Ufot alkukertomuksissa

Anonyymi

Eenokin kirjaa: [Luku 39]
Ja niinä päivinä tulee tapahtumaan, että valitut ja pyhät lapset laskeutuvat korkeasta taivaasta, ja heidän siemenensä tulee yhdeksi ihmisten lasten kanssa. Ja niinä päivinä Eenok saa innon ja vihan kirjat, ja levottomuuden ja karkottamisen kirjat. Ja niinä päivinä tuuli kantoi minut pois maasta, ja asetti taivaiden ääriin [Luku 69]
Ja tämän tuomion jälkeen he kauhistuvat ja vapisevat, koska tämä on näytetty niille, jotka kulkevat maan päällä. Ja katso, noiden enkelien nimet [ja nämä ovat heidän nimensä: ensimmäinen heistä Samjaza, toinen Artaqifa, ja kolmas Armen, neljäs Kokabel, viides Turael, kuudes Rumjal, seitsemäs Danjal, kahdeksas Neqael, yhdeksäs Baraqel, kymmenes Azazel, yhdestoista Armaros, kahdestoista Batarjal, kolmastoista Busasejal, neljästoista Hananel, viidestoista Turel, ja kuudestoista Simapesiel, seitsemästoista Jetrel, kahdeksastoista Tumael, yhdeksästoista Turel, kahdeskymmenes Rumael, kahdeskymmenes ensimmäinen Azazel. Ja nämä ovat heidän enkeliensä johtajat ja heidän nimensä, ja satojen ja viisien kymmenten ja kymmenten päälliköt.] Ensimmäisen nimi Jeqon: se on hän, joka johti harhaan kaikki Jumalan pojat, ja toi heidät alas maan päälle ja johdatti heidät harhaan ihmisten tyttärien kautta. Ja toinen oli nimeltään Asbeel: hän osoitti Jumalan pyhille pojille pahan suunnitelman ja johdatti heitä harhaan niin, että he saastuttivat ruumiinsa ihmisten tyttärien kanssa. Ja kolmas oli nimeltään Gadreel: hän on se, joka näytti ihmisten lapsille kaikki kuoleman kukoistukset ja hän johdatti Eevan harhaan, ja näytti kuoleman aseet ihmisten pojille, kilven ja panssaripaidan, ja miekan taistelua varten, ja kaikki kuoleman aseet ihmisten lapsille. Ja hänen kädestään ne ovat lähteneet niitä vastaan, jotka kulkevat maan päällä, tuosta päivästä ja ikuisesti. Ja neljäs oli nimeltään Penemue: hän opetti ihmisten pojille katkeran ja suloisen, ja hän opetti heille kaikki heidän viisautensa salaisuudet. Ja hän opasti ihmisiä kirjoittamaan musteella ja paperilla, ja sen kautta monet tekivät syntiä ikuisuudesta ikuisuuteen ja tähän päivään saakka. Sillä ihmisiä ei luotu sellaista tarkoitusta varten, antaakseen vahvistusta hyvälle uskolleen kynällä ja musteella. Sillä ihmiset luotiin tarkalleen enkelien kaltaisiksi, aikomuksena, että he jatkaisivat puhtaina ja vanhurskaina, ja kuolema, joka tuhoaa kaiken, ei olisi saanut otetta heistä, mutta tämän heidän tietonsa kautta he menehtyvät, ja tämän voiman kautta minä kulun. Ja viides oli nimeltään Kasdeja: tämä on hän, joka näytti ihmisten lapsille kaikki pahojen henkien ja paholaisten lumoukset, ja sikiön lumoukset kohdussa, että se katoaisi, ja sielun lumoamiset, käärmeen puremat, ja ne lumoukset, jotka tapahtuvat keskipäivän kuumuuden kautta, käärmeen pojan nimeltään Tabaet. Ja tämä on Kasbeelin tehtävä, sen valan johtaja, jonka hän näytti pyhille, kun hän kulki korkeudessa kirkkaudessa ja sen nimi on Biqa. Tämä enkeli vaati Mikaelia näyttämään hänelle sen salatun nimen, että hän voisi muotoilla sen valaan, niin että ne järkkyisivät tuon nimen ja valan edessä, joka paljasti kaiken, mikä oli salattua, ihmisten lapsille. Ja tämä on tämän valan voima, sillä se on voimallinen ja vahva, ja hän asetti tämän valan Mikaelin käteen.

Ja tuon valan kautta tähdet kulkevat kiertonsa, ja Hän kutsuu niitä nimiltä, ja he vastaavat Hänelle ikuisuudesta ikuisuuteen. [Ja samalla tavalla veden henget, ja tuulten henget, ja kaikkien tuulenhenkäysten, ja niiden polut kaikista tuulten neljänneksistä. Ja siellä on varjeltuna ukkosen ääniä ja salamoiden valoa: ja siellä on varjeltuna hallan kammiot ja jään kammiot, ja sumun kammiot, ja sateen ja kasteen kammiot. Ja kaikki nämä uskovat ja kiittävät Herran edessä ja ylistävät kaikella voimallaan, ja heidän ruokansa on jokaisessa kiitoksessa: he kiittävät ja ylistävät Herran nimeä aina ja iankaikkisesti.] Ja tämä vala on mahtava, ja sen kautta heidän polkunsa varjellaan eikä heidän kiertonsa tuhoudu. Ja heidän keskuudessaan oli suuri ilo, ja he siunasivat ja ylistivät ja palvoivat, koska tuon Ihmisen Pojan nimi oli paljastettu heille. Ja Hän istui kunniansa valtaistuimella ja tuomiovalta annettiin Ihmisen Pojalle, ja Hän laittoi synnin tekijät katoamaan ja hävitti maan pinnalta heidät ja ne, jotka olivat johdattaneet maailman harhaan. Heidät sidotaan kahleilla ja heidän tuhon paikkaansa heidät vangitaan ja kaikki heidän tekonsa katoavat maan pinnalta. Ja tästä lähtien ei ole mitään turmeltuvaa, sillä tuo Ihmisen Poika on ilmestynyt ja asettanut itsensä kunniansa valtaistuimelle, ja kaikki paha katoaa Hänen kasvojensa edestä, ja se sana tuosta Ihmisen Pojasta

Lisää voi lukea:
https://www.bod.fi/kirjakauppa/catalogsearch/result/?q=Pyhän Maan Kristityt

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Neljä Eenokin kirjaa

      • Anonyymi

        Eenokin profetia on jo toteutunut.
        Vain suurvaltojen tiedusteluorganisaatioiden äärimmäisen tehokkaat
        salailuorganisaatiot ovat estäneet asian julkitulon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eenokin profetia on jo toteutunut.
        Vain suurvaltojen tiedusteluorganisaatioiden äärimmäisen tehokkaat
        salailuorganisaatiot ovat estäneet asian julkitulon.

        Eenokin profetia on jo toteutunut.
        Vain suurvaltojen tiedusteluorganisaatioiden äärimmäisen tehokkaat
        salailuorganisaatiot ovat estäneet asian julkitulon.

        Aika mielenkiintoin,että ihminen tuo Jumalan luotu pystyy epäämään Jumallallisen sanan?
        Oletko miettynyt tarkemmin asiaa?


    • Kivoja tarinoita. Harry Potterin luoja J.K. Rowling joutui tarjoamaan esikoiskirjaansa useille eri kustantajille ennenkuin yksi heistä suostui julkaisemaan suurmenestykseen kohonneen teoksen.

      Siellä kiroaa tänä päivänäkin muutama kustantaja itseään sen kirjan hylkäämisestä.

      Eenokilla ei ollut sitä ongelmaa, koska hänen satunsa on kirjoittaneet puhtaaksi hänen jälkeensä tulleet tarinankertojat. Ei päässyt Eenokki rikastumaan kirjoituksillaan.

      Raamatullista kristinuskoa en ole koskaan ymmärtänyt enkä hyväksynyt kuin osasen sieltä täältä.

