Älkää valitko idän / lännen leiriä

Anonyymi

Suomessa näyttää olevan ongelma väestön jakautuminen kahtia kaavamaisen "oman leirin" valitsemisen takia. Tällaiset jakautumiset heikentävät yhteistä puolustustahtoa, ja oman leirin juttuja aletaan lähes poikkeuksetta pitää totuutena, ja vastapuolen leiriä haukutaan.

Pahinta on nähdä tämän tarttuneen jopa armeijaan, jossa on puhuttu oman kansan jäsenten ampumisesta teloituskomppanian edessä vain, koska he ovat erilaisia, toisinajattelijoita, kiinnostuneet "väärästä" asiasta, jonka nimi on "väärän" valtion nimi!

Jos Suomea ei pystytä pitämään yhtenäisenä, se heikkenee sisäisistä ristiriidoista, joita pitävät yllä, ja viljelevät oman leirinsä vakaumukselliset kannattajat. Joskus tässä ei ole kysessä edes Suomen edun ajattelu, vaan himo saada tuhoa aikaan. Naton/lännen kannattaja ei siedä idän suuntaan katsovaa, idänkannattaja ei pidä lännen/naton kannattajasta. Miksi?
Täytyisi muistaa, että maailmassa on monia kansoja, jotka ovat hajonneet ulkopuolisten vaikuttajien, suurten voimien aiheuttamien erimielisyyksien takia.

On selvää, että Venäjän epävakaus ja moraaliset mielipidekiistat länttä vastaan ovat ongelmallisia, ymmärrettäviä kyllä, mutta asiaa ei paranna se, että naapurimaan kansa alkaa kahden suurvallan takia käymään mielipidesotaa toisiaan vastaan - se on maan oman puolustuksen heikentämistä. Hyvinpä on propaganda vaikuttanut!

Kun omassa leirissä fanaattisuus kasvaa, alkaa yhtenäisen Suomen käsite hämärtyä. Omata veljestä tai siskosta tuleekin "väärään leiriin" loikannut "petturi".
Kun ei valtioiden ja yhteisöjen poliittisia taustoja ja vaikuttajia tunneta, saa asia kaavamaiset piirteet, kun viha kohdistetaan helposti koko naapurimaahan, tai sen hallitsijaan, tai jopa kansaan. Niitä, jotka antavat käskyt noille hallitsijoille, ei noteerata.

Miten kaukana on se päivä, jolloin Suomen lippu viimeisen kerran lasketaan alas?

13

62

  Vastaukset

  • Ps. markkahan on jo laskettu "alas". Mikä on vuorossa seuraavana?
   Turha puhua, "ettei anneta", koska se kyllä otetaan, kuten markkakin otettiin. Ei tarvitse kun vaikuttaa mielipiteisiin, ja kyllä lähtee!

   On ihan sama kuka tai mikä Suomea hallitsee - pääasia on, ettei hinnat nouse, ja palkat ei laske.
   Tämän tiesi jo Zhirinovskikin, joka totesi, että hallitkoon Venäjää vaikka marsilaiset, kunhan kansa saa ostaa useaa lajia makkaraa ja halpaa vodkaa.

   Raha ei koskaan ole tuntenut isänmaallisuutta.

   • Pahinta on että markkaa ei viety edes väkivalloin vaan suomalaiset itse alistuivat aseettoman EU:n edessä.


  • Geopoliittisesti joku muu valitsee meidät, ellemme varaudu ja tiedä, mitä haluamme.

   • Lisää näitä.

    Muistakaa kuitenkin yksi viisaus: Ei kaivosammakko voi merestä puhua.

    Sen sanon vielä, että vaikka Suomessa ei ole juurikaan öljyä tai kultaa, on meillä kuitenkin hyvät pohjavedet, jotka ovat noita tärkeämpiä.

    Ote Katso -lehdestä vuodelta 2008: "Miljardeilta ihmisiltä puuttuu puhdas vesi. Joka päivä n. 300.000 lasta kuolee veden puutteeseen. Puhdas vesi on rikkaiden käsissä, ja pian se voi olla öljyäkin arvokkaampaa."


  • Tämän ketjun aloittaja ei elä tässä ajassa, koska ei ymmärrä mistä kansan jakautumisessa on kyse.

   Kyse ei ole idän, tai lännen puolelle asettumisesta, vaan jako on kansallismieliset, oma maa ensin ja globaalistit, joille tarkeintä on muu maailma ja maailman sosiaalitoimistona oleminen. Näiden yhteensovittaminen ei ole mahdollista.

