Paras suoratoistopalvelu??

Anonyymi

Olen harkinnut tilaavani jonkun suoratoistopalvelun, mutta en tiedä mikä olisi paras. Olisiko jotain suosituksia mikä olisi paras ja miksi?

19

4164

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuleva Disney .
      Edullinen. Kattava tarjonta.

      • Anonyymi

        Tuossa on pääasiassa lastenohjelmia no Disney nimestä jo sen tietää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuossa on pääasiassa lastenohjelmia no Disney nimestä jo sen tietää.

        Ei ole. Nyt tuli myös Star. Siellä on toimintaa, kauhua, komediaa, jotka ei ole Disneyn tuotantoa.


    • Anonyymi

      Sehän riippuu täysin tarpeistasi. Itsellä on Viaplay jalkapallon vuoksi. Dplayn ajattelin ottaa snookerim mm-kisojen ajaksi ainakin. Samalla vähän voi katsella Allsvenskania, jota tuli aikoinaan Urheilukanavalta seurattua.

      • Anonyymi

        Jos urheilupakettia ei tarvitse ostaa aika turhake. Vähän sisältöä ja iso osa vanhoja. Ei voida laittaa isoa määrää leffoja, koska vuokraus palvelua pyörittävät myös.


    • Anonyymi

      Maksullisista suoratoistopalveluista itselläni on tällä hetkellä voimassa oleva tilaus seuraaviin: C More, Elisa Viihde Viaplay sekä discovery . Kaikki näistä ovat mielestäni omalla tavallaan hyviä ja tilauksen arvoisia ainakin itselleni tällä hetkellä (Elisa Viihde Viaplay tosin on vielä kokeilussa todella alennettuun hintaan, ja päätän myöhemmin mahdollisesta jatkosta tarjousjakson jälkeen).

      C Moren parhaat puolet, ja jonka vuoksi tilaan sitä luultavasti hamaan tulevaan: Loistavat kotimaiset alkuperäissarjat, etenkin Rantabaari, Onnela, Ex-onnelliset, Sunnuntailounas; MTV:n laaja ja monipuolinen sekä viihdyttävä TV-ohjelma-tarjonta ilman mainoksia, ja jotka monesti ovat katsottavissa ennen TV-esitystä (esim. suurimmat suosikkini Salatut elämät, sekä Kauniit ja rohkeat).

      discovery -tilaukseeni vaikuttaa eniten 90 päivää morsiamena -ohjelmasarja, josta löytyy runsaasti enemmän katsottavaa kyseisen suoratoistopalvelun puolelta kuin televisiosta ja enemmän kuin ainakin aiemmin ilmaiseksi katsottavissa olleesta Dplay:n versiosta. (En ole varma onko ilmainen versio siis kuopattu jo kokonaan, joka tapauksessa tilasin Dplay :n jo ennen kuin tämä tapahtui.) Tietysti suuri plussa myös siitä että ei tarvitse katsoa mainoksia. Ja onhan siellä discovery :ssa varmaan paljon muutakin mielenkiintoista realityä ja dokumenttia, mutta niihin en ole vielä sen tarkemmin tutustunut.

      Elisa Viihde Viaplay minulla on tosiaan tällä hetkellä tavallaan "kokeilussa", siis hyvin reilulla tarjouksella, johon oli lähes pakko tarttua. Toistaiseksi olen tutustunut hieman elokuvatarjontaan, joka vaikuttaa melko laadukkaalta, ja sarjojen selailunkin tuloksena lisäsin muutamia ihan mielenkiintoisen oloisia sarjoja Omalle listalleni. Nähtäväksi vielä jää ovatko sellaisia joita tulen jatkossa seuraamaan, ja että onko sisältöä niin paljon että olisin siitä valmis täyttä hintaa maksamaan, ottaen huomioon että minulla on kaksi muutakin suoratoistopalvelua tilauksessa.

      Vielä lisämainintana lopuksi kaksi ilmaista suoratoistopalvelua, joita tulee myös silloin tällöin katsottua:

      Yle Areena: Erittäin hyvä palvelu, etenkin mikäli kaipaa tarjontaa laadukkaista dokumenteista ja asiaohjelmista. Jotkut sarjatkin ovat kyllä ihan hyvän oloisia, mutta olen enemmän suosinut niissä MTV:n tarjontaa. Mutta mikäli aikaa olisi enemmän, niin tulisi tätäkin palvelua enemmän käytettyä.

      mtv-palvelu eli MTV:n ilmaispalvelu saa minulta huomattavasti vähemmän katseluaikaa kuin maksullinen sisarpalvelu C More, mikä on oletettavaa, ottaen huomioon, että lähes kaikki mtv-palvelun sisältö löytyy myös C Moresta, ja ilman mainoksia. Mtv-palvelu saa minulta katseluaikaa lähinnä silloin kun siellä on joku seuraamani sarja tai ohjelma, joka ei ole katsottavissa C Moresta (ainakin Amazing Race on ollut tällainen). Välillä tulee seurattua myös mtv-palvelun kattavaa uutissisältöä, jota pidän myös suhteellisen laadukkaana.

    • Anonyymi

      Amazon prime video. Hinta 6 euroa kuukaudessa ja siellä on sellaisia sarjoja joita ei ole ollut missään muualla ainakaan muutamaan vuoteen. Näistä yksi esimerkki Monk. Välillä pieniä käännösvirheitä teksteissä mutta muuten toiminut hyvin.

    • Anonyymi

      Minulla Elisa viihde Viaplay ja Disney . Molemmissa hyvä elokuva- ja sarjakattavuus verrattuna onnettomaan Netflixiin. Elisa viihde Viaplayssa pääosin samat sarjat ja leffat, mutta siis enemmänkin tarjontaa. Näitä voin suositella. Ei ole edes kallis 13€/kk ja Disney tällä hetkellä about 8€. Muuttuu varmaan parin kuukauden päästä hieman kalliimmaksi, mutta silti edullinen. Ennemmin katson kotona elokuvia, kun kalliimpi on leffateatteri.

      • Anonyymi

        Tuleeko noista muuta kuin jenkkuhuttua, vai onko siellä Netflixin lailla monipuolisesti ympäri maailmaa tehtyjä sarjoja?
        Netflixistä itse tykkään juuri siksi että siellä on paljon muutakin kuin amerikkalaisia. Eihän niiden palvelussaolo mitään haittaa, kunhan on muutakin, kuska aika harvasta jenkkisarjasta olen tykännyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuleeko noista muuta kuin jenkkuhuttua, vai onko siellä Netflixin lailla monipuolisesti ympäri maailmaa tehtyjä sarjoja?
        Netflixistä itse tykkään juuri siksi että siellä on paljon muutakin kuin amerikkalaisia. Eihän niiden palvelussaolo mitään haittaa, kunhan on muutakin, kuska aika harvasta jenkkisarjasta olen tykännyt.

        Retkahdin maksamaan eilsaviihdettä. Nyt vielä puolisen vuotta, ennenkuin pääsen määräaikaisesta sopimuksesta eroon. Todella pääasiassa pelkkää ameriikanhömppää. Netistä löytyy vaikkapa youtubeellä laajempi tarjonta kaikenlaista itseä kiinnostavaa.

        Vielä, että kun tätä elisaaviihdettä käytin miten tahansa, rupesi tulemaan ruutuun ilmoitus: "Yhteysvirhe, elisaviihde ei ole yhteydessä internettiin". Keskusteluyhteys Elisan kanssa oli ahdistava. Asiakaspalvelun työläinen yritti lähes huutamalla tulla verkkoa pitkin luokseni, kun ei keskeyttämällä puhettani riittävästi onnistunut.

        Teknillisen tuen tytär oli käytökseltään asiallinen. mutta ei hallinnut tehtäväänsä. Pari kertaa toisilta kysyttyään kertoi ratkaisunsa, joka ei ratkaissut pulmaa. Vika ei ollut Elisaviihteen boksissa, kuten hän ilmeisesti suppean perehtymisensä vuoksi oletti, vaan Elisan toimittamassa nettiyhteydessä Toista kautta Viihteen kytkeminen nettiin poisti virheilmoituksen. Samalla kuulemma poistui osa Viihteen "tarjonnasta".

        Jyrkästi, kokemukseni perusteella suosittelen, että harkitsette ennenkuin sitoudutte Elisaviihteen parin vuoden ansaan, ainakin ennen kunnon vertailua vaihtoehdoista. Huomatkaa, että niitä kaikkia ei mainosteta. Ne vain ovat.


      • Anonyymi

        Siis minkä maan Netflixiä oot käyttänyt, jos Elisa Viaplay pesee sarjojen tarjonnan määrässä Netflixin. Ei ainakaan Suomen netflixiin verrattuna.


    • Anonyymi

      Netflix ehdottomasti, jos et ole koskaan käyttänyt. Sieltä varmimmin löytää katsottavaa, mitä ei ole ennen nähnyt.

      Elisa Viihde viaplayn tarjonta taas on todella huonoa. En ymmärrä miten joku kehuu sitä. Muutaman elokuvan ja jonkun sarjan voi löytää, mutta en kyllä maksaisi. Jos ilmaiskoodilla saa silloin viitsii aktivoida. Toki jos et paljoa koskaan ole katsonut elokuvia ja sarjoja, viaplay voi tarjota paljonkin. Vähän uutuksia paljon vanhoja.

      Vastaavasti Netflixissä on paljon uutuuksia ja muutakin kuin jenkkikamaa. Paljon hyviä muunmaalaisia elokuvia ja sarjoja. Pitää vain viitsiä kokeilla ja katsoa ja etsiä.

      Toki viaplayssa on suomalaista, mitä ei juuri netflixissä ole, mutta muuten Scandi leffa ja sarjatarjonnassa Netflix jopa mielestäni parempi tarjonta kuin Viaplayssa.

      Mainittakoon Netflixistä vielä se, että siellä on mm välilä erimaista ja nyt ollu erityisesti paljon Italialaisia elokuvia, mitä ei tiettävästi moniakaan ole koskaan esitetty Suomessa ennen. Myös kelpo määrä espanjalaisia, romanilisia, puolalaisia elokuvia & sarjoja yms.

      Netflixissä myös erittäinpaljon enemmän tosi tv ohjelmia ja dokumentteja vs elisa viihde viaplay. Joka viikko tulee lisää katsottavaa ja vähintään yksi täysin uusi Netflixin sarja / leffa.

      HBO:ta voin kanssa suositella, mikäli et ole siellä olevia sarjoja aiemmin nähnyt. Itselläni loppui melko nopeasti katsottava, kun ne muutamat hyvät kiinnostavat olin katsonut. Tämä johtunee siitä, että HBO:lle ei tule yhtä nopeasti ja paljoa täydennystä kuin Netflixiin. Tästä syystä HBO:sta joutunee pitämään, jopa vuosia taukoa kunnes taas viitsii maksaa.

      Disney en ole kokeillut, mutta Star lisäyksen myötä houkutteleva, ja jossain vaiheessa kunhan yksi sarja täydentyy uusimmalla kaudellaan tulen kokeilemaan palvelua. Viitsii maksaa, koska näyttää tarjontaa tulevan hyvä määrä viikoittain lisää ja vaihtuvuutta.

      Ruutu palvelusta annettu tällä palstalla negatiivista, mutta jos unohdetaan ilmaisjakso sekoilu ja puhutaan sisällöstä niin… Plussaa siitä jos urheilut kuuluu mukaan peruspakettiin. Varmana en tiedä, mutta aiemmin kuului. Ruutu hyödyt on lähinnä katsoa ilmaissisältöjä ilman mainoskatkoja. Osa ulkomaisten sarjojen jaksoista lukittui todella nopeasti kun käytin ruutu muutama vuosi sitten. Jotenkin typerää, että plus asiakkaille etuna ulkomaisissa ohjelmissa oli useimmiten vain ilman mainoksia ja muuten ohjelmat olivat ilmaiskatsojien tahdissa. Elokuvatarjonta todella suppea.

      C-more hieman sama kuin Ruutu. Parhaat hyödyt katsoa samoja ohjelmia kuin MTV palvelussa ilman katkoja ja etukäteen osan. Tosin pitkään MTV palvelussa pystyi skippaamaan mainokset, mutta nyttemmin tämä epäkohta on saatu ilmeisesti pysyvästi korjattua. Suppea tarjonta. Jos Maikkarin ohjelmia on jäänyt katsomatta paljon silloin C-more voi olla hetken maksamisen arvoinen. Muuten ylihintainen. Muutama hyvä tv-sarja tosin löytyy. Jos jaksaa odotella hieman niin iso-osa tulee lopulta tv:stä ja MTV palveluun.
      Elokuvatarjonta suppea kuten Viaplay:ssa, muutamia kotimaisia ja pohjoismaisia lähinnä vanhoja ruotsalaisia ja enimmäkseen Jenkki ”hollywood” elokuvateatteri leffoja.

      SUMMAUS
      Tarjonnan paljouden ja laadun puolesta Netflix ja Disney . HBO vain jos et löydä juurikaan entuudestaan katsomiasi sarjoja.

      • Anonyymi

        Niin ja lisättäköön vielä. Netflixissä on myös ihan Netflixin omia Pohjoismaisia elokuvia.


    • Anonyymi

      Netflix on nykyään ihan surkea. Pelkkää omatuotantoa ja ne on juuri ne kaikista surkeimmat siellä. Elisaviihde viaplay on hyvä mutta hieman kalliimpi. Amazonilla jonkin verran tekstitysongelmia (joistakin elokuvista jopa puuttuu suomitekstitys). Disney on mielestäni hyvä, ehkä jopa paras näistä neljästä. Eli netflix on huono, viaplay kallis ja amazonilla tekstitysongelmia, joten disney on paras.😎

      • Anonyymi

        Omasta mielestäni taas Elisaviihde viaplay sarjat & elokuvat on todella suppea tarjonnaltaan. Toki siellä on kotimaista enemmän, mutta harva niistäkään on kummoista tuotantoa tai sitten jo elokuvissa tai muualta nähtyjä. Ylen ja muiden vanhoja sarjoja.

        Monet ulkomaiset elokuvat ja sarjat mitä Viaplayssa on, löytyy usein myös Netflixin, Disney tarjonnasta.

        Elisaviihde/viaplayta voi suositella vain, jos viimeisen 10-15 vuoden aikana ei ole juurikaan elokuvia ja sarjoja katsellut. Lähinnä vain tunnetuimpia nimikkeitä männävuosilta.

        Nerflixistä löytää aina jotain, jos jaksaa katsoa. Eikä Netflixin omat elokuvat tai sarjat kalpene yhtään kilpailijoihin nähden. Yhtälailla netflixillä on huonoa ja hyvää siinä missä muillakin. Ainakin Netflixiin tulee kokoajan uutta.

        Disney palvelun tulen vielä joskus kokeilemaan. Mutta mitä tarjontaa selannut, vaikuttaa hyvältä sekin.


    • Anonyymi

      Mulla on ollut Netflix, jonka oma tuotanto on mielestäni kehittynyt huomattavan paljon alkuajoista. Nykyisin siellä on hienoja sarjoja ja löytyyhän sieltä ihka aitoja leffojakin.

      Luovuin kuitenkin Netflixistä (ainakin toistaiseksi) ja siirryin discovery tilaajaksi. Urheiluhullut löytävät sieltä paljon, mutta myös muutakin on tarjolla. Suomalaisia sarjojakin on jonkin verran (esim. Latela 6.0). Ja sitten tietenkin sieltä löytyy 90 päivää morsiamena, jos joku siitä tykkää.

    • Anonyymi

      Mielestäni Netflix.
      SYITÄ.
      Titans sarjan 3 kausi Netflixissä eikä HBO maxilla kuten jenkeissä. Netflixillä on sarjoja Suomessa, jotka muissa maissa saattavat löytyä eripalveluista. Palevlun käyttöön otto on helppo aloittaa ja lopettaa. Jatkuvasti jotain uutta tai vanhaa sellaista mitä varmastikaan monet eivät ole ennen nähneet.

      Netflixiin kaipaisin enää suomalaista sisältöä lisää.
      Disnye kokeilematta vielä, joten siksi vahvasti Netflix. Disney omistaa ABC:n ( ei se liikennemyymälä), mutta silti siellä ei ole kaikista ABC:n sarjoista kaikkia julkaistuja kausia. Esim. The Resident vain kaudet 1-3, vaikka 4 kausikin on jo olemassa.

    • Anonyymi

      Kukaan ei puhu discovery yleareena paras joku tallentava tv sovellus päälle

    • Anonyymi

      Minulle riittää Youtube. Sieltä löytyy paljon hyviä elokuvia ja sarjoja.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      203
      4872
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      281
      2997
    3. 134
      1777
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      225
      1592
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1431
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1206
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1139
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1107
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      77
      1092
    Aihe