Jouko Pihon profetiat

Iloitsen suunnattomasti, että Jouko alkoi julkaista profetioita taas. Tulet huomaamaan, kuinka Jumala sinua siunaa.

8

876

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ainoat profetiat joita kannattaa noteerata on sääprofetiat koulutetuilta meteorologeilta. Pitävät varsin hyvin paikkansa useita päiviä.

      Esim Jeesuksen ja sen perässähiihtäjien profetiat sen sijaan ovat puuta heinää, ihan odotetusti.

      • Anonyymi

        Sinä olet odotetusti puutaheinää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä olet odotetusti puutaheinää

        No sinä et ainakaan näköjään Jumalaan ja tuomiopäivään usko, etkä sen aikaiseen jälleen tapaamiseen, jolloin katsotaan kuka sanoi mitä, ja kenen on aika saada hyvitys, kenen rangaistus.


    • Anonyymi

      Jouko Piho on julkaissut paljon vääriä profetioita, jotka eivät ole toteutuneet oikein. Piho ei ole Herran palvelija.

    • Anonyymi

      Piho on kirjoittanut elämänkerrassaan Outo tie:

      "Tiedän, että olen hulluna kauniisiin vaaleaveriköihin. Toisaalta uskon, että Jumala ymmärtää minua ja antaa minulle jonain päivänä sen uskomattoman kauniin, pienen ja vaalean, hyväluonteisen, pehmeästi puhuvan, isorintaisen, seksikkäästi pukeutuvan ja meikkaavan, minua rakastavan ja ymmärtävän ihanan naisen, jota olen koko ikäni tähän mennessä turhaan etsinyt."

      https://mesikammen.wordpress.com/2013/07/14/jouko-pihon-outo-tie/

      Jouko Piho pyysi kiertueelle mukaan seksikkäästi pukeutuvan ja isorintaisen Johanna Tukiaisen. Lopulta kävi niin, että Tukiainen antoi pakit Piholle, koska kuuli Pihon opettavan, että Saatankin pääsee taivaaseen.

      ”Takavuosien kohukaunotar on lyöttäytynyt yhteen entisenä opettajana ja poliitikkona toimineen sekä nykyään profeettana operoivan Jouko Pihon kanssa. Loviisalainen eläkeläinen ja kristillinen profeetta Jouko Piho, 68, välitti Johanna Tukiaisen, 37, Facebook-sivuille eilen sangen mielenkiintoisen viestin."

      Linkki: https://m.facebook.com/JoukoPiho/posts/1278203592191656

      "Viestissään Piho ilmoittaa, että on suunnittelemassa koko syksyn 2016 kestävää hengellisten kokousten kiertuetta läpi Suomen, ”jos Herra suo ja elämme”.

      – Uskossaan uudistunut Johanna Tukiainen tulee olemaan mukana ja todistamaan kokouksissa sekä muita uskovia sen mukaan, miten Herra johdattaa, Piho kirjoittaa."

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14384399/johanna-tukiaisen-uusi-mies-on-jouko-pervo-piho!

      • Anonyymi

        Jouko Piho kirjassaan Outo tie ottaa esille itsetyydytyksen:

        "Olen sitä mieltä, että itsetyydytys on luonnon antama purkautumiskeino tapauksissa, jolloin normaali sukupuoliyhdyntä ei ole mahdollista. Itsetyydytys ei saa kuitenkaan hallita ihmistä niin kuin ei mikään muukaan asia"

        "Kun olin aikani kierrellyt Helsinkiä, juonut pari olutta, ostanut yhden seksilehden, runkannut vessassa sekä käynyt katsomassa Marion Brandon elokuvan Viimeinen tango Pariisissa, alkoi mieleni muuttua. Päätin palata takaisin. En ollut valmis eroon."

        https://mesikammen.wordpress.com/2013/07/14/jouko-pihon-outo-tie/


    • Anonyymi

      Helluntailaisten palstalta lainattua:

      Piho touhuaa Siniristin Liiton yhdistyksessä, jonka kampanjateltalla on käynyt nuori mies, joka oli lukenut Piholle Herran sanoman hänelle, jossa oli tuomio Piholle.

      Jouko Piho kirjoittaa nettisivuillaan: "Tänään oli taas hyvin monenlaisia tapaamisia ihmisten kanssa sekä hyviä että huonoja. Jotkut olivat avoimen vihamielisiä ja väittelynhaluisia vänkääjiä, mutta kaiken huippu oli nuori mies, joka saatuaan kuulla, että olen Jouko Piho, sanoi minulle tuomion sanat: ”Minulla on sinulle Jumalan sana. Sinä olet levittänyt vääriä profetioita. Sinä olet väärä profeetta. Sinulla ei ole enää anteeksiantamusta.” Taisipa mies olla itse väärä profeetta.

      Tapasin myös oikean profeetan, kun keskustelin erään naisen kanssa, joka kertoi saaneensa useita sanomia Jumalalta. Muun muassa Thaimaan tsunamin aikaan hän tiesi heti, että kyseessä on suuri katastrofi, vaikka tv-uutisissa sanottiin aluksi, että suomalaisilla ei ole hätää. Jumala pyysi myös häntä rukoilemaan Sauli Niinistön puolesta, koska ”hänellä tulee olemaan suuri tehtävä Suomessa”. Niinistö roikkui sähkötolpassa, pelastui ja hänestä tuli Suomen presidentti. Sovimme naisen kanssa, että hän lähettää minulle saamiaan sanomia."

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15433378/jouko-piho-kertoo-saaneensa-tuomion

      Helluntailaisten palstalta lainattua:

      "Olin muuten itse sattumalta paikalla, mistä aloitus kertoo. Jouko kirjoitti siitä tuohtuneena nettiin, mutta se ei vastaa ihan sitä, mitä oikeasti tapahtui. Hän vähän silottelee asiaa.

      Tämä Joukon mainitsema nuori mies, hän ei tullut tuomaan mitään viestiä Joukolle. Mies käveli yksinään teltan ohi, eikä hänellä näyttänyt olleen mitään kiinnostusta Siniristin Liiton asioihin. Jouko meni ihan itse keskelle kävelykatua ja pysäytti nuoren miehen. Jouko alkoi myymään kannattajakortin täyttämistä, eikä nuorta miestä näyttänyt kiinnostavan asia. Sitten mies kysyi, että: "oletko sinä Jouko Piho?" Jouko vastasi, että kyllä olen ja kyseli, mitä hän tiesi asian, netistäkö? Mies sanoi jotenkin, ettei ole siitä kyse, vaan nyt Jumalan puhuu hänelle. Jouko alkoi sen jälkeen kuuntelemaan häntä. Minun muistini mukaan Joukon mainitsema nuori mies sanoi jotenkin näin: "Herra sanoo, sinun syntiesi anteeksisaaminen on kielletty. Sinä et pelastu. Sinä olet valheprofeetta. Sinä jaat vääriä profetioita." Heti tämän jälkeen mies lähti heti kävelemään kohti kauppatoria. Jouko hermostui kuulemastaan."

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15433378/jouko-piho-kertoo-saaneensa-tuomion#comment-95283748

      • Anonyymi

        Niinpä niin, armon voi menettää lopullisesti, kuten Jouko Piho on menettänyt:

        Joh 20:
        21 Jeesus sanoi uudelleen: "Rauha teille! Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minä teidät."
        22 Sanottuaan tämän hän puhalsi heitä kohti ja sanoi: "Ottakaa Pyhä Henki.
        23 Jolle te annatte synnit anteeksi, hänelle ne ovat anteeksi annetut. Jolta te kiellätte anteeksiannon, hän ei saa syntejään anteeksi."

        Jes 22:
        14 Niin minä sain kuulla Herran Sebaotin sanat: -- Tietäkää: tämä synti jää sovittamatta aina kuolemaanne saakka. Näin sanoo Jumala, Herra Sebaot.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      149
      6371
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3848
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1985
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1959
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1799
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1646
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1553
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1498
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1478
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1380
    Aihe