syntymäpäivät ja aikuisen miehen kiukuttelu

Anonyymi

Kuvittele tilanne: pariskunta jolla ei yhteisiä lapsia, mies juo päivittäin vähintään 10 kaljaa, usein varsinkin kännissä narsistisia piirteitä . Naisella on lapsi joka ei asu pariskunnan luona, joten näkevät harvoin. Lapsella oli synttärit mutta naisella ei ollut mahdollisuutta järjestää juhlia hänelle. No, viikko sen jälkeen koitti miehen synttärit , ja sattumalta myös naisen lapsi oli paikalla. Oli pientä herkkua pöydässä ym. Mutta sitten nainen teki pahan pahan virheen ja meni tokaisemaan että tässä nyt vietetään vähän lapsenkin synttäreitä kun ei aiemmin pystynyt järjestää juhlia. Siitäkös iso mies ottaa itseensä ja alkaa kiukutella naiselle,ei tosin lapsen kuullen "nämä on mun synttärit" "te koitatte vaan siivellä elää"
Nyt kysyisin mielipidettä tekikö nainen väärin kun valitsi sanansa väärin, vai onko mies itsekäs tyyppi joka ajattelee vain itseään? Mainitsen vielä sen että usein kun naisen lapsi on käymässä ,mies saattaa suuttua aivan käsittämättömän pienistä asioista ja silloin ei ole kellään mukava olla..

3

155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mies pitää lasta uhkana että ei saa tarpeeksi naisen rakkautta ja pelkää ehkä menettävänsä koko suhteen lapsen takia. On ilmeisesti kärsinyt rakkaudettomuusta ja välinpätämömyydestä aikaisemmin tai peräti tullut hylätyksi. Olisiko tuntunut ylivoimaselta jos nainen olisi heittänyt lopuksi, mutta tärkein olet nyt sinä, juhlitaan sinua. Lapsellista vähän mutta meidän kaikkien sisällä on joskus lapsi, kun tilanne tökkää kipeään kohtaan. Olen asunut äidin hylkäämän kanssa ja nuo merkit ovat tutut.
      Miehen pitäis jo tajuta että on jokin ongelma, mikä lieneekään jota pitää kaljalla huuhtoa. Terveyskeskukseen vaan mielenterveysryhmiin. Ainakin liikaa kaljaa, se vähentää käytöstapoja, kunnan a-klinikalla on järkeviä keskustelijoita, osaavat puhua niin viinasta kuin muistain vaikeuksista. Siitä ei ole kokemusta, mutta sen työntekijä on ystäväni ja hän on viisas ihminen joka osaa ja ymmärtää ihmisestä kaiken.

      • Anonyymi

        Voi helvetti millaista potaskaa, varsinaista keittiö-psykologiaa. Yritetään ymmärtää alkoholistia, kun elämä on potkinut niin että joutuu sen takia juomaan ja kiukuttelemaan.
        Jokainen, siis ihan jokainen alkoholisti käyttäytyy välillä kuin nelivuotias lapsi. Alkoholistin on pakko kiukutella saadakseen huomiota, sillä juomiseen tarvitaan alkoholin lisäksi myös kulisseja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi helvetti millaista potaskaa, varsinaista keittiö-psykologiaa. Yritetään ymmärtää alkoholistia, kun elämä on potkinut niin että joutuu sen takia juomaan ja kiukuttelemaan.
        Jokainen, siis ihan jokainen alkoholisti käyttäytyy välillä kuin nelivuotias lapsi. Alkoholistin on pakko kiukutella saadakseen huomiota, sillä juomiseen tarvitaan alkoholin lisäksi myös kulisseja.

        Just niin, alkoholisti luulee et vaan hän on kärsinyt paljon ja syyllistää kaikki muut, et sitä hyysättäs ja ymmärrettäs, aivot on menny liika käytöstä. Tuttu juttu. Kaikki muut on idiootteja jos eivät hyysää, ei niitä kestä kukaan, pakko laittaa välit poikki. Oma terveys on tärkein.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tilaisuuden perunut yrittäjä Eira Maijala vahvistaa Ylelle, että hän ei halunnut, että hänen yrityks

      – Hän kertoi, että meille on varattu paikka jostain ihan muualta. Sitten hän kertoi, että se paikka on helvetti. Yrittä
      Maailman menoa
      78
      3866
    2. Mikä ampuminen illalla Kiuruvedellä?

      Huhu kertoo että oma äiti ammuttu autoon??? 😢
      Kiuruvesi
      51
      3460
    3. Kuuluuko ehkäisy parisuhteessa molemmille

      Mieheni pelkää kovasti sitä, että minun käyttämä ehkäisy (pillerit) pettävät ja että tulisin raskaaksi. Hänellä on jo en
      Parisuhde
      110
      3124
    4. Mihin ihastuit ensimmäisenä

      kaivatussasi? 💯
      Ikävä
      108
      2444
    5. Pitopalvelu yrittäjä teki ainoan oikean ratkaisun .

      Emme saa suomea ja Haapajärven PIIRUAKAAN paremmaksi nostamalla moraalittomuuden edessä kädet pystyyn antautumisen ja
      Haapajärvi
      53
      1572
    6. Miten paljon odotat hänen

      Kohtaamisia tai näkemistä? Kuinka hyvä keskusteluyhteys teillä on?
      Ikävä
      80
      1486
    7. Tänään valtuustossa

      Striimi rikki. Mennään saliin ja otetaan pussillinen mätiä omenoita mukaan. Popcornit valmiiksi kun Savola alkaa puhumaa
      Ähtäri
      28
      1468
    8. Lapsuus 50-60 luvulla

      Oli ihanaa aikaa. Lapsi sai olla pieni pitkään. Ei joka tuutista työnnetty silmille ja korville Setaa ja muita sukupuoli
      Maailman menoa
      149
      1205
    9. Kari Kanala paljastaa - Papin työhön paluu Myyrästä vaati "nollauksen" ensin: "Pitää siinä..."

      Kari Kanala: ihminen, mies ja pappi. Kanala nähdään tänä syksynä tv:ssä Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa sekä Myyrä-ki
      Suomalaiset julkkikset
      22
      1096
    10. Sinne eivät homot tule

      Että tälläistä käytöstä tällä kertaa. Saattoväki odotteli sateessa kun yrittäjä saarnaa herran nimessä homoja ja lesboja
      Luterilaisuus
      243
      1043
    Aihe