Järkyttävä uutinen

Anonyymi

Eräässä iltapäivälehdessä on tänään uutinen ongelmasta jonka koulujen avaaminen on paljastanut., opettajat palavat loppuun koulun ruokalassa. Onko korona aiheuttanut sen ettei perinteistä kouluruokaa ole enää tarjolla vaan sekin tehdään nykyään kansankynttilöiden selkänahasta? Milloinkohan saadaan lukea paikallisesta lehdestä uutinen että kouluruokailun järkyttävä loppu, historian opettaja paloi pohjaan. Toivottavasti tilanne rauhoittuu syksyyn mennessä kun uusi puukoulu avataan. Syttyy vielä koko uusi koulu tuleen loppuun palavien opettajien takia.
Voi tosin olla että ongelma on opettajien keskuudessa kytenyt jo pidemmän aikaa ilman koronaakin ja kansankynttilöitä on poltettu molemmista päistä. Ainoa ratkaisu on mielestäni pidemmät kesälomat, kerkeää loppuunpalanut opettaja hieman jäähtyä.

13

631

  Vastaukset

  • Joka ammattiryhmässä tänä aikana joutuu työskentelemään jaksamisen äärirajoilla.
   Hoitajat joutuvat aivan normioloissakin venymään, työskentelemään taukoja pitämättä. Hoitotyössä joutuu vastaamaan siihen tilanteeseen ja hetkeen, joka käsillä kulloinkin on.

  • En kyl haluaisi syödä palanutta opettajaa. Well done olis parempi.

  • Mulla oli yläasteella ihan syötävän näköinen ruotsin opettajatar. Voi sitä nuoren miehen hormoonien hyrräystä silloin 20 vuotta sitten. 💕💕🤣🤣

   • Aikoinaan musanmaikka tapas seisoa pulpettini edessä kun istuis eturivissä. Siinähän se oli herkku silmien edessä. Tajus varmaan mitä tuijotin kun vaihto paikkaa. Sen jälkeen meni nokkahuilu epävireeseen. Olisin voinu suorittaa ehdot kesällä..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aikoinaan musanmaikka tapas seisoa pulpettini edessä kun istuis eturivissä. Siinähän se oli herkku silmien edessä. Tajus varmaan mitä tuijotin kun vaihto paikkaa. Sen jälkeen meni nokkahuilu epävireeseen. Olisin voinu suorittaa ehdot kesällä..

    Kosken yläaste -80 luku? Siellä kyl silloin ruotsin opettaja pieni mut pippurinen😁


  • Olikohan sama tainion yläasteella? Piip... 🤔

  • Sattuma vain. Imatralla kouluruoka on hyvä.

  • Minun lapsi jää kotikouluun,koronan ja tämän pahoinpitely tapauksen takia. En ota riskiä,että häntä kiusataan. Muutamme myös pois Imatralta pikimmiten.

   • Lapseni ei siis osallinen tapaukseen. Kaiken varulta vaan tämä.


  • Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia.
   Älä käytä väärin Herran, Jumalasi nimeä.
   Pyhitä lepopäivä.
   Kunnioita isääsi ja äitiäsi.
   Älä tapa.
   Älä tee aviorikosta.
   Älä varasta.
   Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi.
   Älä tavoittele lähimmäisesi omaisuutta.
   Älä tavoittele lähimmäisesi puolisoa, työntekijöitä, karjaa äläkä mitään, mikä hänelle kuuluu.

   • Ai että olet jumala? Mutta minäpä olen jumalasta seuraava nimittäin ylöspäin.


  • Suomi on niitä harvoja maita jossa yleensäkään on kouluruokailu. Rikkaassa Norjassakaan sitä ei koskaan ole ollut ja kansa voi hyvin.
   Suomessakin valitetaan kouluruuasta sen voisi aivan hyvin lopettaa olisipa yksi ongelma vähempänä.

  • Jos se hiiltyy, sitä voi vielä käyttää grillissä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   735
   16450
  2. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   126
   2701
  3. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   134
   2468
  4. Miksi ulkoministeri Haavisto ei ole vielä eronnut?

   Kun ulkoministeri Timo Soini osallistui aborttiprotestiin työmatkalla – vihreät tyrmistyi: ”Katsooko hallitus taas Soinin touhut sormien läpi?” Ja Vi
   Maailman menoa
   99
   2227
  5. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   2182