Vihervasemmisto Viisikon ammattitaito?

Anonyymi

Ko. Uutinen kertoo sen laadun. Voi pennut.
Huoltovarmuuskeskuksen Tomi Lounema kertoi, etteivät Kiinasta tilatut suojat täytä laatuvaatimuksia.
Suomi sai Kiinasta 7. huhtikuuta suojavälineitä koronavirusepidemian hoitoon. Päivää myöhemmin selvisi, että maskit ja välineet ovat sutta ja sekundaa.

Julkisuudessa esimerkiksi Huoltovarmuuskeskuksen toimitusjohtaja Tomi Lounema on kuvaillut suojavälineiden hankintaa nyt villiksi touhuksi, jossa vallitsevat viidakon lait. Hinnat ovat pilvissä, ja kaikki maat hamuavat välineitä itselleen keinoja kaihtamatta.

Keskiviikkoiltana Suomen Kuvalehti julkaisi tilaajilleen jutun, jonka perusteella siltä todellakin näyttää.

Suomen hengityssuojakaupan takana on outo vyyhti, jossa julkkisyrittäjä Tiina Jylhä ja pikavippifirmoista tunnettu pahasti maksuhäiriöinen liikemies Onni Sarmaste tappelevat keskenään.

Tiina Jylhä väittää kaupan kuuluneen hänelle ja syyttää Sarmastetta kavalluksesta. Jylhän asiamiehenä on oikeustieteen tohtori Kari Uoti, joka väittää Huoltovarmuuskeskuksen tilanneen hengityssuojat Jylhän Virossa toimivalta kauneusfirmalta.

Uoti on kertonut lehdelle, että Sarmaste olisi huijannut Huoltovarmuuskeskusta ilmoittamalla väärän belgialaisen tilinumeron, jolle olisi maksettu miljoonien eurojen ennakkomaksu. Sarmaste itse kiistää nämä väitteet ja väittää itse joutuneensa huijauksen ja kiristyksen kohteeksi. Jylhän ja Sarmasteen kertomat poikkeavat tyystin toisistaan.

Sarmaste kertoo lisäksi tehneensä Jylhästä ja tämän miehestä Tapani ”Tape” Valkosesta tutkintapyynnön sen jälkeen, kun hänen ikkunastaan oli viime maanantaina paiskattu sisään iso kivi. Sarmaste väittää saaneensa näiltä Helvetin Enkelit peräänsä perimään viittä miljoona euroa.

Huoltovarmuuskeskuksen Lounema tai sisäministeri Aino-Kaisa Pekonen (vas) eivät toistaiseksi ole kommentoineet asiaa julkisuudessa.
Elikkä:Huoltovarmuuskeskus käyttää tällaisia ammattilaisia. Sisäministerin toimeksi annosta.

122

801

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voi hyvä ihme näitä asiantuntijoita hallituksessa

      • Anonyymi

        Nyt on hyvä olla terhakka oppositio, nuorista koottu hallitus tarvitsee apua. Oppositio antaa neuvoja ja apua.
        Näyttääkin siltä että hallitus antaa oppositiolle tilaa esittää uusia toimenpiteitä.
        Myös oppositiossa on halua tukea maan johtoa.
        Erityisesti kokenut presidentti on noussut arvoonsa nyt, kun meillä on vaikeat ajat.

        Yhteisen ns. Vihollisen kimppuun käydään joukkovoimalla.
        Kriisin jälkeen palataan normaalin politiikan teon pariin. Se aika tulee varmasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt on hyvä olla terhakka oppositio, nuorista koottu hallitus tarvitsee apua. Oppositio antaa neuvoja ja apua.
        Näyttääkin siltä että hallitus antaa oppositiolle tilaa esittää uusia toimenpiteitä.
        Myös oppositiossa on halua tukea maan johtoa.
        Erityisesti kokenut presidentti on noussut arvoonsa nyt, kun meillä on vaikeat ajat.

        Yhteisen ns. Vihollisen kimppuun käydään joukkovoimalla.
        Kriisin jälkeen palataan normaalin politiikan teon pariin. Se aika tulee varmasti.

        Presidentti, jolla on 40 vuotta nuorempi vaimo? Moisen miehen ajatukset on viagrassa, ei missään muussa. Kuvottava ukko. Perustelu’ vaimo nuorempi kuin omat lapset.


      • Anonyymi

        Koronaviruksen aiheuttamat kuolmat ovat Sipilän hallituksen leikkauksien seurausta.


      • Anonyymi

        Sanna Marin sanoi kuunnelleensa maan parhaita asiantuntijoita. Eivät korkeatasoisia ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanna Marin sanoi kuunnelleensa maan parhaita asiantuntijoita. Eivät korkeatasoisia ole.

        jokainen valeuutisiin ja rasismiin täysin uskova persu on asiantuntija jonka möläytyksiä kuunnellaan, vai kuunnellaanko??


    • Anonyymi

      No, siellä outokumpulaisissa ukontollukoissa se kaikki viisaus ja osaaminen onkin :D

    • Anonyymi

      Ukkokerholla näköjään okussa kulkee kovaa, pitäkää yksi viinaton päivä niin todellinen tilanne kirkastuu teillekin.

      Hallitus ei tee kauppaa eikä hoida sairaita, ei valmista suojaimia eikä tee mitään muutakaan fyysistä koronan vuoksi.
      Hallituksella on tärkeä tehtävä johtaa kaikkea kaikessa minkä tekee todella hyvin tässä tilanteessa.

      Sipilän ukkokööri ei olisi hallinnut tehtävää jos sellaiseen olisi joutunut vallassa ollessa. Peukalot olisivat vaan pyörineet ja päätöksiä olisi hädissään tehneet ja peruneet välittömästi ne..

      Hallitus toimii aivan oikein yli 80 % suomalaisten mielestä ja kansa tietää mikä on oikein ja väärin. Persut ulisee ja oppositio yleensäkin mutta asiapohja on heillä todella ohut ja mitäänsanomaton..

      Kaikki menee vielä maaliin, vanhuksia kuolee mikä on ikävää mutta meidän on noudatettava ohjeita että mahdollisimman moni säilyy hengissä ja terveenä...

    • Anonyymi

      Lueppa lisää seuraavaa, ennenkuin pimahdat...
      Sote sotku vei varat kunnilta, mutta
      Pääministeri Sanna Marin (sd) syytti kuntia keskiviikkona Twitterissä siitä, että ne etsivät muun muassa valtiosta syyllistä omaan heikkoon varautumiseensa suojavarusteiden suhteen.
      Sanna Marin

      Pandemiasuunnitelman mukaisesti terveydenhuollon yksiköillä tulee olla varmuusvarastoissaan vähintään 3–6 kuukauden normaalia kulutusta vastaava määrä suojaimia ja muita keskeisiä terveydenhuollon tarvikkeita.

      Helsingin pormestari Jan Vapaavuori ei niele pääministeri Marinin kritiikkiä.

      –Käsittääkseni suomalainen kuntasektori on varautunut tähän juuri sillä tavoin kuin on pitänyt, mutta kun lähtökohtana on ollut 3 - 6 kuukauden käyttötarve normaalioloissa, tässä pandemiatilanteessa käyttötarve on moninkertaistunut, Vapaavuori sanoo.

      Onko pääministerin kritiikki kohtuutonta?

      –Ehkä meidän ei nyt kannata syytellä ketään. Uskon, että kaikki ovat varautuneet asianmukaisesti, mutta en missään nimessä hyväksy sellaista syytöstä, että me emme olisi varautuneet, Vapaavuori sanoo.

      Helsinki, Espoo, Vantaa ja monet Uudenmaan kunnat ovat ulkoistaneet varustautumisen HUS-logistiikalle, jolla on ollut pandemiasuunnitelman mukainen varasto suojaimia 3 - 6 kuukaudeksi. Myös Helsingin julkisilla hoivakodeilla on ollut pandemiasuunnitelman mukainen määrä suojaimia.

      –Helsingissä olemme toimineet ohjeiden mukaisesti, mutta näissä oloissa tarve on dramaattisen paljon isompi kuin normaalisti, suojaimet eivät riitä, vaikka on varauduttu oikein.

      Helsingin pormestari Jan Vapaavuoren mukaan kuntien syyttely kertoo siitä, ettei Suomessa ole riittävän hyvää kansallista tilannekuvaa koronaepidemian aiheuttamista haasteista.Helsingin pormestari Jan Vapaavuoren mukaan kuntien syyttely kertoo siitä, ettei Suomessa ole riittävän hyvää kansallista tilannekuvaa koronaepidemian aiheuttamista haasteista.
      Helsingin pormestari Jan Vapaavuoren mukaan kuntien syyttely kertoo siitä, ettei Suomessa ole riittävän hyvää kansallista tilannekuvaa koronaepidemian aiheuttamista haasteista. PETE ANIKARI
      Mistä tällainen syyttely kertoo?

      –Huonosta keskusteluyhteydestä varmaankin, ja siitä ettei meillä ole riittävän hyvää kansallista tilannekuvaa.

      Vapaavuori korostaa, että Suomen julkinen sektori on kokonaisuus.

      –Me olemme samassa liemessä tässä yhdessä. Vaikka olemme varautuneet oikein, varastot eivät tässä poikkeuksellisessa tilanteessa riitä, ja tätä asiaa pitäisi pystyä ratkomaan yhdessä.

      Helsingissä suojavarustetilanne on tällä hetkellä kriittinen. Eikä kaupunki pysty tarjoamaan suojavarusteita kuin kaikkein kriittisimpiin kohtaamisiin.

      Helsingin pormestari muistuttaa, että myös valtio on samassa tilanteessa, vaikka sekin on varautunut lähtökohtaisesti oikein, koska suojavarusteiden käyttötarve on kasvanut pandemiatilanteen vuoksi moninkertaiseksi.

      Hallitukselta rukkaset
      Marinin (sd) hallitus on koronakriisin aikana vakuuttanut, että valtio on varautunut suojavarusteiden suhteen hyvin. Kuvassa vasemmalta valtiovarainministeri Katri Kulmuni (kesk), perhe-ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd), pääministeri Sanna Marin (sd), ja sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen (vas). Marinin (sd) hallitus on koronakriisin aikana vakuuttanut, että valtio on varautunut suojavarusteiden suhteen hyvin.
      Marinin (sd) hallitus on koronakriisin aikana vakuuttanut, että valtio on varautunut suojavarusteiden suhteen hyvin.
      Vapaavuori harmittelee, että hallitus ei halua käydä dialogia isojen kaupunkien johdon kanssa, vaikka koronakriisin hoitaminen tapahtuu kunnissa ja sairaanhoitopiireissä.

      Helsinki on suurin julkisen sektorin operatiivinen yksikkö Suomessa, sillä on 37 000 työntekijää, joista yli puolet toimii koronakriisin kannalta kriittisissä tehtävissä. Helsinki on myös yksin isompi kuin mikään Suomen sairaanhoitopiireistä lukuun ottamatta Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiriä (HUS). Lisäksi koronatilanne on HUSissa ja Helsingissä maan pahin. Ainoa mistä olen hallitusta moittinut, on se, että he eivät halua tehdä yhteistyötä ylivoimaisesti Suomen suurimman kaupungin kanssa.–Toivoisin, että näistä asioista keskusteltaisiin yhdessä, suunniteltaisiin yhdessä, luotaisiin yhteistä tilannekuvaa ja tilattaisiin yhdessä. Se auttaisi kaikkia, koska ei ole mitään järkeä, että yksittäiset kunnat lähtevät hankkimaan suojavarusteita maailmalta, vaan sen pitäisi tapahtua yhdessä, ja tätä voimien yhdistämistä olen pyrkinyt määrätietoisesti hakemaan.
      Hankaluus on se, etten edes tiedä mihin tämä on tyssännyt. Jostain syystä valtiovalta ei ole halunnut käydä dialogia isoimpien kaupunkien kanssa. He tekevät toki yhteistyötä sairaanhoitopiirien kanssa, mutta haaste on se, etteivät sairaanhoitopiiritkään aina ymmärrä mikä on kuntien varsinainen tarve, koska heidän toimintansa erikoissairaanhoidossa poikkeaa niin paljon muusta terveydenhuollosta ja sosiaalitoimesta.
      Kohtuuton määräys
      Vapaavuori kritisoi myös sitä, etteivät hallituksen puheet ja kuntatason todellisuus kohtaa.

      • Anonyymi

        KEPU, KOKOOMUS, PERSUT myöhemmin SINISET tuhosivat paljon kaudellaan maamme huoltovalmiutta mutta nyt on otsaa arvostella Marinin hallitusta omista virheistään.

        Paras systeemi on tietenkin se, että julkinen sektori vastaa hoidon järjestämisestä ja pääosin myös käytännön toteuttamisesta. Tarpeen mukaan se sitten täydentää omia palvelujaan ostamalla niitä yksityissektorilta. Näinhän meillä on tehty ja tehdään, vaikka viime vaalikaudella tämä järjestelmä aiottiin romuttaa ja siirtää vastuuta yhä enemmän yksityissektorille.

        Siis sille, joka kovasta huudosta päätellen on varustautunut suojavälineidenkin osalta kaikkein huonoimmin.

        Kun seuraavan kerran kuulette puhetta julkisen sektorin laiminlyönneistä, niin kuunnelkaapa ensin, kuka puhuu. Sitten voitte miettiä, miksi hän puhuu niin. Julkisen sektorin moittijoilla on yleensä aina oma lehmä ojassa. Se lehmä voi olla yksityistämisen ideologia, johon liittyy kiinteästi julkisen sektorin toimintojen leikkaaminen. Tai sitten se voi olla ihan vain omien laiminlyöntien peitteleminen.

        Kyllä valtionkin toiminnasta varmasti puutteita löytyy, mutta se tekee koko ajan parhaansa paikatakseen sekä omat että erityisesti muiden laiminlyönnit.

        Jatketaan viruksen nitistystä jokainen hallituksen ohjeita noudattaen, muuta emme voi..


      • Kuka lienetkin, mutta olet asian ytimessä. Ministerillä - koko hallituksella ei ole näkökykyä missä tilassa on terveydenhoito - taso. On säästetty kaikessa mikä mahdolista aina laastareihin saakka.
        Tältä taholtako tulisi edellyttää itsenöistä toimintaa koronaviruksen vaikutusten hoidossa?
        Kaikkein järkyttävintä vielä on, ettei pääministeri edes ymmärrä maassamme olevaa tilanteen vakavuutta. Ei ole hahmottamistaitoa / tasoa.
        Juuri tuohon todelisuuteen liittyy, miten tervan juonnin kaltaista on ministerille rajoittaa ihmisen vapautta. Silmät kirkkaina kertoo, ettei lainsäädäntö anna valtaa toimintaan. Vaikka itse juuri istuu lainsädöntöjen muuttamisen kirstun päällä. Ei ymmärrä, miten valtio voi kriisiaikana ottaa vaikka yksityisihmisten omaisuutta ongelman hoitamiseen puhumattakaan ohjata ihmisen käyttäytmistä.

        Jokainen tiennee, miten esim. sotaaikana kaikki hevoset valtio otti kansalaisllta haltuun puhuattakaan mista poikkevista toiminnoista.
        Joku voi ajatella,, ettei tätä aikaa voi verrata sotatilanteeseen. Totta, ei voi, koska vakavuutta ei nähdä, vaikka suomessa yrtystoiminta on lähes lamautettu. Mitä muuta tulisi tapahtua, että puhuttaisiin vakavuudesta ja toimittaisiin siten tältä pohjalta?

        Niin,ja ajattele, Vain muutaman kuukauden aikana, johon tulisi nyt satsata kaikki ideointi ja kekseliäisyys mitä tiedämme virukseen liittyen. Jos hallitus saisi lakisääteisesti hoidettua asioita, niin yritysten toiminta alkaisi elpyä jo nyt. Ihminenhän mahdollistuu jo nyt käyttäytmään siten, ettei levitä itsessään olevaa oletettua virusta.

        Perusongelma vaan on, miten tämä hyvä tulisi tehdä toiselle ihmiselle, josta taas ei itse hyödy. Koko tässä koronasavotassa on aivan samoja piirteitä, miksi Kommunismi ei voi toteutua ihmislajin keskuudessa. Kukapa vapaa ehtoisesti / luontaisesti tekisi toiselle hyvää? Taas odottaa toisten tekevän on perustilanne. Sama käyttätyminen ja pallottelu hallituksessakin. Pallon / vastuun viskomista toisaalle.


      • Anonyymi

        Tämä hallitus taisi aloittaa puoli vuotta sitten. Sen edeltäjä vajaa vuosi sitten.
        Sipilän hallitus jätti aikanaan kaikki varotoimet tekemättä ja keskittyi vain tyrimään sote-uudistuksen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä hallitus taisi aloittaa puoli vuotta sitten. Sen edeltäjä vajaa vuosi sitten.
        Sipilän hallitus jätti aikanaan kaikki varotoimet tekemättä ja keskittyi vain tyrimään sote-uudistuksen.

        Miten tämän kriisin hoidon voi laittaa Sipilän hallituksen viaksi. Nyt järkeä tolpan nokkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten tämän kriisin hoidon voi laittaa Sipilän hallituksen viaksi. Nyt järkeä tolpan nokkaan.

        Sen voi aivan hyvin laittaa Sipilän syyksi, koska hänen talousopeillaan kurjistettiin Suomen sote.


    • Anonyymi

      Sipilän Kepu johti /taa edelleen sote sotkua, joka on maksanut jo yli 300milj.euroa Se raha otettiin perusterveyden hoitoa koskettavista asioista, mm. Kaluston ja materiaalin ja hlöstön osalta Tingittiin rajusti. Tingittiin perusasioista. Myös THL.n erikoistutkijoita ja varautumiseen liittyviä hlö työvuosia ajettiin alas yli 400. Kun rahaa Sotesopan suunnitteluun paloi vuosi toisensa jälkeen enempi ja enempi. Tämä uutinen tuli viime vkolla THL. ltä.
      Itä-suomen edustaja kepun Vehviläinen pääpäsmärinä. Siinä syy.

      • Anonyymi

        Ei Vehviläisellä ole noin paljon valtaa, sillä nykyhallitusta kohtaa Rinne. Turha on kepun syyksi syötellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei Vehviläisellä ole noin paljon valtaa, sillä nykyhallitusta kohtaa Rinne. Turha on kepun syyksi syötellä.

        Vehviläinen oli Sipilän kätyri edellisessä hallituksessa.. Sipilä tuhosi ison osan sote toimintaa typerällä sotepelleilyllään josta kärsimme nyt enemmän tai vähemmän..

        Sipilän aika on onneksi ohi, jos olisi nyt vallassa niin tuhot olisi valtavat... Insinöörin aivot ei ymmärrä kuin rahan päälle...

        Nykyhallitusta johtaa muuten kaunis nuori nainen, Sanna nimeltään jos et ole huomannut..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vehviläinen oli Sipilän kätyri edellisessä hallituksessa.. Sipilä tuhosi ison osan sote toimintaa typerällä sotepelleilyllään josta kärsimme nyt enemmän tai vähemmän..

        Sipilän aika on onneksi ohi, jos olisi nyt vallassa niin tuhot olisi valtavat... Insinöörin aivot ei ymmärrä kuin rahan päälle...

        Nykyhallitusta johtaa muuten kaunis nuori nainen, Sanna nimeltään jos et ole huomannut..

        Sanna joutuu nielemään todellisen puheenjohtajan eli jolla nykyään nuija heiluu ja ei kuulu änkytystä.
        Ei balettitanssia naistenlehdissä, vaan vasemmanlaidan jöössä pitämistä Rinteen mallilla, sen joka oli hetken aikaa valokeilassa.

        Huolet pois ja hulinaksi galluppien tahdissa, kunnes kansan kärsivällisyys pettää ja lasku alkaa.
        Lento sakkaa eikä alamäki lakkaa.

        TV. SIPILÄN jämäkkyyttä jäimme kaipaamaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanna joutuu nielemään todellisen puheenjohtajan eli jolla nykyään nuija heiluu ja ei kuulu änkytystä.
        Ei balettitanssia naistenlehdissä, vaan vasemmanlaidan jöössä pitämistä Rinteen mallilla, sen joka oli hetken aikaa valokeilassa.

        Huolet pois ja hulinaksi galluppien tahdissa, kunnes kansan kärsivällisyys pettää ja lasku alkaa.
        Lento sakkaa eikä alamäki lakkaa.

        TV. SIPILÄN jämäkkyyttä jäimme kaipaamaan.

        Sipilää ei kaipaa kukaan pienituloinen eikä työtön. Valehteleva insinööri joka lihotti kukkaronsa valtion piikkiin ja piilotti rahat verottajalta.

        Kansan kärsivällisyys on lopussa persujen kanssa. Fb ja messenger on viestivälineet heillä valtion asioiden hoidossa, rasismi rehottaa, valehtelua, plagiointia... Lista on loputon törkeyksissä minkä jälkeensä jättäneet..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sipilää ei kaipaa kukaan pienituloinen eikä työtön. Valehteleva insinööri joka lihotti kukkaronsa valtion piikkiin ja piilotti rahat verottajalta.

        Kansan kärsivällisyys on lopussa persujen kanssa. Fb ja messenger on viestivälineet heillä valtion asioiden hoidossa, rasismi rehottaa, valehtelua, plagiointia... Lista on loputon törkeyksissä minkä jälkeensä jättäneet..

        Outokummussa ei ole Vihreitä, mistä sellainen johtuisi. Vihreiden hitit puuttuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Outokummussa ei ole Vihreitä, mistä sellainen johtuisi. Vihreiden hitit puuttuu

        Kyse olikin Sipilästä ja kepusta ja persuista kommentoijalla joka kirjoitti asiaa.
        Vihreitä on okussa, muutama löytyy mutta viisaasti ovat hiljaa ja julistamatta.


    • Anonyymi

      Rvat asialla.... Pikkusen tökkii.... Taas...

    • Anonyymi

      Ainoa asia josta hallitusta voisi syyttää on se etteivät nämä huoltoasema
      parlamentaarikot pääse ajoissa neuvomaan, heidän neuvonsa tulevat niin
      jälkijunassa.
      Yksikään hallitus ei aloita puhtaalta pöydältä, eli Sanna Marin, Li Andersson
      ja muut hallituksen jäsenet eivät olleet ostamassa ja täyttämässä huoltovar-
      muuskeskuksen varastoja huoltoasemaparlamentin tietäessä jo silloin korona
      epidemian tulon.
      Anu Vehviläinen kirjoitteli Karjalaisessa edellisen hallituksen ministerinä että
      terveydenhuollosta pystytään säästämään 3 miljardia. Uskon että paljon he ehti-
      vät säästääkin, - sieltäkin huoltovarmuuskeskuksesta.
      Joku huoltoasema parlamentti syytti hallitusta siitä etteivät nämä huoli
      Attendon tarjousta koronatestauksista.
      Attendonhan tiedämme aloittaneet tehokkaat testaukset mm Kiuruvedellä.
      Mikähän olisi noitten testien (rahallinen) hinta?
      Summa summarum, taidamme olla kuitenkin niitä maita joilla ylipäätään on
      edes jonkinlainen huoltovarmuuskeskus, tämänkin lienee jääne sota-ajan
      kokemuksista.
      Kaikkeen ei siis ole kokoomuslainen nykyajattelu yltänyt, jossa yksityinen
      bisnes osaa tehdä kaiken ja tekee sen parhaiten, valtion tehtävä on jakaa
      yritystukia ja luoda muita edellytyksiä.

      • Anonyymi

        Ehkäpä isä Stalinin opit apuun, että alkaa helpottaa. Li ja hieno punalippu ja soimaan Kansainvälinen.
        Kunnon Kommunistille sopii nykyinen verojenkorotuslinja, joka seuraa. Pidä toveri hatustas kiinni, sillä kohta tuulee.


      • Anonyymi

        Terveydellä ei tunnetusti ole hintaa mutta 200-250 euroa koronatestistä pörssifirmassa on liikaa veronmaksajille kustantaa. Jokainen rahamies ja nainen voi omalla kustannuksellaan maksaa yksityisestä terveydenhuollosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Terveydellä ei tunnetusti ole hintaa mutta 200-250 euroa koronatestistä pörssifirmassa on liikaa veronmaksajille kustantaa. Jokainen rahamies ja nainen voi omalla kustannuksellaan maksaa yksityisestä terveydenhuollosta.

        Niinku että ei yksityiselle, no kuka ne pakolaiset sitte hoitaa????


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinku että ei yksityiselle, no kuka ne pakolaiset sitte hoitaa????

        Persut hoitavat pakolaiset terveeksi ilomielin..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persut hoitavat pakolaiset terveeksi ilomielin..

        Ettäkö yksityiselle pakolaiset, eihän sinne ole varaa edes jos käypi töisdä kenenkä päätös


      • Anonyymi

        >>Ainoa asia josta hallitusta voisi syyttää on se etteivät nämä huoltoasema
        parlamentaarikot pääse ajoissa neuvomaan, heidän neuvonsa tulevat niin
        jälkijunassa<<

        Poistetaankohan tämäkin viesti? Etsippä Iltalehden sivulta tiedote miten Uusi Seelanti toimi ja toimii edelleen koronavirukse torjunnassa. Ennakoivalla ajatelemisella.

        m.l


      • Anonyymi

        Tämän pvän uutiset kertoi, että yksityisten terveystalojen terveysasemilla on testattu runsaasti Koronaa kun kuntapuolella ei moiseen resursseja.
        Yhteistyö tässäkin asiassa tuo parhaan tuloksen.
        Ja Attendo. No sepä ei yllätä.
        Halvalla kun ei saa laatua.


    • Anonyymi

      Suomi velkaantuu nyt kovaa vauhtia, piikki on auki ja rahaa jaetaan miljardikaupalla paniikissa. Siinä sivussa saattaa jotkut rikastua.

      Miljardi (tuhat miljoonaa) on iso kasa rahaa. Jos Keretin tornin kylkeen alettaisiin pinota sileitä satasia, niin osaatteko laskea, kuinka korkea pino siitä tulisi? Itse asiassa niitä pinoja tulisi kymmenen!
      Ja 13 miljardista, jonka verran lainaa otetaan nyt huhtikuussa, pinoja tulisi 130 kpl. Toukokuussa otetaan toinen yli 10 miljardin laina, ja kesän mittaan lisää.
      Kansan velkaantumista arvioidaan vertaamalla lainojen määrää BKT:hen. Kun lainojen määrä puolitoistakertaistuu ja BKT putoaa arvioiden mukaan yli 10 prosenttia, Suomen AA luottoluokitus joutuu tarkastelun alle. Se merkitsee uuden syömävelan saamisen hankaloitumisena ja vähintäänkin korkokulujen kasvamista. Suomi on maksanut jo nykyisen valtion velan korkoja yli miljardi euroa vuodessa. Sekin raha on otettu veronmaksajien kukkarosta.

