Välillä kuviakin, ei pelkkiä laitteita

Anonyymi

3

104

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joka omaa, tai kenen tiimi osaa, parhaat kuvankäsittelytaidot on paras. Toinen tärkeä seikka on itsensä brändäys. Äärimillään aina naurettavuuksiin saakka. Niin kuin Meeri Koutaniemi. En kuitenkaan moiti, vetoaa sekin moniin.

   • Anonyymi

    Jos kuvat on huonoja niin ei siinä auta jaloviinat eikä brandyt, puhumattakaan konjakista. Omat kuvat kyllä saattaa näyttää paremmilta jos on vähän ottanut.

    Kilpailuissa kuvat arvostellaan yleensä anonyymisti eli se brändi ei ole kilpailujen ongelma. Päinvastoin, kilpailu voi olla se ponnahduslauta jolla saat itsesi muiden tietoisuuteen. Ei tarvitse voittaa sillä kaikki tietää että joku muukin kuva olisi voinut voittaa kun kyse on arvostelulajista ja osittain makuasioista. Moni on sitä mieltä aina että väärä kuva voitti. Onko sillä väliä jos ei ole itse edes osallistunut koko kisaan. Tehkää, olkaa aktiivisia, osallistukaa, ihan mitä tahansa muuta mutta älkää valittako kokoajan.

    Joku valitti että kuvaajia on liikaa. Voi olla mutta menestyminen vaatii nykyään sitä brändäystä ja itsensä ja osaamisensa esilletuontia. Vuosia on hoettu ettei kukaan hae kotoa töihin. Pitää olla aktiivinen. Kehittää itseään ja tekemistään ja samalla seurata mitä ympärillä tapahtuu. Dokumentaarinen hääkuvaus on ollut hetken muodissa mutta itse en laskisi sen varaan. On tietysti hyvä jos on jokin kiinnostuksen kohde johon haluaa panostaa enemmän mutta samalla se myös karsii muita työmahdollisuuksia. Ja kun saa asiakkaan niin pitää ottaa sellaisia kuvia mitä asiakas haluaa eikä tyrkyttää liikaa omaa näkemystään. Vapaalla voi sitten kuvata mitä lystää. Digitaalisuuden ja kuvan maailmassa koko maailma on avoin pelikenttä. Monen suomalaisen kuvaajan sivut ovat myös englanniksi ja osalla pelkästään.


  • Anonyymi

   On se niin väärin, että joku kahmii 50 erilaista palkintoa ja kunniamainintaa luontokuvillaan, ja tämän palstan ärhäkimmät inttäjät jäävät vallan ilman.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   302
   4118
  2. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   2297
  3. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   137
   2032
  4. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   125
   1759
  5. Tuomo Ylipulli on kuollut

   Olympiavoittaja Tuomo Ylipulli on kuollut tänään perjantaina sairauskohtaukseen kotonaan Rovaniemellä. Tuomo oli kuollessaan vasta 56-vuotias.
   Rovaniemi
   28
   1497
  6. Sofia ja Stefan yhdessä!

   Tämä tieto henkilöllr, joka kyselee Sofian hinnastoa päivät. Ei ole sinkku, vaan lähes 2v parisuhteessa. Ei ole ollut Sofialla vuodessa 3 eri miestä!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   1325
  7. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   951
  8. Atlantis FC:n pelaajia syytetään lapsiin

   kohdistuneista raiskauksista ja seksuaalisista hyväksikäytöistä.
   Maailman menoa
   41
   799
  9. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   19
   771
  10. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   66
   759
  Aihe