Viheriäisissä

Anonyymi

kannattaa asujaimiston olla tarkkana. Siellä on taas liikkeellä outoja hyypiöitä, joita oudot asiat kiehtovat. Autiotalot sieltä onkin jo hävitetty, mutta kyllä ne jotain aina keksii.

Ihan vaan siitä päätellen, että on alkanut puskista kuulua outoja huutoja, joissa yleensä on tulipaloista kyse! Siellä on joku jota liekit viehättävät, erityisesti tää huutelija on itsensä ilmaissut siinä paikalla, jossa on nyt ruovikkoa raivattu ja puita kaadettu ja oksia polteltu.

Pitäkääpä silmät auki!

Kaikkia tanopäitä sitä maailmassa liikkuukin!

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tää tyyppi on nyt pariin kertaan huudellut polun käyttäjälle (polku on käytettäväksi tarkoitettu!) kysymyksiä tyyliin "tulipalojako ne pelkää" jostain puskista vai kuuluuks se huuto ihan sieltä telakan puolelta, sieltähän on hyvä näkyvyys sinne vastarannan polulle! No, oli kuka oli, niin juu, kyllä ne taitaa tulipaloja pelätä, kun ovat sen kyltin sinne tien varteen tuoneet, kylti, jolla liikkumista alueella rajoitetaan!
      Että hyvä syyhän niitä tulipaloja on pelätä, kun siellä nyt kerran on jo pari autiotaloa kummallisissa olosuhteissa poroksi palanut, kun siellä alueella on ruvettu oikein enemmänkin viihtymään ja nuotioita ruvettu polttelemaan - kuten tuo huutelija, puskissa liikkumaan... No, kai sitä on hyvä syy pelätä, etenkin kun suojeltavana on yhteiskunnan toiminnan kannalta erittäinkin tärkeän teollisuuslaitoksen edut!

      Ollaanko tällä seudulla jatkuvasti täysien tanopäitten kanssa tekemisissä, ja vieläpä niin, ettei itse todellakaan hakeuduta näitten tanopäiden kanssa kanssakäymisiin, vaan ne itse haluavat puskista itsensä tiettäväksi tehdä!
      Jos kyseessä on joku keskenkasvuinen nulikka, niin mene keskustelmaan mieltäsi askarruttavista asioista äitis ja isäs, mummos ja pappas kanssa, ehkä ne hoitaa sut sitten sinne psykologin paikkeille jos tarvis on! Mitäs sieltä puskista huutelet? Ei ole mitenkään normaaliin käytökseen kuuluvaa! Mutta tällä seudullahan se on toki on erittäinkin yleistä, mahtaaks olla jonkinlaista sukuvikaa!

    • Anonyymi

      Ja vielä tästä huutelijasta ja sen viestien sisällöstä:

      Ensinnäkin puskista huutelija, se, että sinulle tuottaa suurta nautintoa se, että huutelet sieltä ihan nimeltä kohteesi mainiten,puskista, niin sepä kertoo sinun mielenlaadustasi ja sairaalloisesta nautinnon aiheestasi jo aika paljon!

      Ja viestien sisällöstä päätellen, sinulla ei ole minkäänlaista käsitystä siitä miten ulkoilmassa luonnossa noin niin kuin yleensä pitäisi käyttäytyä! Sinulla ilmeisesti on se käsitys, että roskaaminen, tupakantumppien viljeleminen pitkin ja poikin maastoa, nuotioitten pystyttäminen, puiden ja pensaiden vahingoittaminen, kuoppien kaiveleminen, pitkin maastoa moottorilla käyvillä vempeleillä kaahaaminen, räyhääminen ja riehuminen, mekkalointi mahdollisimman kovaan ääneen, on ok ja hyvää käytöstä, ei mitään vikaa, että näin ollaan ja mennään!

      Kyllä on kasvun paikkaa! Äläkä huutele enää mitään, sinä et tosiaankaan siitä penaalin terävimpien päästä ole noilla viestein!

      • Anonyymi

        Kasvun paikkaa, mut kun ei ole kasvattajia!


    • Anonyymi

      Viiraaks päässänne?
      Minusta on aika kummallista, että tällä seudulla tollaset puskahuutelijat, kaiken maailman sekopäämölisijät menee ihan täydestä! Ja niitä on todellakin tullut havaittua ihan ympäriinsä!

      Maailma ei ole täydellinen, mutta tällä maailman laidalla sitä korjaamista löytyykin ihan mielin määrin.............


      "Mitä enemmän niihin kiinnittää huomiota, sitä enemmän ne huutelee!"

      No jaa, tuopa on taas häirinnän kohteeksi joutuneen syyllistämistä!

      Sitä saa mitä tilaa! Älä ihmeessä, tilattiinko kaiken maailman pellejä oven suuhun kuset housuissa räkättään? Ei tilattu, mut sellasta saatiin! Oikein erinomaisuuden perikuva! Tilattiinko parvekkeen alle irvailijoita? Ei tilattu, mutta sitä saatiin! Ja lähtivät vasta kun kaikki parvekkeelle kannetut kukat, ruukut ja mullat vietiin roskiin! Sitten loppu älypää käyttäytyjien pelleily! Mitäs hait, sitä saa mitä tilaa!

      Olettepa oivallisia!

    • Anonyymi

      Jotain kummaa sitä ihmisessä on, jos se miettii päässään yhtä mittaa tulipaloja ja kaikkea niihin liittyvää.
      Katos, tää jolle huutelette niin ei se siellä polulla liikkuessaan koko ajan funtsaa, että mitäs jos syttyy tulipalo tai tulipalo ja tulipalo jotain joka liittyy tulipaloihin. Mut nää huutelijat, niin nepä kummallisia on, niillä on jatkuvasti jotain asiaa tulipaloista! Kiehtooks niitä liekit ja savun nousu. Siellä ihan siellä perimmäisillä niemennokillakin niin siellä kertaalleen nähty kun porukka oikein kiihkoissaan, siis kiihkoissaan, kiihkoissaan, nakkelee oksantykiä kokkoon, mitä korkeempi lieska sen parempi.

      No, miks kirjotat tätä tähän. Siks kun itte huutelette! Sä jätkä huutelet ihan väärälle kohteelle! Taukki!

      ja juu, kyllä se taitaa leikittää sitä teidän erinomaista virkakuntaannekin! Se on nähty sekin!

      Sitä saa mitä tilaa! Mun mielestä olis jo aika ruveta tollasten puskahuutelijiotten saamaan sitä mitä tilaavat... eli rangaistuksia! Mut siis, sehän on niin, että niin kauan kuin tässä yksin liikkuvalla ei ole todistajia mukana, niin kuittaus on: sananvapaus!

      No, jos tämä menis huuteleen vaikka jonkun parvekekasveista hirveitä pilkkoja vitseja, niin kuis kävis! Kuis kävis!

      Juu, olisko tässä jo aihetta saada jonkinlaisia korvauksi siitä, kun tullaan vaan oven suuhun räkättään! Eikä se korvaus kyllä niin kuin riitä sellaisena, että maksettais yks rikki mennyt hehkulamppu! Vitsi se on siinäkin: "No, kuis paljo siitä lampusta pitää maksaa!"

      Huutelija: Mikään pää ei nouse, ellei imua lisätä!

      Jankutetaan, jankutetaan, jankutetaan, jankutetaan. Mitäs kostut jankuttamisestas! Mitäs kostut!

      Pitäskö alkaa kerjää rahaa että mitäs maksat muustakin kuin vain hajottamastas hehkulampusta! ERINOMAINEN!

      Juu, ja tääkin sitte: Autetaan vasta hätätilassa . No, lateliks se ryysk ryysk räkää nieluunsa ryystävä - haha - leiskauksensa ihan halveksuvalla äänellä, sitä tässä on yritetty vielä miettiä, kun miettimään jatkuvasti pakotetaan! No, jos lateli, niin ei se mitään, eipä ole aihetta kunnioittaa niitä mukamas niin erinomaisia millään syyllä täälläkään! Autapa sinä vaan hätätilassa! hähähähhäääää. Ja juu, nämä 1 x 1 x 1 x 1 x 1 x 1 on 56 niin joo, matematiikkaa se on sekin, ja hyvää matematiikkaa onkin noin niin kuin työsuojelullisesta näkökulmastakin!

      Hahah! Erinomaiset! Leikittääkö vielä? Mitä puuttuu, mitä ette ole vielä saaneet! No, maltahan vaan odottaa, kyllä se sekin päivä koittaa, kun viimisetkin saatte!

      Hähähhhäääääää!

      Huutele jollekin muulle jo! Taukki ja raukka samassa persoonassa, sitä sinä ittestäs esiin tuot! Mut niin oot kuule paikkakunnan ylpeydenaihe sinäkin, ei mitään vikaa käyttäytymisessä!

    • Anonyymi

      Ei kuule takuulla mene enää pitkään kun menee viiminenkin! Mut odottelisit sitä kuule ihan vaan turpas kiinni pitäen, kyllä se päivä koittaa!

      Hyvin tehty!

    • Anonyymi

      Et sitten kykene ittestäs vastaan. Ja puolustus on: Sitä saa mitä tilaa!

      Kummallista! Kun en minä sinua tunne, minä en sinun armasta kotiseutuas ole vahingoittanut, niin mitäs mulle huutelet! Joku peruste!

      Ja vielä itteäs pidät täysjärkisenä, niin kuin nää kaikki Exceliä piirustustyökaluna pitävätkin ja kaiken maailman erinomaisuudellansa pullistelevat!

      Autetaan vasta hätätilasssa..... Oven suussa räkättäjä!

      Kyllä on tullut koettua järjen jättiläisten läsnäoloa jo aivan riittävästi!

    • Anonyymi

      Hyvää käyttäytymistä kautta linjan!

    • Anonyymi

      Poistoon meni viesti, jossa puheenaiheena oli VR:n jätkien tekemiset! Katos, moderaattori haluaa pistää VR:n piiloon. VR:n henkilökunnasta ei moderaattorin mielestä saa puhua mitään.

      Niinkö!

      No, uudemman kerran, naama virneessä pamppaloitseva vihreäpiponen balettitanssijan tyyliin miltei hipsutteleva suurta sankaria leikkivä leipäläpensä kanssa: "Kato näin, eivätpä jää selän taa soitteleen!" Ja tuon möläyksen siinä iltahämärässä jalkakäytävällä kuuli kyllä pari muutakin! Mut siis, kuka soitteli selän takana: No, tossahan edellä lukee: VR:n jätkä!

      Että joo, semmosta. Jotakuta ihan VR:llä astikin taisi vituttaa, kun lähti ja hankki asunnon ja työpaikan ittelens ja yritti jatkaa niin kuin elämää niin kuin ihan toimeentuloa palkkatyöstä hankkia, mut siis tää, tää se otti niin paljo pattiin, että ei kun hösseliks vaan, että sinä se et tästä selviä!
      Semmosta ja niin kuin olivat aamulla laiturilla röökiensä ja sillinhajujensa kanssa vitsailemassa milloin mistäkin mikä on isännän vastuulla... Ja sitten tullaan sinne toiseen kaupunkiin kanssa ihan asemalle asti, ja sitten sitä tullaan kauppatorin laidalle kun odotettiin bussia ja sitten lopulta ihan työpaikalle asti!
      Ketäs se noin paljon vitutti, kun otti ja vaihtoi kaupunkia, hankki asunnon ja työpaikan ja yritti saada toimeentuloa!"
      SINÄ SE ET TÄSTÄ SELVIÄ!

      VAINOAMISTA!

      Hahahhhahahahahahh! "Kato näin, eivätpä jää selän taa soitteleen!" Kuka soittelee ja mistä asiasta!

      Mitäs toi moderaattori VR:n tekemisiä peittelee!

      Sitte on tää oven suussa räkättäjä: No, sitä kun oli että "antaa sen tehdä mitä se tekee" niin missäs se teki mitä se teki? No, rappukäytävässä ja sitte tuli sieltä kusiansa oven suussa pidätellen nauraa räkättelemään. Että juu, siinä sitä on erinomaisista erinomaisinta oikein kunnolla! Että joo, autetaan vasta hätätilassa ja olisko sanojalla ollut vähän niin kuin halveksuntaa äänessä.... Nooooooo, kenellä on vielä enemmän syytä suhtautua kaikkea muuta kuin kunnioittaen erinäisiin erinomaisiin! Rappukäytävässä raapusteli kun joku joka oli minuutin verran käynyt ensin paikalla pyörähtämässä, että joo, minuutissa olikin otettu asioiden tolasta ja mistä oli kyse selvää! hahahahahaa!

      Ja yks juttu: Sieltä pelleilyyn niin auliisti menevästä talosta niin sieltä kun lähdettiin niin jutut olisivat tulleet perässä, vaikkei olis mitään nettikirjotusta ollutkaan, nettikirjoitusta jossa ei ollut kenenkään, ei kirjoittajan eikä kenenkään muunkaan nimiä eikä kuvia! Sen sijaan kuka lie ja missä kuvia ja nimiä omaksi ilokseen levitellyt, että ihan vaan omaa nautintoa kasvattaakseen! <

      Semmosta! Ja samaan levittelyyn menee kyllä se erinomaisista erinomaisin sakkikin, mukaan lukien niin arvokkaat virka-avustajansa!

      Semmosta!

      Että mitäs minulle huutelet sieltä puskistas! Tanopää! Minulle on muuten ihan sama mitä siellä viheriäisissä tai missään muuallakaan teet, kunhan vaan et häiriköi meikäläiseen päin pätkääkään enää!

      Mitäs! Rupesko jotaan vituttaan ihan oikeesti kun lähti ja hankki asunnot ja työpaikat, no, mutta sehän ei käy laatuun lainkaan, ihan VR:n väki mukaan lukien niin tsot, tsot, sinäpä et nyt selvitä saakaan, et sinä mitään ansaitse! Sillain! Hahahahhahahahahah!

      Sitte tää: Joku olis voinut kuolla!
      No, mahdoton sentään, olisko joku voinut kuolla sillon kun äijät säätelee hanikoitaan... Olsiko. Ja omasta puolestani toivonkin, että tämän kohdalle se kuolema olis osunutkin! Eipä olis tarvinnut kokea täälläkään näitä kaikenlaisten älypäitten huuteluita ja kommentointeja ja "halusin vaan tietää haisiko siellä kotona jokin" silloin kun haiseva paikka löytyi tuon paskantuottaja-huutelijan ystäväporukkaan kuuluvan ystäväpiirin kuuluvan tyypin, oikean korkeasti arvostetun - hahahh -, työnantajan eräästä työhuoneesta, ja aivan sama mistä syystä ja mikä siellä haisi, kun se nyt kuitenkin haisi siellä. Ja tämähän oli se, missä tulee, että mitäs tänne tulit kun ei sulla ole mitään siteitäkään tänne. No, mut siis, hei, eikös työsuhteen olis voinut päättää sivistyneestikin, eli jättää määräyskirjan uusimatta! Piti saada härdelli käyntiin, että saitte nautintoa! Sillain!

      Pitäskö kunnioittaa!

      Juu, excelillä piirustellaaan ja totta mooses 1 x 1 x 1 x 1 on ties mitä muuta muttei tokikaan 1!