      Kun tästä kurimuksesta selvitään, alkaa valtion budjetin tasapainottaminen. Menojen vastapainoksi pitää löytää tuloja. Kun niitä tuloja ei määrättömästi pysty kasvattamaan. Yhä pienemmän joukon nettoveronmaksajien verorasitusta ei voida jatkuvasti kiristää. Jossain vaiheessa kuorman tulee se korsi, joka katkaisee aasin selän.
      Saahan nähdä kuinka vihervasuriviisikko pääsee yhteisymmärrykseen kansalaisten etuuksien leikkaamisesta. Ne kuitenkin on pakko tehdä.

      Kaikesta huolimatta, Hyvää Pääsiäistä!

    • Anonyymi

      Sdp. n Haatainen ja vasemmiston Pekonen täytyisi erottaa ministerin tehtävästä, jos eivät itse sitä älyä tehdä poliittisen ahneuden takia.
      Sen verran välinpitämätöntä on ollut heidän toiminta ja käsittömän kalliisti on heidän "valvovan" silmän alla toimittu tuossa suojatarvike asiassa. Toki Huoltovarmuuskeskuksen johto samalla vaihdettava.
      Että tuo tasoisella johdolla ei ollut järkeä olla kriittinen tuollaisten kauppamiesten suhteen.
      Taitaapa sdp-vasureille alkaa alamäki, kun totuudet "ammattitaidosta" tulee julki.

    • Anonyymi

      Sipilän ja Orpon peruja. Rikollisten mukanolo kertoo persujen toimista.

    • Anonyymi

      Paikallinen kansanedustaja revittelee. Persut olivat ja ovat kiinalaisten ohjauksessa. Montakohan koronaa sieltä tuli?

      • Anonyymi

        Persujen kannatus vain kasvaa, ja Korona kriisin jälkeen temareille koittaa syksy ei auta kallupit eikä lillupit


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persujen kannatus vain kasvaa, ja Korona kriisin jälkeen temareille koittaa syksy ei auta kallupit eikä lillupit

        Elä untas niä, suomalaiset ei oo niin huimia että uskovat persuihi, yhen asian liike jossa riittää penaalin tylsimpiä kyniä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Elä untas niä, suomalaiset ei oo niin huimia että uskovat persuihi, yhen asian liike jossa riittää penaalin tylsimpiä kyniä...

        Elä sinä eppäile. Kyllä persut tietää, että maa on pannukakku ja tuulimyllyt räjäyttää lepakoita.
        Turha arvostella, hyshys


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Elä sinä eppäile. Kyllä persut tietää, että maa on pannukakku ja tuulimyllyt räjäyttää lepakoita.
        Turha arvostella, hyshys

        Taas tuli persuille uusia ääniä. Kuka tunhu jakaa ilmaista mainosta. Persuilla varmimmat äänestäjät


    • Anonyymi

      Seuraava viralta lähtijä:
      STM. n johtaja Sillanaukee.
      Peruu antamiaan puheitaan muutama vko sitten a-studiossa.
      Kehui, että HVK. n varastot kun aukee, kaikille riittää suojia. Totuus oli, että päiväksi.... V... tu.
      Tarkoittaa sitä jatkossa että:
      KAIKKI MAAMME HUOLTOVARMUUTEEN liittyvät asiat on johdettava sellaisten henkilöiden toimesta, joilla on vähintään Kapteenin sotilasarvo, eikä niin kuin nyt:
      Rouvien jotka jo ikänsä puolesta käyttää villahousuja ympäri vuoden.
      Poliittiset lähtijät selvinnee seuraavien vkojen aikana.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Viranomaiset tilaa ja jakaa, hallitus antaa toimintaohjeet...
      Puupäät ette tajua nokkimisjärjestystä, moka ei hallituksen vika alkuunkaan..

      • Anonyymi

        Maan hallitus on hakoteillä, ollut jo pitkään. Keskustaa äänestäneet pettyneet vasemmiston valtaan. Vasemmisto kaunistelet haparoivaa hallitusta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maan hallitus on hakoteillä, ollut jo pitkään. Keskustaa äänestäneet pettyneet vasemmiston valtaan. Vasemmisto kaunistelet haparoivaa hallitusta

        KEPU on ollut vuosia hakoteillä, oikeistolaisempi kuin kokoomus...
        Vasemmisto hoitaa asiat mallikkaasti ja Marin on jämäkkä pääministeri..

        Hallituksen heikoin lenkki on Sipilän marionetti Kulmuni jolla ei selkeää otetta mihinkään, haparoi kaikessa kun ei sedän ohjeita voi saada..

        Onneksi emme elä SOS hallituksen aikaa, varmasti korona saisi ruumiita aikaan hänen opeillaan paljon enemmän..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        KEPU on ollut vuosia hakoteillä, oikeistolaisempi kuin kokoomus...
        Vasemmisto hoitaa asiat mallikkaasti ja Marin on jämäkkä pääministeri..

        Hallituksen heikoin lenkki on Sipilän marionetti Kulmuni jolla ei selkeää otetta mihinkään, haparoi kaikessa kun ei sedän ohjeita voi saada..

        Onneksi emme elä SOS hallituksen aikaa, varmasti korona saisi ruumiita aikaan hänen opeillaan paljon enemmän..

        Marin saa neuvot suoraan hevosen eli Rinteen suusta. Kulmuni on erittäin terhakka eikä kaipaa Vasurien oppeja eikä neuvoja.
        Marin on Demarien sätkynukke, jokainen sen jo huomaa, kannatusta yritetään vääntää Uudellamaalla tehdyillä gallupeilla ylemmäs. Todellisuus on toinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marin saa neuvot suoraan hevosen eli Rinteen suusta. Kulmuni on erittäin terhakka eikä kaipaa Vasurien oppeja eikä neuvoja.
        Marin on Demarien sätkynukke, jokainen sen jo huomaa, kannatusta yritetään vääntää Uudellamaalla tehdyillä gallupeilla ylemmäs. Todellisuus on toinen.

        Elä horise joutavia, tosiasia on et Kulmuni on Sipilän talutusnuorassa.
        Marin toimii omillaan napakasti ja oikein. Gallupit puhuu mitä puhuu mutta se tärkein menee juuri pienituloisen kannalta oikein..
        Kepu on menneen talven lumia kun läksi suurituloisten oikeuksia puolustamaan, kokoomuksen vasemmistosiipi ei muuta..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Elä horise joutavia, tosiasia on et Kulmuni on Sipilän talutusnuorassa.
        Marin toimii omillaan napakasti ja oikein. Gallupit puhuu mitä puhuu mutta se tärkein menee juuri pienituloisen kannalta oikein..
        Kepu on menneen talven lumia kun läksi suurituloisten oikeuksia puolustamaan, kokoomuksen vasemmistosiipi ei muuta..

        Keskusta joutuu johtamaan epävarman Marinin töytäillessä sinne tänne kuin päätön kana. Kulmuni jo näytti jämäkkyyttä määräämallä rajat Uudeltamaalta Keskustan kannatus alueille kiinni. Vihreiden ja SDP sekä Vasemmistoliiton kommunistit rämpii kun kannatus Keskustalla alkaa reilusti nousemaan.
        Marinin puolue on menneen talven lumia. SDP romahtaa kun virus kriisistä päästään ja julkisuutta ei joka tunti ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keskusta joutuu johtamaan epävarman Marinin töytäillessä sinne tänne kuin päätön kana. Kulmuni jo näytti jämäkkyyttä määräämallä rajat Uudeltamaalta Keskustan kannatus alueille kiinni. Vihreiden ja SDP sekä Vasemmistoliiton kommunistit rämpii kun kannatus Keskustalla alkaa reilusti nousemaan.
        Marinin puolue on menneen talven lumia. SDP romahtaa kun virus kriisistä päästään ja julkisuutta ei joka tunti ole.

        Tänään 13:00 - Ennen kaikkea tämän tappavan taudin kriisiaikana, on Suomelle ja meille suomalaisille valtava etu ja turva, että meillä on juuri nyt paras hallitus vuosikymmeniin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänään 13:00 - Ennen kaikkea tämän tappavan taudin kriisiaikana, on Suomelle ja meille suomalaisille valtava etu ja turva, että meillä on juuri nyt paras hallitus vuosikymmeniin.

        Juurikin näin.. Oikeiston kourissa me köyhät olisimme kuoleman omat..


    • Anonyymi

      Suomen hallitus tai ministerit eivät hoida hankintoja, vaan hankinnat on Huoltovarmuuskeskuksen oman hallituksen toimitusjohtajan tehvtävä!!!

      Kannattaa otta asioista oikeasti selvää, ettei tule tahtomattaankaan levittäneeksi vääristeltyä tai jopa täysin valheellista tietoa.

      Huoltovarmuuskeskus on Huoltovarmuuskeskus ja Suomen hallitus on Suomen hallitus ja molemmilla on ihan omat ja lain mukaan määritellyt tehtävät ja vastuut!

      • Anonyymi

        Ilman Keskustaa hallitus olisi kommunistien ja Vihreiden temmellyskenttä vahvistettuna SDP.
        Keskusta lähti hallitukseen pelastamaan Suomen salaliitolta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilman Keskustaa hallitus olisi kommunistien ja Vihreiden temmellyskenttä vahvistettuna SDP.
        Keskusta lähti hallitukseen pelastamaan Suomen salaliitolta

        Se salaliitto oli se, kun 5g asemat aiheuttivat koko tällä maapallolla korona hysterian ja öyhötyksen.
        Tämän varjolla kommunistit kaappaavat vallan. Tämä on totta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se salaliitto oli se, kun 5g asemat aiheuttivat koko tällä maapallolla korona hysterian ja öyhötyksen.
        Tämän varjolla kommunistit kaappaavat vallan. Tämä on totta.

        Kaikenlaista höperehtijää sitä somessa pyöriikin ja tämä on totta.

        Mutta niin kuin joku edellä kertoikin:
        " Ennen kaikkea tämän tappavan taudin kriisiaikana, on Suomelle ja meille suomalaisille valtava etu ja turva, että meillä on juuri nyt paras hallitus vuosikymmeniin.!
        TÄMÄ ON TOTTA!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se salaliitto oli se, kun 5g asemat aiheuttivat koko tällä maapallolla korona hysterian ja öyhötyksen.
        Tämän varjolla kommunistit kaappaavat vallan. Tämä on totta.

        SDP valutetaan sille kuuluvaan asemaan viidenneksi suurimpana puolueena. Keskusta nousee räväkästi maan ykköspuolueeksi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se salaliitto oli se, kun 5g asemat aiheuttivat koko tällä maapallolla korona hysterian ja öyhötyksen.
        Tämän varjolla kommunistit kaappaavat vallan. Tämä on totta.

        Ka niinpä onkii, lehmätkii lentää ja laulaa säkkijärven polokkoo takaperin..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SDP valutetaan sille kuuluvaan asemaan viidenneksi suurimpana puolueena. Keskusta nousee räväkästi maan ykköspuolueeksi

        SDP ja Suomen Keskusta ovat aiemminkin osanneet tehdä rakentaa yhteistyötä maamme parhaaksi. Ja Sanna Marinin hallitus on juuri hyvin toimiva ja oikeudenmukainen hallitus.
        Suomessa kaikki kaikki hyvin - ei mitään isompaa hätää Outokummussakaan ... rauhallisesti ja pääsiäisestä nyt nauttien ulkoillen!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SDP ja Suomen Keskusta ovat aiemminkin osanneet tehdä rakentaa yhteistyötä maamme parhaaksi. Ja Sanna Marinin hallitus on juuri hyvin toimiva ja oikeudenmukainen hallitus.
        Suomessa kaikki kaikki hyvin - ei mitään isompaa hätää Outokummussakaan ... rauhallisesti ja pääsiäisestä nyt nauttien ulkoillen!!!

        Eri ministeriöiden on valvottava ja vastattava toimialojensa valtion yhtiöistä ja sos- ja terv. Puolesta.
        Nyt vihervasuridemarit eivät niin tehneet, joten vastuu ministerien on erottava.
        Johto vastuuseen heistä ei ollut /ole.
        Sori vaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eri ministeriöiden on valvottava ja vastattava toimialojensa valtion yhtiöistä ja sos- ja terv. Puolesta.
        Nyt vihervasuridemarit eivät niin tehneet, joten vastuu ministerien on erottava.
        Johto vastuuseen heistä ei ollut /ole.
        Sori vaan.

        Niin se vaan on vasurit oikeistoenemmistöisessä maassa. Onneksi Keskusta pitää jämäkästi porvarin puolta Kommunismin uhatessa SDP ja Vasurien taholla.
        Onneksi Keskusta johtaa maata


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikenlaista höperehtijää sitä somessa pyöriikin ja tämä on totta.

        Mutta niin kuin joku edellä kertoikin:
        " Ennen kaikkea tämän tappavan taudin kriisiaikana, on Suomelle ja meille suomalaisille valtava etu ja turva, että meillä on juuri nyt paras hallitus vuosikymmeniin.!
        TÄMÄ ON TOTTA!!!

