Volvo V70/V90 (V70 Tyyppi B 2007 - 2016) (V90 2016 - Remppaa riittää

Anonyymi

Useita korjauskehotuksia Traficomn sivuilla, tässä vain osa:
Polttoainepumppu, Traficom 2009.
Rikkoutuva apulaitehihnan kiristin, Traficom 2010.
Pallonivel, vaihteenvalitsimen vipu, Traficom 2010.
ECM- ohjelmiston päivitys, 5-syl. diesel, öljymäärä, Traficom 2010.
Dieselmoottorit hiukkassuodattimella: Mahdollinen moottorivaurio öljymäärän noustessa yli maksimin. Öljymäärä lisääntyy polttoainelaimenemisen vuoksi. Polttoainetta kertyy öljyn joukkoon hiukkassuodattimen puhdistusprosessin vuoksi. Ohjelmistopäivitys, jossa tulee ilmoitus näyttöruutuun liian korkeasta öljytasosta. Lisäksi tarra moottoritilaan muistuttamaan käyttäjää säännöllisestä öljymäärän tarkistamisesta, ADAC 2010.
Dieselmoottorit hiukkassuodattimella: Moottorin käyntinopeus nousee eikä moottori sammu virta-avaimesta liian suuren moottoriöljymäärän vuoksi, erityisesti 2.4-dieselmoottori, KBA 2010, VOSA.
Jäähdyttimen letkun kiristin, Traficom 2010.
ECM-päivitys, Traficom 2010.
Vakiomalliset pyöränruuvit. Kampanjaan kuuluvissa autoissa vakiomallisten pyöränruuvien kartiolevyä ei ole karkaistu eikä pintakäsitelty. Vaihdetaan kaikki vakiomalliset pyöränruuvit, Traficom 2010.
Pyörä voi irrota! Vakiomalliset pyöränruuvit ruostuvat nopeasti, koska niiden tuotannossa on tehty virhe ruuvien lämpökäsittelyssä. Ruostuneet pyöränruuvit voivat löystyä ja pyörä voi irrota! Pyöränruuvit tulee vaihtaa, VOSA 2010, KBA 2010.
Kellojousen johdinkimpun liitin, kuljettajan turvatyyny, Traficom 2010.
Venttiilikotelo, Traficom 2011.
Polttoaineputket, 5-syl. diesel, Traficom 2010.
Kannettavan Garmin nüvi 760 tai Garmin nüvi 765 -navigointilaitteen akku voi ylikuumentua, Traficom 2010.
Tulipalovaara polttonestetoimisella lisälämmittimellä, VOSA 2009.
Tulipalovaara 1.6-dieselmallissa ohjaustehostimen nestevuodon takia, VOSA 2010.
Ohjaustehostimen pumppu, Traficom 2011.
Ohjaustehostimen paluuputki, Traficom 2011.
Lasten-/vauvanistuin, Traficom 2012.
Mekaaninen hihnankiristin: Kampanjaan kuuluvissa autoissa, apulaitehihna voi luiskahtaa pois hihnankiristimeltä. Tarkastetaan, onko autossa oleva hihnankiristin oikea. Jos väärä hihnankiristin on asennettu, vaihdetaan uusi hihnankiristin ja apulaitehihna, Traficom 2013. Apulaitehihnan nopea kuluminen ja rispaantuminen aiheuttaa sivuääniä ja hihnan luiskahtaessa irti seurauksena on apulaitteiden toimintahäiriöitä. Muun muassa ohjaustehostin lakkaa toimimasta, mikä lisää tarvittavaa ohjausvoimaa. Auto kannattaa pysäyttää turvalliseen paikkaan ensi tilassa, ADAC 2013.
Seisontajarrun ohjelmisto: Kampanjaan kuuluvissa autoissa, seisontajarru voi tietyissä olosuhteissa hellittää tahattomasti käsivalintaisella vaihteistolla varustetuissa autoissa, joissa on start/stop-toiminto. Korjaustoimenpiteenä ladataan uusi ohjelmisto PBM-yksikköön, Traficom 2015.
Sähkötoiminen pysäköintijarru päivitettävä. Se irrottaa jarrun liian nopeasti liikkeellelähdössä, mikä voi johtaa auton tarkoituksettomaan liikkumiseen, esimerkiksi mäkilähdössä. Sähkötoimisen pysäköintijarrun ohjelma on päivitettävä, ADAC 2015.
