Aihe

Vaasan oikeustieteellinen

Anonyymi

Nyt olisi haussa kokemuksia Vaasan oikeustieteellisestä.

On mahdollista, että ensi vuonna avautuisi paikka Vaasasta ja kiinnostaisi tietää, millaista siellä on opiskella. Onko pieni porukka hyvä juttu vai ei?Järjestetäänkö opiskelijoille toimintaa opintojen ulkopuolella?

Kaikki mahdollinen tieto on tervetullutta!

2

180

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suuri osa opetuksesta annetaan jo nykyään Vaasan yliopiston toimesta. Aina opettaja ei ole juristi. Toki tämä näkyy siinä, ettei tiedetä mitä on law in action. Toisaalta, veropuolellahan on muutenkin paljon ekonomeja. Se on vähän oma alueensa.

   Kyllähän varmaankin paras ratkaisu olisi siirtää opetus HY:n alta Vaasan yliopistoon. Ainakin jotkut HY:n opettajista tuntuivat olleen väsyneitä siihen, että oli pakko tulla opettamaan myös Vaasaan. Toisaalta osa oli kyllä hyvin innostuneita.

   Summa summarum, Vaasassa on suht pieni porukka opiskelijoita. Eräänlainen oma kollegionsa. Saa hyviä kavereita jne. Energiaoikeus on Vaasan vahvuus. Yksi ongelma, että opettajia ei näy kuin muutaman kerran vuodessa.

  • Anonyymi

   Järjestetäänkö opiskelijoille toimintaa opintojen ulkopuolella?
   Aikuiset opiskelijat järjestävät itse toimintansa opintojen ulkopuolella!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   15869
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5639