   Suomea ei uhkaa sotilaallinen hyökkäys, eikä kommunismi idästä vuoden 1939 tyyliin. Suomi on hankkinut itse oman sosialismin, maassa on sosialistihallitus ja työnteko kannattaa aina vaan vähemmän, veroluonteiset maksut sosialisoivat työn tuloksesta jo yli 70%
   Maan itsemääräämisoikeus on JO menetetty EU-neuvostoille, ulkomainen pääoma ostaa kansallisomaisuutta kiihtyvään tahtiin, metsäkaupoista jo puolet menee ulkomaiselle isänmaattomalle rahalle, teollisuus, kaivokset, sähköverkot, jne. Suomalaiset eivät enää omista tätä maata, vain osia siitä.

   Kaduilla alkaa olla enemmistönä vierasta rotua olevat ihmiset, röyhkeine vaatimuksineen, jotka pääosin ovat tulleet suomalaisten eläteiksi valheellisin perustein. Lapsille opetetaan pakolla naapurivaltion kieltä, ruotsia.

   Globaalistit ovat tällä hetkellä johdossa ja maa on muuttumassa sellaiseksi, ettei sitä kannata puolustaa, sillä kuka tänne voisi pahempaa enää tuoda. Jos muutosta ei muuten saada aikaan, on mahdollista, että ajaudutaan sisällissotaan.

   • Tähän asti viisain saarna. Ei mitään lisättävää.
    Terv. alottaja.


   • "Kaduilla alkaa olla enemmistönä vierasta rotua olevat ihmiset".
    Natsilainen rotuajattelu vaivaa pahoin mieltäsi.


  • Kommunismi ei uhkaa idästä, mutta siellä on edelleen valtio, joka haluaa saada valtaa naapuriensa sisäisiin asioihin. Buffer zone, sellaisen takana se tuntisi olevansa turvassa. Muu vaikutusvalta toisen sisäisiin asioihin tulisi bonuksena.
   Haluaako Suomi olla puskurivyöhyke? Muut Itä-Euroopan maat eivät halunneet, vaan menivät Natoon. Venäjä yritää edelleen painostaa niitä aina kun voi.

  • Jenkkien pyllyn nuoleminen on Suomen isojen herrojen mielestä kuuminta "hottia". Muulla ei ole väliä, kun vaan saadaan nöyristellä kaiken maailman Trumppien edessä. Sieltä saa myös ostaa ylihintaista mutta käyttökelvotonta sotakonetta , mutta eipä hätää, kyllä velkarahaa riittää. Lapsenlapset hoitelee laskut.

  • Miten se meni silmien väliin???

  • Fasismi nousee.

   Jako tulee siis väkisin.

   Kuka puolustaa ei fasisteja?

  • "Pahinta on nähdä tämän tarttuneen jopa armeijaan, jossa on puhuttu oman kansan jäsenten ampumisesta teloituskomppanian edessä vain, koska he ovat erilaisia, toisinajattelijoita, kiinnostuneet "väärästä" asiasta, jonka nimi on "väärän" valtion nimi!"

   Kuka armeijassa on tuollaista puhunut? Vai tarkoitatko Venäjän armeijaa. Siitä kyllä voisin uskoa.

  • Yks yhtä ja toinen toista. Olis parempi olla öyhöttämättä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vaarallinen neuvo kansalle

   Hätkähdyttävä tieto marjastajille: Jopa yli puolet yksityisteiden rajoitusmerkeistä laittomia – Asiantuntija: "Itse tehtyjä ei tarvitse noudattaa" Ra
   Maailman menoa
   318
   6108
  2. Martinan kunnioitus muita kohtaan?

   Astuu kirkkoon rinnat paljaana . Just ja just peittää nännit. Hirveä myötähäpeä- kuka oikeesti kehtaa muutakuin Martina? Liian lyhyt hame! Ollaan k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   363
   3352
  3. Vihreiltä selvä viesti,jos emme saa ilmastotavotteita

   läpi lähdemme tästä hallituksesta. Ja tämä tule tapahtumaan aivan varmasti koska meillä ei ole varaa toteuttaa vihreiden toivomuslista. Nyt pitäisi al
   Perussuomalaiset
   137
   2677
  4. Onko taas Stefulla ja Sofialle tilanne päällä?

   Eilen niin iloisesti kilisteltiin laseja ja tänään ei kumpaakaan näy instassa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   1403