PPSHPH:n puheenjohtajan "ryhdikäs ele"

Anonyymi

Median mukaan Antti Huttu-Hiltusen matkustus-, ja edustuskulut olivat paisuneet kohtuuttoman suuriksi. Lehden mukaan yli 50.000€ vuodessa eli vuonna 2019.

Kalevan 26.5.20 kirjoituksessa toimittaja toteaa puheenjohtajan tehneen "ryhdikkään eleen" erotessaan hallituksen puheen johtajan paikalta.

Onko ele "ryhdikäs," jos on itse mokannut itsensä ja käyttänyt yhteiskunnan rahoja yli kohtuuden?? Mitä artikkelin kirjoittaneen toimittajan päässä oikein liikkui??

Puheenjohtaja erosi, koska muuta vaihtoehtoa ei ollut. Ei ollut enää tarvittavaa luottamusta tehtävässä jatkamiseen. Sekö on ryhdikästä??

Täytyy vain ihmetellä tätä suomalaisten viranomaisten töppäilyä - minne se terve maalaisjärki on kadonnut asioiden hoitamisessa. Kohtuus kaikessa! Turha vedota siihen, ettei edustustehtävien hoidosta ole ollut riittävää ohjeistusta. Näikö niitä yhteiskunnan asioita hoidetaan, että mokaa ensin, sitten laaditaan ohjeet. Kun raha ei ole omaa ja sitä voi huseerata miten lystää.

Ei tarvitse etsiä esimerkkejä kauempaa kuin nykyisestä hallituksesta. Bisness Finland:in ilmaiset miljoonatuet, jotka menivät ahneimmille. HVK:n miljoonakaupat kahden huijarin kanssa....näitä riittää.

Tämän yhteiskunnan mätäpaise on puoluepoliittisin perustein virkoihin valittavat virkamiehet. Se on maan tapa, jota näyttää olevan vaikea karsia pois.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onpa jollain tosiaan selkärankaa. Jos tuollaista edes epäillään niin kyllä on ihan oikein sanoa.. kiitti mulle riitti. Onko mitään ohjeita-pelisääntöjä paljonko voi kulut olla ? Yli 100 M€ sai junailtua oyksiin.. ja nyt se onkin vääryys. No ei ainaskaan kepun ehdotus tilalle ole valtakunnan tasolla lähelläkään Antin suhteita ja nyt jo 45 M€ budjettivaje odottaa.. mistä rahat ?

    • Anonyymi

      Ei kovin ryhdikästä, vasta nyt lopulta lähtee kun ei enää muuta voi. Toiset ovat tottuneet rilluttelemaan ns. kasvottomalla rahalla ja kun se lopetetaan niin ollaan ihan ölövinä.

    • Anonyymi

      Onko tietoa.. ? Kerro. Niinhän ne tekee moni muukin mutta ei silyi ole kanttia luopua lenheetistä edes silloin kun menee tutkintaan.. odotetaan vain että aika hoitaa.
      Pisteet Antille silti.. pelisääntöjä ja ohjeita ei ollut asiassa mutta tulevaisuus on lohduton..ao puitteissa, mistä rahat ?

    • Anonyymi

      Voi se vielä joku "liisa" ilmestyä ehdolle jolla on pikkuisen paremmat meriitit kuin nyt lehdissä naamaansa esitelleellä. Pitää olla melko peluri että saa ennustetun talouskurimuksen oikaistua. Ei ne pelkät uudet seinät tee parempaa ja tehokkaampaa palvelua, ihan muut seikat ratkaisee joka valitettavasti usein unohtuu..

    • Anonyymi

      Näinhän se menee. Vuosia rosvonneelle annetaan tilaisuus erota, ettei tarvitse erottaa. Ainakin läheiset kuulemma älyävät hävetä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6183
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3966
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2349
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1383
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe