EU:n velka- ja lahjoitussuunnitelma on aivan mahdoton, Suomiko sitä maksamaan...

Anonyymi

Vastuullista journalismia -logo
Sinulla on oikeus muodostaa mielipiteesi luotettavan tiedon pohjalta.

" Piia-Noora Kauppi: Suomalaiset pankit uhkaavat joutua maksumiehiksi
ELISA HYVÄRINEN | 30.05.2020 | 08:20- päivitetty 30.05.2020 | 10:34
Finanssialan toimitusjohtaja varoittaa vääränlaisesta yhteisvastuusta ja veroasteen noususta.

Finanssiala ry:n toimitusjohtajan, kokoomuksen entisen europarlamentaarikon Piia-Noora Kaupin mukaan EU:n verotusoikeus olisi valtava poliittinen muutos.

Euroopan komissio antoi keskiviikkona oman ehdotuksensa 750 miljardin suuruisesta elpymisrahastosta, jolla korjattaisiin koronakriisin aiheuttamia vaurioita unionin taloudessa. Elvytykseen otettaisiin lainaa rahoitusmarkkinoilta, ja niitä on ehdotettu maksettavaksi ennen kaikkea uusilla EU-veroilla: esimerkiksi päästökaupan laajentamisella, hiiliverolla ja digiverolla.

Ex-meppinä Kauppi kommentoi, että kyse on poliittisesti suuresta siirrosta. Hän kertoo suhtautuvansa ehdotukseen kriittisesti.

– EU:n suora verotusoikeus veisi selvästi syvemmälle integraatioon. Perinteisesti valtiollisiin instituutioihin liittyy oma verotusoikeus. Tässä mielessä ollaan hyvin lähellä liittovaltion rakenteita, Piia Noora Kauppi toteaa Verkkouutisten haastattelussa."

3

<50

  Vastaukset

  • Minä ajattelen asiasta näin yksinkertaisesti. Niinistö ajoi Suomea EU:hun. Asianajaja ei tee mitään ilman että on mahdollisimman iso oma lehmä ojassa. Niinistöä äänestivät Helsingin kokoomuslaiset. Nyt on Niinistön tulot mahtavat, ja varmasti on pääomaa vaikka kuinka. Häntä ei kiinnostanut silloin eikä kiinnosta nyt suomalaisten yhdenvertaisuus eikä suomalaisten hyvä elämä. Aino, mikä häntä kiinnosti ja ja motivoi, oli tuo oma lehmä. Miksi kokoomuslaiset äänestivät Niinistöä? Niin, sekin on selvää. Valta suojelee valtaa.

   Oli ihan selvä, että Suomen EU:hun liittymisestä ei seuraa mitään hyvää Suomelle. Siitä seurasi ´hyvää´Niinistölle ja kumppaneille. Näin se menee

  • Se on vasta aloite, joka ei mene läpi, mutta jonka pohjalta neuvottelut alkavat.

   • saatpa nähdä,

    senhän takia Italiakin niin kiihkolla EU:ta oli perustamassa.

    "Pannaan hölmöt suomalaiset maksamaan velat, he kun ihailevat ulkomaalaisia niin paljon!"


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Loppu tulee

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/de4f134c-da1b-45ba-88bd-47c1c70283ec Vihdoinkin Umpilla on tajuttu Jämsän heikon sijainnin merkitys bisnekselle. Vi
   Jämsä
   60
   1308
  2. Stefun sisko ja Sofia parhaat ystävät

   Stefun sisko laittanut ig storyyn videon Sofiasta sydämillä. Sofia laittoi ig storyynsa Stefun siskosta videota, Rapumestari ja pusuhymiö. Stefun sisk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   184
   1302