Aihe

Kesämökkien hurja arvonnousu Koronan vuoksi

Anonyymi

Ole onnellinen, jos et ole mennyt myymään mökkiäsi ale- hintaan. Äläkä missään nimessä myy nyt, sillä hinnat ovat Rajussa nousussa koko maassa.

7

194

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ja kukkua kanssa. Koronalla ja sun mökkisi hinnalla ei ole mitään tekoa keskenään. Mökin sijainti kasvukeskuksista, onko järvenranta vaiko kuivan maan tontti ja mökin varustetaso määrittelevät hinnan, ei korona. Huussilla varustetusta, kantoveden varassa olevasta sähköistetystäkään mökistä ei kukaan maksa koronan vuoksi enempää kuin liittymien ja maapohjan hinnan. Kaupanpäälisiksi saat kelkkoa sen mökkisi polttopuina muualle jos koronakaupat syntyy. Ennusteiden mukaan talouskuplan puhkeaminen pudottaa muutaman 100000 ostajaehdokasta pois laskelmista kun työpaikat sulavat alta.

   • Anonyymi

    Talouskupla on totisinta totta, kumma kyllä monet ei sitäkään vähää ymmärrä.


  • Anonyymi

   Jos näillä nurkilla haluaa päästä mökistä eroon, niin puol ilman annettava. Järven rannassa sisävessä ja tie perille ison kaupungin kupeessa, niin silloin saa jotain.
   Himoksen mökeistä ei pääse eroon millään.

  • Anonyymi

   Tämä korona-aika ei loputtomasti kestä. Joku, jolla on rahaa, voi mökkiä ostaakseen katsellakin, mutta kun alkaa nyt samalla laskusuhdanne ja monilla tulee rahahuolia niin ei taida mökkikaupat paljoa kiinnostaa. Hetken huuma ja siinä se.

   • Anonyymi

    Puhtaan veden rannalla oleva mökki on aina arvossaan !!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Puhtaan veden rannalla oleva mökki on aina arvossaan !!

    Mökkeilyn suosio kasvaa, kuten matkailuautoilu ja matkailuvaunun raahaaminen. Lomamatkailu lentämällä vähenee muutamaksi vuodeksi kun lentoyhtiöt vähenevät.
    Porukat haluavat olla pois kotoaan silloin tällöin, jolloin kotimaan matkailu ja mökkeily on paras mahdollinen tapa rentoutua ja samalla tukea kotimaan taloutta. Notkahdus globaalissa taloudessa on pitkä, joten paluu kahden viikon reissuihin vajaalla tonnilla Kanarialle vie aikaa. Luultavasti "äkkilähdöt" vähenevät radikaalisti.
    Olen nytkin mökilläni. Aurinko paistaa, katiskassa oli hauki ja kuusi paistiahventa. Ahvenet paistan iltapäivällä, hauen fileoin ja laitan pakastimeen. Vesi järvessä on hiton kylmää, joten uinti jää illaksi, saunan jälkeen. Kaupungin meteli ei kuulu, eikä muukaan meteli, vain peippojen ja mustarastaiden laulu. Lähin naapuri on kilometrin päässä.


  • Anonyymi

   Kyllä Himoksen mökkikin käy kaupaksi oikealla hinnalla. Se ei välttämättä pitäisikään olla sama kun Espoolaisella omakotitalolla...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   198
   11686
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   177
   2710
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2077