      Influenssa on tunnettu vanhojen ihmisten tappaja, Nyt korona kuitenkin iskee myös nuorempiin ikäryhmiin. Tilastoja kuolevuusluvuista ikäryhmittäin ei ole julkaistu, joten en tiedä, kumpi on pahempi tappaja. Tilastotieteilijät voisivat ehkä joskus valaista asiaa.

    • Anonyymi

      Täytyy muistaa, että noin 1000 suomalaista on vuoden aikana menehtynyt koronaan eristystoimista huolimatta. Ainakin sen tartuttavuus näyttää olevan vähintään samaa tasoa kuin kausi-influenssan. Mitkä ovat kuolleisuusluvut koronaeristysten aikana? Olisi kiintoisaa dataa.

      • Anonyymi

        Siis mitkä ovat influenssan kuolleisuusluvut edistyksen sävyisinä aikoina?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis mitkä ovat influenssan kuolleisuusluvut edistyksen sävyisinä aikoina?

        Eristyksen... Älypuh. Lentää kohta...


      • Anonyymi

        Koronaan liittyviä kuolemia ei koronaan kuolleita. Toiseksi PCR-testi kehittäjänäkään Kary Mullisin mukaan ei kykene erottamaan mitään tartuntoja vaan solujäämiä jotka ei kerro nimenomaan sitä, että elimistössä olisi elävää taudin aiheuttajaa.

        Testi voi antaa positiivisen tuloksen mistä tahansa elollisesta kasvit mukaan lukien riippuen monistussykleistä ja näytteen RNA määrästä. Coca-colastakin on saatu positiivinen tulos koska juoma sisältää kasviuutetta.

        Kuolleisuus kaikkiaan on samalla tasolla kuin aiemmpinakin vuosina, mutta kuolinsyyt voivat vaihdella ja lopullinen kuolinsyy selvitetään ruumiinavauksessa tapauksesta riippuen. Liekö korona kuoleman syy yhdessäkään ruumiinavausraportissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koronaan liittyviä kuolemia ei koronaan kuolleita. Toiseksi PCR-testi kehittäjänäkään Kary Mullisin mukaan ei kykene erottamaan mitään tartuntoja vaan solujäämiä jotka ei kerro nimenomaan sitä, että elimistössä olisi elävää taudin aiheuttajaa.

        Testi voi antaa positiivisen tuloksen mistä tahansa elollisesta kasvit mukaan lukien riippuen monistussykleistä ja näytteen RNA määrästä. Coca-colastakin on saatu positiivinen tulos koska juoma sisältää kasviuutetta.

        Kuolleisuus kaikkiaan on samalla tasolla kuin aiemmpinakin vuosina, mutta kuolinsyyt voivat vaihdella ja lopullinen kuolinsyy selvitetään ruumiinavauksessa tapauksesta riippuen. Liekö korona kuoleman syy yhdessäkään ruumiinavausraportissa.

        Salaliittoteoreetikot ovat levittäneet kerta toisensa jälkeen kaikenlaisia roskaväitteitä PCR-testeistä, maskeista, rokotteista ja milloin mistäkin. Jostain syystä olette niin jumalattoman laiskoja, että ette viitsi tarkastaa väitteidenne taustoja.

        Kary Mullis ei ole todellisuudessa sanonut, ettei PCR testi toimisi tai ettei se sopisi siihen käyttötarkoitukseen, johon ammattilaiset sitä käyttävät. Lähtökohtaisesti on typerää, että maallikkotietäjät (luulijat) kuvittelevat ammattilaisten olevan täysin tietämättömiä, mihin jotain testiä voi käyttää.

        PCR testistä on levitetty kaikenlaista roskaa, jota ei kannata uskoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Salaliittoteoreetikot ovat levittäneet kerta toisensa jälkeen kaikenlaisia roskaväitteitä PCR-testeistä, maskeista, rokotteista ja milloin mistäkin. Jostain syystä olette niin jumalattoman laiskoja, että ette viitsi tarkastaa väitteidenne taustoja.

        Kary Mullis ei ole todellisuudessa sanonut, ettei PCR testi toimisi tai ettei se sopisi siihen käyttötarkoitukseen, johon ammattilaiset sitä käyttävät. Lähtökohtaisesti on typerää, että maallikkotietäjät (luulijat) kuvittelevat ammattilaisten olevan täysin tietämättömiä, mihin jotain testiä voi käyttää.

        PCR testistä on levitetty kaikenlaista roskaa, jota ei kannata uskoa.

        Kun jotakin monistetaan kylliksi, saadaan positiivinen vastaus vaikka yhdestä viruksesta.

        Neljäkymmenkertainen kahdentuminen tekee yhdestä viruksesta biljoona kopiota.

        Ihmisellä on aina joitakin koronaviruksia, joten positiivinen vastaus on paljon todennäköisempi kuin negatiivinen.
        Kuitenkaan kenestäkään ei tule miljardääriä sen johdosta, että löytyy penni taskun pohjalta!
        Varmuuden vuoksi tulee vilkaista, onko Rolls Royce autotallissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Salaliittoteoreetikot ovat levittäneet kerta toisensa jälkeen kaikenlaisia roskaväitteitä PCR-testeistä, maskeista, rokotteista ja milloin mistäkin. Jostain syystä olette niin jumalattoman laiskoja, että ette viitsi tarkastaa väitteidenne taustoja.

        Kary Mullis ei ole todellisuudessa sanonut, ettei PCR testi toimisi tai ettei se sopisi siihen käyttötarkoitukseen, johon ammattilaiset sitä käyttävät. Lähtökohtaisesti on typerää, että maallikkotietäjät (luulijat) kuvittelevat ammattilaisten olevan täysin tietämättömiä, mihin jotain testiä voi käyttää.

        PCR testistä on levitetty kaikenlaista roskaa, jota ei kannata uskoa.

        Voit tarkistaa asian oheiselta videolta jossa Mullis esittelee PCR-testiä. En esittele omia mielipiteitäni ja tuulesta temmatuista asioita.

        Raha on merkittävä motivaattori joillekin tahoille tätä ei ei voi kieltää ja rokotteet nimenomaan liittyvät tähän ketjuun saumattomasti testausten kautta.



        https://www.youtube.com/watch?v=0zEoRmJgt00


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voit tarkistaa asian oheiselta videolta jossa Mullis esittelee PCR-testiä. En esittele omia mielipiteitäni ja tuulesta temmatuista asioita.

        Raha on merkittävä motivaattori joillekin tahoille tätä ei ei voi kieltää ja rokotteet nimenomaan liittyvät tähän ketjuun saumattomasti testausten kautta.



        https://www.youtube.com/watch?v=0zEoRmJgt00

        Jos et olisi pälli, ymmärtäisit ilman kehoitustakin perehtyä tilanteesta riippuen asiaa koskeviin tutkimuksiin tai muuhun luotettavaan materiaalin, etkä mihinkään YT-videoihin

        Onko kaltaisesi idiootin pääkkyyn ikinä noussut edes kelmeä ajatus, että koska PCR-testiä käyttävät laboratoriatutkimuksia ammatikseen tekevät henkilöt ja niistä vastaavat laboratorioiden esimiehen, joilla on sellainen niin sanottu koulutus ja sellainen niin sanottu kokemus näistä asioista, niin ehkä he tietävät suunnilleen mitä tekevät... Siis ehkä jopa paremmin kuin YT-video.


    • Anonyymi

      Noh, ei mikään. Vanhus kuolee yleensä influenssan aiheuttamaan keuhkokuumeeseen, mutta samoin tekee myös "korona".

      Joten miten nuo kaksi nyt sitten toisistaan poikkeavat?

      • Anonyymi

        virus muiden joukossa ,nyt vain "koronalla" peloteltu ihmiset piikille jota ei tutkittu tarpeeksi eikä oikein virallisesti hyväksytty vaan kokeilun alla joka päättyy vuonna 2023.nyt sitten ruvetaan puoskaroimaan lapsia ,en iki maailmassa lastani laita vaaraan joka myöhemmin ehkä sairastuttaa pahemmin,tappavammin kun oma immuniteetti tuhotaan ja ainakin loputon kierre rokotuksiin ,ehkä ei riitä silloin enään edes se kaksi piikkä vuodessa !
        aina vanhuksia ja heikossa kunnossa olevia on valitettavasti kuollut.tämähän ei ole uutta vaikka nyt niin kovin on paisuteltu vanhusten ja sairaiden kuolemalla
        raha puhuu nytkin kuin monella tapaa ....aika näyttää että mikä on tämän takana , juurukin sen painostuksen takia !!katsotaan nyt ensi syksynä kuinka vieläkin voimakkaampi virus myllää ja ne muunnokset mitkä nyt annetut rokotteet aiheuttaa .


      • Anonyymi

        Influenssan jälkitautina tuleva keuhkokuume on yleisin vanhuksien kuoleman aiheuttava sairaus. Korona taas vaikuttaa keuhkoihin eri tavalla ja jopa invalidisoi keuhkoja niin ettei siitä toivuta. Korona ei yleensä aiheuta keuhkokuumetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        virus muiden joukossa ,nyt vain "koronalla" peloteltu ihmiset piikille jota ei tutkittu tarpeeksi eikä oikein virallisesti hyväksytty vaan kokeilun alla joka päättyy vuonna 2023.nyt sitten ruvetaan puoskaroimaan lapsia ,en iki maailmassa lastani laita vaaraan joka myöhemmin ehkä sairastuttaa pahemmin,tappavammin kun oma immuniteetti tuhotaan ja ainakin loputon kierre rokotuksiin ,ehkä ei riitä silloin enään edes se kaksi piikkä vuodessa !
        aina vanhuksia ja heikossa kunnossa olevia on valitettavasti kuollut.tämähän ei ole uutta vaikka nyt niin kovin on paisuteltu vanhusten ja sairaiden kuolemalla
        raha puhuu nytkin kuin monella tapaa ....aika näyttää että mikä on tämän takana , juurukin sen painostuksen takia !!katsotaan nyt ensi syksynä kuinka vieläkin voimakkaampi virus myllää ja ne muunnokset mitkä nyt annetut rokotteet aiheuttaa .

        Virus muiden joukossa https://www.youtube.com/watch?v=zrefKeWuNpQ


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        virus muiden joukossa ,nyt vain "koronalla" peloteltu ihmiset piikille jota ei tutkittu tarpeeksi eikä oikein virallisesti hyväksytty vaan kokeilun alla joka päättyy vuonna 2023.nyt sitten ruvetaan puoskaroimaan lapsia ,en iki maailmassa lastani laita vaaraan joka myöhemmin ehkä sairastuttaa pahemmin,tappavammin kun oma immuniteetti tuhotaan ja ainakin loputon kierre rokotuksiin ,ehkä ei riitä silloin enään edes se kaksi piikkä vuodessa !
        aina vanhuksia ja heikossa kunnossa olevia on valitettavasti kuollut.tämähän ei ole uutta vaikka nyt niin kovin on paisuteltu vanhusten ja sairaiden kuolemalla
        raha puhuu nytkin kuin monella tapaa ....aika näyttää että mikä on tämän takana , juurukin sen painostuksen takia !!katsotaan nyt ensi syksynä kuinka vieläkin voimakkaampi virus myllää ja ne muunnokset mitkä nyt annetut rokotteet aiheuttaa .

        Korona ei ole yleensä kovin vakava lapsilla, joten siltä osin rokotuksella ei ole kiire. Mutta älä sitten vie kersaasi tapaamaan isovanhempiaan, se voi olla heille kuolemantuomio.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        virus muiden joukossa ,nyt vain "koronalla" peloteltu ihmiset piikille jota ei tutkittu tarpeeksi eikä oikein virallisesti hyväksytty vaan kokeilun alla joka päättyy vuonna 2023.nyt sitten ruvetaan puoskaroimaan lapsia ,en iki maailmassa lastani laita vaaraan joka myöhemmin ehkä sairastuttaa pahemmin,tappavammin kun oma immuniteetti tuhotaan ja ainakin loputon kierre rokotuksiin ,ehkä ei riitä silloin enään edes se kaksi piikkä vuodessa !
        aina vanhuksia ja heikossa kunnossa olevia on valitettavasti kuollut.tämähän ei ole uutta vaikka nyt niin kovin on paisuteltu vanhusten ja sairaiden kuolemalla
        raha puhuu nytkin kuin monella tapaa ....aika näyttää että mikä on tämän takana , juurukin sen painostuksen takia !!katsotaan nyt ensi syksynä kuinka vieläkin voimakkaampi virus myllää ja ne muunnokset mitkä nyt annetut rokotteet aiheuttaa .

        koskaan influenssaa ei ole ollut edes viidesosassa maapalloa yhtä aikaa, koronaa on koko maapallolla.

        Jos koronaa ei hoidettaisi, kuolleisuus olisi 100 kertainen ja pian enemmänkin influenssaan nähden.
        Korona on pahempi kuin espanjantauti, onneksi suurin osa ihmisistä on fiksuja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        koskaan influenssaa ei ole ollut edes viidesosassa maapalloa yhtä aikaa, koronaa on koko maapallolla.

        Jos koronaa ei hoidettaisi, kuolleisuus olisi 100 kertainen ja pian enemmänkin influenssaan nähden.
        Korona on pahempi kuin espanjantauti, onneksi suurin osa ihmisistä on fiksuja.

        Fiksut ihmiset tietävät että raitis ilma on terveellistä.
        He tietävät myös, että koronakuolleisuus on samoissa lukemissa Intiassa ja Suomessa. he tutkivat asioita itse!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Fiksut ihmiset tietävät että raitis ilma on terveellistä.
        He tietävät myös, että koronakuolleisuus on samoissa lukemissa Intiassa ja Suomessa. he tutkivat asioita itse!

        Niin, virallisten tietojen mukaan. Mutta kun verrataan Intian koronaan kuolleisuuslukuja ja krematorioiden lukemia, ero on huima. Kun joku kuolee Intiassa niin ettei ehditä kuskaamaan sairaalaan (sinne ei edes pääse) niin hänen kuolinsyytään ei tarkisteta eikä diagnosoida. Ruumis viedään suoraan poltettavaksi, eikä joka paikassa ole virallisia krematorioita (taivasalla sisjaitsevia polttopaikkoja) vaan poltto hoidetaan kotikylässä jossain maalla ilman että se kirjataan virallisesti mihinkään.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Se on aina niin ihailtavaa, kun joku laittaa twitterin lähteeksi. Vähän kuin jonkun latvialainen kauneusklinikka tekisi testin maskien luotettavuudesta tai alkaisi tarjota aivokirurgisia operaatioita :)


    • Anonyymi

      Koronasta tulee nuoremmillekin eriasteisena jälkitauteina dementiaa, depressiota, myös sydän- ja keuhkovaivat.
      Koronan sairastelun jälkeen voi olla kroppa 25 vuotta vanhemman kroppa.

      • Anonyymi

        Sittenhän suuri osa suomalaisistakin on koronan jälkeen 25 vuotta vanhempia.

        Ei muuta kuin vanhainkotiin?


    • Anonyymi

      Influenssa iskee vauvoihin ja pikkulapsiin voimalla. Suomessa kuolee lapsia influenssaan tasaista tahtia, mutta koronaan ei yhtään.

      Korona ei aiheuta niin usein bakteeritulehdusta kuin influenssa. Siksi lääkärikäyntiä ei tarvita ja sairastunut paranee nopeasti.

      • Anonyymi

        Influenssa aiheuttaa keuhkoihin bakteeritulehduksen, joka on hoidettavissa lääkkeillä. Koronavirus romahduttaa keukojen toiminnan, potilas tavallaan tukehtuu kun keuhkot eivät enää toimi. Tätä ei pystytä korjaamaan millään lääkityksellä, vaan oireita vain yritetään helpottaan ja ylihapettaa huonosti toimivia keuhkoja kun odotetaan potilaan oman vastutuskyvyn korjaavan tilanteen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1887
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1296
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1186
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe