MTV3:n ohjelmatarjonta

Anonyymi

Kyllä on mennyt surkeaksi MTV3:n ohjelmatarjonta. Uusintaja illasta toiseen. Samat naamat pyörii ohjelmasta toiseen. Kerralla voi putkeen nauhoittaa kaiken, koska samat ihmiset, entiset Putous-hahmot ja muutamat muut ovat joka ohjelamssa.Roope Salmista, Jaakko Saariluomaa, Duudsoneita ja muita on nähty ihan kulumiseen asti. Ei ketään kiinnosta.
Hävetkää, ettette osaa tehdä yhtään parempaa kansan viihdyttämiseksi. Tuosta roskasta ei ole kukaan valmis maksamaan mitään

5

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niin on ,typeriä kilpailuja,huonoja, typerä suurmestari,katson vain Emmedalea ja ruotsalaiset jännärit,muuta ei.katsojien halveksuntaa,kaikki pitäis ottaa maksu kanavilta.

    • Anonyymi

      On poliittinen valinta keille annetaan töitä eli rahaa.

    • Anonyymi

      Kyllä hyvä On Ja siitä että samat naamat siellä on Niinkuin Veitola saissi mennä takaisin Karjalaan ja pysyä siellä.

    • Anonyymi

      Ja samat maamat pysyvät kanavalla On Veitola Ja Salmisen Suku Ja vielä Leppilampi .Taitavat olla hinnan Polkioita ;Mutta pitäisi saadaa Uutta verta Ruutuun .

    • Anonyymi

      Julkkikset kisailee joka ohjelmassa
      Julkkisten kanssa tehdään ruokaa
      Julkkikset haastattelevat julkkiksia
      Joka keskusteluohjelmassa haastatellaan julkkiksia
      Tuunataan julkkisten asuntoja
      Näissä ohjelmissa samat naamat pyörivät ja niitä tuskin tarvitsee erikseen nimeltä mainita.
      Ja ainakin MTV:n ohjelmissa samat naamat joka ohjelmassa.
      Näytetään vain amerikkalaisia elokuvia ja sarjoja ja amerikkalaisia komediasarjoja joissa yleisö osoittaa missä kohtaa täytyy ja kuuluu nauraa, muuten sitä ei kukaan ymmärrä.

      Yhtiöt väittää että näitä samoja elokuvia näytetään sen takia koska niillä on korkeat katsojaluvut. Onko Taru sormusten herrasta trilogian 25:n esityskerran jälkeen katsojaluvut samalla tasolla kuin ensiesityksen aikaan? Tuskin. Poliisiopistot, Uunot, Indianan Jonesit, Rockyt ja Tappavat aseet ja Bondit ym. ym. joiden esityskerrat lähentelee kohta 30 ja jotka tulee varmuudella joka kesä uusintamaratonina ja muut samat elokuvat näytetään siksi koska ovat saaneet esitysoikeuksia näihin halvalla.

      Hyvä esimerkki uusinnoista on tuo Taru sormusten herrasta joka on tehty vuonna 2001. Sen esityskerrat ovat kaupallisilla kanavilla 26 kertaa. 19 vuodessa sama elokuva esitetty noin monta kertaa.

      Uusintaa uusinnan perään ja vanhoja ohjelmia kaivetaan esiin ja näytetään niitä loputtomana uusintana.
      Uusintoja esitetään pitkin viikkoa ja kaikki uusinnat näytetään uusintana putkeen viikonloppuisin. Yksi suomalainen ohjelma uusitaan viikossa ainakin 7 kertaa. Yleensä sama ohjelma tulee samalta kanavalta 2 kertaa.

      Uusi ohjelma jossa julkkikset taas kisailee tai hölmöilee, ohjelmasta toiseen entistä ideaköyhempää ja idioottisempaa formaattia keksitään. Välillä kokataan laivalla, mökeillä julkkisten kanssa, kohta varmaan tehdään ruokaa lossin kannelta tai Kuussa. Mielenkiintoista on se että jos joku Pimiä tekee tv:ssä ruokaa, on hän automaattisesti huippukokki. Kuka tahansa tekee ruokaa televisiossa, on heti huippukokki. Vähän nikkaroi tv:ssä on heittämällä huippudesigneri ja huippusuunnittelija ja huipputekijä.

      Ohjelmasta ja formaatista toiseen näyttää siltä että tyhmyys ja idearikkaus sen kun vaan köyhtyy, kohta julkkikset kisaavat kilpailuissa kuka saa työnnettyä eniten spagettia nenäänsä tai muuta yhtä älykästä.

      Ainakin MTV3 haluaa päästä mahdollisimman halvalla tuottaessaan tätä aivotonta idiotismia ja voi olla että nämä julkisuuden kipeät turhat julkkikset ovat mukana jotta saisivat vain näyttää naamaansa tv:ssä. Näille on ilmeisen sama mitä sisältöä ne suoltavat kanavillaan, pääasia on että saavat mainosajan myytyä ja miten paljon saavat voittoa on tärkein, ei niinkään sisältö. Toivon todella että joskus mainostajat tajuavat tämän paskan ja lopettavat mainostamisensa näiden yhtiöiden kanavilla.

      Mainoskatkot pitkittyvät, ohjelma-aika vähenee. Jo ensimmäisen 8 minuutin jälkeen kun ohjelma on alkanut ensin kolme minuuttia myöhässä, täytyy näyttää ensimmäinen 4:n minuutin mainoskatko. Sitten ohjelmaa ruhtinaallisen 10 minuuttia jonka jälkeen taas uusi 5:n minuutin mainoskatko ja sama vielä kerran. Tunnin ohjelma pätkitty siis kolmeen osaan ja todellinen ohjelman esitysaika on reilusti alle tunnin, keskimäärin 35-42 minuuttia. Ohjelma alkaa myöhässä ja loppuu ennen aikojaan 5 minuuttia aikaisemmin mainosten vuoksi.


      Halvalla siis saa sekundaa ja roskaa. Ja mahdollisimman halvalla saadaan tuotettua ilmeisesti. Onneksi en katso MTV:n tai Nelosen mitään kanavaa tai palvelua juuri huonon ja luokattoman tarjonnan vuoksi.

      Eipähän ole hyvää suomalaista sarjaa tuotettu vielä MTV:lle tai Neloselle 2000-luvun aikana eikä tulla tuottamaankaan jos jokaisessa sarjassa täytyy se Roope Salminen, Janne Kataja ym. ym. pudokkaat olla mukana.

      Jopa Alfatv ohjelmasisältöineen pienenä kanavana menee heittämällä näiden suurten kaupallisten kanavien ohi ja onneksi on sentään vielä kohtuullinen YLE joka valitettavasti näyttää menevän samaan suuntaan pikku hiljaa kuin kaupallisetkin kanavat uusintojen suhteen.

      Luulisi näillä kaupallisilla kanavilla olevan varaa laadukkaampaan sisältöön, mutta raha ratkaisee eikä sisältö ja se kuinka paljon tuotosta saadaan omistajien ja osakkaiden taskuun.

      Rahan ahneus on pääasia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      3291
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2151
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1925
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe