Cafe Finlandian lippurivistö

Anonyymi

Haminan suurlippuhankkeen sivupiste on rantautunut Pyhtäälle Cafe Finlandioiden yhteyteen. Pääasiassa Venäjän tsaarin aikaiset liput liehuvat tangoissa läpi vuoden. Historiaa kylläkin, mutta viralisina liputuspäivinä kuten Kaatuneiden myistopäivänä olisi voinut vetää salkoon Suomen nykyisen virallisen lipun muun lippurivistön jatkoksi. Kuka on maksanut näyttelyn pystyttämisen ja ylläpitämisen? Onko maksajana Pyhtään kunta vai joku muu taho? Tuskin kukaan yrittäjä antaa tilat tällaiseen näyttelyyn ilman minkäänlaista korvausta. Pieni huomautus vielä. Pyhtää on kaksikielinen kunta. Ruotsinkieliset esittelytekstit puuttuvat lipuista kertovissa historiateksteistä.

4

57

  Vastaukset

  • Eihän tulevaisuudessa ruotsia tarvita kuin Liljendalissa ja Vaasan ympäristössä.
   Käykääpä Lappeenrannassa isoissa marketeissa, niin huomaatte, että kaikki kattokyltitkin ovat suomeksi ja venäjäksi, joita kieliä oikeasti tarvitaan.

   • Tähän on suunta. Ennakkomarkkinointia myös Pyhtäällä. Joku tykkää, joku ei.


   • Jos näin on niin vuoden 1809 rajat voimaan Pyhtään ja Ruotsinpyhtään rajalla lisäyksenä vielä koko itäinen Suomi. Venäjän opettelu pakolliseksi nii näinhän "pakkoruotsista" päästäisiin.


   • Lappeenrantaan on pitempi matka kuin Liljendaalliin.


  SEISKA.FI

  • Sukupuolensa korjauttanut Sofia Hult hukkuu seksiviesteihin: Pitsalaatikon kansissa ehdotuksia!
  • Kihlaus purkautui! Teuvo Hakkaraisen ja Stephanie-rakkaan suhteessa riittää käänteitä: ”Sitten sovimme riidat!”
  • Kuvat Turusta! Tosi-tv-tähti Niko Saarinen nautti kesästä, viinistä ja naisseurasta – ”Pussikaljat saattoivat meidät yhteen!”

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   227
   2280
  2. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   2173
  3. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   145
   1973
  4. Sofia nuolee shampanjapulloa instassaan

   Laittoi storyyn, on Stefun ja kavereidensa ja Stefun siskon kanssa bilettämässä Hangossa. Nuolee kallista shampanjapulloa... iljettävä video.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   988
  5. Stefun sisko Charlotta laittoi Sofiasta sydänvideota omaan instaansa

   Stefun suku on ottanut avosylin Sofian sukuunsa. Chaali joka ei ikinä laittanut mitään Martinasta, laittoi julkisena videopätkää omaan instaansa, joss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   960