Onko tämä nyt jotain telepatiaa? Olenko joku meedio?

Anonyymi

Olen monta kertaa joutunut paranormaaliin ilmiöön. Vaikka jos olen kaupassa, ajattelen jotain ihmistä. Kun katson viereiselle hyllylle, hän on siellä. Aivan oikeasti on. Esimerkiksi kerran Ranuan eläinpuistossa, olin näkeväni erään vanhan ystäväni. No, ei se ollutkaan hän. Ajattelin häntä vähän aikaa. Pian hän käveli ohitseni. En todellakaan tiedä, mistä tämä johtuu. Olenko joku meedio? En ajattele niin, että tule tänne. Ajattelen vaan häntä ihan normaalisti niissä tapauksissa. Tämä alkoi jo lapsuudessa. Monesti tämä tapahtuu aina, kun ajattelen erästä henkilöä ilman, että mielessäni käykään se että voi kun hän olisi täällä. Outoa. Hyvin paranormaalia. Tietäisikö joku, mistä tämä johtuu? Olisi mahtavaa tietää.

9

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voihan se olla sattumaa, mutta kyllä ihmisen hengelliset kyvyt kuten ennalta aavistaminen ja enneunet ovat totta. Suurimmalla osalla ihmisistä on kokemuksia "yliluonnollisesta", vaikka monet eivät niistä juttele mielellään, ehkä leimautumisen hulluksi tai hihhuliksi takia.

      En tiedä mistä nämä "sattumat", joita minullekin paljon sattuu johtuvat.

      Esimerkiksi seurustelin vähän aikaa, ehkä puolivuotta, jota ennen olimme kirjoitelleet toiset puoli vuotta miehen kanssa, joka heti tutustumisvaiheessa kertoi rakkaasta koirastaan, joka oli jo niin vanha ja vaivainen, että hänen piti miettiä, milloinkahan sen joutuu viemään piikille.

      No seurustelu loppui. Tällä miehellä on aika jyrkkä luonne, joten meille ei jäänyt mitään yhteydenpitoa, vaikka kaipasin häntä ja olisin halunnut edes eroon johtaneista syistä jutella ja välillä kysellä kuulumisia. Pari kuukautta seurustelun loppumisesta päädyin muuttamaan kaupunkiin, jossa tämä mies asui, muista syistä. Aiemmin olin asunut kauempana, eri maakunnassa. En tietenkään halunnut miehelle kertoa, että asuin tätänykyä siellä, ettei hän luulisi sen johtuvan itsestään. Ajattelin kuitenkin häntä usein ja mietin, onkohan hänellä vielä rakas koiransa. Olisi ikävää jos hän joutuisi yhtäaikaa suremaan koiraansa ja miettimään epäonnistunutta suhdettamme.

      Olin asunut tuossa uudessa kaupungissa noin 3-4kuukautta, kun sattui outo sattuma. Kokoajan olin liikkunut paljon ympäri kaupunkia, tutustunut uusiin ihmisiin jne. Häneen en ollut onneksi törmännyt ja hän viettikin paljon aikaansa kesämökillä kaupungin ulkopuolella; käytännössä asui siellä maalla, vaikka asunto olikin kaupungissa. Eräänä päivänä sitten kävelin kadulla, niin näin tutunnäköisen auton n. sadan metrin päässä. Sitten näin miehen, jolla oli samanlainen takki, kuin exseurustelukumppanillani ja tajusin, että se on hän. No, reippaana tyttönä ajattelin kävellä hänen luoksensa ja kysyä kuulumisia nyt näin livenä, kun soitteluun ei hän halukas ja minä kuitenkin paljon ajattelin häntä ja koiraansa. Kävelin miehen ja autonsa luo. Auto oli pysäköity eläinlääkäriaseman eteen. Mukana näytti olevan miehen sisko myös.

      "Terve! Miten menee?" kysyin.
      "Oon just viemässä Siraa (nimi muutettu) lopetettavaksi."

      Millä todennäköisyydellä törmään häneen juuri tuollaisella hetkellä? Muuten en vuoden siinä kaupungissa asumisen aikana häneen törmännyt, kuin yhden toisen kerran, jolloin näin vain hänen autonsa ja sekin oli kyllä outo sattuma, kun olin juuri tulossa psykologilta, jolle olin jutellut tästä eksästäni. Tiellä ei näkynyt muita autoja, vaikka se on aika vilkas tie yleensä. Hän näytti hidastelevan, varmaan näki minut ja mietti, olinko se minä tosiaan...

    • Anonyymi

      Sainpahan sitten minäkin hyvästellä sen koiran, vaikka tilanne olikin melkoisen jännittynyt. En tiedä saattoiko hänelle tulla esim. kuvitelmia, että stalkkaan tms...