        >>" Ennen kaikkea tämän tappavan taudin kriisiaikana, on Suomelle ja meille suomalaisille valtava etu ja turva, että meillä on juuri nyt paras hallitus vuosikymmeniin.!
        TÄMÄ ON TOTTA!!!<<

        Kerroppa näkemyksesi. Mitkä asiat / päätökset todistavat meillä olevan paras hallitus vuosikymmeniin. Tekijät, jotka voin havainnoida.
        Ajatellen tätä koronavirussavottaa, niin hallituksen paras avustaja asiassa on maamme harvaan asutettu elinympäristö ja kulttuuriset tekijät. Tosin hallitus ei hyödynt'nyt kaikkea ja on pian menettämssä koko edun.
        Tutki ajatuksen ja ajan kanssa. Mikä olisi tilanne maasamme, jos hallitus olisitoiminut sen tiedon varassa, joka oli käytetävää esim. kuin Uusi Seelanti hyödynsi ja toimii.

        Pahinta mitä halitus voi tehdä - jota jo kaaivailee on höllentää rajoituksia. Kun huomioi, ettei tunnu mikään onnistuvan hyvin, niin toimiiko hallitus paniikissa vaikki ylimielisyyden vallassa. Asioita ei tarkata, vaan pallotellaan vastuuta.
        Mietippä yrityksessä hyvän yritysohtajan johtajuutta miten hän toimii. Erikoisesti yrityksen tooimenkuvaan kuuluu tarkistaa alueita / alaistensa aluita mahdollistuvatko he toimimaan tulevassa vaikeassa ajassa.

        Hallitus onmaassamme taho, jonka tulee omata mikä tilanne maassamme on terveyspalveluiden taso ja miten mahdolistuvat vastaan ottamaan esim. tämän kaoronaongelman. Siis tulee toimia kuin hyvä yritysjohtaja johtajuudessaan.
        Nyt on sössitty jo kymenen miljoonaa ja sössiminen jatkuu. Kun jakooon tulee miljardit, niin Suomen hyväksikäyttö vain kiihtyy.
        Rikollinen ihmisen mieli on nyt erittäin aktiivisessa tilassa ja tämä tulisi hallituksen huomioida.

        m.l


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >>" Ennen kaikkea tämän tappavan taudin kriisiaikana, on Suomelle ja meille suomalaisille valtava etu ja turva, että meillä on juuri nyt paras hallitus vuosikymmeniin.!
        TÄMÄ ON TOTTA!!!<<

        Kerroppa näkemyksesi. Mitkä asiat / päätökset todistavat meillä olevan paras hallitus vuosikymmeniin. Tekijät, jotka voin havainnoida.
        Ajatellen tätä koronavirussavottaa, niin hallituksen paras avustaja asiassa on maamme harvaan asutettu elinympäristö ja kulttuuriset tekijät. Tosin hallitus ei hyödynt'nyt kaikkea ja on pian menettämssä koko edun.
        Tutki ajatuksen ja ajan kanssa. Mikä olisi tilanne maasamme, jos hallitus olisitoiminut sen tiedon varassa, joka oli käytetävää esim. kuin Uusi Seelanti hyödynsi ja toimii.

        Pahinta mitä halitus voi tehdä - jota jo kaaivailee on höllentää rajoituksia. Kun huomioi, ettei tunnu mikään onnistuvan hyvin, niin toimiiko hallitus paniikissa vaikki ylimielisyyden vallassa. Asioita ei tarkata, vaan pallotellaan vastuuta.
        Mietippä yrityksessä hyvän yritysohtajan johtajuutta miten hän toimii. Erikoisesti yrityksen tooimenkuvaan kuuluu tarkistaa alueita / alaistensa aluita mahdollistuvatko he toimimaan tulevassa vaikeassa ajassa.

        Hallitus onmaassamme taho, jonka tulee omata mikä tilanne maassamme on terveyspalveluiden taso ja miten mahdolistuvat vastaan ottamaan esim. tämän kaoronaongelman. Siis tulee toimia kuin hyvä yritysjohtaja johtajuudessaan.
        Nyt on sössitty jo kymenen miljoonaa ja sössiminen jatkuu. Kun jakooon tulee miljardit, niin Suomen hyväksikäyttö vain kiihtyy.
        Rikollinen ihmisen mieli on nyt erittäin aktiivisessa tilassa ja tämä tulisi hallituksen huomioida.

        m.l

        Hallitus on munannut ja hoitanut hyvin huonosti kriisiä. Onneksi presidentti ohjaa ja Keskusta vai oliko se Suomen Keskusliitto taitaa olla ainoa puolue hallituksessa joka on järkensä säilyttänyt. Vihreät on täysin huuhaa puolue ja SDP samaa linjaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >>" Ennen kaikkea tämän tappavan taudin kriisiaikana, on Suomelle ja meille suomalaisille valtava etu ja turva, että meillä on juuri nyt paras hallitus vuosikymmeniin.!
        TÄMÄ ON TOTTA!!!<<

        Kerroppa näkemyksesi. Mitkä asiat / päätökset todistavat meillä olevan paras hallitus vuosikymmeniin. Tekijät, jotka voin havainnoida.
        Ajatellen tätä koronavirussavottaa, niin hallituksen paras avustaja asiassa on maamme harvaan asutettu elinympäristö ja kulttuuriset tekijät. Tosin hallitus ei hyödynt'nyt kaikkea ja on pian menettämssä koko edun.
        Tutki ajatuksen ja ajan kanssa. Mikä olisi tilanne maasamme, jos hallitus olisitoiminut sen tiedon varassa, joka oli käytetävää esim. kuin Uusi Seelanti hyödynsi ja toimii.

        Pahinta mitä halitus voi tehdä - jota jo kaaivailee on höllentää rajoituksia. Kun huomioi, ettei tunnu mikään onnistuvan hyvin, niin toimiiko hallitus paniikissa vaikki ylimielisyyden vallassa. Asioita ei tarkata, vaan pallotellaan vastuuta.
        Mietippä yrityksessä hyvän yritysohtajan johtajuutta miten hän toimii. Erikoisesti yrityksen tooimenkuvaan kuuluu tarkistaa alueita / alaistensa aluita mahdollistuvatko he toimimaan tulevassa vaikeassa ajassa.

        Hallitus onmaassamme taho, jonka tulee omata mikä tilanne maassamme on terveyspalveluiden taso ja miten mahdolistuvat vastaan ottamaan esim. tämän kaoronaongelman. Siis tulee toimia kuin hyvä yritysjohtaja johtajuudessaan.
        Nyt on sössitty jo kymenen miljoonaa ja sössiminen jatkuu. Kun jakooon tulee miljardit, niin Suomen hyväksikäyttö vain kiihtyy.
        Rikollinen ihmisen mieli on nyt erittäin aktiivisessa tilassa ja tämä tulisi hallituksen huomioida.

        m.l

        Lisäys. Ajatellen koko eduskunnnan toimintaa ja erikoisesti hallituksen, nii heille päätökseteoissa tärkein asia on tuntea mahdolisimman tarkoin maamme ihmisen arki ja maan eri aluiden tilanne. Ainakin kansalaiset tiedostavat missä sästökuurissa / tilanteessa on terveyspalvelut. Hallituksen soisi olevan taho, joka tiedostaisi vieläkin tarkemmin, koska on hallituksen ohjauksessa.

        Ajattele. Maailmalle hehkutettiin varmuusvarastoista jne..... mutta suojaimet eivät riittäneet edes yhdeksi päiväksi. Tämäkin oli valeuutinen maailmalle.
        Ajatellen juuri tätä aikaa, niin hengityssuojain on kapistus, jonka menekkiin liittyen toimii rikollisuutta. Tutkikaapa missä olosuhteissa maskia ja laatua tehdään maailmalla? Jos ihminen tiedostaisi, niin ei kasvoilleen laittaisi. Puhumattakaan mitä välittäjät ajatteevat.
        Hallitus ei ole huomioinut laikaan poikkeusoloissa korostuvaa ihmisen väärinkäyttäytymistä. Mikä on tilanne kun halitus aloittaa yritystoiminnalle miljardien tukipakettien jaon? Toteutuuko tässäkin sama mielikuva kuin muissakin asioissa esim. eri keräyksissä, joissa itse oikeiin kohteisiin menee varoja vain pieni osa.

        m.l


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SDP valutetaan sille kuuluvaan asemaan viidenneksi suurimpana puolueena. Keskusta nousee räväkästi maan ykköspuolueeksi

        Niin ja lehmät lentää... Kepu ei hevillä nouse pohjamudista, Sipilä vei porukkansa oikeistoon ja sinne jäi lopullisesti.
        Onneksi nyt on komento toinen ja pienituloisilla on ihmisarvo toisin kuin kepuleiden hallituksessa..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hallitus on munannut ja hoitanut hyvin huonosti kriisiä. Onneksi presidentti ohjaa ja Keskusta vai oliko se Suomen Keskusliitto taitaa olla ainoa puolue hallituksessa joka on järkensä säilyttänyt. Vihreät on täysin huuhaa puolue ja SDP samaa linjaa

        Lainaan Sakari Timosen blogitekstiä jossa kerrotaan tilanne niin kuin minä sen näen miltei sanasta sanaan.

        Kyse on puhtaasti KORONAPELISTÄ

        >>>>---Nyt kun lätkämatsit ovat jäähyllä, pelataan koronaa. Ideana on estää hallituksen toimintaa huutelemalla katsomosta.---

        Näin tokaisi vanha työkaverini Mikko Virkamäki Facebookissa, ja koronaa pelataankin nyt vähintään yhtä innokkaasti kuin jääkiekkoa. Varsinaisina pelaajina ovat oppositiopoliitikot ja politiikan toimittajat, joita voi luonnehtia poliittisiksi toimijoiksi. Täydet katsomot osallistuvat peliin rähisemällä esihuutajien iskulauseita.

        Pelin perusidea on, että hallitus ei tee mitään oikein. Kun pieleen menneet suojavälinekaupat paljastuivat, niin vaadittiin vastuussa olevien virkamiesten välitöntä eroa. Kun Huoltovarmuuskeskuksen johtaja sai lähteä keskellä pääsiäispyhiä, niin potkut oli tietenkin väärin annettu ja virkamies uhrattiin hallituksen pelastamiseksi. Kaikki hänen eroaan vaatineet ryntäsivät puolustamaan häntä syyttäen hallitusta hätiköinnistä, ja Ilta-Sanomien Timo Haapala yltyi suorastaan raamatulliseen saarnaan käsien pesemisestä Pontius Pilatuksen tapaan. Hallituksen tai ainakin vastuuministerin tässä pitäisi erota.

        Tämä huuto lankeaa otolliseen maaperään, kun ihmisillä ei ole nyt muuta tekemistä kuin selata nettiä. Huutoon yhtyvät kaikki ulkomaankaupan, politiikan ja juridiikan omatekoiset asiantuntijat, jotka täydellisen tietämättömyyden antamalla varmuudella julistavat ministerin toimineen suorastaan rikollisesti. Hän on laiminlyönyt tehtävänsä ja jättänyt valvomatta alaistensa tekemiä kauppoja.

        Tämän logiikan mukaan kunnanhallituksen tai ainakin sen puheenjohtajan pitäisi erota, jos joku kunnan virkamies tekee virheellisen hankinnan. Kunnanhallitushan on kunnan yleisviranomainen, joka periaatteessa vastaa kaikesta kunnan toiminnasta. Silti kukaan täysijärkinen ei vaatisi kunnanhallitusta eroamaan, mutta maan hallitusta vaaditaan eroamaan joka ikisen alaisten tekemän virheen takia.

        Tietenkin vaaditaan, koska se kuuluu nyt pelattavan koronapelin henkeen. Koko pelin tarkoitus on vain häiritä hallituksen toimintaa ja yrittää saada hallitus eroamaan keskellä pahinta kriisiä. Näille pelaajille hallituksen kampittaminen on tärkeämpää kuin huoltovarmuuden toimiminen tai yleensä koko epidemia. Pääasia on, että hallitus ei osaa tehdä mitään oikein ja se pitää vaihtaa.

        Jos nämä katsomosta huutelijat viitsisivät ottaa selvää julkisten hankintojen proseduurista, niin he tietäisivät, että jokaisella portaalla niin valtiolla kuin kunnissakin on tietyt euromääräiset hankintavaltuudet. Niitä ne käyttävät virkavastuulla itsenäisesti ja raportoimatta jokaisesta hankinnasta erikseen ylemmilleen. Yksittäiset kaupat eivät tule -ministerin, hallituksen, kunnanhallituksen tai kunnanvaltuuston päätettäviksi niin kauan, kun ne pysyvät hankintavaltuuksien rajoissa. Jos hankinnassa tapahtuu virhe, niin sitten ylemmät toimielimet puuttuvat asiaan, selvittävät sen ja päättävät seuraamuksista. Niin maan hallitus on nyt tehnyt.

        Tämän tietävät oikein hyvin sekä oppositiopoliitikot että toimittajat, jos ovat vähänkään omien tehtäviensä tasalla. He vain jättävät sen kertomatta tietämättömille.

        Tässä oli minun pääsiäissaarnani. Jos se ei miellytä, niin älkää tulko kertomaan sitä minulle. Opetelkaa mieluummin hallintojuridiikkaa ja poliittisen pelin kuvioita. Peliä tässä pelataan, ja yleisökin on siinä pelkkä peliväline. <<<<

        Hauskaa pääsiäisen jatkoa.. Pelaillaan kun nähdään..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lainaan Sakari Timosen blogitekstiä jossa kerrotaan tilanne niin kuin minä sen näen miltei sanasta sanaan.

        Kyse on puhtaasti KORONAPELISTÄ

        >>>>---Nyt kun lätkämatsit ovat jäähyllä, pelataan koronaa. Ideana on estää hallituksen toimintaa huutelemalla katsomosta.---

        Näin tokaisi vanha työkaverini Mikko Virkamäki Facebookissa, ja koronaa pelataankin nyt vähintään yhtä innokkaasti kuin jääkiekkoa. Varsinaisina pelaajina ovat oppositiopoliitikot ja politiikan toimittajat, joita voi luonnehtia poliittisiksi toimijoiksi. Täydet katsomot osallistuvat peliin rähisemällä esihuutajien iskulauseita.

        Pelin perusidea on, että hallitus ei tee mitään oikein. Kun pieleen menneet suojavälinekaupat paljastuivat, niin vaadittiin vastuussa olevien virkamiesten välitöntä eroa. Kun Huoltovarmuuskeskuksen johtaja sai lähteä keskellä pääsiäispyhiä, niin potkut oli tietenkin väärin annettu ja virkamies uhrattiin hallituksen pelastamiseksi. Kaikki hänen eroaan vaatineet ryntäsivät puolustamaan häntä syyttäen hallitusta hätiköinnistä, ja Ilta-Sanomien Timo Haapala yltyi suorastaan raamatulliseen saarnaan käsien pesemisestä Pontius Pilatuksen tapaan. Hallituksen tai ainakin vastuuministerin tässä pitäisi erota.

        Tämä huuto lankeaa otolliseen maaperään, kun ihmisillä ei ole nyt muuta tekemistä kuin selata nettiä. Huutoon yhtyvät kaikki ulkomaankaupan, politiikan ja juridiikan omatekoiset asiantuntijat, jotka täydellisen tietämättömyyden antamalla varmuudella julistavat ministerin toimineen suorastaan rikollisesti. Hän on laiminlyönyt tehtävänsä ja jättänyt valvomatta alaistensa tekemiä kauppoja.

        Tämän logiikan mukaan kunnanhallituksen tai ainakin sen puheenjohtajan pitäisi erota, jos joku kunnan virkamies tekee virheellisen hankinnan. Kunnanhallitushan on kunnan yleisviranomainen, joka periaatteessa vastaa kaikesta kunnan toiminnasta. Silti kukaan täysijärkinen ei vaatisi kunnanhallitusta eroamaan, mutta maan hallitusta vaaditaan eroamaan joka ikisen alaisten tekemän virheen takia.

        Tietenkin vaaditaan, koska se kuuluu nyt pelattavan koronapelin henkeen. Koko pelin tarkoitus on vain häiritä hallituksen toimintaa ja yrittää saada hallitus eroamaan keskellä pahinta kriisiä. Näille pelaajille hallituksen kampittaminen on tärkeämpää kuin huoltovarmuuden toimiminen tai yleensä koko epidemia. Pääasia on, että hallitus ei osaa tehdä mitään oikein ja se pitää vaihtaa.

        Jos nämä katsomosta huutelijat viitsisivät ottaa selvää julkisten hankintojen proseduurista, niin he tietäisivät, että jokaisella portaalla niin valtiolla kuin kunnissakin on tietyt euromääräiset hankintavaltuudet. Niitä ne käyttävät virkavastuulla itsenäisesti ja raportoimatta jokaisesta hankinnasta erikseen ylemmilleen. Yksittäiset kaupat eivät tule -ministerin, hallituksen, kunnanhallituksen tai kunnanvaltuuston päätettäviksi niin kauan, kun ne pysyvät hankintavaltuuksien rajoissa. Jos hankinnassa tapahtuu virhe, niin sitten ylemmät toimielimet puuttuvat asiaan, selvittävät sen ja päättävät seuraamuksista. Niin maan hallitus on nyt tehnyt.

        Tämän tietävät oikein hyvin sekä oppositiopoliitikot että toimittajat, jos ovat vähänkään omien tehtäviensä tasalla. He vain jättävät sen kertomatta tietämättömille.

        Tässä oli minun pääsiäissaarnani. Jos se ei miellytä, niin älkää tulko kertomaan sitä minulle. Opetelkaa mieluummin hallintojuridiikkaa ja poliittisen pelin kuvioita. Peliä tässä pelataan, ja yleisökin on siinä pelkkä peliväline. <<<<

        Hauskaa pääsiäisen jatkoa.. Pelaillaan kun nähdään..

        SDP on valehtelulla ja useiden kymmenien väärinkäytöksistä kiinni jääneiden puolue, miten sellaista voisi kannattaa. Hyvin nuoret naiset haksahtavat heti jos naama näkyy naistenlehdissä. Surkeutta kuvaa ja sitä todellista sinisilmäisyyttä ja totuudetta elämistä. SDP ei ole enää luotettava puolue.
        Kannatus laskee kun julkisuus jää normaalioloihin paluun jälkeen. No silloin täytyy SDP alkaa taas valehtelu kampanjaan. Sipilä ja Keskusta kiittää. Ja Kulmuni myös.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lainaan Sakari Timosen blogitekstiä jossa kerrotaan tilanne niin kuin minä sen näen miltei sanasta sanaan.

        Kyse on puhtaasti KORONAPELISTÄ

        >>>>---Nyt kun lätkämatsit ovat jäähyllä, pelataan koronaa. Ideana on estää hallituksen toimintaa huutelemalla katsomosta.---

        Näin tokaisi vanha työkaverini Mikko Virkamäki Facebookissa, ja koronaa pelataankin nyt vähintään yhtä innokkaasti kuin jääkiekkoa. Varsinaisina pelaajina ovat oppositiopoliitikot ja politiikan toimittajat, joita voi luonnehtia poliittisiksi toimijoiksi. Täydet katsomot osallistuvat peliin rähisemällä esihuutajien iskulauseita.

        Pelin perusidea on, että hallitus ei tee mitään oikein. Kun pieleen menneet suojavälinekaupat paljastuivat, niin vaadittiin vastuussa olevien virkamiesten välitöntä eroa. Kun Huoltovarmuuskeskuksen johtaja sai lähteä keskellä pääsiäispyhiä, niin potkut oli tietenkin väärin annettu ja virkamies uhrattiin hallituksen pelastamiseksi. Kaikki hänen eroaan vaatineet ryntäsivät puolustamaan häntä syyttäen hallitusta hätiköinnistä, ja Ilta-Sanomien Timo Haapala yltyi suorastaan raamatulliseen saarnaan käsien pesemisestä Pontius Pilatuksen tapaan. Hallituksen tai ainakin vastuuministerin tässä pitäisi erota.

        Tämä huuto lankeaa otolliseen maaperään, kun ihmisillä ei ole nyt muuta tekemistä kuin selata nettiä. Huutoon yhtyvät kaikki ulkomaankaupan, politiikan ja juridiikan omatekoiset asiantuntijat, jotka täydellisen tietämättömyyden antamalla varmuudella julistavat ministerin toimineen suorastaan rikollisesti. Hän on laiminlyönyt tehtävänsä ja jättänyt valvomatta alaistensa tekemiä kauppoja.

        Tämän logiikan mukaan kunnanhallituksen tai ainakin sen puheenjohtajan pitäisi erota, jos joku kunnan virkamies tekee virheellisen hankinnan. Kunnanhallitushan on kunnan yleisviranomainen, joka periaatteessa vastaa kaikesta kunnan toiminnasta. Silti kukaan täysijärkinen ei vaatisi kunnanhallitusta eroamaan, mutta maan hallitusta vaaditaan eroamaan joka ikisen alaisten tekemän virheen takia.

        Tietenkin vaaditaan, koska se kuuluu nyt pelattavan koronapelin henkeen. Koko pelin tarkoitus on vain häiritä hallituksen toimintaa ja yrittää saada hallitus eroamaan keskellä pahinta kriisiä. Näille pelaajille hallituksen kampittaminen on tärkeämpää kuin huoltovarmuuden toimiminen tai yleensä koko epidemia. Pääasia on, että hallitus ei osaa tehdä mitään oikein ja se pitää vaihtaa.

        Jos nämä katsomosta huutelijat viitsisivät ottaa selvää julkisten hankintojen proseduurista, niin he tietäisivät, että jokaisella portaalla niin valtiolla kuin kunnissakin on tietyt euromääräiset hankintavaltuudet. Niitä ne käyttävät virkavastuulla itsenäisesti ja raportoimatta jokaisesta hankinnasta erikseen ylemmilleen. Yksittäiset kaupat eivät tule -ministerin, hallituksen, kunnanhallituksen tai kunnanvaltuuston päätettäviksi niin kauan, kun ne pysyvät hankintavaltuuksien rajoissa. Jos hankinnassa tapahtuu virhe, niin sitten ylemmät toimielimet puuttuvat asiaan, selvittävät sen ja päättävät seuraamuksista. Niin maan hallitus on nyt tehnyt.

        Tämän tietävät oikein hyvin sekä oppositiopoliitikot että toimittajat, jos ovat vähänkään omien tehtäviensä tasalla. He vain jättävät sen kertomatta tietämättömille.

        Tässä oli minun pääsiäissaarnani. Jos se ei miellytä, niin älkää tulko kertomaan sitä minulle. Opetelkaa mieluummin hallintojuridiikkaa ja poliittisen pelin kuvioita. Peliä tässä pelataan, ja yleisökin on siinä pelkkä peliväline. <<<<

        Hauskaa pääsiäisen jatkoa.. Pelaillaan kun nähdään..

        Luonnolisesti asian ympärillä on monenlaista keskustelijaa ja monenlaisista motiiveistaan.
        Mutta, jos tarkastellaan erikoisesti ministerien mielikuvia ja käyttäytymistä - aikuisen oikeesti - niin niistä paljastuu valitettvasti osaamattomuus. Siis vaikka politisoiminen heitetään kokonaan pois ja syrjään. Tooisaalta kyse on koko sukupolvesta - ei aioastaan hallituksessa olevista ihmisistä.
        Mitä itse olen kirjoitellut pitkin nettiä, niin tarkoitukseni on ollut tuoda esiin hallituksen alhainen osaaminen haasteellisessa tilanteessa. Presidenttimme on monissa mielikuvissaan erittäin oikeassa ajatellen viruksen levimistä ja kielteistä vaikutusta maamme elinympristöön. Hän edustaa aivan eri sukupolvea näkemyksissään.

        Hallituksen suurin ongelma on rohkeuden puute ydistettynä se sairaaloiseen ihmisen vapauden vaaliiseen. Tutki väitetäni. Ministeriellä ei todella ollut rohkeutta sulkea lentomatukustamista ja siten virus tietoisesti rantautettiin maahamme. Nyt maksamme tästä kalliin hinnan jahdatessamme virusta sisämaassa.
        Samoin tämä sama sairaus nostattaa edelleen päätään ministereillä - aikoessaan purkaa rajoitksia.

        On täysin luonnollista miten vaikeat ajat ja asioiden hoito vaatii todella raokeutta ja rohkeita päätöksiä. Koko sukupolvi ei ole tottunut toimimaan rohkeasti - koska ei ole ollut tarvetta. Edelleen viittaan, miten tätä korona epidemiassa toimimista voi verrata sotatilan kaltaiseen tilaan. Vihollinen liikkuu ja päätöksiä on tehtävä nopeasti ja erikoisesti omattava ennalta suunnitteleva ajattelu. Hallitus toimii vasta sitten kun tilanne on jo akuutti vaiheessa. Virtus levinnyt runsaasti ja tässä tilanteessa alkaa tominta.
        Esimmerkiksi vielä nyt saataisiin eritäin paljon positiivista aikaan, jos hallitus määräisi kasvosuojainten käyttöpakon yleisissä tiloissa koko maahan . Siis koko kansaa koskien.
        Asiat, joita sivusin on ollut kuukausi tolkulla aikaa suunitella ja havainoida - kaikkien ihmisten, jotka alueesta on kiinnostueita. Ei uskota, miten aivan sama tilanne mitä on Euroopassa se ratautuu myös meille. Muiden maiden tilanteesta voi oppia edelleen.
        Niin, ja maassamem ei ole edes pahinta vaihdetta koettu. Tähän tilanteeseen ohjautuminen tulisi saada suojain pakko. Viruksen leviäminen olisi paremmin hallinnassa. Onneksi maamme on harvaan asutettu ja kulttuurilliset tekijät myös estävät viruksen leviämistä. Luontaisesti.
        No, luonnoliesti hallitus ajattelee juuri päin vastoin ja toimii mielikuviensa ohjaamana.

        Mutta, suuuuuuuuuren ikkunan kautta katsoen. On muistettava aina, miten keskusteleva elinympäristö ihmisellä on kaikkein paras elinympäristönä. Sananvapautta vaalien. Mitä enemmän näkemyksiä esillä / ihmisten tietoisuudessa, niin sitä enemmän ihminen mahdollistuu itse ajattelemaan - päättäjätkin - ja näin toimien, jos on vastuulisuutta asiat etenevät oikeaan suuntaan.
        Keskustelematon elinympäristö on erittäin hidas kehityksessään. Tutkippa näitten valtioiden elinoloja ja kehitystä.
        Tosiasiassa meidän media toimii erittäin hyvin ja voimakkaasti hallituksessa ajattelemisen virkistäjänä. Esim. tässä hengityssuojainten tilausten mennessä täysin pieleen media tiedostamallaan asian virkisti myös päättäjiä. jos tuosta miljoonien kaupasta olisi media ollut hiljaa niin Suomea kupattaisiin surutta. Nyt rikollisuuskin tulee olla enistä taitavampi päättäjien ollessa asioissaan / tekemisissän valpaampia.
        Aktiivisia aistiensa käyttäjinä.
        m.l


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lainaan Sakari Timosen blogitekstiä jossa kerrotaan tilanne niin kuin minä sen näen miltei sanasta sanaan.

        Kyse on puhtaasti KORONAPELISTÄ

        >>>>---Nyt kun lätkämatsit ovat jäähyllä, pelataan koronaa. Ideana on estää hallituksen toimintaa huutelemalla katsomosta.---

        Näin tokaisi vanha työkaverini Mikko Virkamäki Facebookissa, ja koronaa pelataankin nyt vähintään yhtä innokkaasti kuin jääkiekkoa. Varsinaisina pelaajina ovat oppositiopoliitikot ja politiikan toimittajat, joita voi luonnehtia poliittisiksi toimijoiksi. Täydet katsomot osallistuvat peliin rähisemällä esihuutajien iskulauseita.

        Pelin perusidea on, että hallitus ei tee mitään oikein. Kun pieleen menneet suojavälinekaupat paljastuivat, niin vaadittiin vastuussa olevien virkamiesten välitöntä eroa. Kun Huoltovarmuuskeskuksen johtaja sai lähteä keskellä pääsiäispyhiä, niin potkut oli tietenkin väärin annettu ja virkamies uhrattiin hallituksen pelastamiseksi. Kaikki hänen eroaan vaatineet ryntäsivät puolustamaan häntä syyttäen hallitusta hätiköinnistä, ja Ilta-Sanomien Timo Haapala yltyi suorastaan raamatulliseen saarnaan käsien pesemisestä Pontius Pilatuksen tapaan. Hallituksen tai ainakin vastuuministerin tässä pitäisi erota.

        Tämä huuto lankeaa otolliseen maaperään, kun ihmisillä ei ole nyt muuta tekemistä kuin selata nettiä. Huutoon yhtyvät kaikki ulkomaankaupan, politiikan ja juridiikan omatekoiset asiantuntijat, jotka täydellisen tietämättömyyden antamalla varmuudella julistavat ministerin toimineen suorastaan rikollisesti. Hän on laiminlyönyt tehtävänsä ja jättänyt valvomatta alaistensa tekemiä kauppoja.

        Tämän logiikan mukaan kunnanhallituksen tai ainakin sen puheenjohtajan pitäisi erota, jos joku kunnan virkamies tekee virheellisen hankinnan. Kunnanhallitushan on kunnan yleisviranomainen, joka periaatteessa vastaa kaikesta kunnan toiminnasta. Silti kukaan täysijärkinen ei vaatisi kunnanhallitusta eroamaan, mutta maan hallitusta vaaditaan eroamaan joka ikisen alaisten tekemän virheen takia.

        Tietenkin vaaditaan, koska se kuuluu nyt pelattavan koronapelin henkeen. Koko pelin tarkoitus on vain häiritä hallituksen toimintaa ja yrittää saada hallitus eroamaan keskellä pahinta kriisiä. Näille pelaajille hallituksen kampittaminen on tärkeämpää kuin huoltovarmuuden toimiminen tai yleensä koko epidemia. Pääasia on, että hallitus ei osaa tehdä mitään oikein ja se pitää vaihtaa.

        Jos nämä katsomosta huutelijat viitsisivät ottaa selvää julkisten hankintojen proseduurista, niin he tietäisivät, että jokaisella portaalla niin valtiolla kuin kunnissakin on tietyt euromääräiset hankintavaltuudet. Niitä ne käyttävät virkavastuulla itsenäisesti ja raportoimatta jokaisesta hankinnasta erikseen ylemmilleen. Yksittäiset kaupat eivät tule -ministerin, hallituksen, kunnanhallituksen tai kunnanvaltuuston päätettäviksi niin kauan, kun ne pysyvät hankintavaltuuksien rajoissa. Jos hankinnassa tapahtuu virhe, niin sitten ylemmät toimielimet puuttuvat asiaan, selvittävät sen ja päättävät seuraamuksista. Niin maan hallitus on nyt tehnyt.

        Tämän tietävät oikein hyvin sekä oppositiopoliitikot että toimittajat, jos ovat vähänkään omien tehtäviensä tasalla. He vain jättävät sen kertomatta tietämättömille.

        Tässä oli minun pääsiäissaarnani. Jos se ei miellytä, niin älkää tulko kertomaan sitä minulle. Opetelkaa mieluummin hallintojuridiikkaa ja poliittisen pelin kuvioita. Peliä tässä pelataan, ja yleisökin on siinä pelkkä peliväline. <<<<

        Hauskaa pääsiäisen jatkoa.. Pelaillaan kun nähdään..

        Pääsiäisen toivottaja: Olitpa taas tietämätön, kuinka valtionhallinnonkin on toimittava kauppoja tehdessään.
        Sen tietoni, jossa olin asiasta toista mieltä kanssasi, vahvisti eilen HTV. n edustaja ja kertoi, että tilaus oli tehty väärin, puuttelisin tiedoin ja noudattamatta HTV, n ohjeistusta.
        Elikkä ministeriön alainen yksikkö toimi väärin.
        Vastuun kanto töppäilyistä kuuluu myös ko. toimintaa valvovalle ministeriölle. Oli se sitten minkäkin puolueen ministerin vetämä.
        Lisää päitä vadille.


    • Anonyymi

      Taas m.l kirjoitti asiaa. Julkistamalla myös huonosti menneitä asioita, luodaan tietoinen paine, tai ainakin mahdollisuus suhtautua mm. myyjän tietoihin terveen kriittisesti. Tässäkin suojaväline asiassa oli pitänyt tehdä. Jos me, tavan tallaajat tunnistamme niiden kahden "myyntimiehen" taustat, pitäisi myös virkamiehenkin se tiedostaa. Kyseessä sentään yli 10 milj. e. n kauppa.
      Ja jos "joku maalari" tai muu ammattilainen olettaa, että esim HVK. n virkamies saa ja voi tehdä tuollaisen kuprun, jonkin puolueen edustajien suojeluksessa, niin huh huh. Kannattaa varmaan tiedostaa, että myös valtionhallinonkin on noudatettava tietyn summan jälkeen noudattaa julkista hankintaa, tarjouksia verraten. Tietoa keräten, Ei säkkipäässä voi tehdä kauppoja.
      Tämä kuvio auennee pyhien jälkeen, joka johtanee hlöstö vaidoksiin, vähintään ministeriötasolla. Jopa ylempääkin. Oikeutetusti, ettei moinen toistuisi.

    • Anonyymi

      Perskele, jos olisi ollut Niikko tai Vähämäki asialla, niin.. no, rahaa tuli vaaleihin

      Ovatko persut kiinalaisten trolleja? Helposti näemmä unohtuu, että kotona tuli Kiinasta, on kiknalaisten levittämä, ihan Suome n Lappiin ja Kemiinkin, ynnä Titoliin jne.
      Kiinalaiset raportoivat ulkomailta tulleista tartunnoista. Kyseessä ovat Kiinaan palaavat Wuhanissa tartutetut kiinalaiset.
      Ainoa asia, josta olen Trumpin kanssa samaa mieltä on se, että korona on kiinalainen virus.
      Kiknan presidentti Xin johtama komitea epäonnistui leviämisen estämisessä, jos sitä tahtoikaan.
      En muuten osta Tokmannilta mitään kiinalaista, enkä muu5akqqn. Japersut läheisineen kierrän kaukaa, Terveys edellä mennään.

    • Anonyymi

      Sipilä, Orpo ja persut viimeisinä estivämtäydennykset. Yrittäjille lahjoitettiin ilmaiseksi pari miljardia verohuojennuksen aja verovapautuksina. Sipilä on se ongelmien perussyy.

      • Anonyymi

        SDP jo kuuluisa huijauksista ja etuuksien väärinkäytöksistä. Mistä sellainen SDP on olevinaan


    • Anonyymi

      Yks takinkääntäjä pkttiautomies, , nyt puhelin ja korkki kiinni.
      Näköjään käy kuin Uunolle armeijassa. Lyöntinopeus suurenee, mutta virheet lisääntyy... Kirjottaessa. Öitä.

    • Anonyymi

      Demokratiahan toimii harrastuspohjalla. Jäsenkirjat ratkaisee, kuka kerhoon saa kuulua. Mitään pätevyysvaatimuksia ei ole.

    • Anonyymi

      Tässäkin on hyvä esimerkki miten hallitus on kyvytön toimimaan.

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/pitaisiko-vanhukset-eristaa-loppuvuodeksi-suomessakin-enta-milta-maskipakko-kuulostaa-tutkija-siihen-on-hyva-varautua/7788478

      Hengityssuojaimen käytöllä vaikutettaisin erittäin paljon - jopa rajoitusten purkamiseen. Vaatii käytännön tasolla lakisääteistä pakkoa.

      No, kesällä viimein tästäkin asiassa puhutaan jälkiviisautena, jos joku taho vielä nostattaa asian esille. Siis tilanteessa, jota hallitus odottaa saapuvaksi joka tietenkin tilee. Tätähän on tämä hallituksen toiminta ja aktiivisuus.

      m.l

      • Anonyymi

        Uskovaisena ? miehenä ? luulisi sinun edes yrittävän puhua totta eikä paiskoa kiviä puikoista.


    • Anonyymi

      Valta-osa yliopistosairaaloiden johtavien ylilääkäreiden mielestä, Uudenmaan eristämisen purkamiseen ei ole lääketieteellistä perustetta. Päinvastoin.
      Ottaakohan untuvikot "viisasviisikko" näitäkään lausuntoja huomioon päätöstä tehdessään, vai meneekö päätös taas "minä itse" mallin mukaan.
      Huolestuttaa.

      • Anonyymi

        Ajatellen asiantuntijoiden mielikuvia virukseen liittyen, niin ratkaisevaa näköjään on missä asemassa / tomienkuvassa ihminen on. Toinen taho katselee asioita hallinollisesti ja toinen ottaen huomioon myös käytännön. Viruksen vaikutukset.

        Tuo päätös oli odotettavissakin huomioiden ajattelutavan. Kun tämä alue suljettiin niin sillä oli merkitystä viruksen leviämiseen. Virus laskettiin rajan yli, mutta pysäytettiin pienelle alueelle. Kun nyt tämä tulos havainnoitiin niin sulku purettiin. Tätä ajatelua on jo vaikea ymmärtää. Aivan sama mielikuva jos sodassa viholisen hyökkys onnistutaan torjumaan, niin kukaan täydessä ymmärryksessä oleva johtajisto ei pura puolustustaan, vaan iloitsee onnistumisestaan ja laajetaa taktiikkaansa.

        Kuten jokainen jo nähnee, niin todennököisesti virus vallottaa koko Suomen, koska hallitus ei edes ajattele käyttävänsä samaa taktiikkaa. Eristää aluita, joissa virus on tehnyt asemiaan.
        Surulisinta ja kaikkein huvittävintä tässä on, miten hallitus kuvitelee asioiden hoituvan ohjeistuksin / tiedottein.
        Tässä kokonaisuudessa on hyvä esimerkki ja opetus, miten ihmisen tulisi aina kyseenalaistaa kaikki mitä pidetään itsestään selvyytenä. Ajatellen hallituksen oheistajia/ neuvojia, niin hekin ovat ihmisiä ja omaavat sisäistäneen näkemyksen asiasta. Aivan sama mielikuva miten toisenmaailmansodan aikana oli myös asiantuntijoita / arvioitsijoita voittaaako Saksa, vaiko joku toinen taho. Asiantuntijan mielikuva muuttui kokoajana miten asiat kehittyivät.

        Todelllisuus on miten tällä ajattelulla maamme kohtaa molemmat vastoinkäymiset. Suuren virukseen luolleisuuden ja erittäin syvän talouden taantuman. Heti kun viruksesta / vihollisesta tulee voittoja/ on hallinnassa - puolustusta höllönnetään ja hyöty menetetään.

        Niin, todellisen kiitoksen aihe on, miten maamme on harvaan asutettu maa / paljon harvaan asutettua maaseutua ja kulttuurillliset tekijät, jotka myös ehkäisevät viruksen leviämistä - luontaisesti ilman viranoaisten toimia.
        Mitä ymmärrän kokonaisuudesta, niin ongelma on erittäin haasteellinen ja siten vaatisi erittäin laajaa ennakoivaa ajattelua ja päätöksien tekemistä. Virus jokatapauksessa seilaa läpi maan.
        No, oman mausteen kokonaisuuteen tekee vielä sairaaloinen ihmisen vapuden vaaliminen. Vaikka maa ohjaantuu syviin ongelmiin, niin silti ei voida puuttua voimakkaasti ihmisen käyttäytymisen ohjaukseen / vapauden käyttämiseen väärin . - Muutaman kuuauden ajaksi.
        Huomaatteko, miten tämä ihmisyys / ihmisen vapaus ja sen vaaliminen tökkii tänä aikana kaikkialla politiikan aloilla.

        m.l


    • Anonyymi

      Uudenmaan karanteeni puretaan.
      Marinin viisikko otti huomioon muiden kuin Terveydenalan käytännön työtä tekevien lausunnot.
      Viisikko siis sivuutti terveyden parissa, tässä akuutissa tilanteessa toimivien sairaaloiden erikoislääkärien lausunnot.
      Untuvikot ovat päätöksensä tehneet.

      • Anonyymi

        On se kumma, että Suomessa noudatetaan perustulakia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On se kumma, että Suomessa noudatetaan perustulakia.

        Laki, joka on muutettavissa, jos kansan terveys / hyvinvointi on uhattuna. Elinympäristö tilanteen muuttuessa.

        m.l


    • Anonyymi

      Kansallinen demokratia voi kääntyä kansan hyvinvointia vastaan byrokratian takia. Ja tässä kävi näin. Mukavuus ja mukavuusalueen ulkopuolinen kestävyyden puute menee elämän, tai sen uhkan säilymisen edelle "demokratian" nimeä veisaten. Aika näyttää seuraukset. Kannattaa tutustua 1918-1919 espanjantaudin historiaan.

      • Anonyymi

        No, eikös se ole yleistä etsiä syyllistä toisaalta - mielenkiintoisella tavalla. Todellisesti hallitus petasi itsellee tulevaisuuden / tilanteen, jossa voivat todeta, ettei kansalaiset noudattaneet niitä ohjeita,joita hallitus toivoi.
        Maamme tilanne on liian haasteellinen hallituksen hoidettavaksi ja siksi katse ohjataan tietoisesti toisaalle, milloin mihinkin neuvonantajaan, joka oheistetaan ottamaan vastuun asioiden ohjaantumisesta.
        m.l


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, eikös se ole yleistä etsiä syyllistä toisaalta - mielenkiintoisella tavalla. Todellisesti hallitus petasi itsellee tulevaisuuden / tilanteen, jossa voivat todeta, ettei kansalaiset noudattaneet niitä ohjeita,joita hallitus toivoi.
        Maamme tilanne on liian haasteellinen hallituksen hoidettavaksi ja siksi katse ohjataan tietoisesti toisaalle, milloin mihinkin neuvonantajaan, joka oheistetaan ottamaan vastuun asioiden ohjaantumisesta.
        m.l

        Virus on maailmanlaajuinen ongelma, ei se meidän edustajia syyttämällä parane.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Virus on maailmanlaajuinen ongelma, ei se meidän edustajia syyttämällä parane.

        nimimerkin ml teksti taas oikealla asialla. Nykyhallitus ei kanna vastuuta ja ohjaa syyt /syylliset muualle, ja samalla nostaa itsensä asiantuntijoita ylemmäksi. Ja seuraavalle kirjoittajalle: Viher-vasurit eivät kestä päätösten tervettä kriittistä arvostelua ja edustajien päätösten puntarointia.
        "Joka itsensä ylentää, se alennetaan".
        Näin se vaan menee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        nimimerkin ml teksti taas oikealla asialla. Nykyhallitus ei kanna vastuuta ja ohjaa syyt /syylliset muualle, ja samalla nostaa itsensä asiantuntijoita ylemmäksi. Ja seuraavalle kirjoittajalle: Viher-vasurit eivät kestä päätösten tervettä kriittistä arvostelua ja edustajien päätösten puntarointia.
        "Joka itsensä ylentää, se alennetaan".
        Näin se vaan menee.

        Koskas vasemmisto on mistään vastuuta kantanut, ministerin paikoista pidetään viimeiseen asti kiinni. Ei haittaa vaikka minkä virheen tekee. Hyväveli järjestelmä pitää huolen että ei joudu eroamaan.
        Mutta kun tämä kriisi loppuu, kuten varmaa on, palataankin arkeen ja silloin ei auta vaikka naama olisi televisiossa yötä päivää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        nimimerkin ml teksti taas oikealla asialla. Nykyhallitus ei kanna vastuuta ja ohjaa syyt /syylliset muualle, ja samalla nostaa itsensä asiantuntijoita ylemmäksi. Ja seuraavalle kirjoittajalle: Viher-vasurit eivät kestä päätösten tervettä kriittistä arvostelua ja edustajien päätösten puntarointia.
        "Joka itsensä ylentää, se alennetaan".
        Näin se vaan menee.

        Nostatte itsenne asiantuntijoita ylemmäksi...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koskas vasemmisto on mistään vastuuta kantanut, ministerin paikoista pidetään viimeiseen asti kiinni. Ei haittaa vaikka minkä virheen tekee. Hyväveli järjestelmä pitää huolen että ei joudu eroamaan.
        Mutta kun tämä kriisi loppuu, kuten varmaa on, palataankin arkeen ja silloin ei auta vaikka naama olisi televisiossa yötä päivää

        Porvari ei kanna vastuuta sen kummemmin.. Sipilä valehtelulla kiristyksellä, itkupotku raivareillaan sai tuhoa aikaan mutta on nyt kusi sukassa. Rikastui konnuuksilla yhteiskuntaa kohtaan.. Kantaako vastuunsa ?? E I !!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Virus on maailmanlaajuinen ongelma, ei se meidän edustajia syyttämällä parane.

        Totta. Koronavirus runtelee Euroopan maita ja koko maailmaa. Niin, ihmisiä kuin taloutta. Mitä vaikeampi ja laaja-alaisempi ongema, niin sitä tärkeämpään osaan tulee miten asioita hoidetaan j aerikoisesti miten ja mitä painotetaan. Ihmisen vapautta edelleen vaalien, vaiko talouden taantumisen ehkäisemistä.

        Uskon. Maa, joka oivaltaa eri tekijöiden vaikutuksista eniten - hyötyy siitä eniten mm taloudellisissa alueissa. Ajatellen ihmisen käyttäytymistä - luotaista kuin ohjattua, niin hallituksen kielloilla / sädöksillä on erittäin suuri merkitys. Esim. jos hengityssuojainten käyttö olisi pakollista ja valvottua määrätyissä tilanteissa ja samoin kokoontuminen / yhdessäolo kiellettyä, niin muita voimakaita rajoitteita voisi hölletää ja siten talouden rattaat olisi vieä toiminnassa - vaikkakin vajaalla teholla.

        Itse ainakin näen kirkkaasti, miten painotus tulisi olla - yksilöihmisen oikeuksia / käyttäytymistä tulisi rajoittaa kielloilla, koska ihmisen peruolemus ei tue vapaata muuttumista tahtotila huoioiden. Siis ihminen eii vapaaehtoisesti muuta käyttäytymistään kovinkaan hyvin, vaan tärkeät muutokset vaativat lakisäätöisen - ja valvonnan. Aivan kuin liikenne ohjeet ja valvota - rangaistus mahdollisuus.
        Tuota aluetta painottaen maamme talous kärsisi / taantuisi vähemmän. Jokainen ymmärtänee, miten talouden taantuminen iskee koko väestöön voimalla ja on piiiiiiiiiiiiiiiitkäkstoinen vaikutukseltaan.
        Yritysmaailman / kansantalouden takaisku vaikuttaa taatusti kipeämmin kaikkiin ihmisiin verraten hetkellisesti käyttäytymisen vapautta rajoittaen ja ohjaten
        No, hallitus on valinut tiensä ja tätä on enää vaikea muuttaa. Tähän on tyytyminen. Vapauden vaalimisella tulee olemaan hintansa mm syventäen talouden taantumista entisestään. Valinnoista on kysymys ja mitä painotamme.

        m.l


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta. Koronavirus runtelee Euroopan maita ja koko maailmaa. Niin, ihmisiä kuin taloutta. Mitä vaikeampi ja laaja-alaisempi ongema, niin sitä tärkeämpään osaan tulee miten asioita hoidetaan j aerikoisesti miten ja mitä painotetaan. Ihmisen vapautta edelleen vaalien, vaiko talouden taantumisen ehkäisemistä.

        Uskon. Maa, joka oivaltaa eri tekijöiden vaikutuksista eniten - hyötyy siitä eniten mm taloudellisissa alueissa. Ajatellen ihmisen käyttäytymistä - luotaista kuin ohjattua, niin hallituksen kielloilla / sädöksillä on erittäin suuri merkitys. Esim. jos hengityssuojainten käyttö olisi pakollista ja valvottua määrätyissä tilanteissa ja samoin kokoontuminen / yhdessäolo kiellettyä, niin muita voimakaita rajoitteita voisi hölletää ja siten talouden rattaat olisi vieä toiminnassa - vaikkakin vajaalla teholla.

        Itse ainakin näen kirkkaasti, miten painotus tulisi olla - yksilöihmisen oikeuksia / käyttäytymistä tulisi rajoittaa kielloilla, koska ihmisen peruolemus ei tue vapaata muuttumista tahtotila huoioiden. Siis ihminen eii vapaaehtoisesti muuta käyttäytymistään kovinkaan hyvin, vaan tärkeät muutokset vaativat lakisäätöisen - ja valvonnan. Aivan kuin liikenne ohjeet ja valvota - rangaistus mahdollisuus.
        Tuota aluetta painottaen maamme talous kärsisi / taantuisi vähemmän. Jokainen ymmärtänee, miten talouden taantuminen iskee koko väestöön voimalla ja on piiiiiiiiiiiiiiiitkäkstoinen vaikutukseltaan.
        Yritysmaailman / kansantalouden takaisku vaikuttaa taatusti kipeämmin kaikkiin ihmisiin verraten hetkellisesti käyttäytymisen vapautta rajoittaen ja ohjaten
        No, hallitus on valinut tiensä ja tätä on enää vaikea muuttaa. Tähän on tyytyminen. Vapauden vaalimisella tulee olemaan hintansa mm syventäen talouden taantumista entisestään. Valinnoista on kysymys ja mitä painotamme.

        m.l

        Lyhyesti sama sanoen. Hallitus siirtä vastuun kansalaisille - vastuu alueen koroaviruksen leviämisestä, joka liittyy ihmisen luontaiseen käyttäytymiseen. Aivan sama mielikuva, jos lapselle annettaisiin vastuu rajojesa määrittämisestä ja niiden valvomisesta.

        m.l


    • Anonyymi

      Ei muutama kk. kansanedustajana tai ministerinä oloa ei osoita vielä kovin suurta kokemusta ko. tehtävistä. Muu yleissivistys, kuuntelemisen, ja neuvojen ottamisen taito, elämän kokemus, työkokemus, ikä jne. luo edellytykset toimia viisaasti. Pelkkä jäsenkirja ei siihen riitä.

    • Anonyymi

      Sanna Marin uutisoi juuri Ylessä, kuten Jätteenmäki aikoinaan:
      "Tämä nopealla aikataululla tullut Uudenmaan karanteeni purku tuli hallitukselle yllätyksenä".
      Voi voi pennut, kun muisti on heillä niin lyhyt.
      Samassa lähetyksessä HUS, n tartuntatautien proffa Lasse Lehtonen kertoi, ettei purulle olisi ollut tarvetta ja jatkon olisi oikeuttanut tartuntatautilaki. Tämä 40 v. alalla toiminut erikoislääkäri /proffa sanoi, että purku oli selkeä virhe hallitukselta ja pelkäsi vaikutuksia.
      Näin sitä taas viisikko toimi vastoin ammattilaisten ohjeita.

    • Anonyymi

      Uusin uutinen kertoo, että Korona potilaita hoitavien lähi-ja sairaanhoitajien on pyydetty pukemaan päälle omia sadetakkeja ja työntämään vanhoihin maskeihin talouspaperia.
      Näin se suomen huoltovarmuus toimii. Seuraavaksi pyytänevät tuomaan kotoa käsidesitja ruokaa potilaille.
      Hyvin näkyy yhteiskuntamme toimivan näin poikkeusoloissa.
      Kepun säästölinja sairaanhoitoon näkyy nyt kafuimmillaan ja untuvikko viisikko sitä jatkaa.

      • Anonyymi

        Joskus tutuu ja näyttää, ettei puheet ole lähelläkään todellisuutta. Ministerit kertovat miten kaikki on toteutettu ja hyvin hallinnassa. Todellisuus vain on aivan toinen.

        Esim. vielä näistä suojavarusteista / hengityssuojaimista. Niitä ei todella riitä kaikille niitä tarvitseville. Syöpäpotilaiden hoito alue on kokonaan unohdettu. Vielä tänä päivänäkin syöpäpotilaiden hoitoa suonen sisöistä / sytostaatti tehdään ilman suojaimia. Potilaat, joilla ei ole mitään vastustuskykyä ja siten haasteellisemmassa asemassa ja erikoisesti heikkokuntoisemmat.
        Tuota mökkeily päätöstä / oheistusta en ymmärrä. Juuri tänä viruksen leviämisen aikana kaupunkimaisuus tulisi hajoittaa eli jos mahdolista, jolla on mökkeilyyn mahdollisuus tuisi toteuttaa. Koko perhe mökille, jos on työtön /etätyö mahdolisuus.
        Kyläkauppiaat ei masentune, jos mökkiläinen tekee kauppian kanssa muonitus sopimuksen ja huomioi siinä viruksen tartunnan estämisen.
        Taas sairastumisen sattuessa paluu asuinpaikalleen on normaali toimenpide. Autoilun kautta ei virus leviä.
        Näin toimien olisi monen perheen mieliala korkeammalla, koska mökillä on tilaa ja tekemistä.

        m.l


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joskus tutuu ja näyttää, ettei puheet ole lähelläkään todellisuutta. Ministerit kertovat miten kaikki on toteutettu ja hyvin hallinnassa. Todellisuus vain on aivan toinen.

        Esim. vielä näistä suojavarusteista / hengityssuojaimista. Niitä ei todella riitä kaikille niitä tarvitseville. Syöpäpotilaiden hoito alue on kokonaan unohdettu. Vielä tänä päivänäkin syöpäpotilaiden hoitoa suonen sisöistä / sytostaatti tehdään ilman suojaimia. Potilaat, joilla ei ole mitään vastustuskykyä ja siten haasteellisemmassa asemassa ja erikoisesti heikkokuntoisemmat.
        Tuota mökkeily päätöstä / oheistusta en ymmärrä. Juuri tänä viruksen leviämisen aikana kaupunkimaisuus tulisi hajoittaa eli jos mahdolista, jolla on mökkeilyyn mahdollisuus tuisi toteuttaa. Koko perhe mökille, jos on työtön /etätyö mahdolisuus.
        Kyläkauppiaat ei masentune, jos mökkiläinen tekee kauppian kanssa muonitus sopimuksen ja huomioi siinä viruksen tartunnan estämisen.
        Taas sairastumisen sattuessa paluu asuinpaikalleen on normaali toimenpide. Autoilun kautta ei virus leviä.
        Näin toimien olisi monen perheen mieliala korkeammalla, koska mökillä on tilaa ja tekemistä.

        m.l

        Että virus ei leviä autoilun kautta? Leviääkö se lentokoneiden kautta, entä polkupyörien?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Että virus ei leviä autoilun kautta? Leviääkö se lentokoneiden kautta, entä polkupyörien?

        Miten autoileva perhe levittää virusta??????????????????Perhe, joka autoilee mökilleen.


    • Anonyymi

      Jokainen voi havainnoida maailmalta ja maastamme, miten virus leviää ja on sairastuttaut ihmisiä tiheillä asutetuilla alueilla. Kaupugeissa. Juuri tuohon liittyen maamme on onnekas tässä tekijässä. Harvaan asutettu maa.

      Mutta, edelleen ihmettelen miksi hallitus / ministeri ajattelevat toisin eivätkä hyödynnä tilaisuutta. Pitävät kynsin hampain kiinni tästä kaupunkimaisuudesta / tiheään asuisesta.
      Halllituksen olisi jo aikoja siten pitänyt tiedottaa ja oheistaa perheitä, joilla on mahdollisuus mökkeilyyn / hyödyntää harvaan asumisen muoto ja "korvessa" tehdä etätyötä tai oleskella työttämänä mökillään mahdollisemman paljon. Elämä olisi lähes normaalia.
      No, jokainen tietää,, ettei koronavirukseen sairastuminen lamauta ihmistä tuntien aikana eli aikaa paluuseen on riittävästi.
      Monen asian voisi edelleen tehdä toisin ja palauttaa siten ihmisen arkea normaalisempaan suuntaan.

      m.l

      • Anonyymi

        Vasemmistoa ei näy enää maalla Vasurit ja Demarit asuu kaupungissa


    • Anonyymi

      Viher-vasurit kukkahattutädit syyttelee toisiaan, mikä osasto HTV, ssä piti johtaa suojaväline tilausta eteenpäin. Lisäksi ministeriön virkamiehet luuli ministerin tietävän. Ja ministeri luuli, että virkamiehet luuli, että ministeri tiesi...
      Näin toimii suomalainen "huippuunsa viritetty ministeriö" huippuunsa viriteteyin laitoksin.
      Akat asialla. Voi s...

      • Anonyymi

        Ukot ne vasta sekoittaakin asiat tuhannen sekaisin, esimerkkinä Sipilän klaani jossa oli taito hallussa.
        Kepu, Kokoomus, Persut jotka hajosivat ja siniset olivat muiden juoksupoikina... Maan asiat jäi sekaisin heidän jäljiltään...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ukot ne vasta sekoittaakin asiat tuhannen sekaisin, esimerkkinä Sipilän klaani jossa oli taito hallussa.
        Kepu, Kokoomus, Persut jotka hajosivat ja siniset olivat muiden juoksupoikina... Maan asiat jäi sekaisin heidän jäljiltään...

        Helinä Keskustaan johtaa maan hallitusta, elä elä keksi juttuja. Muut tytöt paitsi Kulmuni joutas pois ja miehiä tilalle, silloin onnistuis


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helinä Keskustaan johtaa maan hallitusta, elä elä keksi juttuja. Muut tytöt paitsi Kulmuni joutas pois ja miehiä tilalle, silloin onnistuis

        Nuoret naiset ovat johdossa parasta mitä on suomessa ollut pitkään aikaan, hautaan kaatuvat ukot vie vaan maata taantumaan..
        Hallitus on hoitanut koronan mallikkaasti, Sipilä ja kumppanit olisivat siirtäneet hilloa liiveihinsä ja korona olisi jäänyt hoitamatta..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nuoret naiset ovat johdossa parasta mitä on suomessa ollut pitkään aikaan, hautaan kaatuvat ukot vie vaan maata taantumaan..
        Hallitus on hoitanut koronan mallikkaasti, Sipilä ja kumppanit olisivat siirtäneet hilloa liiveihinsä ja korona olisi jäänyt hoitamatta..

        Sinisten siirtymä Keskustaan tapahtuu pian


    • Anonyymi

      Miksi Suomessa ei sitten saada, esinnäkin lakia jolla estetään mohikaanien pääsy valtaan, siksi toisekseen ole asetettu ikärajaa 50v pääministerille ja muille ministereille , pätevyys vaatimus järjen suhteen.

    • Anonyymi

      Ammattitaito on pelkästään valitsemiensa"maanparhaiden" asiantuntijoiden varassa, joita kuunnellaan muka. Marin heti alkajaisiksi sanoi, ettei kuuntele ketään ja ota vastaan neuvoja keneltäkään. Puhuu aivan mitä sattuu.
      Koko viisikko puhuu mitä sattuu ja valehtelee.

      • Anonyymi

        Toista oli kun Soini ja Siniset heilui hyrränä silloin meni hienosti ökyilijä porvarilla, onneksi niin pahaa virhettä ei enää koskaan tulossa.
        Soini antaa takuun että Sinisten huijausyritys jää viimeiseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toista oli kun Soini ja Siniset heilui hyrränä silloin meni hienosti ökyilijä porvarilla, onneksi niin pahaa virhettä ei enää koskaan tulossa.
        Soini antaa takuun että Sinisten huijausyritys jää viimeiseksi.

        Kovin on persuilla hätää vaalityössä havaittavissa kun ei ole sisältöä eikä tekoja. Keskustaa äänestävät tietää että saavat oikeita tekijöitä Outokummun puolta pitämään pitkälle tulevaisuuteen.


      • Anonyymi

        Kirjoitit juurikin Sipilästä, tällainen oli hänen tapansa toimia.. Älä levitä epätosia eli valheita..


    • Anonyymi

      Marinin hallituksen kaikki edustajat ovat puhuneet jo kk. ajan, että maan oman varmuuden takia suoja ja hengityskoneiden tuotanto on saatava käyntiin.
      Mitään konkreettista ei ole käynnistynyt.
      Rahaa jaetaan miljoonittain kaikenmaallisten yritysten säilyttämiseen, muttei todellisen hätätilan tarpeitten tuotantoon.
      Untuvikot, pennut Akat lässyttää.

      • Anonyymi

        Siniset ei ole hallituksessa, vois ajaa porvarin etuja siksi harmi. Palkansaajat ei Sinisiä kiinnosta, porvari Siniselle paras


    • Anonyymi

      Viher-vasurit ajoivat koulun avaamiset 11 pvän ajaksi kun käärmettä pulloon.
      Opettaja ei kuunneltu. Kaikki vanhemmat tiedetään, ettei opiskelua juurikaan ole parina viime viikkoina. Nyt nuoret pääsee jengailemaan isommissa porukoissa ja löytyvät ostareita koulun jälkeen.
      Syynä avaamiselle oli vain se, että muualla EU ssa
      tehdään samoin ja Suomi haluaa osoittaa samaa paremmalta näyttävää julkisuuskuvaa.
      Pelottaa lasten ja opettajien kannalta.
      Mihin unohtui se 10 hlön sääntö?

      • Anonyymi

        Muuten niin hallituksen hyvin hoidettu kriisi sai melkoisen kalliin lopun koulujen avauksen muodossa.

        10 hengen säännöllä kyyditykset, pikkubusseja rallaa pitkin kylänraittia jonossa, ilmasto kiittää kyseisestä rallauksesta.
        Kouluissa ei riitä luokkia / opettajia max 10 hengen ryhmäjaolla..
        Kouluruokailussa 9 oppilasta ja yksi kokki tiskin takana, ruokailu venyy koko päivän kestäväksi rituaaliksi..

        Onko järkee vai ei, kuka maksaa viulut ?? Ettei vaan veronmaksaja..


    • Anonyymi

      Yllätys, yllätys.
      Vasuri opetusministerillä ei ole lapsia, joten hänen ei tarvitse olla huolissaan lapsista, kuten me äidit ja isät olemme.
      Koulun avaamispäätös hidastaa myös lasten ja isovanhempien tapaamista.
      Eilisen illan ajankohtaisohjelmassa Vasemmisto ministerin tueksi oltiin valittu Hussin, ja EK. n "töykeä, itseään täynnä" oleva tohtori. Oli ikävää seurata, kuinka hän kyseenalaisti yläkouluikäisten koulun rehtorin käytännön huolen ja lisätietotarpeen.
      Niin, summa summarium:
      Taas hallitus sivuutti päätöksen tekoa tehdessään sen alan ammattiryhmän ammattilaisten mielipiteen. "En ota ohjeita muualta" , pääministerin lause kertoo paljon.
      Oppi ja ikä kaikki. Toivotaan, ettei tämä maksa meille liian kovaa hintaa, enkä tarkoita nyt rahaa.

    • Anonyymi

      Persuilla löytyy asiantuntemusta. Yksi alkaa "kehittämään" kasvomaskeja, kun saa valtiolta tukiaisia. Toinen asiantuntija saa neuvot ja ohjeet Kiinasta asti. Kolmas toimii Virosta käsin ettei tarvitse Suomeen veroja maksaa, edut kelpaavat Suomesta. Jne jne.

      • Anonyymi

        Petturi persut ajaa vain omia etujaan kuten tavallisesti, omat edut ensin liike


    • Anonyymi

      Mitäs tekee sateenkasrihallituksen edustajat?
      Tuuli se huulia heiluttaa.
      Mutta mitään ei tapahdu.

    • Anonyymi

      Persujen vaalityö taitaa olla käynnissä kun ilman faktoja satuilevat koronoista joita Okussa ei ole eikä tule

      • Anonyymi

        Ja perusteet olivat.....................


      • Anonyymi

        Outokumpu taitaa olla paalupaikalla tuon persukortin esille tuomisessa, mutta ei siitä sen enempää. Ei Outokumpu ole mikään suljettu alue ihmislajin elinympäristössä / Suomessa.
        Nyt täällä Pohjois-Karjalassa on hyvä tilanne kun talven aikana matkustelu on hiljentynyt lähes olemattomiin kautta Suomen koronaviruksen tiedotteiden tarkkailuun liittyen.
        Mutta, mitä tapahtuu kun alkaa lomakausi ja muutoinkin ihmiset ovat turtuneet koronatiedotteisiin.

        Ajatellen kesää Suomessa,niin itse pidän täydellisenä ihmeenä, jos virus ei leviä myös Pohjois-Karjalaan runsaimmin. Kesä on matkailu aikaa ja erikoisesti ihmisten yhdessä olon/vieton aikaa. Talvikausi muutoinkin on erilainen kuin kesä ajatellen ihmisen käyttäytyiseen littyvää vaikutusta. Yksinkertaisesti jo ajatellen viruksen herkempää leviämistä - kesällä ihmisestä runsaamman kosteuden erittymisen kautta.

        No, toivotaan että olen totaalisesti väärässä ja Heinäkuussa ei koko Suomessa havaita virustartuntoja. Hallitus kuinn koko kansa heräisi ikäänkuin painajaisunestaan.
        Mutta, käsite - kuolema - tällä on erittäin suuri vaikutus jo siihen miten ihminen asennoituu koko virukseen. Kuolema käsite Suomessa on torjuttu yhä etäämmäksi ja siksi viruksen vaikutuksia tarkkaavat vain ne henkilöt, joita tavalla tai toisella kuolema käsite on lähempänä.
        Juuri tuosta tekijästä johtuu ihmisten erilaiset suhteutumisen koko asiaan. Kuin myös ihmisen mielentila / tasapainoisuus.

        m.l

        m.l


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja perusteet olivat.....................

        ..........Korona sadut ettei koulu alkaisi Outokummussa, se vaan alkaa siihen ei kukaan pääse sotkemaa ei edes persut


    • Anonyymi

      Viimeistään nyt kaikille pitäsii olla selvää että lähihoitaja Aino-Kaisa Pekonen on täysin kyvytön ministeriksi. Anteeksiantamatonta on että hänen kyvyttömyytensä on aiheuttanut suomalaisten ihmisten kuolemia ja tarpeetonta kärsimystä.

      • Anonyymi

        Lähäri Antikainen ja sahuri Hakkarainen tilalle. Suomi nousuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähäri Antikainen ja sahuri Hakkarainen tilalle. Suomi nousuun.

        Oikein hyvä avaus Siniseltä, jatkakaa samaa rataa, niin kannatus menee miinuksen puolelle Katkeruus ja paniikki, siinä nämä avaukset tekee tuhoaan ja Sinisten loru lopussa


    • Anonyymi

      Ja pääministeriksi "Romutransu".
      Suvaitsevaisuuden takia, vai mitä vihreät "hlöt".

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6629
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4283
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2700
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1588
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1084
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe