Marja avaa suloisen vittunsa

Marja oli jo 70:n ikäinen.

Hän oli saanut kutsun tuttaviensa Esan ja Kaarinan mökille. Oli odotettavissa, että vanhan tavan mukaan saunottaisiin yhdessä. Marja ajatteli, että nyt oli tilaisuus, mikä nuorena jäi käyttämättä. Edellisenä iltana ennen lähtöä hän poisti kaikki vittukarvat Veetillä.

Perillä mökillä odotti yllätys, sillä kaveriporukan vanha jäsen, Pekka, oli myös siellä. Marjalle muistui mieleen, että aikoinaan oli vietetty aikaa porukalla, myös saunassa.

Silloin 60-luvulla oli ollut olevinaan sopimatonta, kun Pekan kyrpä oli kovettunut kivikovaksi, kun olivat kahdestaan saunassa Marjan kanssa. Muut olivat silloin uimassa. Marja ei ollut huomaavinaan, mutta hän ymmärsi sen vahvasti osoittavan, että Pekka piti häntä viehättävänä.

Opiskelut ja työ hajottivat porukan, mutta harvakseltaan oli pidetty yhteyttä puhelimitse. Oltiin taas saunassa. Marja huomasi, että Pekka osoitti syrjäsilmällä suurta kiinnostusta hänen vittuunsa. Mutta kyrpä ei hänellä noussut. Kun toiset olivat vilvoittelemassa, Marja avasi jalkansa aivan levälleen. Hänellä oli ihana vittu.

Pekka havaitsi sen olevan tahallista, joten hänkin rohkaistui puhumaan: "Varmaan muistat, kun minulla nuorena otti eteen. Minua silloin ujostutti niin, etten edes voinut puhua siitä, mutta nyt olen jo ymmärtänyt, että tytöt pitävät tahatonta reaktiota imartelevana,"

"Seisotus loppui kuin seinään, kun sain verenpainelääkityksen. Nyt jo varmaan ikäkin olisi esteenä. Kiihottuneisuus on kyllä tallella. Sinun paljas vittusi on satumaisen kaunis. Miten olet saanut sen sheivatuksi niin tarkoin?"

- "Veet-voiteella."

"Saanko kokeilla sitä varovasti sormella?"

Marja nyökytti päätään. Pekka siveli sormellaan hänen suloista vittuaan ja totesi: "Todella tasainen. En ole nähnyt niin kaunista edes netissä." Marja rohkaistui ja avasi sukupuolielimensä käsillään. "Se on sinulle."

Porukka oli käynyt uimassa ja vilvoittelemassa, mutta tuli nyt takaisin saunaan: "Jaha, täällä te vielä olette?" - "Olemme kyllä, mutta nyt on meidän vuoromme vilvoitella."

Marja asettui pukuhuoneen penkille, nosti jalkansa samalle tasolle kauaksi toisistaan ja levitti siroilla sormillaan vitun aivan auki. Pekka ryhtyi hyväilemään hänen klitoristaan kielellään. Marja oli aivan pakahtua herttailusta. Pekka hyväili myös häpyhuulia ja peräaukkkoa. Marja kiemurteli hyvästä olosta ja laukesi lopulta raivokkaasti.

Pekka kertoi, että oli kyllä kokeillut eräitä erektiolääkkeitä, mutta niistä kaikista tuli vain outo olo. Sen sijaan seksihalu oli muuten tallella. "Jos toisaalta hyväilet kiveksiä ja niiden väliltä ja alta, ja minä vedän kyrpää edes takaisin, voin minäkin laueta. Kun lähtevät uimaan, kokeillaan saunassa. Ja niin tehtiin. Orgasmi oli voimakas, ei niin voimakas kuin nuorena, mutta se toi kylläisen tunteen.

Kaikki olivat tuttuja keskenään, joten mitään ei tarvinnut salata. Marja ja Pekka hankkiutuivat samaan huoneeseen ja samaan sänkyyn. Siellä jatkettiin herttailua koko mökkeilyn ajan.

Aamulla jatkettin aamupalalla. Tytöt tarjoilivat. Kellään ei ollut aluspöksyjä, ei myöskään sitten päivällä.

Mökkeilyn loppuessa Marja ja Pekka sopivat tapaamisen jatkamisesta. Marja otti hänet aina vastaan alapää paljaana ja veetattuna sekä tarjoili teetä ja pikkuleipiä. Sitten oli herttailun vuoro.

18

6706

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Marja, tuo 70 vuotias kodinhoitajatar todella tiesi mistä Pekka tykkäsi. Hän halusi järjestää pikku yllätyksiä, kuten herättää rakkaan siementäjänsä kuumien räiskäleiden tuoksuun, tarjoilemalla niitä sänkyyn vain mustat stay upit ja läpinäkyvän ohuet rintaliivit yllään.
      Hän oli ylpeä upeista rinnoistaan, jotka olivatkin sellainen näky ettei niihin voinut olla tarttumatta. Jo niiden katsominen sai Pekan mulkun jäykäksi.
      Hän meni mökillä aina saunalle kun Pekka oli siellä pesemässä astioita ja muut vieraat lepäsivät ruokalevolla. Marja haki pohjattomaan mulkun nälkäänsä helpotusta jokaisesta hetkestä, kun se vain oli mahdollista.
      Pekka kouri hänen rintojaan, ja nänni suussa hieroi sheivatun kirkkoveneen pärskeistä märkänä olevia poskia.
      Polvistuen ja Marjan kääntyen selin häneen ja pyllistäen, hän painoi kasvonsa tuohon kosteikkoon joka oli turpea ja kuuma kuin vastapaistettu lihapiirakka, ja tuoksui hieman happamalle marjalle. Karhea kieli pyyhki kyyneleet isosta silmästä, kiitoksena Marja otti suuhunsa kivenkovaa kullia jonka oli itse kovettanut.
      Tämä uhkea seitsemänkymppinen osasi suihinoton tavalla, joka ei unohdu.
      Yöpuulle mennessä, muiden jo nukkuessa, he nauttivat lihan iloista, kuin vain kypsät aikuiset tekee.
      Mökkikautta varmasti odotellaan.

      • Anonyymi

        mikäettei


      • Kirjoittajan lahjoja sinulla on, ja varmasti useat niistä pitävät. Käytit kertomuksessasi useita vertauskuvallisia sanontoja, ja höystit niillä ilmeikästä kerrontaa. Ohitit sen, että Pekalla verenpainelääkityksen ja ehkä jo iänkin takia ei enää ottanut eteen.

        Minun ideani oli käyttää lakonista sanontaa ilman höysteitä, ja luoda kertomus tosiasioiden pohjalle. Sekä todellisuudessa että myös kertomuksessani on elementit samat: Marja avaa vittunsa Pekan katseltavaksi ja Pekka näkee sen loppumattoman kauneuden ja kiihottuu, mutta yhdyntään ei yllä, koska ei seiso edes lääkkeillä. Nämä ovat aivan todellisia aineksia.

        Pyrin myös kuvaamaan miehen seksuaalisuuden loputonta vittukeskeisyyttä. 70-vuotias Marja oli myös varmasti monin tavoin rapistunut, mutta Pekka katsoi ja ihaili edelleen hänen suloista, karvatonta vittuaan. Pekka kyllä laukesi erityismenettelyin, Marja ilman niitäkin.

        Hyvää jatkoa sinulle!


    • Anonyymi

      Ehdottomasti kirjoita lisää tarinoita!

      • Anonyymi

        "Miehen seksuaalisuuden loputonta vittukeskeisyyttä". Mitähän tuo tarkoittaa?
        Yhtä tyhmää kuin sanoa että miehen nälän loputonta ruokakeskeisyyttä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Miehen seksuaalisuuden loputonta vittukeskeisyyttä". Mitähän tuo tarkoittaa?
        Yhtä tyhmää kuin sanoa että miehen nälän loputonta ruokakeskeisyyttä.

        Ero on verrattuna NAISEEN.

        Miehen runsain jälkeläisten saanti tapahtuu siten, että mies parittelee mahdollisimman monen naisen kanssa. Naisen runsain jälkeläisten saanti tapahtuu siten, että nainen parittelee laatumiesten. alfaurosten, kanssa. Ero johtuu siitä, että nainen voi saada vain pienen määrän jälkeläisiä verrattuna mieheen.

        Tästä seuraa, että evoluution mukana ovat kehittyneet eri intresssit. Naisen tulee arvioida miestä erittäin monipuolisesti kyvyltään elättää ja uskollisuudeltaan. Miehen on lisääntymistuloksen saavuttaakseen arvioitava naista vain seksikumppanina. Tästä seuraa, että mies on ERITTÄIN vittukeskeinen, nainen kiinnittää miehen kyrpään vain vähän huomiota.


      • Anonyymi

        Minä pidän juustonäkkäreistä. Yöllä.


    • Anonyymi

      Kaunista herttailua🌹
      Haluan kuulla lisää...

      • Anonyymi

        Naisen logiikkaa. Mies makaa nautinnon vuoksi eikä laske lakanoilla että kuinka montaa jälkikasvia pystyy tilillään elättämään. Sitä varten on kondomit.


      • Anonyymi

        Näin sinut ensi kerran kun olin joulupukkina. Lahjoin sinut vaikka olit leikisti vastahakoinen. Olit syötävän näköinen mustassa ihonmyötäisessä puserossa.
        Halusit istua pukin syliin, mutta olit jo iso tyttö. Ei pukki jaksaisi. Olithan jo aikuinen.
        Istuit siis korkealle jakkaralle pukin eteen, ja levitit jalkojasi sen verran, että pukin käsi pääsi esteettä silittämään mirriä. Sekös sinua ilahdutti, niin tuntui hyvälle että lantio kummasti alkoi nytkymään hyväilyjen tahdissa. Mirri oli aivan märkä.
        Kätesi puristeli pukin pusseja. Tällaisia nämä ovat, pukkikeikat yksinäisille rouvaihmisille, tai siis ex-rouville ja leskirouville.
        Kassien koplaaminen sai pukin mulkun paksuksi kuin kuubalainen sikaari, kahdella aalla, kuten laastusikaari kirjoitetaan.
        Sait minut juopumaan halusta, kun kumarruit raottamaan nuttuani käsi vankasti kyrvän ympärillä. Annoit suukon pukin varteen, lipaisit pusseja, ja otit sen suuhun. Siinä kohtaa jäi nuttu, ja astuimme makuuhuoneeseen. Menit selinmakuulle ja levitit jalkasi. Annoit minulle aitiopaikan, lahjasukkikset erotiikkaliikkeestä, jossa haaraosa avoin, ilman pikkuhousuja. Illallinen tarjoillaan siis vuoteeseen. Molemmille. Pidemmittä puheitta työhön, seuraava asiakas odottaa.


    • Marja avaa suloisen vittunsa II

      Oli kulunut jokunen viikko. Esa soitti Marjalle: "Olemme ymmärtäneet, että olette kimpassa Pekan kanssa. Näin Kaarina kertoi juteltuaan sinun kanssasi puhelimessa.
      Tervetuloa meille visiitille. Mökillä on jo liian kylmä, joten kutsumme tänne.

      Kaarina kertoi, että olit kesällä suoraa päätä avannut suloisen vittusi Pekalle ja Pekka oli siitä pitänyt kovin. Olisi sääli, jos se jäisi näin vähänäyttöiseksi. Juttelimme Kaarinan kanssa perusteellisesti ja kuvittelimme, että olisitte tytöt kauniissa puserossa koko vierailun ajan ja alapää sheivattuna ja muutenkin paljaana. Silloin tällöin, oikeastaan aika usein, avaisitte sormin koko kauneuden auki ja näyttäisitte sen hyvin huolellisesti ja hitaasti.

      Jos haluaisitte, tytöt voisivat myös masturboida, ja jos me miehet kiihottuisimme, niin kuin arvelen, voisimme onanoida katsellessamme. Kaarina on jo valmiiksi ommellut sievät tabletit tytöille istuma-alusiksi ja miehille sperman pyyhkimiseksi.

      Marja oli aivan ihastunut. "Juuri sitä mekin Pekan kanssa mietimme, mutta emme vielä tohtineet ehdottaa. Meillä on runsaasti seksiä keskenämme, joten jos toivot, näytän vierailulla erityisesti sinulle ja Kaarina Pekalle."

      Sovittiin aika. Kun tulimme heidän luokseen ja soitimme ovikelloa, Marja oli jo portaikossa riisunut hameensa. Pöksyjä hänellä ei ollutkaan. Heti, kun ovi avautui, Kaarina avasi tervehdykseksi ihanaakin ihanamman vittunsa aina emättimeen asti ja näytti sitä erityisesti minulle. Samoin Marja avasi sukupuolielimensä aivan auki, ja Esa sanoi totuuden mukaisesti: "Ovatpa ne aivan ihanat. Tervetuloa!"

      Kaarina johdatti peremmälle ja ojensi tabletit, sekä Marjalle että minulle. Tytöt asettuivat lepotuoleille tabletit allaan ja näyttelivät uskomattoman kauniita elimiään.

      Tee oli jo valmista. Nautittiin sitä pikkuleipien kera. Teen jälkeen Kaarina ehdotti: "Minusta tuntuisi kovin hyvältä, jos Pekka hyväilisi vittuani ja minä Pekan kyrpää. Varmaan myös Esa ja Marja haluaisivat samoin." Hyväily oli niin miellyttävää, että pian kaikki olivat saaneet orgasmin, hiukan eri tahtiin, mutta kaikki.

      Sokeriksi pohjalle jäi tyttöjen onanointi myöhemmin illalla. Katselimme toistemme vaimojen herttaista esitystä, ja laukesimme itsekin suunnattomaan hyvänoloon. Tabletit olivat hyvään tarpeeseen. Päätimme, että parin viikon päästä tapaamme meillä.

      Kun lähdimme pois, tytöt vielä avasivat vittunsa jäähyväisiksi. Nättiä ja herttaista. 🌹

      • Anonyymi

        Beck ei tiennyt mihin katsoa. Oli sopimatonta katsoa hänen rintojaan, jotka suorastaan vaativat että erektion on tultava, kuten kävikin. Polttava puristus haaroissa, kun tulikuuma kivikova kyrpä vääntäytyi väkisin pystyyn reisilukon häpeilevästä puristuksesta huolimatta.
        Carita kaivoi sen käteensä, puristeli ja silitteli, sanoi että tiesinhän minä tämän.
        He matkustivat sitten yhdessä, ostivat paikat makuuvaunuun. Ei häpeää ei epäröintiä. Asia oli selvä.
        Uljaat amberssonit uhmasivat seksikkäiden tissiliivien kestävyyttä, vai tulisiko sanoa riippuvuutta. Se on tarttuvaa. Beck oli tullut riippuvaiseksi, roikkui riippuvaisuussuhteessa,
        Liivit olivat niin suuret että täyttivät varmasti tarkoitusta varten hankitun pesupussukan ääriänsä myöden täyteen.
        Täynnä oli myös Beck, kevätkiimaa. Hän pidemmittä puheitta levitti Caritan reitevät reidet erilleen, ja ilmaisematta tahtoaan hänen kielensä sukelsi kyntämään tätä sheivauksella valmisteltua pillua, joka odotti jo kutsuvana ja märkänä kuin kypsän naisen himosta turvonneet häpyhuulet vain voivat tehdä. He olivat valmiit, koeaika oli ohi.
        Ei himoa voi sivuuttaa järkeilemällä, kun se ei tule onnistumaan. Näin tuumi Beck Caritan klitoris huuliensa välissä, korvissaan tuulen kaltaiset syvät huokaukset, sateet ovat tulossa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Beck ei tiennyt mihin katsoa. Oli sopimatonta katsoa hänen rintojaan, jotka suorastaan vaativat että erektion on tultava, kuten kävikin. Polttava puristus haaroissa, kun tulikuuma kivikova kyrpä vääntäytyi väkisin pystyyn reisilukon häpeilevästä puristuksesta huolimatta.
        Carita kaivoi sen käteensä, puristeli ja silitteli, sanoi että tiesinhän minä tämän.
        He matkustivat sitten yhdessä, ostivat paikat makuuvaunuun. Ei häpeää ei epäröintiä. Asia oli selvä.
        Uljaat amberssonit uhmasivat seksikkäiden tissiliivien kestävyyttä, vai tulisiko sanoa riippuvuutta. Se on tarttuvaa. Beck oli tullut riippuvaiseksi, roikkui riippuvaisuussuhteessa,
        Liivit olivat niin suuret että täyttivät varmasti tarkoitusta varten hankitun pesupussukan ääriänsä myöden täyteen.
        Täynnä oli myös Beck, kevätkiimaa. Hän pidemmittä puheitta levitti Caritan reitevät reidet erilleen, ja ilmaisematta tahtoaan hänen kielensä sukelsi kyntämään tätä sheivauksella valmisteltua pillua, joka odotti jo kutsuvana ja märkänä kuin kypsän naisen himosta turvonneet häpyhuulet vain voivat tehdä. He olivat valmiit, koeaika oli ohi.
        Ei himoa voi sivuuttaa järkeilemällä, kun se ei tule onnistumaan. Näin tuumi Beck Caritan klitoris huuliensa välissä, korvissaan tuulen kaltaiset syvät huokaukset, sateet ovat tulossa...

        Hän oli maalannut silmänsä ensi kertaa kymmeneen vuoteen. Se paljasti että syli huusi kiimaa, laittoi tekemään omituisiakin päähänpistoja, mutta niin paljon hän janosi Beckmanin yleisesti kehuttua kullia että oli valmis vaikka tekemään itsestään naurettavan.
        Luomet oli maalattu vihertävällä, syntisen värisellä meikillä. Vain katse noihin silmiin sai miesparan mulkun pompahtamaan hereille, herättäen synnillistä himoa.
        Suu oli suuri, houkutteleva, punatut huulet olivat kuin luotu ottamaan vastaan sisään liukuvan kuuman pausuneen kyrvän.
        Heidän istuessaan vierekkäin, Beckmanin käsi sukelsi hameen alle. Catherine korjasi asentoa helpottaakseen käden tietä pillulle.
        Hänen kohottaessaan itseään Beckmanin toinen käsi sukelsi myös hameen alla, mutta tämä käsi alkoi hieromaan peräaukkoa. Siitäkös Catherine villiintyi. Ota minut nyt.
        Ja hänet otettiin. Suuri kiiman hyökyaalto sulki kaikki mahdolliset estot sillä hetkellä, kun hän näki tuon Beckmannin kauniin mainetta niittäneen kyrvän. Hän imi sitä kuin tikkukaramellia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hän oli maalannut silmänsä ensi kertaa kymmeneen vuoteen. Se paljasti että syli huusi kiimaa, laittoi tekemään omituisiakin päähänpistoja, mutta niin paljon hän janosi Beckmanin yleisesti kehuttua kullia että oli valmis vaikka tekemään itsestään naurettavan.
        Luomet oli maalattu vihertävällä, syntisen värisellä meikillä. Vain katse noihin silmiin sai miesparan mulkun pompahtamaan hereille, herättäen synnillistä himoa.
        Suu oli suuri, houkutteleva, punatut huulet olivat kuin luotu ottamaan vastaan sisään liukuvan kuuman pausuneen kyrvän.
        Heidän istuessaan vierekkäin, Beckmanin käsi sukelsi hameen alle. Catherine korjasi asentoa helpottaakseen käden tietä pillulle.
        Hänen kohottaessaan itseään Beckmanin toinen käsi sukelsi myös hameen alla, mutta tämä käsi alkoi hieromaan peräaukkoa. Siitäkös Catherine villiintyi. Ota minut nyt.
        Ja hänet otettiin. Suuri kiiman hyökyaalto sulki kaikki mahdolliset estot sillä hetkellä, kun hän näki tuon Beckmannin kauniin mainetta niittäneen kyrvän. Hän imi sitä kuin tikkukaramellia.

        Tuleeko tähän jatkoa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuleeko tähän jatkoa?

        Olen vähän odotellut samaa. Pilke parempi vajassa kuin silmäkulmassa sanoi tonttu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen vähän odotellut samaa. Pilke parempi vajassa kuin silmäkulmassa sanoi tonttu.

        Mistä voisin tilata tähän jatkoa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä voisin tilata tähän jatkoa?

        Tökmannilta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä voisin tilata tähän jatkoa?

        Kirjailija on ilmeisesti Jari Tervo.


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1671
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1297
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      6
      1277
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe