Eka kertasi

Lare

Kävelin sängyn edessä edes takaisin ja toivoin, etten odottaisi turhaan. Vatsassa tunsin jännitykseni ja toisaalta housuissa puolikovana oleva kaluni muistutti siitä, miten kiihottavaa iltaa tästä odotin. Olimme mailailleet ja leikitelleet tällä ajatuksella jo pitkään ja nyt, täytettyäsi viime viikolla 18, päätit olevasi valmis. Olin aiemmin päivällä järjestänyt kaiken: hankkinut illaksi syötävää ja juotavaa sekä ottanut hotellihuoneen ja laittanut sen valmiiksi.

Sinun oli jo pitänyt tulla melkein puoli tuntia sitten ja toivoni alkoi hiipua. Viimein ovelle koputettiin. Ryntäsin avaamaan ja näin sinut ensimmäistä kertaa. Me tervehdittiin toisiamme -- ei kuitenkaan suudeltu tai edes halattu -- ja johdatin sut sitten sisään.

Istuimme vierekkäin sängyn reunalle. Mietin, olitko meinannut jänistää tai oliko sulle tullut jotain ongelmia matkalla... No, ei sillä ollut nyt väliä, kun olit vieressäni. Juttelimme hetken niitä näitä vieläkään koskematta toisiamme. Huomasin, miten ihan tärisit jännityksestä, joten päätin kokeneempana ja varmempana ottaa härkää sarvista.

Tartuin käteesi ja katsoin sua suoraan silmiin. Varoit kohtaamasta katsettani, joten käänsin päätäsi varovasti toisella kädelläni niin, ettet voinut vältellä. Silmissäsi selvästi sekoittui jännitys ja kiihotus. "Ei mitään hätää", sanoin rauhallisella äänellä ja jatkoin: "Meidän ei oo pakko tehdä mitään, mitä sä et halua. Mennään ihan sun tahtiin." "Joo", nyökkäsit, väläytit pienen hymyn ja kumarruit mua kohti. Tunsin, miten pahin jää ja jännitys suli väliltämme suudellessamme.

Päästin jossain vaiheessa kädestäsi irti ja vein sen ympärillesi. En tiedä, kauanko olimme siinä suudellen. Märät suudelmasi tuntuivat upealta. Tunnustelin ihanan kiinteää vartaloasi ja tunsin, että vaikka olit edelleen ihan jännittynyt, kiihotus oli viemässä voiton. Sunkin kätesi alkoi liikkua mun vartalolla. Arvasin, mikä sua kiinnostaa kaikkein eniten, joten otin kädestäsi kiinni ja ohjasin sen sepalukselleni, joka pullotti jo komeasti.

Hyväilin rintojasi vaatteidesi läpi samalla, kun tunnusteli kaluani farkkujeni läpi. Voihkaisit ihanan kiihottuneena. "Mennäänkö suihkuun?" kysyin toivoen, ettemme etenisi liian nopeasti. Vastasit myöntävästi ja aloit riisua farkkujasi. "Anna mä", sanoin ja otin kätesi pois vyötäröltäsi ja jatkoin: "Riisu sä ennemmin mut".

Vedin paitasi pääsi yli ja paljastin mustat rintaliivisi. Avasin avasin hakasen selästäsi ja sain nähdä ihanat rintasi ensimmäistä kertaa. Hieroin jo niitä kiihkeästi, kun riisuit paitani. En halunnut kiirehtiä, joten keskityin hetkeksi hyväilemään ja suutelemaan rintojasi. Nännisi nöpöttivät jo kovina. Nostin sut seisomaan ja aloin avata farkkujasi edelleen itse sängyllä istuen. Oli pakko puristaa vielä ihana kiinteää persettäsikin.

Viimein liu´utin farkut maahan. Sulla oli alla rintaliivien kanssa samaa sarjaa olevat stringit ja huomasin, että ne olivat jo ihan kosteat. Kädet lanteillasi tunsin vieläkin, miten värähtelit ja mietin, oliko se kiihotusta, pelkoa vai molempia? "Haluatko, että jatkan?" kysyin. Vastasit myöntävästi laskemalla stringisi alas ja paljastamalla pillusi. Kumarruin puoleesi ja annoin suoraan jalkoväliisi pienen suudelman.

Nousin kohta seisomaan ja annoin sun riisua omat housuni. Kun sait bokserinikin pois jalastani, kaluni ponnahti tervehtimään sua. Ilmeestäsi päätellen pidit näkemästäsi ja tartuitkin varovasti sen varteen kokeilemaan, miltä kivikova penis oikein tuntuu.

Johdin sut perässäni suihkuun. Laitoin veden päälle ja asetin suihkun seinällä olevaan pidikkeeseen niin, että lämmin vesi virtasi jatkuvasti päällemme. Suutelimme intohimoisesti ja annoin kätteni vaeltaa ihan vapaasti vartalollasi. Kohta ne vaelsivatkin jalkoväliisi ja aloin hieroa sitä kevyesti. Tunsin, miten haukoit jo nautinnosta ja kiihotuksesta henkeä suudellessamme.

Sunkin kädet etsi kaluni ja alkoi hieroa sitä. Polvistuit niin, että kasvosi olivat kaluni kohdalla. Pyöritin toista kättä hiuksissasi ja otin toisella tukea seinästä nauttien kosketuksestasi. Hieroit sitä varresta ja kosketuksestasi kyllä huomasi, että olit kokematon siinä hommassa vaikka tiesitkin periaatteessa, mitä tehdä. Nautin silti, varsinkin kun tiesin, että tämä oli ensimmäinen kertasi ja sain jakaa sen kanssasi. Suutelit kaluni vartta ja otit sen kärjen hetken kuluttua suuhusi.

Katsoit ylöspäin mua silmiin, kuin kysyen, teetkö kaiken oikein. Huokaisin nautinnollisesti ja ohjasin suusi takaisin hommiin. Kokemattomuudestasi huolimatta hieroit, nuolit ja imit mua niin kiihkeästi, että laukesin varmaan parissa minuutissa. Yllätyit hiukan, kun spermani lensivät paineella päällesi ja rinnoillesi samalla, kun ääntelin kovaa mahtavasta nautinnostani.

Nostin sut takaisin seisomaan ja suutelin sua pitkään kiitokseksi. Otin saippuaa ja pesin sillä viimeiset vetiset spermani jäänteet pois iholtasi. Pesit itse ihanan pillusi, varmaan koska arvasit että maistan sitä kohta.

Puhtaina ja suihkun lämpöä hohkaen kuivasimme toisiamme hotellin valkoisiin pyyhkeisiin. Paitsi kiihottuneita, olimme nyt jo muutenkin vapautuneempia. Hymyiltiin ja vitsailtiin kevyesti. Laitoimme lopuksi kylpytakit päällemme ja palasimme sängyn luo.

Istuimme taas vierekkäin samalla paikalla kuin ehkä tunti aiemmin. Silloin emme olleet jännitykseltämme edes uskaltaneet koskea toisiamme, mutta nyt kaikki oli toisin ja kätemme löysivät hetkessä kylpytakkien alle. En saanut mielestäni jalkovälissäsi odottaa suihkunraikasta pilluani, joten avasin kylpytakkisi ja kaadoin sinut selällesi sängylle.

Hieroin ensin kevyesti reisiäsi ja pakaroitasi ja sitten suoraan pillusi päältä. En turhaan pitänyt kiirettä, mutta kohta huomasin, että olet jo ihan valuvan märkä. Kävin polvilleni eteesi ja levitin jalkasi paljastaen samalla upean vakosi. Aloitin kielikylvyn suutelemalla ensin hitaasti sen ympäriltä ja päältä ja jatkoin tekemällä kielelläni pitkiä nuolevia liikkeitä. Sitten aloin kiusaamaan kieleni kärjellä klittaasi, samalla kun käteni liikkuivat lanteillasi ja pakaroillasi.

Kokeilemattakin tiesin, miten tiukka olet ensimmäisellä kerralla. Onneksi olit jo tottunut tilanteeseen ja niin kiihottunut, ettet jännittänyt lihaksiasi paljoa ja kiimaa valuva pillusi olisi ainakin riittävän liukas. Edelleen klittaasi härnäten toin sormeni häpyhuulillesi ja sitten ohjasin sisääsi. Olit todellakin tiukka mutta liukas.

Nostin hetkeksi päätäni katsoen silmiisi ja kehotin: "Makaa vaan siinä ihan rentona". Tottelit laskien pääsi taaksepäin ja nostaen jalkasi mun olkapäille. Jatkoin edelleen nuolemista samalla kun sormeni alkoi liikkua edes takaisin sisälläsi. Nuolin ja sormetin ja tunsin samalla miten kiihotuit ja voihkit lisää ja lisää. Lantiosi alkoi jo vavahdella lupaavasti ja kohta supistelit sormeni ympärillä orgasmin kourissa.

Nousin sängylle päällesi ja hymyilin sulle. Vastasit hymyyni viettelevästi ja veit kätesi jo uudestaan kovettuneelle kalulleni. "Haluutko sitä?" kysyin. "Haluun", vastasit. Suutelin sua ja kysyin, nyt vakavampana: "Oletko ihan varma, että haluat tehdä tän nyt? Ei ole mikään pakko". Samaa olin kysellyt sulta maileissamme jo pitkään ja vastauksesikin oli sama kuin tähänkin asti: "Haluun." Hetken kulututtua lisäsit vielä: "Mä haluun, että sä panet mua!" Kaiken jännityksen keskellä olit oma tuhma itsesi.

Suudeltiin viellä. Hain laukustani kortsupaketin ja otin sieltä tiivisti rullatun kumin esille. Tuli eteesi, hieraisin kaluani pari kertaa ja rullasin sitten kortsun varovasti paikoilleen. "Käy selällesi", kehotin sua. Levitin jalkasi ja tulin niiden väliin. Asetin kaluni kohdalle ja työnnyin sisään tiukkaan neitsytpilluusi. Voihkaisit, varmasti sekä kivusta että nautinnosta.

"Sattuuko?", kysyin samalla voihkaisten omasta nautinnostani. "Joo... mutta jatka", melkein huusit. Tottelin ja aloin liikkua sisälläsi edes takaisin. Tiukka pillusi ja lantiosi kiihkeä liike sai mut melkein hulluksi ja korvasi enemmän kuin hyvin, sen että liikkeistäsi puuttui kokemusta. Onneksi olit laukaissut pahimmat paineeni jo suihkussa, muuten en olisi kestänyt varmaan minuuttiakaan sisälläsi.

Kumarruin suutelemaan sua kiihkeästi ja yhteinen tahtimme kiihtyi edelleen. Kipu taisi antaa sullakin yhä enemmän tilaa nautinnolla, sillä voihkit jo samaan tapaan kuin ennen laukeamistasi mun kielikäsittelyssä. Nain sua kovempaa ja nopeammin, kun tunsin miten alat taas supistella. Olin itsekin kohta tulossa ja kun tunsin sun laukeavan, en kestänyt enää ja laukesin samalla.

Orgasmin laannuttua vedin puolikovan, spermaa täynnä olevalla kortsulla päällystetyn kaluni ulos susta. Otin kumin pois ja heitin sen lattialle ja kumarruin taas puoleesi. Suutelimme.

--

Palaute on toivottua. =)

6

10737

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Emma

   Tossa oli tyyliä... Jatka samaan malliin!=)

   • nice

    joo..tosi hyvä, tyyliä...lisää ;)


  • Angela

   Todella upeasti kirjoitettu, sai aikaan nautinnon ja mieleen kuvan "taphtuiko tämä minulle" ^^ Onnistuit valloittamaan, hienoa!

  • Lare

   Kiitos teille palautteesta! On tosi mukava kuulla, että piditte tarinastani... ja ehkäpä saan motivaatiota kirjoittaa lisääkin. ;)

   Jos on suoraan asiaa, mulle saa muuten mailatakin: [email protected]

  • Pimu

   Siis toi oli jotain niin taivaallista! Jatka kiltti jatka!!! Nyt, pitää kyllä mennä itse jatkamaan märän pilluni kanssa tarinaa oikein sängyn päälle!:)

  • Nainen---

   Tää on tosi ihana. Olispa mun eka kerta ollut tollanen ;P Se oli vähän enemmän sähläilyn puolelle menoa mutta sen siit saa kun liian nuorena alottaa :D No mutta silti, tää oli aivan mahtava, luin mehuissa :) Kirjotappa lisää!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   14
   2114
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   109
   1913
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   143
   1596
  4. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   106
   1172
  5. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   156
   1156
  6. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1094
  7. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   961
  8. Yksi syy miksi kaipaan sua

   On se että luulen sun ymmärtävän mua hyvin. Ollaan jokseenkin samanlaisia vaikka hyvin erilaisia.
   Ikävä
   58
   839
  9. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   39
   821
  10. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   67
   799
  Aihe