Tyhmä kysyy kun ei tiedä

Anonyymi

Kysyvä ei tieltä eksy joten kysytään.

Kun yhtiö eli Company ilmoittaa asioista coinissa, mikä tai kuka tämä "Company" on?

Kaiketi perustajat omistajat ja ketkä lienee ovat vankilassa, kadonneet tai muuten vain ottaneet hatkat.

Kuka tai siis mikä on Company joka varoittelee ihmisiä ja kieltää ottamasta osaa muihin bisneksiin tai muuten jäätyy ja katoaa tilit.

Ja olisko sillä niin väliä jos tili lakkaisi olemasta? Mitä niillä arvottomilla coineilla edes olisi voinut tehdä? Ei kai yhtään mitään? Koko homma on kaatumassa tai käytännössä jo kaatunut. Miljardit on jossain piilossa missä lie.

Tuli vähän sellainen olo että ei mennyt oikein hyvin. Varmaan joku pyramidin huippu teki rahaa paljonkin. Harmittaa vietävästi mutta ihan vapaaehtoisesti kyllä sijoitin kolikkoon. Taisi olla vähään aikaan viimeinen kerta.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jos et ole trolli (?) niin äänensävy kertoo että tiedät itsekin että rahat ovat menneet kusettajien taskuun.

      Mutta mitä "companyyn" tulee, niin hauska piirre on ettei sellaista oikeasti ole olemassakaan. Jossain vaiheessa oli Ignatovien luoma pöytälaatikkofirmojen verkosto, siis juuri sellainen jota rahanpesuun tarvitaan. Ja nämä firmat tietenkin omistivat toinen toisensa ristiin jolloin on mahdotonta yksikäsitteisesti nimetä ketään keneltä mahdollinen velkoja voisi rahojaan vaatia.

      Tuskin niitä pöytälaatikkofirmoja enää on olemassa, ainakaan sen jälkeen kun rutjake häipyi kuvioista. Niiden firmojen masinoija oli Veska Ignatova, Rujan äiti. Nyt kun Ignatovat ovat tyhjentäneet kassan ja häipyneet rahoineen, heillä ei varmastikaan ole mitään kiinnostusta onecoiniin enää.

      Nykyään onecoin-ruumiin kanssa heiluvat enää raadonsyöjät, tommivuoriset ja kingjaymsit jne. pikkurikolliset jotka yrittävät saada pikkutienestiä. Kyse on meikäläisittäin sellaisista tienesteistä, joiden avulla voi hampurilaisbaarissa tai nakkikioskilla pyytää tuplapurilaisen tai tuplamakkaraperunat tavallisten asemesta.

      MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHHAAAAAA

      Poijjaat!! Taasen!

      • Anonyymi

        Hei taas, varmasti onkin rahat menneet kankkulan kaivoon siitä ei epäilystä. Mutta silti mieltä kaihertaa että mikä tai kuka taho on esim. tämän yhtiön virallisten tiedotteiden takana. Vai vaihtuuko "johto" alvariinsa?

        Kyllä sen nyt tässä kestää,että on muutama tonni mennyt sileän tien,sellaista on sijottaminen ja riskin otto. Mutta sääliksi käy niitä,jotka ovat laittaneet yli sataakin tuhatta kiinni.Sellaisia kuulemma on myös.

        Eikös kuitenkin ole faktaa,että vankilassa tai kadonnut on johtoporras?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hei taas, varmasti onkin rahat menneet kankkulan kaivoon siitä ei epäilystä. Mutta silti mieltä kaihertaa että mikä tai kuka taho on esim. tämän yhtiön virallisten tiedotteiden takana. Vai vaihtuuko "johto" alvariinsa?

        Kyllä sen nyt tässä kestää,että on muutama tonni mennyt sileän tien,sellaista on sijottaminen ja riskin otto. Mutta sääliksi käy niitä,jotka ovat laittaneet yli sataakin tuhatta kiinni.Sellaisia kuulemma on myös.

        Eikös kuitenkin ole faktaa,että vankilassa tai kadonnut on johtoporras?

        Tämä on hyvä kysymys. Olen itsekin ihmetellyt kuka ja mikä jaksaa edelleen kirjoitella näitä "Onelife/Onecoin news" sähköposteja. Kirjauduin näet itsekin siihen järjestelmään hyvän aikaa sitten ja saan näitä sähköposteja, mutta rahattomana minulla ei ollut SIOITTAA sinne mitään. Ei ole vieläkään.

        Mutta joo, tästä "yhtiöstä" ei kukaan tiedä mitään. Ei kuka sitä johtaa, onko edes koko yhtiötä olemassa. Mikä voisi olla heidän motiivinsa edelleen kirjoitella julkaisuja sähköposteihin. Ja ennen kaikkea, kuka viitsii maksaa tuosta?!?!? Ei mene jakeluun.

        Ja kun analysoidaan näitä tiedotteita, havaitsemme että ne on tehty täydellisellä englannilla, business-way. Niiden takana ei mitenkään voi olla kielitaidoton Simon-Le, tai Trininad-Tobagon voodoo mies "KingJayms". Ei mitenkään.

        Heitän arvauksen: Ruhtinas Ruja kirjoittelee näitä täydellisellä englanninkielen taidollaan ja juridiikan asiantuntijana hän löytää oikeat sanat/termit.

        Joku saattanee kysyä miksi hän näin tekisi? Miljardit ja biljardit ovat jo taskussa, niin miksi häntä kiinnostaisi?`!?!?

        Heitän tähänkin arvauksen: hän ei malta jättää rakasta lastaan josta yllättäen tuli yksi maailman suurimmista kusetuksista. Ja vieläpä hänen lahjojensa ansiosta! Hän yksin oli vastuussa, otti riskin ja onnistui. Ja nyt hän elää eristyksissä, hän kaipaa suuria aikoja kun hän sai paistatella päivää stagella kaikkien hurratessa.

        Niin, väitän että hän on kaiken tämän takana

        MAUAHAHAMUAHAHAHAMUAHHAHAAAAA

        Poijjaat!! Taasen!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      141
      1725
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      113
      1345
    3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1212
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      88
      1157
    5. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      192
      949
    6. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      84
      931
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      94
      877
    8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      839
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      76
      788
    10. Naantalissa kohahtaa

      Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
      Naantali
      138
      722
    Aihe