ECM:n päivitys: Kampanjaan kuuluvissa autoissa auton polttoaine voi loppua, vaikka polttoainemittari näyttää riittävää polttoaineen tasoa. Korjaustoimenpiteenä ohjelmistopäivitys, Traficom 2015.
Polttoainemittari: Kampanjaan kuuluvissa autoissa auton polttoaine voi loppua, vaikka polttoainemittari näyttää riittävää polttoaineen tasoa. Korjaustoimenpiteenä ohjelmistopäivitys, Traficom 2015.
Käynnistysmoottorin sulake: Kampanjaan kuuluvissa autoissa tietyissä stop/start-ajotilanteissa käynnistysmoottorin varoke voi ylikuormittua ja sen seurauksena vikaantua. Tällaisessa tilanteessa autolla ei voida ajaa, kun moottori on pysähtynyt, eikä järjestelmä varoita asiasta ennakolta, Traficom 2015.
ECM:n ja CEM:n päivitys: Kampanjaan kuuluvissa autoissa auton polttoaine voi loppua, vaikka polttoainemittari näyttää riittävää polttoaineen tasoa. Moottorin ohjainlaite voi käynnistyä uudelleen ajon aikana, mikä aiheuttaa häiriöitä moottorin ja sähköjärjestelmän toiminnassa. Auton korjaustoimenpiteenä ohjelmistopäivitys, Traficom 2016.
V90: Ilmastoinnin poistoletku: Kampanjaan kuuluvissa autoissa ilmastoinnin poistoletkua ei ole kiinnitetty oikein, Traficom 09/2017.
Pakosarjan tiiviste: Kampanjaan kuuluvissa autoissa moottorin lämpötila nousee jyrkästi, mistä seuraa moottorin jäähdytysnesteen vuotoa tai öljyn tihkumista, Traficom 10/2016.
IC-turvaverhon pidikkeen pultit: Kampanjaan kuuluvissa autoissa turvaverho (IC) saattaa suojata heikommin törmäystilanteessa johtuen IC:n pidikkeen murtuneista pulteista, Traficom 03/2017.
IC-turvavehon kiinnityspultit: Pää/hartiaturvatyynyn kiinnittävät ruuvit saattavat tuotantovirheen vuoksi murtua, löystyä, jonka seurauksena tyyny ei ole riittävän hyvin kiinnittynyt ja saattaa vaikuttaa tämän toimivuuteen onnettomuustilanteissa. Kiinnitys korjataan. Mallivuosi 2017, ADAC 3/2017.
Turvatyynyt: Rajoitetussa määrässä ajoneuvoja saattaa tapahtua, että turvatyynyjen sytytys kolaritilanteessa ei toimi, jolloin tyynyt aukeavat

3

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onneksi nuo on lähes kaikki tehty loppuun asti.

      • Anonyymi

        Ja siitäkin jo vuosikymmen.


      • Anonyymi

        Volvo ja asiakkaat toimivat niin kuin pitää ja hommat tehdään loppuun.
        Toista on esim. Toyotalla jolla kutsuja on paljon enemmän ja suurin osa on aina vaan kesken, huolestuttavaa jos noita laitetaan vaihdokeiksi ja vaarallisia vikoja on hoitamatta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      121
      9509
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      49
      2794
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      159
      2557
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1796
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1613
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      10
      1407
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe