syntymäpäivät ja aikuisen miehen kiukuttelu

Anonyymi

Kuvittele tilanne: pariskunta jolla ei yhteisiä lapsia, mies juo päivittäin vähintään 10 kaljaa, usein varsinkin kännissä narsistisia piirteitä . Naisella on lapsi joka ei asu pariskunnan luona, joten näkevät harvoin. Lapsella oli synttärit mutta naisella ei ollut mahdollisuutta järjestää juhlia hänelle. No, viikko sen jälkeen koitti miehen synttärit , ja sattumalta myös naisen lapsi oli paikalla. Oli pientä herkkua pöydässä ym. Mutta sitten nainen teki pahan pahan virheen ja meni tokaisemaan että tässä nyt vietetään vähän lapsenkin synttäreitä kun ei aiemmin pystynyt järjestää juhlia. Siitäkös iso mies ottaa itseensä ja alkaa kiukutella naiselle,ei tosin lapsen kuullen "nämä on mun synttärit" "te koitatte vaan siivellä elää"
Nyt kysyisin mielipidettä tekikö nainen väärin kun valitsi sanansa väärin, vai onko mies itsekäs tyyppi joka ajattelee vain itseään? Mainitsen vielä sen että usein kun naisen lapsi on käymässä ,mies saattaa suuttua aivan käsittämättömän pienistä asioista ja silloin ei ole kellään mukava olla..

3

110

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mies pitää lasta uhkana että ei saa tarpeeksi naisen rakkautta ja pelkää ehkä menettävänsä koko suhteen lapsen takia. On ilmeisesti kärsinyt rakkaudettomuusta ja välinpätämömyydestä aikaisemmin tai peräti tullut hylätyksi. Olisiko tuntunut ylivoimaselta jos nainen olisi heittänyt lopuksi, mutta tärkein olet nyt sinä, juhlitaan sinua. Lapsellista vähän mutta meidän kaikkien sisällä on joskus lapsi, kun tilanne tökkää kipeään kohtaan. Olen asunut äidin hylkäämän kanssa ja nuo merkit ovat tutut.
   Miehen pitäis jo tajuta että on jokin ongelma, mikä lieneekään jota pitää kaljalla huuhtoa. Terveyskeskukseen vaan mielenterveysryhmiin. Ainakin liikaa kaljaa, se vähentää käytöstapoja, kunnan a-klinikalla on järkeviä keskustelijoita, osaavat puhua niin viinasta kuin muistain vaikeuksista. Siitä ei ole kokemusta, mutta sen työntekijä on ystäväni ja hän on viisas ihminen joka osaa ja ymmärtää ihmisestä kaiken.

   • Anonyymi

    Voi helvetti millaista potaskaa, varsinaista keittiö-psykologiaa. Yritetään ymmärtää alkoholistia, kun elämä on potkinut niin että joutuu sen takia juomaan ja kiukuttelemaan.
    Jokainen, siis ihan jokainen alkoholisti käyttäytyy välillä kuin nelivuotias lapsi. Alkoholistin on pakko kiukutella saadakseen huomiota, sillä juomiseen tarvitaan alkoholin lisäksi myös kulisseja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voi helvetti millaista potaskaa, varsinaista keittiö-psykologiaa. Yritetään ymmärtää alkoholistia, kun elämä on potkinut niin että joutuu sen takia juomaan ja kiukuttelemaan.
    Jokainen, siis ihan jokainen alkoholisti käyttäytyy välillä kuin nelivuotias lapsi. Alkoholistin on pakko kiukutella saadakseen huomiota, sillä juomiseen tarvitaan alkoholin lisäksi myös kulisseja.

    Just niin, alkoholisti luulee et vaan hän on kärsinyt paljon ja syyllistää kaikki muut, et sitä hyysättäs ja ymmärrettäs, aivot on menny liika käytöstä. Tuttu juttu. Kaikki muut on idiootteja jos eivät hyysää, ei niitä kestä kukaan, pakko laittaa välit poikki. Oma terveys on tärkein.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   150
   6987
  2. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   29
   1831
  3. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   25
   1257
  4. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   60
   1212
  5. Milloin oot nähnyt kaivattusi

   ensimmäistä kertaa?
   Ikävä
   55
   915
  6. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   48
   765
  7. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   57
   727
  8. Oon pahoillani sun puolesta

   kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
   Ikävä
   38
   704
  9. Tikanmäen vastaus Haavistolle

   Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
   Pyhäjärvi
   95
   688
  10. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

   Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
   Ikävä
   83
   685
  Aihe