Perujen viimeinen niitti

Anonyymi

Onneksi meillä on hyvä hallitus ja pääministeri, joka on jämäkkä eikä suostu alentumaan persujen ala-arvoiseen provosointiin.

PersuPuolue ei tietenkään virallisesti ole mukana (saattaa jopa Halla.Ahona typerästi myhäilläkin "sattumaa")

Hieno suunnitelma oli se, että Persu vastuullisessa virassa tilaamassa persulta suojaimia Kiinasta. Nyt vain kävi niin, että suunnitelma meni aivan persuulleen ja persuilu paljastui.

11

176

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jokainen on jo huomannut,ettei persujen ajatuksiin mahdu muuta kun hallituksen haukkuminen ja maahanmuutto. Persut eivät kykenisi hoitamaan tämmöistä kriisiä yhtään päivää. Nyt on tosi kyseessä ja tarvitaan oikeat poliitikot asioita hoitamaan. Persujen lähtölaskenta on alkanut. Hakkaraiset ym hihhulit voi rauhassa sekoilla oppositiossa .

   • Anonyymi

    Juurikin näin. PS puolueen ainoa tarkoitus on etsiä hallituksen tekemiä virheitä ja epäkohtia. Maalittavat toisia poliitikkoja ja kaivavat kaiken tiedon, että saisivat mustamaalata heitä. Heidän omat henkilökohtaiset tiedot ei kyllä kestä päivänvaloa ;)


   • Anonyymi

    Perussssuomalaisten nykylinjan mukaisella politiikalla kriisiä ei edes olisi. Soinilaisten työ hallituksessa oli pelkkää nyökyttelyä ja nöyristelyä, millä näpertelyllä saatiin vakavasti maamme asioihin suhtautuvat äänestämään soini ulos. Joukko pillipiipari soiniin lumoutuneita lähti mukana.
    He ovat mennyttä, sen sijaan tähän kriisiin ja sille muodostuvaan hintalappuun olisi hyvä löytyä katetta. Ehkäpä Urpilaisen lupaamat tuotot kreikkavelasta. Miljoona per päivä, se on kolmessa vuodessa pitkälle toista miljardia, eiköhän tällä jo alkuun päästä?


  • Anonyymi

   No mitä se sössötemokraatti oikein nillittää laita vaan päätä polviin ja tyydy kohtaloosi.

   • Anonyymi

    Voisitko selventää mitä tarkoitat tyytymällä kohtaloon? Onko kaikkeen ratkaisu maahanmuutto ja toisten tekemisten kyttääminen.? Tuo persujen touhu on vain sellaista ollut pitkään. Katsoppa mitä persut sai aikaan edellisellä kaudella, leikkuri kolahti juuri keskituloisiin ja pienituloisiin :) Sinuna miettisin hetken, että mitä tarkoittaa populismi mitä persut harjoittaa..


  • Anonyymi

   Perun puheeni!

  • Anonyymi

   Peruna (Solanum tuberosum) on kotoisin Etelä-Amerikan pohjoisosista, jossa Perun inkat olivat viljelleet sitä vuosisatojen ajan. Löytöretkeilijät alkoivat käyttää kuivattua perunaa helppona laivaruokana. He toivat myös siemenperunoita Espanjaan, todennäköisesti vuonna 1565.

   Ja sitten yksi kysymys: kuka laittoi Tukiaisen paksuksi?

  • Anonyymi

   perust en muuta tiedä mut eiks se pääkaupunki oo lima vai turhaanko täs kouluja käyty

  • Anonyymi

   Höpö höpö.Olli Rehn on tuleva Suomen Presidentti-

  • Anonyymi

   Paavo Väyrynen

  • Anonyymi

   Urho Kekkonen hologrammina.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoin Sofian peffa ikuistettu ilman filttereitä

   Jenner pökät ei taida puristaa peffaa kasaan samalla tavalla kun kalsarit joita yleensä pitää😂 https://aijaa.com/re6HIq
   Kotimaiset julkkisjuorut
   225
   9376
  2. Mitä on tapahtunut?

   Kemijärveltä löytyi viikonloppuna kaksi kuollutta henkilöä. https://yle.fi/uutiset/3-12044939
   Kemijärvi
   19
   2865
  3. Suomi Tokion kisojen huonoin maa mutta urheilupomot vaikenee

   Suomi on ollut yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä maita kesäolympialaisissa. Suomi on osallistunut jokaisiin kesä- ja talviolympialaisiin vuoden 190
   Olympialaiset
   48
   2507
  4. Oho! Tanssii Tähtien kanssa -yllätys: Same sex -pari Elina Gustafsson ja Katri-ope!

   TTK törähtää taas! Tällä kaudella showssa nähdään myös historiallinen pari, sillä nyrkkeilijä Elina Gustafsson on Suomen TTK-historian ensimmäinen sam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   45
   2287
  5. Oho! Tanssii Tähtien kanssa saa oman "realityn" - Tätä tiedossa!

   Tanssii Tähtien Kanssa uusi kausi alkaa elokuussa. Ja ohhoh, luvassa on myös ajan henkeen sopivasti uusi reality-henkinen pläjäys kulissien takaa. Ki
   Viihde ja kulttuuri
   35
   1659
  6. Koronamarjanpoimijat

   Kainuussa kymmeniä koronatartuntoja ulkomaalaisilla marjanpoimijoilla Kainuun sote tiedottaa tehneensä koronatestejä ulkomaalaisten marjanpoimijoide
   Suomussalmi
   82
   1487
  7. Nuorelle suomalaismiehelle kova tuomio

   "Käräjäoikeus tuomitsi Helton Nwety Betuel Muchangan, 18, viiden vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeusrangaistukseen." Ankara tuomio, miten jaksaa va
   Maailman menoa
   41
   1070
  8. Galleria Sofian överimuokkaukset vs. todellisuus

   Kerätäänpä vertailukuvia, millainen Sofia uskottelee ja uskoo(?) olevansa versus todellisuus. Mä aloitan huumerahojennkuljetuslaukku ja toooodella pi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   933
  9. Sitä saa mitä tilaa.

   Eiks näi o? 🤗
   Ikävä
   61
   884
  10. Minä tiedän

   Ja sinä tiedät, tai oot tiennyt jo kauan. On mulla ikävä, on ollut aina siitä lähtien, kun sinut tapasin❤️.. Hullua, mutta minkä teet.. Hyvää yötä!
   Ikävä
   38
   880
  Aihe