RÄÄKKYLÄ keskellä kaikkea

Anonyymi

Kuntaluettolosta puuttui tälläinen kunta niin on kirjoiteltava "yleistä Pohjois -Karjalasta.
Täällä on 100 megan nopeuksinen valopiuha. Muutama vuosi sitten tuli mökille porukkaa ja ensimmäinen kommentti oli että ensimmäinen mökki jossa nettiyhteydet toimii moitteitta.
Tälläinen mökki löytyy Rääkkylän Niemisestä.
Täällä siis toimii tietoliikenneyhteydet ennen ja jälkeen koronan.
Tämä jos mikä on etätyöntekijöiden paratiisi.

20

806

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Muu ei sitten toimikaan paitsi rollikerho ja pahansuopaisuus

      • Anonyymi

        Kaikki toimii auktoriteettisesti.


      • Anonyymi

        Kateus on täällä starttimoottori j ollaista ei muualta löydy. Se antaa potkua uuden yrityksen kehittämiseen ja valittajilla luovuuteen. Miehet vasemmalta tehtailee mitä tehtailee, mutta kaikki tulee kuitenkin bumerangina takas.


      • Anonyymi

        Sitä riittää ainakin kunnantalolla.


    • Anonyymi

      Se puuttuminen johtuu siitä, että sivuston kehittäjä sai kahta ohjetta kunnan nimen kirjoittamisesta eli riäkkylä ja rääkkylä, jolloin ei osannut päättää, kumpi ja jätti kokonaan pois.

    • Anonyymi

      Parempi ettei sitä kuntaa ole.

      • Anonyymi

        Siinähän menisi minun kotikantani.


    • Anonyymi

      Kyllä täällä kaikki pelaa . Aatelkaa nyt vaikka näitä turvaväleä , ne täällä hoituu aivan automaattisesti. Menee vain tovi ja alitamme 2000 henkilön rajan.Jää siinä useampi hehtaari maata ja vesistöö per. asukas. Ei tartte väen tungoksessa hypätä

      • Anonyymi

        Taimitarhalla ei turvavälit eikä hygienia toimi. Virus linko.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taimitarhalla ei turvavälit eikä hygienia toimi. Virus linko.

        On kai siellä bajamaja ?


    • Anonyymi

      Asian viereen, mutta lähelle kuitenkin. Piiiiiiitkässä juoksussa maassamme elinympäristömme arvostukseen liittyvät alueet voivat saada uuden käänteen.

      Jos kaikki median kautta saatu tieto pitää paikkansa, niin tämän hetkinen koronavirus on erittäin ongelmallinen koko ihmislajille. Aivan kuin siirryttäisiin erittäin vaikean viruksen halllittavuuteen ja sen kanssa elämiseen - vuodesta toiseen.

      Luonnolilsesti tämä koronavirus ohjaa ihmisten mielikuvia ja asenteita. Tämä on selkeästi jo nyt nähtävillä eli kaupunkimaisuutta arvistava - mukavuuden haluinen - palveluita arvostava ihminen pihtii yksiksensä maaseutua ja tätä samaa mielikuvaa tuodaan esille jo median kautta.

      Kuten jokainen tiennee, niin maaseudulla koronaviruksen huomioiminen on lähes luontaista ennen viruksen tuloa. Maaseudulla on tilaa ja etäisyyksien pitämminen käy lähes huomaamatta. Maalla ei eletä ruuhkasuomi arkea.
      Ihmisen arvostus mukavuuteen voi tulevaisuudessa surkastua ja taas terveyden arvostus tulla paalupaikalle. Ihminenhän haluaa elää ja mahdollisimman terveenä ja arvostaen siten tervettä elinympäristöä - jos se on mahdollista.

      Maaseudun autioitumista on juuri vauhditanut ihmisen mukavuudenhalu / harrastusmahdolllisuuksien toteuttamise estyminen kuin myös merkittävin - työpaikkojen vähäisyys.

      Niin, valopiuha - sen olemassaolo - voi Rääkkylässä vuosien saatossa olla todellinen rikkaus. Todellisuudessa monissa yrtyksissä tässä korona tilanteessa pohditaan etätyön mahdollisuutta ja pikkku hiljaa ottaa se mukaan koko tuotannon suunittelussa . Pysyväisesti. Totuushan on,- jonka myös operaatorit jo myöntävät avoimesti - ettei langaton verkko toimi , jos sitä hiemankin ylimääräisesti rasitetaan. Korona aika näkyy ainakin täällä päin, koska etätyössä on käytössä raskaita ohjelmia ja nekin tökkii.

      No, toki asiat eivät muutu hetkessä, mutta suunta maaseudun asuttamiseen on täysin realistinen mahdolisuus ja taas tämä edellyttää kyllä etätyön toteuttamisen vältämätömyyden.
      Niin ja erikoisesti toisenlaisen hallituksen politikoimisessa - elinympäristön suunnittelijana. Juuri hallitus päätöksineen tulisi muuttaa suuntaa ihmisen ariarvoistamisessa. Kaupunki -maaseutu. Nyt hallitus päätöksillään vauhdittaa vain maaseutumme autioitumista.

      Eli koko tämä koronavirus voi olla eräänlainen tiehaara ja siten valittava aivan uusi ajattelutapa ja lähestyminen maamme elinympäristön kehittämisessä. Nähdä eri tekijöiden vaikutus ihmisen käyttäytymisen muutokseen - tulevaisuutta ajatellen.

      Markku Lievonen

    • Anonyymi

      Rääkkylä on ollut turvasatama mutta nyt yksi itsekäs yrittäjä tuo korina virus lingon kuntaamme. Vähät välittää turva määräyksistä, väkeä pitää saada paikalle, tämmöisenä tauti aikana. Miksi kunnan isät ei sano ei? Raha on tärkeämpi kuin ihmisten terveys?

      • Anonyymi

        Raha ja julkisuus, valitettavasti


      • Anonyymi

        Yksinkertaista rakas Watson, älä mene yleisötapahtumaan ja kehoita muitakin olla menemättä.


      • Anonyymi

        Toivottavasti kuhhauksesta tulloo vain pihhaus ettei immeiset tartuta toisiisa.


    • Anonyymi

      Jos Rääkkylällä on rahavaikeuksii niin pitää myyvä se valopiuha eniten maksavalle.

      • Anonyymi

        Omassa toiminnassani olen joskus joutunut arvottamaan pääomiani: mikä on sen myyntiarvo ? onko käyttöarvo korkeampi kuin myyntiarvo? Mikä on jälleenhankintaarvo ?
        Käsittääkseni myyntiarvolla ei tässä tilanteessa ole mitään tekemistä käyttöarvoon verrattuna. Toivottavasti valtio myöntää 3 milj. euroa harkinnan varaista avustusta valopiuhaan niin jää hyvä mieli perusvalittajille


    • Anonyymi

      Varmaan on paratiisi. Tosin puolet vähemmän syntyneitä tänä vuonna kuin paratiisissa Aatamin ja Eevan aloittaessa. Heinäkuun loppuun mennessä oli Rääkkylään syntynyt yksi lapsi. Kunnan loppu on väen vähyyden ja tuon valokuidun velkojen takia esissä heti, kun Suomen tilanne normalisoituu tästä korona-ajasta.
      Itse asiassa tässä nähdään Korkeimman hallinto-oikeuden osaamattomuus, kun pysäytti kuntaliitoksen. Toki Rääkkylää ei Keski=Kafjalaan haluta, maksakoon Joensuu tai Liperi Rääkkylän velat.

      • Anonyymi

        Kerrankin asiaa.


    • Anonyymi

      Tiedän miten turhaa on asiasta jauhaminen, mutta todettakoon edelleen. Ihmettelen miten Rääkkylässä jaksetaan ratsastaa tuolla valopiuhalla - pitää sitä esillä. Suomessa kuntien taloudet on syvissä ongelmissa - oliko piuhoo tai ei. Toinen huvittava ongelman korjaaminen on nämä kuntaliitosten ihannooiminen. Kaks kolme yhtä köyhää kuntaa ratkaisisi mukamas ongelmat.
      Kun tutkii kuntien syvenevää tolouden ongelmaa, niin ainut ongelman ratkaisija on valtio. Siis valtion on välttämättä otettava hoittoonsa kuntiin kohdituvat menot / palvelut. No, joku jo tuskailee valtion takoudesta. A-j-a-t-t-e-l-e........ Kumi kohde on maallemme tuottavampi / rakentaa elinympäristössämme hyvinvointi. Antaa / lahjoittaa Italia / Espanja akselille .....m-i-l-j-a-r-d-e-j-a..... kuin rahoittaisi tällä rahamäärällä maamme kuntien talouden. Siis varoja on kuntien talouksien ongelman korjaamiseen, jos vain on tatoa - kohdentaa varoja.
      Ajatellen kokonaisuutta - korona tuli erittäin väärään ajankohtaan.Suomen talous / hyvinvointi oli jo alkanut alamäen ja korona / sen varjolla kiihdyttää entisestään. Pahinta mitä tässä tilanteessa hallitus tekee on siirtänyt katseensa pois kuntien taloudesta ja suunnannut sen Italian / Espanjan talouden hoitamiseen - jota kutsutaan yhdesssä elvyttämiseksi. Verovaroillamme.

      Markku Lievonen

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4985
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe