Miten raamattu on muokattu muslimien mukaan?

Anonyymi

Koraanissa vahvistetetaan Juutalaisten ja kristittyjen pyhät kirjoitukset oikeiksi. Kuitenkin raamattu ja koraani opettaa eri asioita Jeesuksesta. Raamatun mukaan Jeesus on Jumalan poika. Koraanin mukaan Jeesus oli profeetta.

Miten raamattu ja koraani voivat olla molemmat oikeassa, jos ne opettaa eri asioita? Onko koraani vai raamattu väärässä? Jos raamattu on väärässä niin, missä kohtaa koraania se sanotaan?

11

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lue apostoli Paavalin Roomalaiskirjeen 1:4

      Julistettu tulemaan Jumalan pojaksi, jolla on voima sen mukainen kuin on hänen henkensä pyhyys kunakin aikana ruumiin ylösnousemuksen avulla.

      Kristus ei vielä ole Jumalan Poika täydellinen, vaan hänestä on profetoitu, että Jumala jonakin päivänä ottaa hänet pojakseen kuten Kuningas Salomonin. Heprealaiskirjeen mukaan hänet jonakin päivänä korotetaan enkeleitä ylemmäksi. Ja Vanhan testamentin profeetta sanoo: IMMANUEL syö maitoa ja hunajaa siihen asti kunnes Damaskos ja Samaria tuhotuvat ja häne oppii erottamaan oikeuden.

      Mutta myöhemmin tullut Koraani on saattanut jo muuttaa tätä skenaarioita. Islam perii Jehovan aseman ja Allah tulee olemaan SANA yms. Kristityt ovat alistettu Islamia alemmaksi uskonnoksi ja islam on perinyt monia kristityille kuuluvia tehtäviä.

      Kristinusko ja islam eivät ole pelastavia uskontoja, vaan suuren osan niiden kannattajista on ennakoitu Haditheissa menevän helvettiin. Jeesus sanoikin, että PELASTUS (voitelu) ON LÄHTÖISIN JUUTALAISISTA. Mutta kukaan ei voi kiistää sitä etteikö Uusi testamentti ja Koraani olisi olleet todella kauniita teoksia.

      Raamattua voi toki tulkita KIRJAIMELLISESTIKIN eikä tarvitse pitää sitä Profetaalisena, Symbolisena, Historiallisena tms. tulkintana. Mutta joka tapauksessa käsite Jumalan Poika eli inkarnaatio, hengen tai valon materialisoituminen lihaksi on melko tavanomainen asia. Inkarnaatioita on useita ollut ja tulee vielä olemaan.

      Kristus on evoluution alainen käsite ja hänet tullaan luultavasti korottamaan jonakin päivänä tosi ylhäiseen asemaan, mutta se ei paljoa auta hänen kannattajiaan, joista on esitetty huonoja profetioita, joiden perusteella he menevät vaikeaan asemaan. Profeetta Daniel ennakoi jopa, että Messias, Voideltu raivataan pois tieltä keskellä vuosiviikkoa EIKÄ HÄNELLE JÄÄ YHTÄKÄÄN.

      • Anonyymi

        Lue apostoli Paavalin Roomalaiskirjeen 1:4
        KR98 roomalaiskirje 1:4 "pyhyyden Hengen puolelta hän oli Jumalan Poika, jolla on valta, ylösnousemuksessa tähän asemaan asetettu. Hän on Jeesus Kristus, meidän Herramme,"

        Kontektissa roomalaiskirja 1:2-5
        2. Julistamani evankeliumi, jonka Jumala on profeettojensa suulla edeltäpäin luvannut pyhissä kirjoituksissa, 3 on sanoma hänen Pojastaan. Inhimillisen syntyperänsä puolelta hän oli Daavidin jälkeläinen; 4 pyhyyden Hengen puolelta hän oli Jumalan Poika, jolla on valta, ylösnousemuksessa tähän asemaan asetettu. Hän on Jeesus Kristus, meidän Herramme, 5 ja häneltä minä olen saanut armon ja apostolinviran, jotta hänen nimensä kunniaksi johtaisin ihmisiä kaikista kansoista uskonkuuliaisuuteen.

        Sanotaan selvästi, että Jeesus oli Jumalan Poika. Miten saat tuosta, että hänet koroitetaan myöhemmin Jumalan pojaksi?

        Is


    • Anonyymi

      Herran polut ovat tuntematomat, ihmisen selitykset niistä ovat aivan sitä kirjanopineisuuta ja vailla ymmärrystä todellisuus asioista

    • Anonyymi

      Ihmisen vallassa mailma olisi jo tuhottu,
      - niinhän sanassakin meinataan
      - mutta onneksi näin ei tule koskaan olemaan -ihminen malilman herrana
      - ikuisuus pitää mailmasta huolen

    • Anonyymi

      En tunne koraania juurikaan. Mutta Raamatussa sanotaan, 2.Piet. 1:19-21..Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin,jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne.
      JA tietäkää ennen kaikkea se, ettei yksikään Raamatun profetia ole kenenkään omin neuvoin selitettävissä, elää ei koskaan ole mitään profetiaa tuotu esiin ihmisen tahdosta, vaan Pyhän Hengen johtamina ihmiset ovat puhuneet sen minkä saivat Jumalalta..

    • Anonyymi

      > Miten raamattu ja koraani voivat olla molemmat oikeassa, jos ne opettaa eri asioita?

      Ainakin Koraani sanoo, että meidän tulisi uskoa mitä Jeesus sanoo, joten Raamattu on oikeassa. :)

      "… The Messiah, Jesus, … was but a messenger of Allah … believe in Allah and His messengers…"
      Surat An-Nisā' 4:171
      http://quran.com/4/171

    • Anonyymi

      Kysyttiin, että miten voi olla molemmat oikeassa, jos opettaa eri asioita. No, aika samaahan se on, esim. 10 käskyä. Voisi sanoa, että aika tulkinnanvaraiseksikin ja triviaaliksi jää ne erot.

      • Anonyymi

        Tai siis että pohjimmiltaan samaa se ydinsanoma.


    • Anonyymi

      Ei Raamattua ole muokattu minkään ihmisryhmän mukaan. Koraani on kirjoitettu myöhemmin kuin Raamattu.
      Raamatun tärkein ja ydinasia on se, että Jumala lähetti Jeesuksen tänne maailmaan, Hän eli synnittömän elämän ja täytti Jumalan tahdon, sovitti ihmiskunnan ja samalla jokaisen yksilöihmisen syntivelan, kuoli meidän edestämme ja ylösnousi kuolleista
      .Jeesus nousi taivaaseen Jumalan luo ja lähetti Pyhän Hengen edustamaan itseään maan päällä. Joka uskoo Jeesukseen, hän saa iankaikkisen elämän..

    • Anonyymi

      > Raamatun mukaan Jeesus on Jumalan poika. Koraanin mukaan Jeesus oli profeetta.

      Oiekastaan nuo eivät ole poissulkevia väitteitä. Raamatun perusteellahan Jeesusta voi myös ptiää profeettana, koska julisti sen, mitä Jumala oli käskenyt julistamaan.

      "Jeesus vastasi heille ja sanoi: "Minun oppini ei ole minun, vaan hänen, joka on minut lähettänyt. Jos joku tahtoo tehdä hänen tahtonsa, tulee hän tuntemaan, onko tämä oppi Jumalasta, vai puhunko minä omiani."
      Joh. 7:16-17

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2823
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1496
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1450
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1240
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      21
      1031
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      993
    Aihe