Onko narsitilla tapana

Anonyymi

Olen huomannut omassa narsisti miehessäni siis lukuisien muiden piirteiden lisäksi yhden jännän kaavan.
Hän aina hississä ja siis aina menee peiliin ja tuijottaa itseään millien etäisyydellä peilistä koko sen ajan kun olemme hississä aina! Lisäksi hän ottaa kuvia itsestään ihan koko ajan ja lähettelee minulle myös usein. Hänellä on ollut tämä tapa aina ja kuitenkin ihan yli 30v mies. Nykyään jo tiedän tällä kuvien lähettämisellä olevan moniakin tarkoitusperiä. Yksi tietty kuinka pitää itseään täydellisenä, mutta nykyään osaan jo lukea tuota hirviötä. Toinen on että kun hän on ns luvattomilla teillä niin tekee tämän ikäänkuin varmistaakseen selustansa etten voi väittää hänen olleen muualla kun sanoo. Rakentaa alibia. Häntä on niin helppo lukea nykyään. Tiedän jo monista ennakoivisra käytömalleisraan että aha nyt taas tulee konflikti, valheita, riita josta mykkäkoulu. Se menee poikkeuksetta samoilla kaavoilla.
Ravintolassakin peilailee itseään niin että minua on ihan hävettäbyt hänen puolesta kun ihmiset katsoo huvittuneena. Hän on tuota tehdessään kuin koomassa ihaillen itseään ettei huomaa kun ihmiset hymähtelee.

3

207

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mun exä mies oli narsisti. Sama itseihailu näkyi kaiken aikaa. Hän kulki kesäaikaan kaupunkialueella ulkona urheiluhousuissa ja yläosa paljaana. Piti näkyä ne jonkinmoiset pikkulihakset.

      Koska minusta ei ollut hänelle seuraa, vaan seuranpitäjä oli kuusi tuntia illassa TV. jona aikana en saanut puhua hänelle. Niin päätin ottaa avioeron ja toisekseen niin turpiinhan sitä toisinaan sain.

      • Anonyymi

        Ihan tuttua. Hehän ihailevat itseään epänormaalilla tavalla. Ja tuon lisäksi he lyttäävät sinun ulkonäköä ja kaikkea jotta tuntevat olevansa oikein ihania. Sanoisin että ihmisyys on kaukana heidän teoissaan. Meillä myös mies lähetteli kuvia ja he peitä rakkauslauluja linkkinä kun samaan aikaan kävi maksullisissa naisissa. Lisäksi sain kuulla että käy hässimässä ystävääni, mutta minäpä vähän päätin olla ovela ja lähdin 2 vuorokaudeksi kotoa rauhoittumaan kun hänen läsnäolonsa Oksetti ja hän tivasi kenen kanssa olin reissussa. Noh päätin sanoa tämän kyseisen ystävän jota käy panemassa. Kyllä nyt on naama norsun vit... Lla kun ei voi äijä sanoa ettet ollut kun minä panin sitä samaan aikaan.. Heh olen vaan kuin ei mitään. Kiehukoot nyt narsku omissa sopissaan hyvä ystäväni kanssa. Melkeen huvittaa kun hän kiehuu eikä voi sanoa mitään. On varmaan ystäväni kanssa miettineet asiaa. Toinen ylläri odottaa kun pakkaan hänen kamat. 2 vuotta katselin paskaa nyt riitti.


    • Anonyymi

      Ei tuo ole narsismia

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9084
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2668
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      134
      2433
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      6
      1285
    Aihe