Kohdunkaulan syöpä

Anonyymi

Osaisiko joku kertoa, voisiko nämä oireeni olla kohdunkaulan syöpää? Joskus yhdynnän jälkeen on tullut rusehtavaa vuotoa, itse yhdynnässä verta ei tule.

Muuten välivuotoja ei ole ollut, mutta tässä kuussa kuukautisten jälkeen oli pari päivää taukoa ja taas yhden illan ajan rusehtavaa vuotoa. Seuraavana päivänä yhdyntä ja taas hieman rusehtavaa vuotoa, illalla paperiin tuli hieman vaaleanpunaista.

Gynellä kävin muista syistä kuukausi sitten ja kaikki ok, papaa ei otettu koska en muistanut mainita tästä oireestani kun sitä on niin harvoin. Edellisen kerran papa otettu 1,5 vuotta sitten ja aina sama kumppani. Voiko siis tulla kohdunkaulansyöpä, ilman että on hpv-virusta?

5

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voi olla, mutta ei sitä tiedä ennen kuin lääkäri tutkii. Käy gynekologilla.

      • Anonyymi

        Yleislääkäri määräsi papa-kokeen, mutta ei kokenut tarpeelliseksi gynekologista tutkimusta, koska se on tehty alle pari kuukautta sitten ja siellä kaikki hyvin. Eli mitä tässä nyt sitten uskoisi :(


    • Anonyymi

      Oireistasi en osaa sanoa mutta siis on mahdollista että siihen on olemaasa (kenties?En siis tiedä asiaa)verestä otettava testi?Voisit kysäistä vaikka .Siis tiedän sen verran asiaa että minulla ultrattiin kystaan liittyen(toinen ja toisen sisätautialan erikoislääläri sanoi MRI kuvassa nähneensä kystän jossain sisäelin hujakoilla)munasarjoa muistaakseni (ja ehkä siis niin?).Mutta täällä kuului tutkimukseen ennen tuota uktraus tutkimusta verikoe ja siinä minulla pamahti lähelle tulos tuota raja-arvoa vaan joka oli muistaakseni 35,niin minun arvoni oli siinä hujakoilla jo.Hieman huolestuin kun oli mitei jo tuo arvo mutta meidän terveyskeskuslääkäri sanoi että jollakin nuo arvot nyt vaan on niin korkeat.Ultrannut erikoislääkäri sanoi että kystaa ei näkynyt ja kaikki on kunnossa,Ei suostunut sanomaan siis yhtään mitään tuosta verestä näkyneestä lähes raja arvosta..? .Että hän ei kommentoinut muuta kuin että eipä ole mitään.

      Kun en tunne alaa niin voihan olla että tuo papa testi on kuitenkin tuon sinun juttusi tärkein testi ?(En tiedä siis kylläkään asiaaa?)mutta kysäise joltakin alan ihmiseltä esim gynekologiltasi onko olemaasa vielä veritesti??niillähän on nykyään joillain siis ehkäpä esim chat mahdollisuuskin??se ei maksa ihan niin paljon kuin köynti maksaisi,kai?.(Sen olen itse lukenut netistä että syöpä yleensä ensimmäiseksi näkyykin verestä..)Mutta en tiedä onko kaikkiin eri syöpiin saatu kehitettyä veri testiä..?

    • Anonyymi

      oisko tamppooni unohtunu sisälle

    • Anonyymi

      Edellisestä papa näytteestä on lyhyt aika. Käsittääkseni kohdunkaulansyöpä ei mitenkään vauhdilla ilmaannu. 5-vuoden välein on suositus papasta. Jos gynekologin tutkimuksessa ei ilmennyt mitään, ehkä siihen vois luottaa. Toisaalta taas jos nuo kuvaamasi vuodot on jatkuneet, itse ainakin tuossa tilanteessa haluaisin gynen mielipiteen että mistä ne johtuu. Vaikka kyse ei olis mistään vakavammasta, olishan se hyvä tietää mistä on kyse.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6093
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3866
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      252
      2218
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1870
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1313
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe