Mikä ihmisiä vaivaa?

Anonyymi

Kaikki puhuvat koko ajan Ahvenanmaan n. kutsutusta rasismista? Näin väittävät ihmiset voivat painua v..tuun, koska ei ne oikeastaan tiedä mitään!

Olen vuodesta 1987 lähtien käynyt siellä keskimäärin joka kolmas vuosi, enkä ole kuin kerran törmännyt ikävään kohteluun. Kerroin tästä bensa-aseman käynnistä hyvälle kaverilleni Ahvenanmaalla, ja kun hän kuuli tämän, hän soitti aseman päällikölle ja kertoi, että nyt nuoria tyttöjä kassalla pitää ohjeistaa.

Olen joka paikassa siellä pärjänny suomen, englannin ja huonon ruotsin kieleni taidolla, ja muuten elekielellä. Kukaan ei ole ollut epäystävällinen! Aina olen asiani saanut hoidettua.

Joten ei muuta kuin sinne matkailemaan!

11

1684

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ihan kiva, että SINULLA sattuu olemaan myönteisiä kokemuksia Ahneidenmaasta ja affenoista. Minä olen käynyt kerran rasistisaarilla ja en kokenut mitään kielteistä suomalaisuuttani kohtaan.

   MUTTA kun ihmisiä on muitakin, jos et satu tietämään! Ja MONET ovat jo vuosikymmeniä kertoneet huonosta kohtelusta, jos puhuu suomea Ahneidenmaalla. Ja on kiistämätön fakta, että suomen kieltä ja suomenkielisiä asukkaita sorretaan siellä.

   Suomen kielen sorto on jopa lakina! Affenat itsekin myöntävät ja jopa ylpeilevät siitä. Eräs korkea affenavirkamies kutsui suomenkielisten sortoa "positiiviseksi syrjinnäksi."!?

  • Anonyymi

   Koko oolannin hallinto on perustettu rasismille

   • Anonyymi

    Olen menossa ensi kertaa Ahvenanmaalle kohtapuoliin. Odotan jännityksellä, millaista seutua se on. Luultavasti tulen yllättymään myönteisesti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olen menossa ensi kertaa Ahvenanmaalle kohtapuoliin. Odotan jännityksellä, millaista seutua se on. Luultavasti tulen yllättymään myönteisesti.

    Odotan jännityksellä montako suomenkielistä kylttiä tulet näkemään


  • Anonyymi

   Suomi on scandinavian ainoa alkuperäiskansa ja ahvenanmaa on suomea jos ei tämä kelpaa aina voi muuttaa pois täältä nillittämästä.

   • Anonyymi

    Suomi ei kuulu skandinaviaan. Luulisi tuollaisen juntinkin sen tietävän.


  • Anonyymi

   Ystävällisintä kohtelua olen Ahvenanmaalla saanut lähes kaikkialla. Paria poikkeusta ei voi laskea huonoiksi kokemuksiksi.
   Lämminhenkistä porukkaa joitten ei tarvitse uhota ylimääräisiä koska heillä on normaali itsetunto.

   • Anonyymi

    Heh heh! Paljonko sinulle maksettiin?


  • Anonyymi

   Aika monta yötä on tullut Ahvenanmaalla vietettyä. Sanoisin että ihmiset ovat rennompia ja ystävällisempiä kuin täällä mantereen puolelle. Enkä edes puhu hyvää ruotsia.

  • Anonyymi

   Ihan kiva kesälomakohde. Turussa on kyllä paljon kauniimmat naiset. Ja Tallinnassa antavammat.

  • Anonyymi

   Suomalaiset miehittivät Ahvenanmaata sodan aikana.Paljonko jäi sekarotuisia lapsia. Karenius kertoi joskus ,että talvisodan aikana heidän porunkansa kaikki olivat yli 40. Siitä huolimatta saatin pitäjän naisiin kolme täysosuma.Makein papin tyttärelle.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   4403
  2. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   593
   3581
  3. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   2695
  4. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   4
   2515
  5. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   146
   2189
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   108
   1888
  7. Kun mennään...

   yhdessä petiin... Otathan mut peiton alle? Hyvää yötä toivottaa sun nalle. Oot mun oma hehkulamppu, Kauniimpi kuin nätein kukkakimppu. https://you
   Ikävä
   196
   1013
  8. Taitaa olla viimeinen talvi.

   Jos sähkön hinta talvella on 4-5 kertaa suurempi, kuin edellisenä talvena, niin mulla ei ole varaa lääkkeisiin, ei ruokaan, muita laskuja en voi maksa
   Pori
   89
   966
  9. Selvitetään syyt kalliiseen sähköön!

   Sähkön hinta pysyy hirmukalliina riippumatta kulutuksesta. Nytkin keskellä kesää sunnuntaina yli 30 snt/kWh. Mitä onkaan tulossa talvella? https://ww
   Maailman menoa
   238
   790
  10. Ohhoh! Michele Murphy-Kaulanen hämmentää vauvauutisella - Totuus on hieman toisenlainen!

   No nyt on aikamoinen "vauva"! Michele Minttu Murphy-Kaulanen on jakanut Instassa "iloisen perhetapahtuman". Lue juttu ja katso kuvat: https://www.su
   Kotimaiset julkkisjuorut
   6
   760
  Aihe