Asuntoauton vuokraus

Anonyymi

Tietääkö joku mistä kannattaisi kysyä asuntoautoa vuokralle?!Kohtuuhinnalla viikoksi Imatra/Lappeenranta alueelta. Kiitokset etukäteen asiallisista vastauksista.

8

168

  Vastaukset

  • Ei kai tää niin vaikeaa ole? Googlaa vaikka "vuokrataan asuntoauto Lappeenranta", sieltä heti tulee ilmoituksia.

  • "Kohtuuhinnalla" Toisinsanoen aloittaja on persaukinen pösilö, minkä pitäs saada auto käytännössä ilmaiseksi.

  • Tossa Mannerintien varrella, talon numeroa en muista siinä on matkailuauto jota vuokrataan hintatasosta en kyllä tiedä, ei visiin imottele muuten kun auton ikkunassa on vuokrattavana

  • Kohtuu hinnalla ainoastaan tutulta tai sukulaiselta. Ja tämä on se syy miksi en koskaan hommaa omaa asuntoautoa tai vaunua, tiedän ainankin viisi tai kuusi sukulaista ja kaveria ketkä olisi heti kinuamassa viikoksi lainaan ja tietenkin puoli ilmaiseksi. Itse vastaat vakuutuksista, veroista, auton huolloista, ynnämuista kulutusosista...tuulilasiiin tullut halkeama, jarrut alkoi vinkumaan, öljyn merkkivalo syttyi, yms sinä maksat, muut vaan ajaa puoli ilmaisia reissuja. sen lisäksi auton arvo laskee kilometrien myötä.

   Okei, voi tietenkin heti ostaessa ilmoittaa kaikille etten sitten lainaa kellekkään, saattaa samalla päästä.muutamista sukulaisista eroon eikä enää kutsuta mökeille, merkkipäiville, illanistujaisiin..ja puhutaan takanapäin kuinka pihi m****u sinä olet.

   • Juuri näin.....


   • Anonyymi kirjoitti:

    Juuri näin.....

    Jokainen tavallaan. Hmm. 😁


  • Auton lainaaminen yleensäkin on omistajan oma valinta. Arvostelijoita niin tässä, kuin muissakin asioissa riittää. Koirat haukkuu, karavaani kulkee.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   734
   16409
  2. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   124
   2661
  3. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   134
   2467
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   2157
  5. Miksi ulkoministeri Haavisto ei ole vielä eronnut?

   Kun ulkoministeri Timo Soini osallistui aborttiprotestiin työmatkalla – vihreät tyrmistyi: ”Katsooko hallitus taas Soinin touhut sormien läpi?” Ja Vi
   Maailman menoa
   98
   2112