Kokeneemman käsissä

Anonyymi

90-luvun alussa eräs kesäviikonloppu isolla kaveriporukalla. Olin tanssinut illan mittaan hitaita pari vuotta vanhemman Annukan kanssa ja ajautunut nukkumaan hänen kanssaan kerrossängyn alapedille yhteen mökin makuuhuoneista. Illalla ei oltu kuitenkaan päästy pussailua ja pientä käsipeliä pidemmälle. Tanssiessamme kullini oli kuitenkin seissyt kivikovana Annukkaa vasten eikä tämä ollut jäänyt häneltä varmasti huomaamatta.

Varhain aamulla heräilin huoneen yläsängystä kuuluviin ääniin. Ensin äänet olivat vaimeampia, mutta melko pian kuuluvista litinöistä ei jäänyt kyllä epäselvyyttä. Yläsängyssä nussittiin ja koko sänky kyllä liikahteli välillä panemisen tahdissa. Annukkakin raotti silmiään vieressäni ja tajusi nopesti myös yläsängyn äänet. Me virnuilimme keskenämme, mutta emme kehdanneet kurkistella sen enempää yläsängyn suuntaan. Äänet olivat kyllä sen verran kiihottavia, että huomasin kullini kovettuvan boksereissani. Annukka tuli aivan viereeni ja alkoi suudella minua ahnaasti. Hänellä oli yllään t-paita ja pikkarit ja tullessaan kylkeeni kiinni hän ei voinut olla huomaamatta kivikovana sykkivää kulliani.

Tai no kulliani ja kulliani. 16-vuotiaana se oli ehkä 13-14 senttinen ja näyttikin melko ohuelta , mutta seisokki oli raudanluja. Annukka otti paitansa pois ja hänen terhakat tissinsä tuntuivat kuumottavilta osuessaan paljaaseen ihooni. Annukka nuoli kaulaani ja toisella kädellään veti bokserini nilkkoihin. MInä olin näissä touhuissa aivan kokemattomana ja täysin matkustajan osassa. Yritin vain kosketella hänen täydellisiä rintojaan. Annukka kosketteli kulliani hyvin varovasti ja kiusoittelevasti. Yäkerran sängyssä nussittiin täydellä teholla ja minusta tuntui, että mikään ei voisi olla kiihottavampaa.

Annukka työnsi peiton pois päältäni ja kipusi päälleni kuusysiasentoon. Hän kiusoitteli kulliani kielellään ja raotti pikkuhousujaan niin, että liukas pillu näkyi suoraan naamani päällä. Tartuin Annukan pyllyyn ja hän auttoi minua vetämään pikkarinsa pois jaloistaan. Naamani päällä muutaman sentin päässä oli paljas ja kostea pillu ja kulliani Annukka nuoli niin ihanasti, että ajattelin etten voi kestää kauaa laukeamatta. Silloin Annukka laskeutui niin, että nenäni ja suuni peittyi hänen liukkaana kiiltelevän pillunsa kosketukseen. En osannut tehdä juuri mitään, joten Annukka alkoi liikutella itseään ja hinkata pilluaan naamaani vasten.

Edeellenkään hän ei ollut koskenut kädellään kulliini vaan ainoastaan kielellään kiertänyt kivikovaa vehjettäni ympäriinsä. Nyt Annukka antoi kullini liukua hänen lämpimään suunhunsa ja hän imi sitä melko maltillisesti. Annukka nuoletti minua ja kiihottui selvästi. Minä kiersin käteni hänen pakaroilleen ja puristin niitä voimakkaasti estääkseni omaa laukeamistani. Annukka villiintyi tuosta ja liikutti lantiotaan yhä voimakkaammin ja imi terskaani jo paljon kovemmalla imulla. Hänen huulensa keskittyivät vain terskani imemiseen ja työnsi kieltään terskan päässä olevaan vakoon. Kuiskasin Annukalle, että mällini lähtee aivan juuri ja haluaisin päästä jo rakastelemaan hänen kanssaan. Annukka veti kullini ulos suustaan, mutta jatkoi pillunsa hinkkaamistaan naamaani vasten. Annukka tarttui toisella kädellään kulliini, mutta ei tehnyt elettäkään runkatakseen minua vaan puristi ainoastaan kulliani voimakkaasti.

Yläsängyssä paneminen jatkui äänekkäänä ja minun nenäni päällä pyöri läpimärkä pillu ja yritin kielelläni tehdä kaikkea mitä osasin ja pystyin. Nyt Annukka laskeutui koko painollaan naamalleni ja hinkkasi klitoristaan sitä vasten. Kullini oli hänen kovassa otteessaan ja tunsin terskani pullistuvan äärimmilleen. Yritin kaikin keinoin pidättää tulemistani, mutta tunsin ensimmäisten tippojen valuvan kullini päästä ja vaikka Annukka puristi kulliani todella kovaa niin mällini sinkoutui muutamalla sykäyksellä lakanoille. Annukalta pääsi pieni hymähdys huuliltaan ja hän kuiskasi, että sepäs oli kiihottavan näköistä. Muutaman hetken päästä hänkin sai oman orgasminsa naamani päällä ja minä olin todella ylpeä itsestäni, vaikken oikeastaan vielä ollut päässyt edes oikeasti panemaan..:)

6

7337

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Se on kyllä huomattu, että toisilla miehillä tuleminen tapahtuu varsin nopeasti ja sitten toisille saa tehdä temput jos toisetkin ennen kuin päästään maaliin saakka. Sama tietysti varmaan meillä naisillakin, mutta siitä minulla ei kokemuksia kuin omasta takaa ja toisten kanssa sitä orgasmia ei ainakaan naimalla saa koskaan.

    • Anonyymi

      Olen törmännyt myös nuoruudessa sellaiseen miespuoleiseen, joka tuli ehkä kahden työnnön jälkeen kovasti pahoitellen. Silloin oli vähän epävarma olo, että tulikohan oltua jotenkin liian innokas tai tehtyä väärin jotakin.

    • Anonyymi

      Ennenaikaisesta tulemisesta taitaa kärsiä jokunen prosentti ihan aikuisiässäkin

    • Anonyymi

      Ja lopuksi heräsit äipän viekusta jelly jortikka anaalissa

      • Anonyymi

        Vaimo suuttui kun sain ennenaikaisen siemensyöksyn. No onhan se ymmärrettävää, kun sain sen kaksi tuntia ennen kun hän tulee töistä kotiin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Vaimo suuttui kun sain ennenaikaisen siemensyöksyn. No onhan se ymmärrettävää, kun sain sen kaksi tuntia ennen kun hän tulee töistä kotiin.

        Minä saan kotona koulun jälkeen. Mutta ennen vanhempien töistä tuloa. Ollaan kavereiden kanssa meillä tekemässä "läksyjä".


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4020
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3872
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      606
      3794
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      17
      2518
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      74
      2380
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      329
      2017
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      2000
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1839
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1529
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1392
    Aihe