Mihin Mara reenaa?

Anonyymi

Mihin ihmeeseen Mara oikein reenaa verenmaku suussa? Eikö tuo mene jo vähän yli tuo riuhtominen instastoryssa. Wannabe-ammattiurheilija.

44

662

  Vastaukset

  • Varmaan itseään varten lähinnä, että pysyy kondiksessa fyysiseti ja treenaminen auttaa myös psyykkiseen kestävyyteen. Järkevä tapa purkaa vihaa, pettymystä ja katkeruutta, mitä varmasti on tuossa tilanteessa koitunut Martinalle.

   Moni muukin treenaa verenmaku suussa. Jotkut ihmiset vaan tykkäävät haastaa itseään. En tuossa treenaamisessa kyllä näe mitään huonoa, päinvastoin. Enemmän ihmettelen jotain shamaanillakäyntejä, mutta jospa Martina saa sielläkin omaa psyykettään pidettyä kasassa, niin sekin on hänelle silloin hyväksi.

   On se rankka paikka Martinalle, että oma mies ja oma ystävä (nyt tietenkin entinen ystävä) pettävät. Se on pahinta noissa pettämiskuvioissa, pahempaa voisi olla vain jos pettävänä osapuolena olisi esim sisko.

   Sofialla on kisakunto jo lopussa Stefanin kanssa. Vaikka Sofia on niin teinimäinen luonteeltaan, niin ikää on kertynyt jo 30v. Naisten päihteidenkäyttö alkaa näkyää aiemmin kuin miehillä ja kun on 30v, eikä 20v, niin se alkaa näkyä kaikessa.

   Mitä luulette, näkeekö Stefan sentään Sofiassa vaimomatskua. Stefanin sukulaisista puhumattakaan. en usko

   • Sofian päihteiden käytöstä en tiedä, mutta ei se ainakaan naamasta näy. Kurvikas, naisellinen kaunotar on jokaisen miehen unelma. Sofialla on varaa valita, kiinnostuneita varmasti riittää. Nähtäväksi jää, pystyykö Stefu pitämään Sofian itsellään..


   • Martti oli varmaan joka äidin unelmaminiä😠


   • oma mies, jonka kiristi yhdessä oloon. uhkasi tuomalla lapsen julkisuuteen lapsi oli heti ukon lähdettyä iltiksen etusivulla. riidoilla saadut luxus laukut ja rahat. ei ole onnellista ollut. parempi kun käy kallonkutistajalla, hallitsee vihaansa, kun joutui itse lähtemään. väkivaltaisesta luonteesta on paljon näyttöä. kaksi pahoinpitely tuomiota, rattistuomio. mukiloi avokkiaan, joutui tv kuvauksista kotiin muiden kisaajien uhkailuista. vihan hallinnassa paljon opittavaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    oma mies, jonka kiristi yhdessä oloon. uhkasi tuomalla lapsen julkisuuteen lapsi oli heti ukon lähdettyä iltiksen etusivulla. riidoilla saadut luxus laukut ja rahat. ei ole onnellista ollut. parempi kun käy kallonkutistajalla, hallitsee vihaansa, kun joutui itse lähtemään. väkivaltaisesta luonteesta on paljon näyttöä. kaksi pahoinpitely tuomiota, rattistuomio. mukiloi avokkiaan, joutui tv kuvauksista kotiin muiden kisaajien uhkailuista. vihan hallinnassa paljon opittavaa.

    Taitaa Aitolehti riuhtoa omaa pahaa oloaan. Vit***s, miljoonien ja mammonaa menetyksestä, juurikin Sofialle, jonnekin sisimpään väkisin painettu huono omatuntokin voi vaivata...onhan noita syitä...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sofian päihteiden käytöstä en tiedä, mutta ei se ainakaan naamasta näy. Kurvikas, naisellinen kaunotar on jokaisen miehen unelma. Sofialla on varaa valita, kiinnostuneita varmasti riittää. Nähtäväksi jää, pystyykö Stefu pitämään Sofian itsellään..

    Sofia on HOT !


   • Anonyymi kirjoitti:

    Martti oli varmaan joka äidin unelmaminiä😠

    😆😆😆


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sofia on HOT !

    Just niin!


  • Joo, aika jännä että mara vieläkin leikkii urheilijaa vaikka kaiken maksaja lähti. Ehkä pitäis miettiä töiden tekoa jo.

   • Minkä töiden? Mikä Martina on ammatiltaan?
    Eikö tuo julkisuudessa oleminen ole hänen työ, siitä hän on aiemminkin rahaa saanut.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minkä töiden? Mikä Martina on ammatiltaan?
    Eikö tuo julkisuudessa oleminen ole hänen työ, siitä hän on aiemminkin rahaa saanut.

    tekotisseillä julkuksi. 7 maksoi tekotissit, joita esiteltiin joka lehdessä. salarakkaana tunnettu yritti laulaa, levyt meni suoraan romukoppaan. viimeset 9v. kulunu avokin siivellä, jatkuvaa loman, loman lomaa.ilman mitään työpaikkaa.


  • Sofiahan käy myös päivittäin salilla ? Juu tiedän että kuvaa itseään mutta on hänellä kuitenkin erittäin upea kroppa,paljon parempi kun maralla. Maralla tasapaksu pökkelö, Sofia kurvikaunotar. Ei näy kyllä päihteiden käyttö kropassa eikä naamassa. Osaa varmasti ottaa hillitysti,rajoittaa itseään. Eihän muija pysy tuon näköisenä pitkään jossei jotain tee? Ruokavalio Sofialla myös instan mukaan terveellinen,salaatteja yms.

   • Sofia näyttää tuolta kirurgin veitsen, botoxin, silikonin, ig filttereiden, kilon meikkiä, tekohiusten yms ansiosta. Ei hänessä ole mitään aitoa noissa kuvissa. Noilla saa piiloon myös päihteiden aiheuttamat väsyt.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sofia näyttää tuolta kirurgin veitsen, botoxin, silikonin, ig filttereiden, kilon meikkiä, tekohiusten yms ansiosta. Ei hänessä ole mitään aitoa noissa kuvissa. Noilla saa piiloon myös päihteiden aiheuttamat väsyt.

    samalta marsukin näyttää 10v. vanhemmalta vaan. kumitissit, tekotukkaa kilo, kaikki tekohärpäkkeet mitä olemassa. näissä muijissa ei ole mitään aitoa, mitä jää kun kaikki tekohärhäkkeet riisutaan jää vaan tyhjä kuori.


   • Anonyymi kirjoitti:

    samalta marsukin näyttää 10v. vanhemmalta vaan. kumitissit, tekotukkaa kilo, kaikki tekohärpäkkeet mitä olemassa. näissä muijissa ei ole mitään aitoa, mitä jää kun kaikki tekohärhäkkeet riisutaan jää vaan tyhjä kuori.

    Totta kai!


  • Minusta nuo Maran harjoitteet ovat kummallisia. Mihin lajiin/suoritukseen tuollaisista liikkeistä on hyötyä?

   • Harjoittelee ja pitää kuntoa yllä, jos äidillisiä otteita tarvitaan vielä.


  • menisi kunnon töihin.

   • Mihin kunnon työhön? Ei hänellä ole osaamista eikä hän kykene olemaan kenenkään alainen tuolla luonteella.
    Nöyryys ja kunnioitus puuttuu.


  • Mara on koukussa endorfiiniin, eli mielialaa kohottavaan hormoniin, jota keho itse tuottaa.
   Toivottavasti ei karkaa käsistä.

   • on jo karannut kaksi pahoinpitely tuomiota, potki vielä järkkäreitä, kun yrittivät poistaa raivotarta VIP alueelta. ei ymmärrä pahoinpitelyään, jota kutsuu äidillisiksi otteiksi. mikä marsu on kajoamaan, kenenkään henkilökohtaiseen koskemattomuuteen.


   • Olisiko Ortoreksia, joka vaivaa? 🤔


  • Pahaa olo pois. Nainen voi niin pahoin henkisesti että on pakko purkaa se johonkin.
   Kaiken maailman noidat lupaavat sille hyvää tulevaisuutta ja hää viel uskoo siihen

  • Millä nyt maksaa sen ruskeakielisen pellekuvaajan liksat?

   • Suitsait, Martti opiskelee huikean hyväksi kuvaajaksi 😃. Eihän siihen tarvita, tuolla lahjakkuudella, kuin parin tunnin koulutus jossain netin syövereissä. Tekee pian myös lennokin työt 🤔.


  • Samaa mietin. Hirveän vakavana treenaa, liikunnan ilo on kaukana tuosta riuhtomisesta. Liikunnan pitää olla myös mukavaa. Tietysti jos on urheilija on pakko treenata välillä verenmaku suussa, mutta Martinahan ei ole urheilija.

   • Martinalla on addiktio, pakkomielle. Tiedä vaikka alkais ryyppäämään, jos yht äkkiä lopettaisi tuon järjettömän treenaamisen. Ymmärtäisi, jos olisi kuntosalin työntekijä, mutta ihan vain "nettivalmentaja" kaiketi vailla kunnon pätevää koulutusta.


  • Ikääntyvän keski—ikäisen kroppa vaatii kunnon kidutusta,että pysyy edes tuossa kuosissa.
   Muijahan on persjalkainen tasapaksu tappi,eli varsin suomalainen keskinkertainen vartalo,silarit on ainoat kurvit.

  • Melkoista pelleilyä näytti tuo maran treenaus olevan. Mutta nyt kun kaikki jo tietää että mara käyttää botoksia niin en ymmärrä miksi enää yrittää pitää yllä tuota ”terveellinen ruoka ja liikunta pitävät nuorena”-valhetta.

   • Juu hassua riuhtomista joka kerta noi treenit. Eikö itse kyseenalaista treenimetodeja lainkaan, kun ei tulosta tule? Tavis työssäkäyvät äidit menee kisoissa ohi oikealta ja vasemmalta ja tää päivittäin täysipäiväisesti treenaava ei saa edes keskinkertaista suoritusta aikaan,


  • Eiks oo muuten koomista että mara itse treenaa oikean personal trainerin kanssa? Hänen omille asiakkailleen kelpaa toki huonompi vaihtoehto eli kouluttamaton monen alan ”asiantuntija” eli mara itse.

   • Juu, tosi outoa. Luulisi, että hän osaisi tehdä itselleen treeniohjelman. Onko niin, että puolivillaista asiakkaille, itselle ammattitaitoista ohjausta ammattilaiselta. 😁


   • Anonyymi kirjoitti:

    Juu, tosi outoa. Luulisi, että hän osaisi tehdä itselleen treeniohjelman. Onko niin, että puolivillaista asiakkaille, itselle ammattitaitoista ohjausta ammattilaiselta. 😁

    No, Martta-täti matkii omalta personal traineriltaan ohjeet ja antaa niitä sitten omille asiakkaillen. Näin saa tavallaan rahansa takaisin moninkertaisena. Eipä siinä sen kummempaa koulutusta tarvita.


   • Personal trainerkin tarvitsee oman personal trainerin. Se motivoi ja katsoo ettet fuskaa missään, etkä anna periksi.

    Urheilu on hyvä tapa tuottaa endorfiinejä. Monesti urheilu ei ole pelkästään kivaa, mutta se jälkiolo on niin hyvä. Paljon parempi tapa kuin esim. "teepussit". Liikunnasta ei tule krapulaa. Ja jos sattuu olemaan huonolla tuulella, niin se auttaa purkamaan pahaa oloa ulos, ettei tarvitse (enää) käydä kenenkään kimppuun.


  • Martina voi treenata vaikka 24h päivässä, suurin osa naisista kuitenkin haluaisi mieluummin Sofian timmin mutta kurvikkaan kropan. Sofian kroppa on myös miesten mieleen.

   • Aivan, Martinan vartalo näyttää miehekkäältä, ei edes tissit auta kumoamaan tuota vaikutelmaa. Ai nii, ja viikset lähtis jos epilaattorilla vaivautuisi ajelemaan.
    Napsiiko eukko jotain hormonia vai ovatko nuo pohkeissa ja käsivarsissa olevat lihakset ihan vaan treenauksen tulosta.


   • Kyllä!


  • Mikä tuo Puman sponsorijuttu oikein on? Martinahan mainostaa Pumaa. Liittyykö se jotenkin tuohon hänen omaan harjoitteluunsa vai onko se ns. tyypillinen sometähtien eräs firma, jota Martinan on sovittu mainostaa somepersoonana ja hän saa siitä sitten rahallista korvausta, vaatteita yms. Pumalta.
   Kuka tietää?

   Tietääkseni Martina ei ole ammattiurheilija. Ainakaan ei ole sellaista taustaa kertynyt missään suhteessa. Voin olla väärässäkin.

   • Martina on kaikkien alojen tietäjä ..menisi nyt vaikka kaupan kassalle töihin .Kampaajaksi kun on kuulemma kouluttanut niin eikös niitä hommia oo .Eräs kuntosali ketju hakee jatkuvasti työntekijöitä miksi Martina ei mene sinne hommiin kun osaa kaikki asiat..


   • Puma etsi netissä lähettiläitä brändilleen, joku joskus linkkas tänne sen ilmoituksenkin. Eli siis kuka tahansa sai ilmoittautua ja palkkioksi saa Puman vaatteita, ei rahallista korvausta.


  • Martiina elää joka solulla, te kuolette solu solulta omaan tuskaanne ja kateuteenne.

   • Ei ole mitään syytä kateuteen.


  • Martinan arvostelijat ovat lähiöiden aivottomia taikinoita.

   • Onneksi itse olet kaiken arvostelun yläpuolella😂


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   170
   5952
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   180
   4787
  3. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   107
   3240
  4. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   262
   3046
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   25
   2927