      Käsketään lukuisien karmeiden uhkausten saattelemana palvomaan, kumartelemaan, pelkäämään, katumaan, nöyristelemään ja uskomaan johonkin mistä on vähän -tai ei ollenkaan tietoa.

      Sitten joikataan kirkoissa vedet silmissä katumassa tekemättömiäkin syntejä ja laulellaan herra armahda meitä.

      Armahda miltä? Kaikki mahdollinen paha on niittänyt maapalloa ja ihmiskuntaa mikä ikinä vaan voi niittää. Kaikenlaista pahaa tapahtuu jatkuvasti. Ei ole herraa näkynyt kansaansa pelastamassa. Ei edes israelilaisia, jonka piti olla se valittu kansa ja muista viis.

      Aatu -poika kavereineen pisteli heitä uuniin lämpiämään oikein urakalla. Ei näkynyt vapahtajaa sammutuspullojen kanssa pelastamassa liekeiltä eikä rasvaamassa Bacimysiinillä palovammoja.

      Raamattu -uskovaisten olisi aika jo vuonna 2020 ymmärtää, että kyseinen kirja on kooste useiden kymmenien, jopa satojen kirjoittajien puhtaaksi kirjoittamaa kansantarinaa ja legendoja, omin lisäyksin ja käännöksin.

      Raamattu, tai muut loitsukirjat eivät kuitenkaan sulje pois sitä mahdollisuutta, että Jumala olisi olemassa. Hän voi olla elämä itse tai kuka mitäkin haluaa Jumalaksi kutsua.

      Hän voi olla ihmisissä asuva hyvyys tai rakkaus, tai mitä tahansa. Mutta Raamatussa esiintyvää Jumalaa ei ole olemassa.

      Jeesus oli tavallinen mies, jenginjohtaja ja saarnasmies. Se mitä hän sanoi tai teki Raamatun mukaan, on täysin mahdotonta todistaa ilman aikakonetta.

      Hän on tässä valossa vain hitusen todellisempi hahmo, kuin Harry Potter. Molemmat edustavat symbolisesti hyvää ja oikeudenmukaisuutta, kumpikin teki loitsujaan ja kohosi possessaan tärkeäksi hahmoksi.

      Heitä voi kumpaakin tältä pohjalta digata ja arvostaa, mutta tarinat on vain tarinoita.

      Joskus tarinassa on totuuden siemen, eikä panspermia -teoriaakaan ole voitu kumota, ja tavallaan tämä kaikkihan on tieteenkin mukaan joka tapauksessa panspermiaa, jonka juuret ulottuu alkuräjähdykseen saakka.

      Joka ikinen solu, virus, bakteeri, kasvi ja eläin. Kaikki on samasta lähtöisin. Sillä asialla ei ole saarnasmiesten kanssa mitään tekemistä.

      • Anonyymi

        Suomessa on vähemmälläkin rienaamisella saaatu syytteet jumalanpilkasta.
        Joku lakia osaava ottakoon asiakseen tällaisen häpeällisyyden saattamisen rangaistukseen.
        Tulemme joukolla mukaan ja osallistumme kuluihin mikäli sellaisia syntyy.
        Suuri joukko huolestuneita kansalaisia olemme lukeneet tuon rienan ja pitäneet alustavan kokuksen asiasta jotta tuollainen ilkimys saadaan oikeuden eteen vastaamaan teoistaan.
        Haemme parhaillaan juristia hoitamaan asiaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa on vähemmälläkin rienaamisella saaatu syytteet jumalanpilkasta.
        Joku lakia osaava ottakoon asiakseen tällaisen häpeällisyyden saattamisen rangaistukseen.
        Tulemme joukolla mukaan ja osallistumme kuluihin mikäli sellaisia syntyy.
        Suuri joukko huolestuneita kansalaisia olemme lukeneet tuon rienan ja pitäneet alustavan kokuksen asiasta jotta tuollainen ilkimys saadaan oikeuden eteen vastaamaan teoistaan.
        Haemme parhaillaan juristia hoitamaan asiaa.

