Miten te jotka treenaatte

Anonyymi

Vaikka kuinka paljon treenaan. Niin tuloksia on vaikea saada tässä iässä näköjään. Kun täytän ens kuussa 53v,olen nainen ja treenannut 30:stä asti. Ja nyt kaks kuukautta tosi
tehokkaasti joka toinen päivä. joskus 5 krt viikossa. Ja ongelmia alue edelleen vatsa/takapuoli. Katson netistä treeniohjelmia ja treeniä appeja ladannut monia. Ja vedän yleensä 2-3 sarjan toistoja. Toistot 10-15 krt. Miten saisin itseni kiinteäksi??

8

<50

  Vastaukset

  • Josko vaadit itseltäsi liikaa? Iän myöten alkaa tullaa pehmeää vyötärön ympärille vaikka treenaisi kuinka ja vaikka ei olisi ylipainoinen. Samoin kyynärvarsien alapuolelle jos ne nostaa jännittämättä. Siihen ei auta kuin rasvaimu.
   Mikä vika persuuksessasi on. Roikkuuko se vai onko sekin vain pehmeä vai liian iso vai mikä?
   Satuitko näkemään yllättäen otetun kuvan Janna (?) Hussista, nuori ja niin timmi mimmi kun esiintyy, varmasti trenaa paljon. Vatsa pullotti ja pömpötti, ei ollut huomannut jännittää vatsalihaksiaan, vetää sisään, just silloin.

  • Tuossa iässä pelkkä treeni ei enää riitä, vaan on pakko ruveta miettimään ja katsomaan, mitä suustaan alas mättää, jos tahtoo pysyä normaalipainoisena. - Nm. Hemmetin hormonit

  • Hulavanteella lähtee ne isot vatsa makkarat veks ja pyllyn saat pyöriäksi ylämäki kävelyllä ja kyykky jumpalla, vatsan alueen treeniä tehostat lankutuksella ja et sitten syö, valkoista viljaaa, et suolaisia, et kovaa rasvaa, juot vettä oma toimisesti, ilman janon tunnetta. homma hoituu varmasti, nukut riittävästi, ja lopetat poukkoilun.

  • Minä oletin ilman muuta että aloittaja on normaalipainoinen eikä mistää ylipainokertymistä ole kyse. Käyn paljon yleisessä saunassa. Myös hoikkien ja lihaksikkaiden keski-ikäisten keskivartalolla on löysää. Sitä ei huomaa ennenkuin istuu lysyssä lauteilla, jos ryhdikkäästi kävelee suorasssa niin mitää löysyyttä ei näy.
   Peppuani olen treenannut vaikka millä liikkeillä kymmeniä vuosia, ei ole tullut pyöreää, on kuin teinipojan takapuoli. kirjoitti 05.06.2020 18:20

   • Aloittaja..painan 66kg tällä hetkellä. Että vielä on vähän tiputettavaa😃


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aloittaja..painan 66kg tällä hetkellä. Että vielä on vähän tiputettavaa😃

    "66 kg" ei kerro yhtään mitään, jos et kerro myös pituuttasi. - Nm. Paino- / pituussuhde


   • Anonyymi kirjoitti:

    "66 kg" ei kerro yhtään mitään, jos et kerro myös pituuttasi. - Nm. Paino- / pituussuhde

    Pituus 162cm...ja paino se 66kg


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pituus 162cm...ja paino se 66kg

    07.06.2020 06:20 kirjoitin aikaisemmin.
    Olen itse 160 (iän myötä kutistunut 1-1,5 cm) ja painan 60-61. eli saman verran suhteessa kuin aloittaja. En mitään erityistä timmiysohjelmaa noudata, liikun muuten vain riittävästi. Allit löpsöttävät ja keskivartalolla on löysää. Ei auta kun pukeutumisella hämätä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut