Koulun kellari

Anonyymi

Ei tämä miksikään seksinovelliksi ole tarkoitettukaan, mutta tapahtuma on vaan jäänyt pysyvästi mieleeni elämäni parhaana koulupäivänä, ikää silloin oli 14 v.
Oli jo kesäisen lämmintä, kun 3 poikaa vei minut välitunnilla ja ihan vapaaehtoisesti meninkin koulun kellariin, olin kevyesti pukeutunut, niin hetkesssä oli housut kintuissa ja toppi kaulasssa, sitten alkoi hillitön räplääminen 3 kaveria yhtaikaa, käsiä riitti niin pilluun, kuin rinnoillekin, olin siinä mielessä neitseellinen, ettei kukaan ollut vielä minuun näin intiimisti koskenut, jossain hurjimmissa fantasioissani kylläkin ja nyt se toteutui, mitään orgasmia en silloin saanut, vaikka olinkin hyvin kiihottunut ja antauduin tilanteeseen "täysin rinnoin" Maiel.

24

12213

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Uusitteko koskaan?

  • Lyhyt, mutta hyvin kaunis ja kiihottava kertomus. Todella miellyttävää ajatella, että se oli "elämäsi paras koulupäivä". Voin kuvitella, miten nautit. 🌹

   • Anonyymi

    Voin kuvitella tämänkin peräkamari nysvän päiväuneksi


  • Vaikka olen jo ikäytynyt, vasta nyt alkaa minulle selvitä, mitä en ole kokenut. Olen lukenut tältä palstalta tyttöjen kokemuksista, joista minulla ei ole ollut tietoakaan.

   Monet tytöt ovat pitäneet aivan luonnollisena, että pojat ovat koulussa syrjemmällä vetäneet tytön housut alas ja ihailleet vittua. Tytöt ovat olleet hyvin mielissään. Jokunen tyttö on itse vetänyt houlunsa alas, ja nauttinut ihailevista katseista. Tämä on minulle uusi asia, koska aikoinaan olin 7 vuotta poikaluokalla, jolloin tällaista ei saattanut tapahtua.

   Tosin eräs työtoverini kysyi minulta, kuinka monelta tytöltä vedin housut alas, mutta se ei sanonut silloin minulle oikein mitään. Ihmettelin vain, mitä hän puhui.

   Lukiossa siirryin sekakouluun, koska poikaluokalla olo oli vieroittanut minut täysin tyttöjen seurasta ja normaalista elämästä. Oli välttämätön ratkaisu ja viime tingassa, mutta tansseissa en uskaltanut käydä.

   Tytöt kertovat palstalla, että 70-luvulla monin paikoin oli suorastaan pakko olla tansseissa lyhyessä minihameessa ja ilman pöksyjä. Muuten pojat eivät enää tanssittaneet, ja kukapa seinäruusuksi halusi jäädä. Silloinhan oli aina miesten haku.

   Luin kyllä lehdistä, että joillakin tytöillä ei ollut pöksyjä, ja luulin, että vain muutamat uskalikot olivat ilman. Mutta kun tytöt ovat selittäneet, että muuten pojat eivät tanssittaneet, olen käsittänyt, että sehän oli sangen yleistä.

   Olenpa iloinen, että nykyisin ei ole enää tyttö- tai poikakouluja. Voi vain hämmästellä, miten tällainen yhteiskunnan kieroutunut rakennevirhe on päässyt syntymään.

   Tosin nyt tiedän, miten. Kun keisari Aleksanteri II antoi v. 1872 asetuksen, Koulujärjestys, yliopistoon johtavat koulut, lyseot, olivat vain miehille. Lisäksi sätyläisperheiden tytöille oli perustettava lyhyitä "naisväen kouluja". Asetuksessa oli erityismääräys, että naisväen koulut olivat vain säätyläisperheiden tyttärille.

   Sen ajan tavan mukaan säätyläisrouvat eivät missään tapauksessa saattaneet olla vieraassa työssä. Vähitellen naisväen koulut pitenivät yliopistoon johtaviksi, mutta satakunta vuotta oli vielä kouluja erikseen tytöille ja pojille.

   Kaikille asioille löytyy selityksensä, omituisillekin, mutta siitä vain monet eivät enää tiedä.

  • Anonyymi

   Se 14v oli ihan kiva ikä koulussakin siinä mielessä, että p- kostui, kun poika tuli ihan lähelle, rintojan kopeloitiin päivittäin monet kerrat, ei siitä pahoillaan oltu, vaikka muodollisesti vähän vastaan pistettiin, farkkujen etumuksestakin joskus ohimennen hipaistiin.
   Mietin sitäkin, jos uskaltaisin tulla kouluun ilman rintsikoita ja joku saisi koittaa paljaita, ajatus vaan aiheutti tykytysta, mutta en uskaltanut.

   • Olemme nyt jo vanhemmalla iällä jutelleet vaimoni kanssa, miten monet asiat törmäsivät rohkeuden puutteeseen. Mikä olikaan tytölle suuremman nautinnon aihe, kuin olla ihailtuna. Varmaan liki kaikki tytöt halusivat näyttää rintansa ja vittunsa pojille, antaa myös hyväillä, mutta eivät uskaltaneet tehdä aloitetta pelätessään, että heitä olisi pidetty tyrkkynä. Piti vain teeskennellä ja estellä, mihin oli enemmän kuin halu.

    Voin vain kuvitella, miltä tytöstä tuntui, kun vittu kostui. 🌹


  • Anonyymi

   Oli se meno koulussa aika villiä minunkin nuoruudessani etenkin seiskalla, yksi oli aina kytiksessä välitunnin jälkeen luokan ovella, että koska ope tulee.
   Yksi tyttö antoi poikien tehdä itselleen melkein mitä vaan, vaikka muut näki.. siitähän moni sai rohkeutta käytökseensä, kerran yksi poika onnistui työntämään sormensa sisääni, sinne pikkareiden alle, aika syvälle menikin aika hätkähdyttävä juttu.
   Kotona lipaston laatikossa oli sellainen kiiltävä kuumemittarin suojus ja omin sen itselleni, ajatus oli, että koittaisin sillä vähän lisää, illalla peiton alla sainkin sen menemään pimpsaani ja pienen opettelun jälkeen se liukui niin syvälle, että kosketti "pohjaa" tunne säväytti ihan uudella tuntemuksella ja siitä tulikin jokailtainen juttu pitkäksi aikaa.
   Opin vasta myöhemmin masturboimaan, mutta se suojus löysi itselleen uuden paikan (vähän käsivoiteella liukastettuna)

   • Kommenttisi on enemmän kuin suloinen. Olet hyvä tyttö, luonnollinen ja ihana. 🌹


  • Anonyymi

   seiskalla olessani joutuin jälki-istuntoon. paikalle tuli myös joitain ysiluokkalaisia tyttöjä. opettaja kävi sanomassa että hänen pitää tehtä paperitöitä, joten joutumme olemaan keskenämme siihen asti kunnes hän tulee päästämään pois. tytöt tulivat luokseni, kaatoivat lattialle selälleen ja vetivät housuni jalasti. jokainen tyttö vuorollaan kovakouraisesti puristeli ja väänteli penistäni. vaikkei käsittely kovin nautinnollista ollut, niin kävi niin että peniksestäni lensi lasti sen tytön kasvoille joka sattui olemaan vehkeen kimpussa. tyttö nousi seisomaan ja potkaisi munilleni kivuliaasti. olisi potkaissut vielä uudelleenkin ellei muut tytöt olisi estäneet. sain luvan pukeutua.

   • Anonyymi

    <<...peniksestäni lensi lasti sen tytön kasvoille joka sattui olemaan vehkeen kimpussa. tyttö nousi seisomaan ja potkaisi munilleni kivuliaasti. olisi potkaissut vielä uudelleenkin ellei muut tytöt olisi estäneet.<<

    Muuten oli tavallista miellyttävämpi keskustelu, mutta tämä tyttö ei ymmärtänyt, mitä on herttailu.


  • Anonyymi

   itselle käynyt vähän vastaava, paitsi paikkana oli liikuntasalin vieressä oleva välinevarasto. paikalla olleet pojat puristelivat rintojani ja kourivat alapäätäni. jossain vaiheessa menin polvilleni ja kerkesin ottaa yhdeltä pojalta suihin. olisin voinut imeä enemmänkin, mutta koulun kello soi sen merkiksi että välituntu loppuu ja jouduttiin lopettamaan.

   • Anonyymi

    Sillai kai. Me ei lopetettu. Vedeltiin opettajan kanssa yhtä köyttä. Pitkään.


   • Anonyymi

    Taisi olla myöhemmältä ajalta se suuseksi, silloin minun aikana ei otettu suihin, kuivat kyllä vedettiin, poikien jutuissa kuuli kuitenkin, miten nuoret rouvat, jotka eivät uskaltaneet antaa vieraille, niin ottivat suihin, niin että jotkut pojat pyörtyi, se aiheutti kaikenlaisia ajatuksia ja kiihottumista xD


  • Anonyymi

   Lukion ekalla luokassa oli myös tuplaillut kaveri, kovis, jolla komea jenkki. Taisi olla Chevy bel air, vuosimallia en muista. Hyppytunneilla kaverikaarti pääsi ajelulle ja meitä mimmejä myös. Minuakin kerran onnisti. Edessä oli omistaja kuskina ja lukion tokalla ollut kimmakaveri, melkoinen kovis hänkin, istui itseoikeutetusti edessä. Taakse meitä ahtautui kolme poikaa ja minä. Ahdastahan siinä oli, vaikka auto olikin iso.

   Heti alussa kuski ilmoitti, että ajelusta on suoritettava korvaus, joka koskee erityisesti mimmejä. Etupenkillä kimmakaverinsa vain naureskeli ja kysyi aloittaako heti ja kuski painoi tytön pään syliinsä. Takana pojat naureskelivat, että nyt kuski saa suihinottoa ja kurkottelivat katsomaan. Samalla alkoi käsiä tehdä retkiään vartalolleni ja kahta puolta rintojani tunnusteltiin. Yritin estellä, mutta kuski tokaisi, ettei täällä muijat vastustele. Alta aikayksikön paitani napit oli avattu ja rintsikat myös ja olin siinä poikien tutkittavana ja katseltavana rinnat heiluen. Kuski käänsi peiliä ajaessaan ja komensi näyttämään hänellekin. Minua kohotettiin ja työnnettiin etuselkänojaa vasten ja myös kuski tunnusteli rintojani. Pojat, pojat nyt on valiokamaa, ottakaa paita pois hän komensi ja samalla tyttökaverinsa veti myös paitansa pois ja naureskeli minulle, että nyt nautitaan.

   Pian olin ylävartalo paljaana liikkuvassa autossa ja myös pöksyjäni vedettiin minihameen alta pois. Pimppani paljastui uteliaille. Sitä tunnusteltiin, sormetettiin ja jalkani levitettiin ilman, että pystyin tekemään mitään. Jotenkin hävetti, mutta olin myös ylpeä ollessani useamman pojan mielenkiinnon kohteena ja tunsin kuinka aloin kostua. Joku tunnusteli pimppaani ja naureskeli, että tämä mimmi on jo ihan kiimassa. Kuski ajoi sivuun ja tyttöystävänsä kokoajan imiessä kaluaan rytmikkäästi kuski kääntyi takapenkille ja komensi näyttämään kunnolla. Olin yhden pojan sylissä ja ilman omaa tahdonvoimaa levitin jalkani sivuille, jolloin kuski kurottautui lähemmäs katseli ja tunnusteli pimppiäni: Totta kiimassa on.

   Onneksi minut pelasti enemmältä se, että kouluun piti jo palata. Paluumatkalla yksi pojista veivasi takaikkunan auki ja heitti rintsikkani ja pöksyni ulos. Hullu huusin jo suuttuneena, mutta pojat tuumivat, etten niitä tarvitse.

   Loppupäivän liikuin koulussa sitten ilman rintsikoita ja pöksyjä. Kyllähän siinä sana levisi ja uteliaita tahtoi olla liikaakin. Jotenkin oli kovasti kiihottavaa olla uteliaiden katseiden ja tunnustelujen kohteena. Etenkin tämä auton omistaja kävi useamman kerran tunustelemassa pimppiäni ja nostelemassa mekkoni helmaa välituntien aikana. Jotenkin se hiveli, olihan hänellä oma likkakaveri, jolta oli taatusti jo saanut.

  • Anonyymi

   Meitä oli kans lukiossa kolmen tytön kimppa, jotka keksimme kaikenlaista rohkeaa 1970 luvun alkupuolella. Pidimme rintsikoista vapaita päiviä. Kiusasimme paria miesopea avaamalla puseron ylänappeja ja näyttämällä tissejä. Olipa meillä myös pöksyttömiä päiviä. Minihameen helmaa ei tarvinut edes juuri nostella, kun jalkoja pikkusen levittämällä ja hieman tuolissa valumalla rennompaan asentoon tarjosi mukavia näkymiä.
   Vanhoilla ukoilla meinasi välillä pasmat seota kesken opetuksen.
   Pääsipä niistä näkymistä nauttimaan myös jotkut luokan pojat.

   Se nuoruus, tyhmyys ja orastava seksuaalisuus. Samalla kai haettiin suosiota ja esitettiin kovaa ja rohkeaa mimmiä.

   • <<Olipa meillä myös pöksyttömiä päiviä. Minihameen helmaa ei tarvinut edes juuri nostella, kun jalkoja pikkusen levittämällä ja hieman tuolissa valumalla rennompaan asentoon tarjosi mukavia näkymiä.<<

    Kaikenlaista selitystä tietoinen osa aivoa pukkaa, mutta kyse on kuitenkin perintögeenien vaatimuksesta.

    Nainen ei missään saa niin runsaasti miesten osoittamaa ihailua kuin näyttäessään rintojaan ja varsinkin ihanan ihanaa vittuaan. Nainen tarvitsee miesten ahnaita katseita tunteakseen itsensä täydeksi naiseksi. Näin on aina ollut ja tulee vastakin olemaan, eikä sitä ole syytä ujostella.

    Olitte todella suloisia siskoja, kun annoitte sukupuolielimienkin näkyä. 🌹👀


   • Anonyymi
    kynäM kirjoitti:

    <<Olipa meillä myös pöksyttömiä päiviä. Minihameen helmaa ei tarvinut edes juuri nostella, kun jalkoja pikkusen levittämällä ja hieman tuolissa valumalla rennompaan asentoon tarjosi mukavia näkymiä.<<

    Kaikenlaista selitystä tietoinen osa aivoa pukkaa, mutta kyse on kuitenkin perintögeenien vaatimuksesta.

    Nainen ei missään saa niin runsaasti miesten osoittamaa ihailua kuin näyttäessään rintojaan ja varsinkin ihanan ihanaa vittuaan. Nainen tarvitsee miesten ahnaita katseita tunteakseen itsensä täydeksi naiseksi. Näin on aina ollut ja tulee vastakin olemaan, eikä sitä ole syytä ujostella.

    Olitte todella suloisia siskoja, kun annoitte sukupuolielimienkin näkyä. 🌹👀

    Perintögeeneistä en tiedä, mutta meillä liikkui koulussa huhu, että yksi miesope antaa kokeista parempia numeroita jos vilauttelee vähän.
    Kokeiltua tuli ja piti paikkansa. Yhden frendin kanssa ei oltu kovin kiinnostuneita fyssasta ja paremmat numerot oli tosi tarpeen tulevaisuutta ajatellen. Kevätlukukaudella kokeiltiin. Ennen kokeiden alkua välkällä riisuttiin vessassa rintsikat ja pikkupöksyt ja sitten, tosin vähän arastellen kokeisiin. Istuin siten, että minuun osui etuviistosta ikkunasta aurinko ja muinatyttöinä, ikäänkuin lämpöön tuskastuneena avasin puseron pari ylintä nappia. Kumarruin muka keskittyneenä eteenpäin ja siinä avautui korokkeella valvovalle opelle suorat näkymät rintavarustuksiini.
    Huomasin, että mielenkiinto oli herätetty ja hetken päästä opettajan lähtiessä luokassa kävelykierrokselle avasin nopeasti vielä yhden napin. Ope pysähtyi myös kohdalleni ja tarjosin näkymät syvälle puseron sisälle. Jopa sojottavat nännini näkyivät.

    Hetken päästä ope teki uuden kierroksen ja otin rennon pohtivan asennon. Valuin hieman tuolilla alemmas ja jalkani harottivat, enkä edes uskaltanut vilkaista paljonko minin helma oli kohonnut. Ope pysähteli kohdallani kahteen kertaan ja palasi istumaan, siirtäen hieman tuoliaan kohti ikkunaseinustaa ja siitähän oli minuun hyvä näköala, istuinhan eturivissä.
    Hetken päästä uskalsin nopeasti vilkaista syliini ja lehahdin varmasti punaiseksi sillä hameen helma oli niin ylhäällä, että ope sai vapaasti katsella paljasta pilluani.

    Näytetty, mikä näytetty ja ajattelin, että jos tästä on hyötyä niin katselkoon. Kokeeseen oli kyllä vaikea keskittyä ja välillä avata jalkoja ihan kunnolla. Koe ei varmasti mennyt kovin hyvin, mutta kasihan sieltä tuli ja olin tosi tyytyväinen. Frendiäni harmitti, sillä hän istui taaempana luokan toisessa reunassa, eikä ope ollut ilmeisestikään huomannut hänen vilautteluaan ja kokeesta tuli muistaakseni hänellä viis miikka. Kevään viimeisissä kokeissa kokeilimme samaa ja nyt frendini piti huolen, että myös hänen vilauttelunsa tuli huomatuksi. Hyötyä oli, molemmille ja todistukseen tuli varmasti fysiikan tietotasoihimme nähden paremmat numerot.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Perintögeeneistä en tiedä, mutta meillä liikkui koulussa huhu, että yksi miesope antaa kokeista parempia numeroita jos vilauttelee vähän.
    Kokeiltua tuli ja piti paikkansa. Yhden frendin kanssa ei oltu kovin kiinnostuneita fyssasta ja paremmat numerot oli tosi tarpeen tulevaisuutta ajatellen. Kevätlukukaudella kokeiltiin. Ennen kokeiden alkua välkällä riisuttiin vessassa rintsikat ja pikkupöksyt ja sitten, tosin vähän arastellen kokeisiin. Istuin siten, että minuun osui etuviistosta ikkunasta aurinko ja muinatyttöinä, ikäänkuin lämpöön tuskastuneena avasin puseron pari ylintä nappia. Kumarruin muka keskittyneenä eteenpäin ja siinä avautui korokkeella valvovalle opelle suorat näkymät rintavarustuksiini.
    Huomasin, että mielenkiinto oli herätetty ja hetken päästä opettajan lähtiessä luokassa kävelykierrokselle avasin nopeasti vielä yhden napin. Ope pysähtyi myös kohdalleni ja tarjosin näkymät syvälle puseron sisälle. Jopa sojottavat nännini näkyivät.

    Hetken päästä ope teki uuden kierroksen ja otin rennon pohtivan asennon. Valuin hieman tuolilla alemmas ja jalkani harottivat, enkä edes uskaltanut vilkaista paljonko minin helma oli kohonnut. Ope pysähteli kohdallani kahteen kertaan ja palasi istumaan, siirtäen hieman tuoliaan kohti ikkunaseinustaa ja siitähän oli minuun hyvä näköala, istuinhan eturivissä.
    Hetken päästä uskalsin nopeasti vilkaista syliini ja lehahdin varmasti punaiseksi sillä hameen helma oli niin ylhäällä, että ope sai vapaasti katsella paljasta pilluani.

    Näytetty, mikä näytetty ja ajattelin, että jos tästä on hyötyä niin katselkoon. Kokeeseen oli kyllä vaikea keskittyä ja välillä avata jalkoja ihan kunnolla. Koe ei varmasti mennyt kovin hyvin, mutta kasihan sieltä tuli ja olin tosi tyytyväinen. Frendiäni harmitti, sillä hän istui taaempana luokan toisessa reunassa, eikä ope ollut ilmeisestikään huomannut hänen vilautteluaan ja kokeesta tuli muistaakseni hänellä viis miikka. Kevään viimeisissä kokeissa kokeilimme samaa ja nyt frendini piti huolen, että myös hänen vilauttelunsa tuli huomatuksi. Hyötyä oli, molemmille ja todistukseen tuli varmasti fysiikan tietotasoihimme nähden paremmat numerot.

    <<Hetken päästä uskalsin nopeasti vilkaista syliini ja lehahdin varmasti punaiseksi sillä hameen helma oli niin ylhäällä, että ope sai vapaasti katsella paljasta pilluani.<<

    Olisinpa saanut olla teidän openne. Vaikka omatunto olisi ollut mutrulla kuin vanhanajan pyykkilauta, kymppi olisi tullut että paukahtaa. Ei mikään maailmassa ole suloisempaa, kuin että sisko näyttää suloisen suloista vittuaan.

    Hvyinhän se meni. Sekä te olitte hänelle ystävällisiä, että hän teille.

    Muuten, kertomuksesi oli tosi viehättävä. Minihameaika oli sikäli otollinen, että jos halusi olla ilman pöksyjä ja antaa toisen katsella vittua, se oli helposti toteutettavissa. Olenkin nyt jälkeenpäin tajunnut, että paljon useammin tytöt tekivät niin, kuin olin luullut. 🌹👀


  • Anonyymi

   Koulussa minäkin sain ensimmäisen sukupuolisen kokemukseni, en kylläkään kenenkään toisen henkilön toimesta, en kellarissa, enkä välinehuoneessakaan, vaan se "poikaystäväni" oli jumppasalin kiipeilyköysi, ensin se nautinnon tunne tapahtui vahingossa ja vähän pelästyinkin, mutta uudelleen piti kokeilla, että tapahtuuko se taas.
   Kyllä se tapahtui ja siitä tuli tapa jota kaipasin, odotin aina, että koska pääsisi kiipeilemään, kun lukitsin köyden tiukasti reisieni väliin ja olin paikoillani, niin välittömästi aloin tuntea sitä ihanaa sykkimistä, joka huipentui orgasmiin, en vaan silloin tiennyt, että se oli orgasmi, mutta todella nautin siitä, piti vaan vähän varoa, ettei toiset huomaa, mutta taisi sitä muutkin tehdä.

   • Itsellä on samanlainen ensikokemus. Käsi voimin kiipesin köyttä ylös ja sitten liukumalla alas. Köysi hankasi kikkeliä kivasti alas tullessa.


   • Anonyymi

    Kyllä sitä muutkin teki, paljon enemmän, kuin moni tietääkään.
    Palautui asiat mieleen, kun meille hankittiin tenavien käyttöön "lasten kiipeilyköysi" tuli sitä itsekin kokeiltua ja toimi edelleen, ehkä paremminkin, kuin penskana.


   • "... välittömästi aloin tuntea sitä ihanaa sykkimistä, joka huipentui orgasmiin, en vaan silloin tiennyt, että se oli orgasmi, mutta todella nautin siitä, piti vaan vähän varoa, ettei toiset huomaa, mutta taisi sitä muutkin tehdä."

    Ollessamme toisen pariskunnan kanssa saunassa, rouva pesemisen varjolla usein hyväili vittunsa orgasmiin asti, mutta selvästi hillitsi itseään niin kuin sinäkin, jotta sitä ei huomattaisi. Minusta sekin oli kovin kaunista, mutta vielä enemmän olisin nauttinut, jos hän olisi voinut antaa reaktionsa näkyä peittelemättä.

    Erään kerran jälkeen sanoin suoraan, kuinka ihastuttava hänen vittunsa on. Käytin tarkoituksellisesti sanaa vittu. Oli kuin hän olisi sulanut siihen paikkaan.

    Hän koko loppuajan minuun päin kääntyneenä kuivasi pukuhuoneessa vitustaan hitaasti ainakin viisi kertaa kiihotuskosteutta ja näytti olevan aivan haltioissaan ihailusta. Todella kaunista! 🌹👀


  • Anonyymi

   Itselläni (poika) oli koulun alaluokilla vähän vastaavia kokemuksia kun joku pojista vuorollaan "salvettiin"
   Se tapahtui yleisen mylläkän aikana, joku kaadettiin maahan, tämän sepalukset avattiin ja jonkun käsi ropeloi perusteellisesti sukuelimiä- kivaltahan se tuntui , kun uhriksi joutui.
   Siitä on kauan, mutta muistikuvissani on, että silloin jo seisoi pulpetissa istuessakin.
   Tyttöjen keskenkin oli jotain vastaavaa, kun äänekkäitä rääkaisyjä tietyssä tilanteessa kuului.

  • Ihania tyttöjä, kerta kaikkiaan ihania, monet tähän ketjuun kirjoittaneet. 🌹👀

  Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjä lopettanut rajalle ihmisten tuomisen, Suomi sulkemassa silti rajansa

   Venäjä on lopettanut toistaiseksi "turvapaikanhakijoiden" kuskaamisen Raja Joosepin avonaiselle Itärajan asemalle. Syynä
   Maailman menoa
   226
   2402
  2. Fatima Diarra Suomen pakolaiskiintiö nostettava moninkertaiseksi

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010021408.html Hallitus on laskemassa Suomen pakolaiskiintiön 500 pakolaiseen vuod
   Maailman menoa
   194
   1586
  3. Persu jakoi tekoälyn tekemiä deepfakekuvia mustamaalatakseen SPR:ää

   Ei näe asiassa ongelmaa https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/224e6737-010d-42ce-9ac0-cd08a8309f06
   Maailman menoa
   230
   1389
  4. Mistä et pidä kaivattusi ulkonäössä

   Tai luonteessa ?
   Ikävä
   81
   1311
  5. Onko tämä yksipuolista?

   Haluaisin laittaa sulle viestiä, kysyä kuulumisia. Haluaisin tietää miten voit, onko kaikki hyvin. Kaipaan sua, en tiedä
   Ikävä
   63
   1188
  6. Amnesty nillittää rajojen sulusta

   Amnesty väittää, että missään ei ole näytetty toteen sitä, että noista itärajalta tulleista turvapaikanhakijoista olisi
   Maailman menoa
   156
   1001
  7. Hän, kaivattuni

   varmaan luulee, että unohdin, jatkoin elämääni, päästin irti. Vaikka ajattelen häntä edelleen koko ajan. Näin se vaan me
   Ikävä
   52
   975
  8. Kaverini kaipaa

   Sun kosketusta, kovasti...! :D
   Ikävä
   103
   893
  9. Onko kaivattusi

   seksikäs? Miten on?
   Ikävä
   45
   840
  10. Muistatko? Selviytyjät Teemu Roivainen on Saara Aallon ex-mies - Nyt kumpikin naisen kanssa - Kuvat!

   Kääk-juoru! Teemu Roivainen ja Saara Aalto tapasivat lukiossa ja seurustelivat vuosia. Nyt kumpikin on vakiintuneessa pa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   806
  Aihe