Päiväkodin pihalla

Anonyymi

Voisiko tädit pitää kans turvaväliä ja katsoa lasten perään.

2

208

  Vastaukset

  • Juhani Vuorisen koulun pihassa 30-40 teenit tiivisti porukassa päivittäin. Tekee tästä koko tilanteesta vitsin.

  • Oletetaan että joku tartuttaa virusta. Se ei ole ihmeellistä, maassamme on nytkin tartunnan saaneita, vielä oireettomia tai lieväoireisia.

   Kun hän menee kouluun, hän tartuttaa suuren määrän koulussa olevia, opettajia, oppilaita koska hänhän puskee miljardeja viruksia joka paikkaan missä kulkee. Tartuttaja erittää virusta hengityspäästöjen aerosolipisarapilvillä ilmaan ja siirtää sitä myös sormillaan pinnoille silmien, nenän ja suun limakalvojen eritteitä pyyhkimällä. Muut hengittävät sisäänhengityksessä keuhkoihinsa näitä ilmaan ajautuneita virusta sisältäviä aerosolipisaroita tai saavat niitä silmien, nenän ja suun limakalvoille. Taikka pinnoille ilmasta laskeutuneita tai tartuttajan käsien mukana siirtyneitä viruseritepisaroita. Kaikki eivät tietenkään saa COVID-19 tautia, vaan ainoastaan ne, joiden ACE-2 reseptorin virus ajautuu.

   Viruksen itämisaika on 1 - 21 vrk, riippuen moneenko ACE-2 reseptoriin se viruksia ajautuu ja millainen sattuu olemaan puolustuksen toimintakyky juuri silloin.

   Kun nyt on ilmennyt tartuttavia, COVID-19 tautiin tulee sairastumaan monia tämän kuukauden aikana lisää. Ja koska sairastunut levittää virusta ennen oireiden ilmenemistä, sairastaneet levittävät sitä nyt tehokkaasti kouluissa kaiken aikaa ja määrän näemme muutaman viikon kuluessa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   227
   2280
  2. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   2173
  3. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   145
   1973
  4. Sofia nuolee shampanjapulloa instassaan

   Laittoi storyyn, on Stefun ja kavereidensa ja Stefun siskon kanssa bilettämässä Hangossa. Nuolee kallista shampanjapulloa... iljettävä video.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   988
  5. Stefun sisko Charlotta laittoi Sofiasta sydänvideota omaan instaansa

   Stefun suku on ottanut avosylin Sofian sukuunsa. Chaali joka ei ikinä laittanut mitään Martinasta, laittoi julkisena videopätkää omaan instaansa, joss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   960