Kokeneemman käsissä

Anonyymi

90-luvun alussa eräs kesäviikonloppu isolla kaveriporukalla. Olin tanssinut illan mittaan hitaita pari vuotta vanhemman Annukan kanssa ja ajautunut nukkumaan hänen kanssaan kerrossängyn alapedille yhteen mökin makuuhuoneista. Illalla ei oltu kuitenkaan päästy pussailua ja pientä käsipeliä pidemmälle. Tanssiessamme kullini oli kuitenkin seissyt kivikovana Annukkaa vasten eikä tämä ollut jäänyt häneltä varmasti huomaamatta.

Varhain aamulla heräilin huoneen yläsängystä kuuluviin ääniin. Ensin äänet olivat vaimeampia, mutta melko pian kuuluvista litinöistä ei jäänyt kyllä epäselvyyttä. Yläsängyssä nussittiin ja koko sänky kyllä liikahteli välillä panemisen tahdissa. Annukkakin raotti silmiään vieressäni ja tajusi nopesti myös yläsängyn äänet. Me virnuilimme keskenämme, mutta emme kehdanneet kurkistella sen enempää yläsängyn suuntaan. Äänet olivat kyllä sen verran kiihottavia, että huomasin kullini kovettuvan boksereissani. Annukka tuli aivan viereeni ja alkoi suudella minua ahnaasti. Hänellä oli yllään t-paita ja pikkarit ja tullessaan kylkeeni kiinni hän ei voinut olla huomaamatta kivikovana sykkivää kulliani.

Tai no kulliani ja kulliani. 16-vuotiaana se oli ehkä 13-14 senttinen ja näyttikin melko ohuelta , mutta seisokki oli raudanluja. Annukka otti paitansa pois ja hänen terhakat tissinsä tuntuivat kuumottavilta osuessaan paljaaseen ihooni. Annukka nuoli kaulaani ja toisella kädellään veti bokserini nilkkoihin. MInä olin näissä touhuissa aivan kokemattomana ja täysin matkustajan osassa. Yritin vain kosketella hänen täydellisiä rintojaan. Annukka kosketteli kulliani hyvin varovasti ja kiusoittelevasti. Yäkerran sängyssä nussittiin täydellä teholla ja minusta tuntui, että mikään ei voisi olla kiihottavampaa.

Annukka työnsi peiton pois päältäni ja kipusi päälleni kuusysiasentoon. Hän kiusoitteli kulliani kielellään ja raotti pikkuhousujaan niin, että liukas pillu näkyi suoraan naamani päällä. Tartuin Annukan pyllyyn ja hän auttoi minua vetämään pikkarinsa pois jaloistaan. Naamani päällä muutaman sentin päässä oli paljas ja kostea pillu ja kulliani Annukka nuoli niin ihanasti, että ajattelin etten voi kestää kauaa laukeamatta. Silloin Annukka laskeutui niin, että nenäni ja suuni peittyi hänen liukkaana kiiltelevän pillunsa kosketukseen. En osannut tehdä juuri mitään, joten Annukka alkoi liikutella itseään ja hinkata pilluaan naamaani vasten.

Edeellenkään hän ei ollut koskenut kädellään kulliini vaan ainoastaan kielellään kiertänyt kivikovaa vehjettäni ympäriinsä. Nyt Annukka antoi kullini liukua hänen lämpimään suunhunsa ja hän imi sitä melko maltillisesti. Annukka nuoletti minua ja kiihottui selvästi. Minä kiersin käteni hänen pakaroilleen ja puristin niitä voimakkaasti estääkseni omaa laukeamistani. Annukka villiintyi tuosta ja liikutti lantiotaan yhä voimakkaammin ja imi terskaani jo paljon kovemmalla imulla. Hänen huulensa keskittyivät vain terskani imemiseen ja työnsi kieltään terskan päässä olevaan vakoon. Kuiskasin Annukalle, että mällini lähtee aivan juuri ja haluaisin päästä jo rakastelemaan hänen kanssaan. Annukka veti kullini ulos suustaan, mutta jatkoi pillunsa hinkkaamistaan naamaani vasten. Annukka tarttui toisella kädellään kulliini, mutta ei tehnyt elettäkään runkatakseen minua vaan puristi ainoastaan kulliani voimakkaasti.

Yläsängyssä paneminen jatkui äänekkäänä ja minun nenäni päällä pyöri läpimärkä pillu ja yritin kielelläni tehdä kaikkea mitä osasin ja pystyin. Nyt Annukka laskeutui koko painollaan naamalleni ja hinkkasi klitoristaan sitä vasten. Kullini oli hänen kovassa otteessaan ja tunsin terskani pullistuvan äärimmilleen. Yritin kaikin keinoin pidättää tulemistani, mutta tunsin ensimmäisten tippojen valuvan kullini päästä ja vaikka Annukka puristi kulliani todella kovaa niin mällini sinkoutui muutamalla sykäyksellä lakanoille. Annukalta pääsi pieni hymähdys huuliltaan ja hän kuiskasi, että sepäs oli kiihottavan näköistä. Muutaman hetken päästä hänkin sai oman orgasminsa naamani päällä ja minä olin todella ylpeä itsestäni, vaikken oikeastaan vielä ollut päässyt edes oikeasti panemaan..:)

0

1589

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

    Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
    Maailman menoa
    510
    3897
   2. Maisahan sen aloitti - pettämisen

    Tässä se nähtiin. Maisa petti Jaria JO viikko kihlajaisten jälkeen. Ai ai mikä tytsy. https://www.is.fi/ralli/art-2000006654320.html Ota ja lue totuus
    122
    2142
   3. Linnan juhlat on peruttu!

    Ne järjestetään toisella tavalla: https://yle.fi/uutiset/3-11568594
    Maailman menoa
    337
    1626