      Että sillain!

      Vieläkö huutelette! Juu, huudellaan, kun kirjoittelet, joku spurgu yllyttää pikkuipanat huuteleen jos ei muuta, sillain kun jossain tekstissäkin on kirjoitettu että juu, kakaroitten pelleilyn takia tapahtuu sitä sun tätä. Nooooo, kyllä se nyt aika kakaramaista on ruveta paskantuottajia huuteleen ja kaikenlaista muuta hulvatonta selviytymiskeinokseen keksimään... Hähähhhäääääää! Sillain!

      Paskantuottaja - niin joo, isännöitsijälle siitä ilmoteltiin, mut mitä se auttaa,........ hahashah, hellanlettas sentään mistä sitä ihminen voikaan saada hirveet ongelmat!"


      Sitä saa mitä tilaa!
      EN OLE TILANNUT TEILTÄ YHTÄÄN MITÄÄN!

    • Anonyymi

      Sitä on oikein niin kuin nähty vaivaa juttujen kanssa!

      Hellanlettas sentään, mitä kaikkea sitä onkaan saanut kuunnella, mutta yks juttu: ÄLÄ IHMEESSÄ MENE JA KÄÄNNÄ SITÄ PUHETTA NOIHIN ERINOMAISIIN PÄIN, JOITA SE OVENSUUSSA RÄKÄTTÄJÄKIN EDUSTAA, SITTEN EI ENÄÄ NAURATAKAAN!

      Mut siis niin kauan kuin ei ole todistajia, niin: SANAVAPAUTTA!

      AHAA!

      LAKI ON NIIN KUIN SE TULKITAAN!

    • Anonyymi

      Ai että pitäs kunnioittaa, pitäs kokea että hyvin tässä varmaan käy, kun on päässyt näkemään sen räkättäjän!

      Oi, voi, oi voi, kunpa olis saanut tilanteen filmille!

    • Anonyymi

      Fiksut ne selviää!

    • Anonyymi

      Kato se on sillain, että jos kirjoittaa jonnekin ett haistakaahan vittu, niin se on kuule eräitten mielestä ihan seksiviesti!
      Kukahan moista seksiviestinä pitää - no jaa, melkeinpä arvaan, mutta seksiviestiksi se onkin väännetty ihan vaan ylimielisellä otteella ja selviytymiskeinona!

      SEKSIVIESTI!

      Mitäs sitte tapahtuu, kun siitä seksiviesti väännetään.... Sitä ei moderaattori taas annakaan kertoa! Mutta siinä taas meni tyylipisteet kakaramaiselle käyttäytymiselle, mitä koko revohka on täynnä! PASKANTUOTTAJA! Sitä voi huudella paskantuottajaa ja tulla oven suuhun räkätteleen kun on rekistereihin merkitty, jonkun sitä on siinäkin revohkassa oltava se jonka perään kaikki laitetaan juoksemaan, yksi kaikkien puolesta!

      Sillä lailla. Eikä riitä kyllä mikään hehkulampun hinta!

      Sinä se et tästä selviä! Ai, se lähti ja otti ja hankki kämpän ja asunnon, no, sepä ei nyt saa noin mennä!

      Moderaattori ei anna kirjoittaa niitäkään pelleilijöitten tekemisiä, että ovikellon nuppeja painellaan sisään - noooo, kenenkäs se nuppi on, menikö painelijalta vitsi sivuun, kun nuppi onkin taloyhtiön! Buaaaahhhhhhhhhh! Ja entäs sitten ne tyyppien itsensä itsestänsä nettiin lataamat kuvat.... nooooo, kyllä se varmaan joillakin se takapuoli on se se paras puoli, tarjollako oli!

      Moisia vääntöjä!

      Erinomaista porukkaa! Mitäs vielä? Jotain teiltä nyt puuttuu vielä, jotain pitäs saada! Mitähän se lienee, kun niin hulvatonta menoa ollut ihan sieltä paskantuottaja-huutelijasta asti! Räjähtelee ja sukkia ja käärmeitä nousee, ja tulipaloja syttyy kun hella jää liian pitkäksi aikaa päälle. Ja "joku olis voinut kuolla" - sekö se on se kuolema, mitä te janoatte, miellyttäiskö hiiltyneet ruumiit.... Sitäkö kaipaatte! JOKU OLIS VOINUT KUOLLA, jaa niin olis voinut kuolla siinäkin kun hanikoita väännetään ilman parempaa järkeilyä!


      MITÄS OLETTE VAILLA! KAIKKINENSA, KAIKKINE ERINOMAISINENNE!

    • Anonyymi

      Kato se on sillain, että jos kirjoittaa jonnekin ett haistakaahan vittu, niin se on kuule eräitten mielestä ihan seksiviesti!
      Kukahan moista seksiviestinä pitää - no jaa, melkeinpä arvaan, mutta seksiviestiksi se onkin väännetty ihan vaan ylimielisellä otteella ja selviytymiskeinona!

      SEKSIVIESTI!

      Mitäs sitte tapahtuu, kun siitä seksiviesti väännetään.... Sitä ei moderaattori taas annakaan kertoa! Mutta siinä taas meni tyylipisteet kakaramaiselle käyttäytymiselle, mitä koko revohka on täynnä! PASKANTUOTTAJA! Sitä voi huudella paskantuottajaa ja tulla oven suuhun räkätteleen kun on rekistereihin merkitty, jonkun sitä on siinäkin revohkassa oltava se jonka perään kaikki laitetaan juoksemaan, yksi kaikkien puolesta!

      Sillä lailla. Eikä riitä kyllä mikään hehkulampun hinta!

      Sinä se et tästä selviä! Ai, se lähti ja otti ja hankki kämpän ja asunnon, no, sepä ei nyt saa noin mennä!

      Moderaattori ei anna kirjoittaa niitäkään pelleilijöitten tekemisiä, että ovikellon nuppeja painellaan sisään - noooo, kenenkäs se nuppi on, menikö painelijalta vitsi sivuun, kun nuppi onkin taloyhtiön! Buaaaahhhhhhhhhh! Ja entäs sitten ne tyyppien itsensä itsestänsä nettiin lataamat kuvat.... nooooo, kyllä se varmaan joillakin se takapuoli on se se paras puoli, tarjollako oli!

      Moisia vääntöjä!

      Erinomaista porukkaa! Mitäs vielä? Jotain teiltä nyt puuttuu vielä, jotain pitäs saada! Mitähän se lienee, kun niin hulvatonta menoa ollut ihan sieltä paskantuottaja-huutelijasta asti! Räjähtelee ja sukkia ja käärmeitä nousee, ja tulipaloja syttyy kun hella jää liian pitkäksi aikaa päälle. Ja "joku olis voinut kuolla" - sekö se on se kuolema, mitä te janoatte, miellyttäiskö hiiltyneet ruumiit.... Sitäkö kaipaatte! JOKU OLIS VOINUT KUOLLA, jaa niin olis voinut kuolla siinäkin kun hanikoita väännetään ilman parempaa järkeilyä!


      MITÄS OLETTE VAILLA! KAIKKINENSA, KAIKKINE ERINOMAISINENNE!

    • Anonyymi

      ERINOMAISET! AUTETAAN VASTA HÄTÄTILASSA, MITÄS TÄNNE TULIT EIHÄN SULLA OLE MITÄÄN SITEITÄKÄÄN TÄNNE, ME EI MITÄÄN SIJAISIA TARVITA - ja viimoseen heittoon, no, mitäs sitte palkkasitte, jos ette kerran tarvi, piti päästä taas loukkaan vai! VETTÄ VALUVAT SÄHKÖPATTERIT!

      OLLAANKS TÄSSÄ NIINKO TÄYSJÄRKISTEN KANSSA TEKEMISISSÄ?

      ETTÄ SILLAIN!

      ERINOMAISET!

      RÄKÄTTELEE OVEN SUUSSA KUSIANSA PIDÄTELLEN!

    • Anonyymi

      ERINOMAISET! AUTETAAN VASTA HÄTÄTILASSA, MITÄS TÄNNE TULIT EIHÄN SULLA OLE MITÄÄN SITEITÄKÄÄN TÄNNE, ME EI MITÄÄN SIJAISIA TARVITA - ja viimoseen heittoon, no, mitäs sitte palkkasitte, jos ette kerran tarvi, piti päästä taas loukkaan vai! VETTÄ VALUVAT SÄHKÖPATTERIT!

      OLLAANKS TÄSSÄ NIINKO TÄYSJÄRKISTEN KANSSA TEKEMISISSÄ?

      ETTÄ SILLAIN!

      ERINOMAISET!

      RÄKÄTTELEE OVEN SUUSSA KUSIANSA PIDÄTELLEN!

    • Anonyymi

      FIKSUT NE SELVIÄÄ! NO, NO, ON SE HYVÄ ETTÄ TOLLASTA ÄLYTÖNTÄ PELLEILYÄ PIDETÄÄN FIKSUUTENA!

      HIENOO! JA SAMAA KATEGORIAAN KUULUVAT NÄMÄ ERINOMAISET... MITÄS VÄÄNTÄÄ HAISTELIJA.... MITÄS, SITÄ OIKEEN NIIN KUIN TEHDÄÄN PIIRUSTUSTEHTÄVIÄ EXCELILLÄ... MITÄS 1 X 1 X 1 X 1 ON TIES MITÄ KUN JOKU LEIKKII TYÖSUOJELUPÄÄLLIKKÖÄ.... MITÄS MITÄS.....

      HIENOO!

      MONTAS ASIATONTA VIESTIÄ PITÄS POISTAA!

      NUUH NUUH, NUUH, NUUH!

    • Anonyymi

      selän takana, ihan VR:n yleisöpalvelijoista lähtien, niitä voitonriemusta hihkuvia, että kato näin, eivätpä jää selän taa soitteleen!

      ÄLÄ IHMEESSÄ!Kun ei siinäkään tilanteessa ollut kuin yks VR:n - sori vaan - vähemmän fiksu selän takana soittelemassa! Mitäs mulle sitä voitonriemuas esittelet? Kato, mä en sun paskoihis ole osallinen, joten mitäs minua niihin sotket!

      FIKSUT NE SELVIÄÄ!

    • Anonyymi

      Moderaattori voi olla TARKKANA mitä se poistaa: Kato, se on aika olennainen teksti, jonka taisiti taas poistaa, se teksti jossa kehotettiin tarkkaan lukemaan, että ei tokikaan olla ketään tai mitään uhkailemassa, jos kysytään, että hiiltyneitä ruumiitako olette vielä vaille! Se oli kysymys, jonka tämä jatkuva vuosikausia häiriköinnin kohteena oleva, häiriköinnin jossa jatkuvasti on samoja asioita esillä, esille nostaa!

      KYSYTÄÄN ETTÄ SITÄKÖ TE NIIN KUIN VIELÄ HALAUTTE; SE ON JÄÄNYT NÄKEMÄTTÄ! FANTASIANNE ON VIELÄ TOTEUTUMATTA!

      Moderaattori toimii niin kuin se toimii, valikoi ihan oman mielensä mukaan!

    • Anonyymi

      Jotain mielikuvituseksellisista tapahtumista vielä puuttuu!

    • Anonyymi

      Sääntöjen vastaisia viestejä!

      Niitä on selän takaa satanut ihan roppakaupalla! Pitäskö mennä poistoon jo!

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      277
      2943
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1890
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1552
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1320
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1208
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      261
      1152
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1001
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      951
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      814
    Aihe