Aihe

Hyvä 5-henkinen perhe

Anonyymi

Eikö yhtään hävetä se, että kunnalta ilmaiseksi saamanne sossutuki menee toisen paikkakunnan verotuloihin ja muiden käytettäväksi. Eli me muut sysmäläiset maksamme teille rahaa jonka viette sitten ulos kunnastamme. Hävetkää koko perhe. Muuttakaa pois nopeasti, emme tarvitse teitä täällä.

13

326

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sysmässä ei tarpeeksi hyvää ostettavaa,on käytävä Lahdessa ostoksilla,kyllä kunnalla on varaa maksaa meidän eläminen.

  • Anonyymi

   Olet oikeassa, Lahdessa on paljon enemmän oranssilapuilla merkattuja tuotteita joten ymmärrän ostoksien tekemisen siellä. Ei taida herroiksi elää tuloilla jonka sossu maksaa.

  • Anonyymi

   Sysmästä voisi lopettaa kaikki erikoisliikkeet kun hinnoittelu tapahtuu ostajan pärstäkertoimen mukaan.
   Siksi emme osta Sysmästä mitään.

   • Anonyymi

    ai, tuotteissahan on hinnat lukutaitoisille

    parista paikasta saan alennuksia, se tuskin johtuu pärstästäni, vaan siitä että olen usein ostava vakioasiakas


   • Anonyymi

    kannattaisi ehkä se pärstä vääntää joskus ystävälliseen ilmeeseen ja miettiä myös mitä suustaan päästelee, silloin voi saada mieleisensä palvelun


  • Anonyymi

   En tiedä alennuksista mutta ylennyksistä kyllä. Jos 8mm käytetty kupariprikka maksaa 5€ niin onko hita kohdallaan?

  • Anonyymi

   Mikä sysmäläinen yritys myy käytettyjä kupariprikkoja? Yksi prikka ei muutenkaan voi maksaa paljon, niin miksi ihmeessä halusit ostaa sen käytettynä, oletko tosi nuuka nipottaja?

  • Anonyymi

   Jos 5 euroa on kova paikka, niin mitenkähän eämä sujuu, kun tulee tiukka paikka eteen? Vaikka rengas puhkee fillarista, autoahan sulla ei ole onneksi, sillä sen renkaan puhkeaminen meinaa sulle elämän loppua ja kiikkuun menoa, vai?

  • Anonyymi

   Yllä olevalle. Ei se vitonen ole tiukka paikka. Kun kyseinen rinkula oli välttämätön ja sitä ei ollut kuin miljoona-laatikossa vähän käytettynä niin ostin sen ja kysyin mitähän olen velkaa niin kauppias sanoi että seee on semmoinen vitosen kauppa. ( Sysmä lisä jota en heti ymmärtänyt ) Mitä autoon tulee niin niitä on kaksi kappaletta, 2 ja 4v vanhoja ja muutama muukin kulkupeli. Muuten elelelen velattomana mukavasti omillani. Seuraavaksi otat varmaan esiin sossu kortin, siihen voin vastata etten koskaan ole sossun ovea heilutellut. Oletko sinä koskaan jäännyt kiinni vaatehuoneessa tumputtamisesta?

   • Anonyymi

    joku taas kuluttanut kauppiaan aikaa kyselemällä neuvoja ja etsityttämällä itselleen jotain mitä ei normisti ole myynnissä, kuvitellen että ihan imaiseksi hänen ongelmiaan ratkotaan ja vielä mahdollinen harvinaisempi osa ilmaiseksi annetaan, hohhoh


  • Anonyymi

   Esimerkiksi sysmäläsille Lahden liepeillä on ollut vaikea niellä tietoa, että heidän mulli- ja peltotukensa tulevat helsinkiläisten maksamista veropoteista.
   Samoin maalaiskunnan muutkin tuet ja panokset ovat pk-seudulta kerättyä rahaa. Sysmäläiset eivät vaan osaa pysyä navetoissaan hiljaa ja kiitollisina, vaan joku "viisaampi" aukoo päätän "koronapakolaisista" jne.

   Tämän läyskyttäjän muuten tuntee kirjoitustavasta, jossa ei pilkkuja eikä pisteitä. Siis lätinää...

  • Anonyymi

   Ei ole todellista että Sysmässä on 8mm kupariprikkakin harvinaisuus!

  • Anonyymi

   Sivistys ja Sysmä. Ei mitään yhteyttä!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   16086
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5728