MIksi Klassisen musiikin kappaleet kestävät niin pitkään?

Anonyymi

Koska ei ole oikein mitään oikeaa musikillista sanottavaa niin voi sitten yhtä hyvin soitella pari tuntia jonninjoutavia tylsiä veisuja putkeen, nääs.

15

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Klssiseen musiikkiin kuuluu sekä mittasuhteiltaan laajamuotoisia teoksia kuten sinfonioita ja oopperoita että pienimuotoisia miniatyyrejä kuten liedejä, romanttisia karakterikappaleita ja saksalaisia tansseja musiikinmuodosta riippuen.

    • Anonyymi

      Asia on täysin päinvastoin kuin aloittaja sanoo: klassisen musiikin mestariteokset Händelin Messiaasta ja Bachin Jouluoratoriosta Brahmsin neljänteen sinfoniaan ja Wagnerin Nürnbergin Mestarilaulajiin ovat pyhää, suurenmoista musiikkia ensimmäisestä sekunnista viimeiseen. Sitten on myös pienmuotojen mestareita, kuten Chopin tai Schubert. Tosin moni pystyi yhtäläisesti suurempiin ja pienempiin teoksiin: Schubertillakin on suuria teoksia, ja esim. Bachilta ja Mozartilta taittui kaikki erilaiset muodot. Beethovenilla on sekä intiimiä kamarimusiikkia että taivaisiin kohottavaa sinfoniikkaa.

      Populaarimusiikki on pienimuotoista kamaa.

      • Anonyymi

        Beatles on aika ylivoimainen klassiseen musiikkiin verrattuna, Beatles ei tylsistytä ihmistä, klassinen saa haukottelemaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Beatles on aika ylivoimainen klassiseen musiikkiin verrattuna, Beatles ei tylsistytä ihmistä, klassinen saa haukottelemaan.

        Itse olen kuunnellut sekä transsissa että hurmiossa klassisen musiikin mestariteoksia joita voi sanoa tähtihetkikseni ja suurimmiksi saavutuksikseni. pop musiikki vain on niin pinnallista että siitä puuttuu emotionaalinen syvyysperspektiivi tyystin.


    • Anonyymi

      Johan Sebastian Pah ei luonut koko elinaikanaan yhtään melodiaa joita nykyään vihellettäisiin ilolla ja hyvällä mielellä, todellakaan, ei yhtä ainutta. kuuluisa dmolli urku teoskin lienee jonkun muun kuin bachin säveltämä. Kun ei osaa tehdä melodioita niin ei osaa; vedetän sitten tylsiä sooloja poijaaat.

      Sib Forever

      • Anonyymi

        Onko tuo provo vai oletko tosissasi? Bach sävelsi kaikista säveltäjistä eniten melodioita, joita ihmiset hyräilevät ja rakastavat. Se tosin ei ole edes oleellista, mutta näin on. Kaikki eivät vain aina tiedä, että kyseessä on Bach. Badineriesta Gloriaan, Airista Matteus-passion loppukuoroon, Jesu Joy of Man's Desiringista G-duurimenuettiin, neljännestä brandenburgilaisesta toiseen, viidennestä kolmanteen, sellosarjoista Goldberg variaatioihin, Toccatasta ja fuugasta passioiden koraaleihin ja C-duuripreludiin... Loputon on Bachin tunnettujenkin helmien ikuinen jatkumo. Puhumattakaan hänen koko tuotannosta.

        Olet ihan hakoteillä luullessasi, että musiikissa oleellista ovat "tunnetut melodiat". Se ei missään tapauksessa ole niin. Voit koittaa pienessä päässäsi havainnollistaa asiaa vaikka sitä kautta, että Beatlesin Here there and everywhere, For no one ja vaikkapa You won't see me eivät kuulu läheskään "tunnetuimpiin" melodioihin (Yellow submarine ja Love me do ovat tunnetumpia), mutta ne ovat silti kappaleina sitä parhaimmistoa.

        Mutta olet toistuvasi esittänyt typeriä kommentteja eri säveltäjistä. Jouduit lopulta myöntämään Schubertinkin säveltäneen maailman kuuluisimpia melodioita Ave Marian yms. muodossa.

        Juttusi ovat aivan luokatonta roskaa. Et ymmärrä musiikista mitään.


      • Anonyymi

        kyllä Bachin 1. triosonaatin teemaa tekee mieli välillä vihellellä.


    • Anonyymi

      Mutta hienoa että toisessa ketjussa kerroit pitäväsi Sibeliuksesta. Siinä tosin perustelut ontuivat: Bachia ja Mozartia syytit heikkouksista, joihin heitä ei voi pahalla tahdollakaan yhdistää! Sibelius-intosi on kunnioitettavaa, mutta anna Bachille ja Mozartille mahdollisuus myös!

    • Anonyymi

      Bach pesee Beatlesin poikien suut saippualla.

    • Anonyymi

      Ehkä ne kestävät niin pitkään siksi että ne ovat narsistien säveltämiä.

      • Anonyymi

        Ne kestävät juuri niinikin pitkään kuin kulloisellekin sävellysmuodolle on sopivaa ja säveltäjän inspiraatio kantaa.


    • Anonyymi

      Ne kestävät niinkauan että narsisti irtoaa kehostaan tätä omaehtoisesti väkisin yrittäessään omien psyykkisten kummallisten ja epänormaalien prosessiensa vuoksi.

      • Anonyymi

        Päinvastoin se tapahtuu vain ja ainoastaaan musiikin voimalla ilman väkisin yrittämistä.


    • Anonyymi

      valehtelet, nimenomaan kerroit että tuntikausia makasit sängyn pohjalla ja ytitit päästä johonkin kummaliseen psyykkiseen tilaan jota sitten nimität kehosta irtaantumiseksi, ja jos niin mitätön säveltäjä kuin Erektio Melartin on soinut niin voi olla ihan 100 prosenttisen varma että musiikki ei ole sinua kohottanut, täysin päinvastoin, kuten aivan itse kerroit ; hakemalla hait jotakin pöljjää kokemusta.

      Erittäin lapsellista kovin monella tasolla.

      • Anonyymi

        Tavoitin tuon mystisen minuuden menettämisen kokemuksen nimenomaan Mozartista ja Beethovenista jolloin koin samalla myös katharsiksen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 127
      3467
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3189
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2378
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1831
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1688
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1559
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1476
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1441
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1390
    Aihe