Aihe

Neuvoa kevarin hankkimiseen

Anonyymi

Tossa pitäs kohta hommata kevari, mitä nopeemmin sitä parempi mutta tietenkää en nyt heti mee ostamaa ekaa jonka nään ennenku oon vähäse vilkassu muitaku jota on myynnissä ja käyny paikanpäällä kattomassa.

Mielessä ois nämä: Yamaha DT 125, Husqvarna SM 125, ehkä joku apriliaki vois kelvata.

Mieluiten husqvarna, tehoilta vaikuttas olevan aika kohillaa ja ulkonäöltä omasta mielestä noista kolmesta paras.

Rahaa mulla on pistää tohon kevariin about 2k maksimissaa, koska päälle pitää maksaa vakuutukset jotka kaverin hussessa tais olla jotai 500€ luokkaa ku kysyin, ja sit vielä se korttiki (tosin saatan hommata opetusluvalla nii sais halvemmalla).

Mikä ois semmone hyvä maksimi mittarilukema, 15k? 20k? 30k? Ei meinaa tolla 2 tonnilla löydä paljoo husseja jolla on ajettu alle 20k, mut sit jos löytyy läheltä + halvalla joku jolla on ajettu esim 25-30k nii onko huono idea ostaa? Ei tosin tällä hetkellä oo mitää tollasta tapausta mutta jos vastaa tulee.

Sitte ei oo kyllä tosta opetusluvastakaa mitää hajua, missä vaiheessa se pitää hommata, et oisko nyt hyvä jo hakea vaikka ei oo kevaria vielä ja mahollisesti ei tuu olemaakaan ees vielä tässä kuussa, vai ootanko siihen asti että on kevari?
Ja sitte myös miten se pitäs hommata, ja jos toinen vanhempi nyt opettaa sitte nii pitääkö senki hakea joku lupa, vai pitääkö vaan jomman kumman hakea? Ja paljon suunniilleen maksaa? Kavereilta oon jotai summia kuullu muttaku niitä ei nyt muista.

Ja kannattaako noita kevareita ettiä jollai 2,5k hinnalla ja sitte vaa kysyä että lähteekö 2000€, vai onko järkeä käyttää aikaa tohon, myykö kukaan 500€ halvemmalla mitä alunperin hinta on, varsinkaa näin "pienissä" hinnoissa.
Vai oisko se sit järkevämpi ettiä vaa jollain 2,2k hinnalla ja kysyä että lähtiskö 2k

2

97

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Osta sm husse se on paras. Mutta ÄLÄ OSTA vuoden 07 tai 08, koska niissä on sähköinen pakoaukonsäädin joka takkuaa jatkuvasti.

   • Anonyymi

    Juu tossa oon yhtä 2010 vm hussea katellu. Näyttää ihan hyvältä ja siinä on hintapyynti 2700€. Kysyin siltä niin sano että 2550€ lähtee. Mutta tossa on se kun mulla ei oo noista niin paljoo tietoa, ja ei nyt tekis mielie heti ruveta vaihtamaa kytkinlevyjä ja mäntää ku myyjä kusetti tai sitte ite en vaa huomannu jotain. Pitäs ottaa joku kaveri mukaa joka noista tietäs vähän enemmä


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   316
   3629
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   2500