Nyt vanhemmat, näytetään Kaapin paikka hallitukselle

Anonyymi

Ei lähdetä hallituksen sooloiluihin mukaan ja annetaan lasten jäädä kotiin 14.5 jälkeen. Selvitellään asiaa sitte syksyllä. Jos tulee ongelmia, nostetaan joukkokanne hallitusta vastaan.
Koulukapinaan koko Pohjois-Karjala.
Lasten terveysriskin takia.

33

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Persut näyttää kaapin paikan koulu ja rajat pysyy kiinni!

    • Anonyymi

      Persut näyttää kaapin paikan koulu ja rajat pysyy kiinni!

      • Anonyymi

        Persut on nyt oikealla asialla vaikka välillä näytti pahalle....


    • Anonyymi

      Persut näyttää kaapin paikan koulu ja rajat pysyy kiinni!

      • Anonyymi

        Perussuomalaissa viisaita aina on, ääneni annan varmasti!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Perussuomalaissa viisaita aina on, ääneni annan varmasti!

        Persut oli taas oikeassa, kaksi viikkoa koulut auki?
        Miksi ihmeessä!

        Moni vanhempi sekä opettaja miettii mikä ihmeen kiire vasuriministerillä oli avaamaan kouluja.
        Piti päästä tv-ruutuun ihan pakolla.

        Suurin syy julkisuuden kipeys ja öykkärimäisyys.
        Opettajien kannan täydellinen hylkääminen.

        Todella omituinen päätös.

        Hyvää vappua!


    • Anonyymi

      Muuttotappioalueilla koulujen pitäminen ei ole niihin kuluvien resurssien väärti. Sitähän persuaktiivit täälläkin julistavat.

    • Anonyymi

      Luotan asiantuntijoihin enemmän kuin yhteiskuntaa ja Suomea vastustaviin tahoihin. Onko toimeksianto tullut naapurista?

      • Anonyymi

        Sinisen kanta tuli selväksi facessa onko hallitus sinun mielestä oikeassa


    • Anonyymi

      Älyllä taas paiskattu... onneks löytyy tietäjä joka tietää paremmin kun ylin terveysviranomainen. valikoimasta löytyy myös lain tulkinnan ylivertainen osaaminen. se oli se edellinen hallitus joka löi päänsä lakikirjaan jatkuvasti ja siitähän hyvää seurasi. koulujen kiinnipitämiseen ei perustetta poikkeuslain nojalla, voiko sitä eneää selvemmin sanoa?!?! lisäksi terveysviranomaisten hyvin yksiselitteinen kanta että on enemmän haittaa pitää koulut kiinni kuin palata "normaaliin". turhaa valitusta. neroilua löytyy vielä opekunnastakin, agitaattori uhoaa että jos oma lapis olisi peruskoulussa ei laskisi kouluun, oliskohan esimiehellä syytä vähän jututtaa kun kansankynttilä opastaa täysin päättömään kansalaistottelemattomuuteen.

    • Anonyymi

      75% Karjalaisen lukija, lapsi perheistä oli sitä mieltä, ettei kouluja olisi pitänyt avata 11 pvän takia.
      Ennemmin vaikk oltaisiin palattu uudelle lukukaudelle heti elokuun alusta.
      Jos on järkeä, sitä voi soveltaa. Se ope.

      • Anonyymi

        >>Ennemmin vaikk oltaisiin palattu uudelle lukukaudelle heti elokuun alusta.<<

        Juuri noin. Kokonaisuus huomioiden. Kukaan taho ei tiedä tarkkaan mikä toimintatapa nyt olisi parasta. Alan asiantuntijatkin näkevät asioita erilaisesti miten tulisi edetä. Suomessa on tällä hetkellä vielä hyvä tilanne ja juuri tässä vaiheessa tulisi pitää aikalisä, ettei menetetä sitä mitä on saavutettu. Siis kaikki mitä rajoituksia puretaan - ne suojataan / tulisi varusteiden mukaan ottamisella. Näin toimien olisi aikaa harkita ja nähdä mitä uutta koronaviruksesta tulee esille. Jo nyt on erittäin huolestuttava tieto, ettei immuunin saaminen ole itsestään selvyys. Siten tärkein tekijä nyt olisi viruksen tarttumisen / etenemisen estäminen.

        Sekin on totta, ettei Suomikaan voi olla pysähdyksissä kovinkaan kauan ja siksi toiminta tulisikin käynnistää suojavarusteiden saattelemana. Aivan sama mielikuva, jos Suomen ilmakehässä olisi korkeapitoinen saastepäästö. Ainoastaan suojaimien kanssa sopeutuminen uuteen tilanteeseen olisi siten mahdollista.
        Erikoisen tärkeää juuri on, ettei virus laajene harvaan asutetuille seuduille. Pahinta olisi miten rajoitusten purkaminen - ilman suojainten lisäämistä - virus leviäisi tasaisesti koko Suomeen

        No, elämme todella ihmeellistä aikaa jota tämä sukupolvi ei ole kokenut ja erikoisesti koko viruksen vaarallisuus on - jopa - etäinen asia maaseudulla. Helsingin seudulla ihmisten arki on aivan muuta mihin ovat tottuneet. Pahinta olisi, jos tuo arki rantautuii Pohjois- Karjalaankin. Kautta Suomen.

        m.l


    • Anonyymi

      Kertoisitko mitä tarkoitat lasten terveysriskillä ?
      Tiedossa ei nimittäin liene mitään riskiä.
      Tosin jos lapset kulkee koulumatkan pyörällä ja ilman kypärää, niin se on kyllä riski.
      Toinen ja suurempi riski on panikoivat vanhemmat, he saattavat tehdä todella hulluuksia ja pahaa jälkeä meuhkatessaan mustaa sieluaan tyhjäksi.
      Levittävät yksinkertaisuudessaan ja ties mistä syystä paniikkia ja muuta puppua.
      Hyi heitä.

    • Anonyymi

      Onnea vaan koulun työntekijät, teitå ei passaa unohtaaa!!

      • Anonyymi

        Loppuu muuten opettajat kesken, kun annetaan koronalle vapaa liikkuvuus ja kesä menee monella pilalle.


    • Anonyymi

      Juuri näin. Untuvikko hallitus EK kiimassa haluaa aukaista riski paikkoja kesken tautiepidemian. Koulut 11 pväksi, seuraavaksi ravintolat, kun bussikalja ei enää maistu. Viron matkailuakin jo miettivät.
      Niin opettajat, keittäjät, omaiset, bussikuskit, jne ovat riskeinä sairastua, kuten yläaste ikäiset. En uskokaan uutisia, että fyysisesti aikuuden kynnyksiä hipovat 15-16 eivät olisi vaarassa tarttua/ tuttaa. Luulisi sen myös ymmärtävän s. a.
      Yhteiskuntamme ottaa kauheat riskit kesän kynnyksellä, kun hetken olisimme voineet vielä malttaa ja kesälomien jälkeen olisi tilanne ollut jo toinen.

      • Anonyymi

        Tiedätkö millainen ihminen panikoi ja levittää paniikkia höpö-jutuillaan, joita taas toiset panikoivat uskovat ?


    • Anonyymi

      No jos et aio ilmoittaa lastasi kotioåetukseen lakia on toteltava. Jos opetat öasta itse kpulun tuli loppuu siihen samoin kotiopetuksessa vanhemmat maksaa lapsen koulukirjat, miettikää sitå.

    • Anonyymi

      Kotiopetus= huoltaja maksaa kirjat, etäopetusta ei ole=oppilas suorittaa koulun kokeet jos ei selviå voi voi

      • Anonyymi

        Kotiopetus= turvallista korona aikana, muut asiat kannattaa miettiä terveellä järjellä. Kallis ihmiskoe joka koskee myös näitä riskiryhmään kuuluvia ikäihmisiä jotka vielä puolustelee asiaa että mars kouluun. Korona ei ole flunssa vaan tappava tauti jota ei pidä päästää leviämään riskiryhmiin piste.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kotiopetus= turvallista korona aikana, muut asiat kannattaa miettiä terveellä järjellä. Kallis ihmiskoe joka koskee myös näitä riskiryhmään kuuluvia ikäihmisiä jotka vielä puolustelee asiaa että mars kouluun. Korona ei ole flunssa vaan tappava tauti jota ei pidä päästää leviämään riskiryhmiin piste.

        On kyllä hullua jos kehuu että hallituksen päätös oli hyvä! Lapset kouluun ja opettajat töihin. Voi allekirjoittanut ikäihminen riskiryhmäläisenä itsekkin joutua ennen aikaisesti pussiin jos tuota pitää korona aikana normaalina käytäntönä.


    • Anonyymi

      Koulun alku kannattaa aloittaa vasta kun uusilukukausi alkaa, muutenhan nämä karanteenit ja muut poikkeustilat on täysin hyödyttömiä. Joukossamme on useita koronan potentiaalisia levittäjiä jotka harvat itsekkään tietävät että heillä on mitään.
      Tavallisena kausiflunssakautena koulusta on tullut joka vuosi koteihinkin lasten mukana a-virukset ja muut nuhakuumeet, sitten molemmat vanhemmat ovat sairastuneet ja jääneet pois töistä. Ei ollut kivaa ja nyt tauti on paha eikä siitä kaikki parane kun Ruutulla.

      • Anonyymi

        >>Tavallisena kausiflunssakautena koulusta on tullut joka vuosi koteihinkin lasten mukana a-virukset ja muut nuhakuumeet, sitten molemmat vanhemmat ovat sairastuneet ja jääneet pois töistä. <<

        Tuossapa hyvä asia pohdittavaksi mm päättäjille. Niin, vaikea uskoa alan asintuntijoita, jotka kertovat, miten lapsen kohdalla riski on pieni, kosk lapset kestävät hyvin koronaviruksen sairastamisen.
        No, eihän ongelma rajoitu lapseen, vaan juuri mitä kuvasit,niin koluluaiset tuovat viruksen kotiin ja isovanhempiin/ riskiryhmäläisiin jne....
        Kuten moni perhe tietää kokeuksesta. Jos lapsia on päivhoidossa, ala-asteella, yläasteella jne.... niin perhe monasti sairastelee koko talven. Lapset oikein imuroivat monesta pisteestä viruksia ja muita "kulkutauteja".
        No, en usko alkuunkaan, etteikö koronavirus toimisi aivan samalla tavalla. Juuri tuohon ilmiöön kehitettiin kausi influenssa rokote.

        Valitettvati joutuu toteamaan, ettei koko hallitus näe viruksen aiheuttamaa vakavuutta.Hallitusm ei edes laittanut isoa pyörää pyörimään jo parisen kuukautta sitten kun havainnoi suojavarusteiden puuteen - ei hahmottanut niiden tulevaa tarvetta. Saamme olla tosi kiitollisia, miten Suomessa kulttuurilliset tekjät kuin myös maamme asukastiheys on enemmän hoitanut tilannetta kuin hallitus itse. Mutta, on vain ajan kysymys milloin menetämme nämä edut.
        Niin, tutkikaapa miten erilaisessa semassa olemme verraten maamme elinympäristöä ja ihmisen käyttäytymistä muihin maihi joissa virus tekee edeleen tuhoaan.

        m.l


    • Anonyymi

      Em voi kun sääliä opettajia ja avustajia. Heidän on pakko tehdä työtä ja ei edes suojavarusteita hallitus suositellut. Mieti jonkun avustajankin palkkaa....riskeeraa sillä terveys ja elämä. Tsemppuå avustajat

      • Anonyymi

        Terveys menee ja joutuu venaamaan uusia keuhkoja elisiirtojonossa lyhyen lopun elämäänsä ajan, saisi edes vaarallisen työnlisää niin hankkisivat suojavarusteensa itse.


    • Anonyymi

      Toivottavasti olen väärässä, mutta tämän viestiketjun hlö, joka tukee untuvikko hallituksen päätöstä on joko Vasemmisto leirin edustajamme, tai joku jolla ei ole omia lapsia.
      Juuri näin, kun edelliset viesti kertoo:
      Miksei Korona virus leviäisi koteihimme kuten normi virukset päivähoidon, eskarien ja koulujen kautta tähän asti.
      Taitaapa tarkoittaakin sitä, että meidät vanhemmat koitetaan saada uskomaan muuta, kuin mikä on todellisuus. EK.n toiveesta.
      Valtaosa kokeineista opeista on kansamme samaa mieltä, mutta nämä "rehtorin nousukkaat" eri mieltä. Työpaikkojensa takia,
      Ilman kokemusta.

      • Anonyymi

        Tätä tavallisten virusten leviämistä on tapahtunut joka kevät, mutta nyt onkin kyseessä joutuisasti edetessään varmasti tappava virus kyseessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tätä tavallisten virusten leviämistä on tapahtunut joka kevät, mutta nyt onkin kyseessä joutuisasti edetessään varmasti tappava virus kyseessä.

        voi saada jatkoaikaa elämälleen jos saa paikan hengityskoneesta, niin voi selvitä mutta keuhkot kaput


    • Anonyymi

      Pendelöiviä pentuja muualta kuin okusta.
      Uuden Kiva Koulu idean aivopestyjä pellejä.
      Leipäopeja. Kuten rehtori.

    • Anonyymi

      Kovin näyttää persujen puheilta nämä nimittelyt.
      Hallitus toiminee asiapohjalta tässä kouluasiassa.
      Kouluun on mentävä ,laki sanoo selvästi,ei kahta sanaa kannata laittaa vastaan.

      • Anonyymi

        Kovin näyttää paniikissa olevan Sinisen jutuilta nämät Persuja haukkuvat jutskat. Paniikki on valtava, kun kannatusta ei ole Sinisillä eikä sitä tule. Paniikki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kovin näyttää paniikissa olevan Sinisen jutuilta nämät Persuja haukkuvat jutskat. Paniikki on valtava, kun kannatusta ei ole Sinisillä eikä sitä tule. Paniikki.

        Persut joutuu vähän selittelemään mölyjään aina, Keskusta puolustaa paikkakuntaa he saavat ääneni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persut joutuu vähän selittelemään mölyjään aina, Keskusta puolustaa paikkakuntaa he saavat ääneni.

        Keskustaa täältäkin tullaan äänestämään, ei ääripersuja!


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2794
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2634
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1835
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1767
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1659
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1272
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      84
      1101
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    Aihe