    • Anonyymi

      Kuullut samanlaisia tapahtuneen. Luultavasti itsellenikin nuorempana. Samoin enneunia ei voi selittää mitenkään. Tapahtui 90-luvulla: Läheinen sukulaiseni näki enneunen kirjekuoresta, josta tuli oikein värikäs hopeanhohtoinen lintu. Arvelin heti, että kyse on ässäarpavoitosta. Mutten sanonut ääneen, koska halusin yllättää(!)

      Osti joululahjaksi 4kpl sellaisia sukulaisilleni. Ei mitään voittoa. 4 päivää jouluaaton jälkeen kävelylenkillä keksin käydä kioskilla. Ostin yhden ainoan arvan. Siinä oli markka-ajan päävoitto!! 100 000mk. Kotona raaputin. Yksin odotin, milloin toiset tulevat kotiin, että saan kertoa.... Puolen tunnin päästä tulivat. Läheiseni uni oli ollut noin viikko ennen tätä tapahtunutta. Meillä oli muulloinkin sellaista, että läheiseni näki unia ja minä tulkitsin niitä joskus oikein

    • Anonyymi

      Ei mitään tekemistä minkään paranormaalin tai telepatian kanssa. Mielenterveysongelmat tulee ensimmäisenä mieleen. Sinulla menee menneisyys ja nykyisyys sekaisin. Tyypillistä henkilöillä, jotka käyttävät päihteitä ja huumeita liiaksi. Ota pikimmiten yhteyttä lähimpään mielenterveystoimistoon tai terveyskeskukseen välttääksesi asiantilan eskaloitumista kontrolloimattomaksi.

      • Anonyymi

        Kaikki ei ole selitettävissä MT-ongelmilla. Esim. itse näin kerran unta jossa siskoni poikaystävä vilkutti minulle kättään kuin sanoakseen "heippa" ja hän oli siinä kuvassa mustavalkoinen. Menin parin päivän päästä käymään vanhempieni luona kylässä ja siskoni oli tullut siellä käymään toiselta puolelta Suomea jo odotettua aiemmin, enkä tiennyt että hän olisi siellä. Luulin myös että heillä meni poikakaverin kanssa "ihan hyvin". Yllätykseni oli suuri kun hän sanoi että hän on päättänyt jättää poikakaverinsa ja että hän (poikakaveri) on luonteeltaan mustavalkoinen.

        Eli onko sattumaa että näin edeltävänä yönä unen jossa hänen poikakaverinsa heilautti minulle kättään kuin olisi lähdössä pois ja oli siinä mustavalkoinen? Eikä tämä ole edes ainoa tällainen "sattuma" uni. Itse tiedän kyllä tästä asiasta enemmän kuin tässä kerron, eikä minulla ole epäilystä etteikö se olisi ollut aito ennenuni. Sitä asiaa tukee se että kyse oli lähisukulaisen erotilanteesta, joka on klassinen selvänäkijöiden näkemä juttu ja toiseksi se mihin aikaan yöstä uni tuli ja millainen se oli.


    • Anonyymi

      Ajelin kerran autolla ja minulle tuli hyvin voimakas tunne että minun kannattaisi koukata pikku mutkan kautta. Tunne tuntui niin vahvalta että seurasin sitä. Kysyin tunteen voimakkuudesta johtuen mielessäni, että mitä tai kuka siellä tulee vastaan? Ajatuksissani tuli vastaus "sinun tuleva vaimosi". No hulluahan tämä oli tietysti kokonaan, mutta kun ajoin sieltä niin vastaan ajoi eräs nainen entiseltä työpaikaltani, jota kerran tavallaan kysyin treffeille.

      Tässä pitää huomata että olen oppinut että tunnetta kannattaa seurata, varsinkin tiettyä voimakasta tunnetta, mutta mitään verbaalisia ajatuksia tai lauseita ei pidä ikinä missään tilanteessa uskoa, eikä pitää totena, tai jonkun esim. henkiolennon sanomana, koska ne johdattavat aina lopulta ihmisen harhaan ja onnettomuuteen, jopa mielisairaalaan tai mielisairauteen. Ainoa asia mikä pakkoajatuksiin tai sisäisiin ääniin auttaa, on buddhalaisten harjoittama "metta" meditaatio, jossa hyväntahtoisia ajatuksia ja tunteita kultivoidaan tietoisesti. Siitä syntyy lopulta energia, joka peittoaa helposti sekä oman mielen negatiiviset varjot, että negatiivisuuden ulkomaailmasta. Ohjattuja meditaatioita löytyy netistä videoita.

    • Anonyymi

      Sanoisin että olet sairas. Suosittelen avun hakua vaikkapa mielenterveyspalvelusta tms.
      Mitä pikemmin sen parempi.

      • Anonyymi

        Mikähän kyttäilysi motiivi lienee?
        Mitä tiedät lucid dreamseistä?


    • Anonyymi

      Telepatiaa on. Meedio juttelee kuolleiden kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      166
      2819
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2021
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1825
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe