Sofia kusettaa voutia!

Anonyymi

Yks juttu..... Näissä bileissä missä Stefu antoi maksulliselle Melissalle kaks tonnia, myös Sofian tilille kuulemma siirrettiin 3500e, jotta pääsi merkkilaukkuostoksille. Sofiahan on ulosotossa, vouti karhuaa häneltä yli 50tonnin verorästejä.

Miten siis on mahdollista siirtää Sofian tilille useampi tonni? Eikö vouti veisi heti ne rahat, koska työttömän Sofian nollatuloistahan ei mitään ulosmitata. Taitaa ollakin niin, että Sofialle on tehty oma käyttötili Stefun nimiin, näin vouti ei pääse niihinKÄÄN rahoihin käsiksi.

Huomauttaisin vielä, että yhdellä kerralla Stefu maksaa mätkäytti Sofialle shoppailurahaa sen 3500. Se on Sohvi sitten enää 1500 sun tilille, sen jälkeen siitä pitää maksaa LAHJAVERO!

27

937

  Vastaukset

  • Että jollakin on energiaa ja aikaa räknätä toisten rahankäyttöä. Ei voisi itseä vähempää kiinnostaa paljonko Stefan antaa shoppailurahaa tyttöystävälleen.

  • Hyvin erikoista että joku ulkopuolinen tietää tai luulee tietävänsä heidän asiat näin hyvin. Kannattaa etsiä omalle elämälle ihan oikeaa tekemistä.

  • Eikös esim. rinnakkaisluottokorttia saa vinguttaa ihan miten lystää, eli siippaa kuittaa laskun ja emäntä omii uuden laukun?

   • Tuosta sitten pitää PITÄISI ilmoittaa veroittajalle (kukaan niin tee), mutta jos joko ulkopuolinen antaa vinkin sinne verottajan suuntaan niin kuin jarimatille kävi. Ne tutkii tilit , tilisiirrot, minne ja mistä rahaa tullut jne. Siinä ollaan meinaan todella tarkkoja jää kiinni kaikesta mikäli jotain olisi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuosta sitten pitää PITÄISI ilmoittaa veroittajalle (kukaan niin tee), mutta jos joko ulkopuolinen antaa vinkin sinne verottajan suuntaan niin kuin jarimatille kävi. Ne tutkii tilit , tilisiirrot, minne ja mistä rahaa tullut jne. Siinä ollaan meinaan todella tarkkoja jää kiinni kaikesta mikäli jotain olisi.

    Ei mistään rinnakkaisluottokortin käytöstä tarvitse tai edes voi kenellekään ilmoittaa verottajalle. Toisen elatusta voi maksella kuinka paljon haluaa, se on rajattu lahjaverotuksen ulkopuolelle ihan laissa. Samoin koulutusmenot, mutta niitä tässä tapauksessa tuskin tulee.


  • Kaikki tulot mitä tulee pitää PITÄISI ilmoittaa ulosottoon. Että sinne vaan soittoa Helsingin ulosotto ja sitten, kun ne kysyy kenelle, niin sanoo sille joka hoitaa Sofia Belorf asioita. Menee sukunimen mukaan virkailijoilla nuo asiakkaat.

  • "Lähteiden mukaan liikemies päätti maksaa Stefulle velkansa heti paikalla. Mies ryhtyi tekemään tilisiirtoa, mutta Stefu ei halunnutkaan koko summaa itselleen vaan antoi jako-ohjeet.

   -Stefu pyysi, että mies laittaa Sofia Belorfille 3500 euroa. Yllättäen Stefu myös pyysi, että liikemies laittaa Melissalle 2000 euroa, ja loput Stefulle itselleen. Kovasti porukka jäi ihmettelemään, mistä hyvästä Melissa sai rahat, Seiskalle hekotellaan.

   Naiset olivat otettuja Stefun avokätisyydestä. Erityisesti Sofia ilahtui rahoista kovasti, sillä hän joutui hiljattain luopumaan käsilaukuistaan. Vankilassa viruvan ex-miehen Niko Ranta-ahon siskot kun kävivät hakemassa Nikon lahjoittamat laukut häneltä pois. Rahat saatuaan Sofia kipaisi ostamaan uuden laukun, jota hän esitteli ylpeänä Instagramissa heti seuraavana päivänä. "

   Sofia on säälittävä luuseri, ei voi muuta sanoa.

   • Omg voitko yhtään kateellisempi olla!!! En usko...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Omg voitko yhtään kateellisempi olla!!! En usko...

    Olen kyllä todella kateellinen Sofialle. Saa lojua kotona, koskaan ei tarvitse töitä tehdä. Tämä varakas elättäjä tosin paneskelee muitakin, mutta hälläkö väliä kun sitten Sofian tilille kilahtaa useampi tonni "kipukorvauksena". Tällä korvaussummalla loukattu ja petetty loiseläin sipsuttaa shoppailemaan, ja taas on hyvä mieli hetken aikaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Omg voitko yhtään kateellisempi olla!!! En usko...

    Sohvi on hankalassa tilanteessa. Rahattomana ja asunnottomana on hyvin heikoilla ilman Stefua. Sohvi ei voi siis muuta kuin hyväksyä rahoittajansa vieraissa käymiset.

    Niin kerrotko vielä mulle, että mistä mun pitäisi olla Sofialle kateellinen?!


   • Eikös Niko Ranta-aho maksanut jo Soffin ulosotot.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikös Niko Ranta-aho maksanut jo Soffin ulosotot.

    Maksoi, mutta tuo veroja karttava ämmä on ehtinyt jo sen jälkeen hommata itselleen taas 50tonnin ulosottovelat😂


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olen kyllä todella kateellinen Sofialle. Saa lojua kotona, koskaan ei tarvitse töitä tehdä. Tämä varakas elättäjä tosin paneskelee muitakin, mutta hälläkö väliä kun sitten Sofian tilille kilahtaa useampi tonni "kipukorvauksena". Tällä korvaussummalla loukattu ja petetty loiseläin sipsuttaa shoppailemaan, ja taas on hyvä mieli hetken aikaa.

    Voithan sieki ettiä ittelles rikkaan miehen, kuka sitä estää jos se noin ahistaa.


  • Sofia ja verojen maksu.... Ei tuu tapahtuun!! 🤣🤣

  • Maksulliset on ihan normimenoa noissa Stefanin ryyppyporukoissa. Sekoilujen jälkeään Steffu vaan maksaa Sohvinkin hiljaiseksi.

  • Tunnen oikeasti todella rikkaita ihmisiä, joita laukut
   on lakanneet kiinnostamasta jo aikoja sitten...puhumattakaan
   että esittelisivät ostoksiaan jossain netissä...

  • Suomen lain mukaan sofialla saa olla tilillaan max. 1100-1200 euroa ja joka killinki sen yli pitää tilittää voudille.

   Jos tilitapahtuma 3500 näkyy ja laukku ehditty ostaa, niin sohvi lienee syyllustynyt rikosnimikkeeseen velallisen epärehellisyys

   • Sepä siinä onkin, kun sitä rahaa ei ole siirretty Sofian omalle tilille koska ulosotto. Stefu on varmaan avannut omiin nimiinsä toisen pankkitilin, jota Vätys saa käyttää. Tai sitten nuo rahat annetaan cääsh muodossa suoraan Vätyksen kouraan. Tai jotain. Konstit on monet kun halutaan ulosottovirastoa kusettaa. Ja mitäpä veikkaatte, maksaako Stefu lahjaverot näistä luksuslahjoista ja käteissiirroista mitä Vätys saa?!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sepä siinä onkin, kun sitä rahaa ei ole siirretty Sofian omalle tilille koska ulosotto. Stefu on varmaan avannut omiin nimiinsä toisen pankkitilin, jota Vätys saa käyttää. Tai sitten nuo rahat annetaan cääsh muodossa suoraan Vätyksen kouraan. Tai jotain. Konstit on monet kun halutaan ulosottovirastoa kusettaa. Ja mitäpä veikkaatte, maksaako Stefu lahjaverot näistä luksuslahjoista ja käteissiirroista mitä Vätys saa?!

    Ei kait ne asiat ole aina niin miten te ne päässänne kuvittelette. Naurettavaa nuo teiän päättelyt. Mites sitä sanottiin kun ei ole omat asiat kunnossa niin pittää sekkaantua toisten asioihin.


  • Ei Sofialla ole mitään ulosotossa mistä tämä on keksitty. Ihmeellistä vatvomista asiasta mikä on ihan puuta heinää omasta päästä keksittyä.

   Ja mitä kenellekään kuuluu Sofian raha-asiat. Eiköhän riitä että omat raha-asiat on omia asioita ilman että aletaan sepittämään niistä satuja.

   Pitäisikö hankkia ihan oma elämä ilman muiden yksityisasioista väärää tietoa levittämisen sijaan.

  • Totta ihmeessä Stefun kannatti jakaa se 10 000 myös muille, syystä, että Stefu olisi myös joutunut maksamaan lahjaveroa jos olisi koko summan kuitannut itselleen.

   • Eli toisin sanoen verojen kiertely ja maksamatta jättäminen on ok? Silläkö tämä "hyvinvointivaltio" pidetään voimissaan?

    Toki nyt nuo tuhatlappuset meni parempaan käyttöön. Maksullinen Melissa paineli heti shoppailemaan, ja kaks tonnia paloi saman tien. Maksullinen Sofia sipsutti laukkukauppaan, ja 3500 meni sinne että humahti. Kauppiaat ainakin pysyy leivässä.


  • Kun Nikon siskot veivät Sofian tyyriin luurin, niin tilalle on saatu uusi yli tonnin maksava iphone. Tuskin satasen luuri kelpaa. Eilen Stefun kuvasi kadulla "hyvä treeni, parempi mieli", Sohvi tepastelee taustalla tuijottaen kännykkäänsä. Samoin salilla, muka treenataan ja kuitenkin istutaan haarat levällään tuijottaen kännykkään. Pakkomielteistä molemmilta.

  • Jos epäilee vilppiä, verottajalla on pääsy tilille.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   167
   5884
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   180
   4763
  3. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   101
   3047
  4. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   261
   3000
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   25
   2903