Aihealueet

Listaukset

  Virustorjunnasta

  Anonyymi

  Monia kertoja luin kehuja siitä, miten Panda on hyvä virusohjema. Voi toki monien mielestä ollakin, ei kuitenkaan minun. Tein havainnon joka yllätti, mutta toisaalta ei mitenkään outo koska kaikki virusohjelmat tekevät samaa.

  Olin poistanut pariksi päiväsi koneen netistä, virrat pois ja niin kone huilasi ilman mitään käyttöä. Otin sitten käyttöön, ajattelin, katsonpa Pandan onko siellä örkköjä. ei ollut mutta hirveä tiedostojen määrä siitäkin huolimatta ettei kone ollut minkään piuhan päässä. Katkaisin nettiyhteyden, ajattelin seuraan pandaa mitä tekee kun ei ole nettiyhteyttä.

  Ensin oli tarkistuksen jälkeen 36000 tiedostoa tarkastettu, kone huilasi tuon kaksi päivää ilman virtaa tai yhteyksiä. Tiedostoja oli 332 114 tarkistettuna, ja vaikka ei ollut netissä, tiedostojen määrä raksutti kaikenaikaa lisää, pian oli 333 640 tiedpstoa.

  Joten Panda keksii lisää tiedostoja joita luo näytteeksi koneelle uskotellen, miten hyvä ohjelmisto on. Samaa tekevät muutkin virustorjunta ohjelmat, laittavat omia tekeleitään näytölle, poistettu näin ja näin paljon viruksia vaikka ne ei ole muuta kuin niiden itsensä tekemiä valheviruksia. Jolla pyritään näyttämään miten hyvä juuri meidän ohjelma on. Niinpä poistin Pandan kaikkine törkyineen lopullisesti, meinasi alkaa isottelemaan luullen ettei sen kaikkia osia noin vain poistetakaan. Mutta ennen koiralta kusi loppuu kuin minulta keinot ja sehän lähti kuin kuppa töölöstä.

  6

  <50

   Vastaukset

   • Olisko tuossa käynyt niin, että Panda käytti joutoajan tekemällä koneelle täystarkastuksen, kyllähän noita tiedostoja koneella löytyy, windows kansiossa yksinään jo yli 150 000 tiedostoa. Omilla koneilla ei ole Pandaa.

   • Nykyään ei tarvitse asentaa torjuntaa. Sellainen on jo Windowsissa valmiina..

   • Panda oli jokunen vuosi sitten yksi parhaista ilmaisista virustutkista, mutta niinkuin markkinoilla tuotteille ajanmyötä käy niin kilpailija(t) ajoi ohituskaistaa edelle ja juuri tätä kirjoittaessa Panda ei kuulu kärkipään virusohjelmiin.

    Peruspertit pärjää kyllä Windowsin omalla Defenderillä. Jos kokee olonsa turvattomaksi niin on jokaisen oma valinta mihin uskoo ja kenelle haluaa rahansa lahjoittaa.

    • Kaikki pärjää sillä. Muuta ei nykypäivänä tarvita.


   • Jospa siinä tiedostojen määrässä on mukana myös poistetut tiedostot. Nehän eivät oikeasti poistu ennenkuin levylle tiedoston päälle jotain muuta kirjoitetaan.

    • Ei voi olla koska näitä tiedostoja ei käytännössä enää ole olemassa järjestelmän mielestä.


   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    252
    11516
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    291
    6462
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    82
    1189
   4. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    67
    986