        Turhaan haet. Mitään vitun Jeesusta ei koskaan ole edes ollut olemassa, saati sitten mitään vitun Jumalaa.


      • Anonyymi

        Komppaan käsityksiäsi jopa radikaallisesti : Ei Jeesus ollut yksi
        henkilö , vaan kooste eri aikakausina eläneistä uskonnollisista
        johtajista, joista legendoissa muovautui Jumalan poika.

        Noudata samaa kriittisyyttä myös ufotulkinnoissa , eivät
        korkean älyn tuotteet töppäile Maan ilmakehässä kuten
        kehitysmaiden lentokalusto.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa on vähemmälläkin rienaamisella saaatu syytteet jumalanpilkasta.
        Joku lakia osaava ottakoon asiakseen tällaisen häpeällisyyden saattamisen rangaistukseen.
        Tulemme joukolla mukaan ja osallistumme kuluihin mikäli sellaisia syntyy.
        Suuri joukko huolestuneita kansalaisia olemme lukeneet tuon rienan ja pitäneet alustavan kokuksen asiasta jotta tuollainen ilkimys saadaan oikeuden eteen vastaamaan teoistaan.
        Haemme parhaillaan juristia hoitamaan asiaa.

        Suomessa on vähemmälläkin rienaamisella saaatu syytteet jumalanpilkasta.
        Joku lakia osaava ottakoon asiakseen tällaisen häpeällisyyden saattamisen rangaistukseen.
        Tulemme joukolla mukaan ja osallistumme kuluihin mikäli sellaisia syntyy.
        Suuri joukko huolestuneita kansalaisia olemme lukeneet tuon rienan ja pitäneet alustavan kokuksen asiasta jotta tuollainen ilkimys saadaan oikeuden eteen vastaamaan teoistaan.
        Haemme parhaillaan juristia hoitamaan asiaa.

        Lahkolainen höpöttelee..
        Teillä ei ole mitään suurta joukkoa,eikä teillä ole rahaa paitsi lesteillä.
        Ihan tyhjää horiset,vaikka itse uskon Jumalaan ja Jeesukseen.
        Mutta tollanen lahkoilaisuus hörinä nyt takapöksyihin..


      • Anonyymi

        >>Raamatullista kristinuskoa en ole koskaan ymmärtänyt enkä hyväksynyt kuin osasen sieltä täältä<<

        Suurimmat ongelmat liittyvät raamatulliseen kosmologiaan, jossa selitetään yksioikoisesti Jumalan luoneen esimerkiksi Maan ihmisen, maapallon ja auringon (ja "taivaan kannen").

        Ufouskonnollisuudessa taas uskotaan, että kehittyneillä avaruusolennoilla on tekemistä mm. ihmisen synnyssä maapallolle.

        Itse uskon siihen, että on olemassa olentoja, jotka eivät ole varsinaisia et-oloentoja toisesta aurinkokunnasta tai galaksista, vaan ovat niin korkealla kehitystasolla, että voivat jopa luoda aurinkokuntia...ja ehkäpä jopa galaksejakin. Ja onhahn tuo esimerkiksi teosofiassa aina ymmärrettykin, että vaikka Jumalan sanotaan olevan yksi (kaikkeus on ykseys), niin tosiasiassa toiminta tapahtuu Hierarkioiden ja taivaallisten toimijoiden kautta. Ja ei varsmastikaan olisi mainintaa enkeleistäkään Raamatussa, jos kristinoppi ei tuota asiaa jollain tavalla hyväksyisi. On vaan tullut vakinntuneksi tavaksi puhua "yhdestä Jumalasta".


      • Anonyymi kirjoitti:

        >>Raamatullista kristinuskoa en ole koskaan ymmärtänyt enkä hyväksynyt kuin osasen sieltä täältä<<

        Suurimmat ongelmat liittyvät raamatulliseen kosmologiaan, jossa selitetään yksioikoisesti Jumalan luoneen esimerkiksi Maan ihmisen, maapallon ja auringon (ja "taivaan kannen").

        Ufouskonnollisuudessa taas uskotaan, että kehittyneillä avaruusolennoilla on tekemistä mm. ihmisen synnyssä maapallolle.

        Itse uskon siihen, että on olemassa olentoja, jotka eivät ole varsinaisia et-oloentoja toisesta aurinkokunnasta tai galaksista, vaan ovat niin korkealla kehitystasolla, että voivat jopa luoda aurinkokuntia...ja ehkäpä jopa galaksejakin. Ja onhahn tuo esimerkiksi teosofiassa aina ymmärrettykin, että vaikka Jumalan sanotaan olevan yksi (kaikkeus on ykseys), niin tosiasiassa toiminta tapahtuu Hierarkioiden ja taivaallisten toimijoiden kautta. Ja ei varsmastikaan olisi mainintaa enkeleistäkään Raamatussa, jos kristinoppi ei tuota asiaa jollain tavalla hyväksyisi. On vaan tullut vakinntuneksi tavaksi puhua "yhdestä Jumalasta".

        Ei ole olemassa mitään yhtenäistä ufouskonnollisuutta, jossa uskottaisiin sitä tai tätä. On vain monenlaisia erilaisia käsityksiä, kysymyksiä, epäilyksiä ja luuloja.

        Harvemmin sitä tapaa ketään joka kivenkovaan väittää tietävänsä, mistä on kyse tuntemattoman suhteen.

        Ihminen tietää vielä niin kovin vähän. Yhdestä asiasta olen suhteellisen varma. Jonkinlainen Jumala on olemassa. Jokin isoveli. Hienovarainen. Ei halua liikaa puuttua itsemääräämisoikeuteen. Tämä taasen kertoo sen että tämä kaikki on vain elämää. Jokin vaihe jossakin kiertokulussa.

        Merkityksellinen tai merkityksetön, ja missä mittakaavassa. Ei tietoa. Ehkä onkin parempi että emme tiedä koko totuutta, tai sitten ei. Olisi aika surullista tajuta olevansa osa jotakin ennalta ohjelmoitua matrixia.


      • Anonyymi
        Helläkoukku kirjoitti:

        Ei ole olemassa mitään yhtenäistä ufouskonnollisuutta, jossa uskottaisiin sitä tai tätä. On vain monenlaisia erilaisia käsityksiä, kysymyksiä, epäilyksiä ja luuloja.

        Harvemmin sitä tapaa ketään joka kivenkovaan väittää tietävänsä, mistä on kyse tuntemattoman suhteen.

        Ihminen tietää vielä niin kovin vähän. Yhdestä asiasta olen suhteellisen varma. Jonkinlainen Jumala on olemassa. Jokin isoveli. Hienovarainen. Ei halua liikaa puuttua itsemääräämisoikeuteen. Tämä taasen kertoo sen että tämä kaikki on vain elämää. Jokin vaihe jossakin kiertokulussa.

        Merkityksellinen tai merkityksetön, ja missä mittakaavassa. Ei tietoa. Ehkä onkin parempi että emme tiedä koko totuutta, tai sitten ei. Olisi aika surullista tajuta olevansa osa jotakin ennalta ohjelmoitua matrixia.

        >>Ei ole olemassa mitään yhtenäistä ufouskonnollisuutta, jossa uskottaisiin sitä tai tätä.
        On vain monenlaisia erilaisia käsityksiä, kysymyksiä, epäilyksiä ja luuloja<<

        Useinhan ufojen olemssaoloon uskomiseen liittyy heinkinenkin ulottuvuus. Ufoihin postiivisesti tai neutraalisti uskovat eivät yleensä kuitenkaan pyri selittämään kaikkea kosmistakaan luomista "Jumalalla". He ymmärtävät sen, että kokonaiskuvio on paljon monimutkaisempi.

        >>Olisi aika surullista tajuta olevansa osa jotakin ennalta ohjelmoitua matrixia<<

        Aika yleinen on se käsitys, että ihmisellä olisi jokin ennaltalaadittu sielun suunnitelma ja myös se, että kaikki mitä ihmiselle tapahtuu olisi Jumalan tahtoa(fatalismi). Silloin tässä elämässä ei kyllä olisi oikein mitään mieltä. Me teemme jatkuvasti itse valintoja, joilla on seurauksensa. Kristillisyyden tärkeimpiä opetuksia onkin mielestäni se, että ihminen voi vahingoittaa sieluaan (egoismin ja tietämättömyyden vallassa).


      • Anonyymi kirjoitti:

        >>Ei ole olemassa mitään yhtenäistä ufouskonnollisuutta, jossa uskottaisiin sitä tai tätä.
        On vain monenlaisia erilaisia käsityksiä, kysymyksiä, epäilyksiä ja luuloja<<

        Useinhan ufojen olemssaoloon uskomiseen liittyy heinkinenkin ulottuvuus. Ufoihin postiivisesti tai neutraalisti uskovat eivät yleensä kuitenkaan pyri selittämään kaikkea kosmistakaan luomista "Jumalalla". He ymmärtävät sen, että kokonaiskuvio on paljon monimutkaisempi.

        >>Olisi aika surullista tajuta olevansa osa jotakin ennalta ohjelmoitua matrixia<<

        Aika yleinen on se käsitys, että ihmisellä olisi jokin ennaltalaadittu sielun suunnitelma ja myös se, että kaikki mitä ihmiselle tapahtuu olisi Jumalan tahtoa(fatalismi). Silloin tässä elämässä ei kyllä olisi oikein mitään mieltä. Me teemme jatkuvasti itse valintoja, joilla on seurauksensa. Kristillisyyden tärkeimpiä opetuksia onkin mielestäni se, että ihminen voi vahingoittaa sieluaan (egoismin ja tietämättömyyden vallassa).

        Hyvin kirjoitettu.

        "Kun maailma tasapäistyy, niin persoonat sivuun väistyy, pois viedään kylähullu viimeinen"

        Minusta tuntuu että yksilön vapautta on kahlittu yhä enemmän yhteiskunnan toimesta. Normit, lait, käytösmallit ja moraalikäsitykset on tarkentuneet.

        Harva uskaltaa erottua massasta leimautumisen pelosta. Viimeiset 15 vuotta on toitotettu narsismista, narsismin uhreista ja psykopaattisista johtajista, puolisoista jne.

        Ennenvanhaan energisiä, erottuvia uskaliaita ja persoonallisia ihmisiä arvostettiin johtajina ja esikuvina. Nyt heidät tallataan lattiaan ja keksitään heille narsismi -diagnoosi.

        Heidät on hiljennetty, mutta tilalle on tullut uusi normaali, joka on epänormaali. Näistä epänormaaleista ei tule johtajia, mutta heitä ei saa tallata eikä arvostella. Vähemmistöt kuuluu erityiseen suojelukseen.

        Samaan hässäkkään menee nämä sukupuoli -kampanjat. Tai ennemminkin sukupuolettomuus -kampanjat.

        Tässä sekasopassa joutuu nykyään häpeämään sitä jos on normaali, työtätekevä lihaa syövä valkoinen heteromies. Ei välttämättä tarvi hävetä, mutta hiljaa pitää olla. Normaali ei ole enää yhtään mitään.

        Eli tässä on käynyt niin kuin perinteisessä suomalaisessa avioliitossa. Ensin viedään mieheltä munat ja sitten syytetään sitä miestä munattomuudesta.

        Muistan ennenvanhaan kun meidän kotikylällä oli lukuisia persoonia, jotka nykyään luokiteltaisiin kylähulluiksi ja avohoitopotilaiksi. Nykyään heidät on lääkitty niin vahvasti, etteivät enää tule asunnoistaan pois "ihmisten ilmoille".

        Kummalliseen muottiin ollaan ihmisiä tunkemassa. Arkistoihin, kansioihin ja kategorioihin. Onko he nyt sitten helpommin hallittavaa vaalikarjaa ja tahdottomia veronkantajia?

        Parasta mitä länsimaalainen ihminen voi elämässään oivaltaa, on se, että jokainen on oman onnensa seppä ja vastuussa itsestään ja omasta onnestaan. Sitä ei voi ulkoistaa eikä jättää toisten varaan. Onnettomuudestasi et voi syyttää muita tai huonoa lapsuuttasi.

        Jos joku sinua sen oivalluksen ja voimantunteesi vuoksi kutsuu narsistiksi, niin voit vastavuoroisesti kutsua häntä luuseriksi.

        Vapaassa sielussa asuu aina pikku anarkisti. Meitä ei määräile kirkot eikä alienit.


      • Anonyymi
        Helläkoukku kirjoitti:

        Hyvin kirjoitettu.

        "Kun maailma tasapäistyy, niin persoonat sivuun väistyy, pois viedään kylähullu viimeinen"

        Minusta tuntuu että yksilön vapautta on kahlittu yhä enemmän yhteiskunnan toimesta. Normit, lait, käytösmallit ja moraalikäsitykset on tarkentuneet.

        Harva uskaltaa erottua massasta leimautumisen pelosta. Viimeiset 15 vuotta on toitotettu narsismista, narsismin uhreista ja psykopaattisista johtajista, puolisoista jne.

        Ennenvanhaan energisiä, erottuvia uskaliaita ja persoonallisia ihmisiä arvostettiin johtajina ja esikuvina. Nyt heidät tallataan lattiaan ja keksitään heille narsismi -diagnoosi.

        Heidät on hiljennetty, mutta tilalle on tullut uusi normaali, joka on epänormaali. Näistä epänormaaleista ei tule johtajia, mutta heitä ei saa tallata eikä arvostella. Vähemmistöt kuuluu erityiseen suojelukseen.

        Samaan hässäkkään menee nämä sukupuoli -kampanjat. Tai ennemminkin sukupuolettomuus -kampanjat.

        Tässä sekasopassa joutuu nykyään häpeämään sitä jos on normaali, työtätekevä lihaa syövä valkoinen heteromies. Ei välttämättä tarvi hävetä, mutta hiljaa pitää olla. Normaali ei ole enää yhtään mitään.

        Eli tässä on käynyt niin kuin perinteisessä suomalaisessa avioliitossa. Ensin viedään mieheltä munat ja sitten syytetään sitä miestä munattomuudesta.

        Muistan ennenvanhaan kun meidän kotikylällä oli lukuisia persoonia, jotka nykyään luokiteltaisiin kylähulluiksi ja avohoitopotilaiksi. Nykyään heidät on lääkitty niin vahvasti, etteivät enää tule asunnoistaan pois "ihmisten ilmoille".

        Kummalliseen muottiin ollaan ihmisiä tunkemassa. Arkistoihin, kansioihin ja kategorioihin. Onko he nyt sitten helpommin hallittavaa vaalikarjaa ja tahdottomia veronkantajia?

        Parasta mitä länsimaalainen ihminen voi elämässään oivaltaa, on se, että jokainen on oman onnensa seppä ja vastuussa itsestään ja omasta onnestaan. Sitä ei voi ulkoistaa eikä jättää toisten varaan. Onnettomuudestasi et voi syyttää muita tai huonoa lapsuuttasi.

        Jos joku sinua sen oivalluksen ja voimantunteesi vuoksi kutsuu narsistiksi, niin voit vastavuoroisesti kutsua häntä luuseriksi.

        Vapaassa sielussa asuu aina pikku anarkisti. Meitä ei määräile kirkot eikä alienit.

        Suhtautumista ufoihin on nähdäkseni neljänlaista; 1)ufojen olemassaolon kieltäminen, 2)olemassaolon hyväksyminen ja siihen uskominen, 3)neuitraali suhtautuminen (ei tietoa) ja 4)ufojen ja et-olentojen negatiivinen leimaaminen omien mielihalujen ja tarkoitusperien mukaisesti.

        Sama koskee suhtautumista Jumalaan(korkeampiin voimiin) ja monia muitakin asioita.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Suhtautumista ufoihin on nähdäkseni neljänlaista; 1)ufojen olemassaolon kieltäminen, 2)olemassaolon hyväksyminen ja siihen uskominen, 3)neuitraali suhtautuminen (ei tietoa) ja 4)ufojen ja et-olentojen negatiivinen leimaaminen omien mielihalujen ja tarkoitusperien mukaisesti.

        Sama koskee suhtautumista Jumalaan(korkeampiin voimiin) ja monia muitakin asioita.

        Kieltäminen perustuu tiedon puutteeseen ja tuntemattoman pelkoon. Koetaan erinäisistä syistä mahdolliset vieraat uhkana.

        Se on ihmismielelle tyypillistä ja evoluutio on kouluttanut ihmiset varomaan tuntematonta. Varjo metsässä on uhka. Vasta kuoriutunut kananpoika ymmärtää varoa kanahaukan varjoa maassa.

        Psykologisissa testeissä on huomattu ihmisten osaavan vaistomaisesti varoa tiettyjä muotoja ja hahmoja. Ne vaistot on aikoinaan auttaneet selviytymään.

        Kukapa voisi väittää ettei ainakin lapsena pelännyt mörköjä, Jumalaa ja Kekkosta.

        Mutta lohduttautua voi peloiltaan todellisilla tilastoilla, aivan kuten lentopelkoinen voi lohduttautua sillä tiedolla, että pitäisi lentää tilastollisesti noin 3 miljoonaa kertaa joutuakseen kerran lento-onnettomuuteen.

        Tilastollisesti ufolaiset ei ole pahaa tehneet ihmisille. Abduktioissa ei ole vammautettu pysyvästi ja kaapatut on palautettu muisti suurinpiirtein pyyhittynä pois traumaattisesta kokemuksesta.

        He hallitsevat siis mentaalipuolen hallinnan. Välttelevät turhaa kontaktia, joka kertoo siitä että he kunnioittavat meidän yksityisyyttä ja elämää.

        Kunnioittaisiko ihminen mennessään alemmalla tasolla olevalle planeetalle? Kyllä luulen näin. Siitä on jo viitteitä. Luotaimet ja laskeutujat on viimeisen päälle sterilisoituja, jotta emme tuhoaisi tai sairastutettaisi mahdollisia joitakin mahdollisesti pöpöillämme.

        Onhan meillä paljon rauhoitettuja eläimiäkin ja heimoja, joita suojellaan laeilla ja koskemattomuudella.

        Ehkäpä on niin että mitä sivistyneempi ja kehittyneempi äly, niin sitä humaanimpi se on. Ei tapa huvikseen mitään eikä ketään.

        Eiköhän se jossakin vaiheessa koita ihmiskunnallekin se aika, kun yksilön ahneuden nimissä ei enää ryöstetä, hyväksikäytetä ja tuhota heikompia. Arvojen täytyy muuttua ylevämmiksi joskus tässäkin maailmassa.

        Koska meitä teknisesti ja ilmeisesti henkisestikin edellä olevat eivät ole meitä tuhonneet, eikä tiedettävästi paljoa auttaneetkaan, niin motiiviensa ja alkuperänsä lähde säilyy edelleen tuntemattomana. Pelkoon ei ole syytä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suhtautumista ufoihin on nähdäkseni neljänlaista; 1)ufojen olemassaolon kieltäminen, 2)olemassaolon hyväksyminen ja siihen uskominen, 3)neuitraali suhtautuminen (ei tietoa) ja 4)ufojen ja et-olentojen negatiivinen leimaaminen omien mielihalujen ja tarkoitusperien mukaisesti.

        Sama koskee suhtautumista Jumalaan(korkeampiin voimiin) ja monia muitakin asioita.

        2) olemassaolon hyväksyminen ja siihen uskominen
        ------------------------------------------------
        Tämä uskominen on hyvin monipolvinen asia, johon mm. palstan
        kiistelyt usein liittyvät.
        Itse uskon , että ulkoavaruudellisten kulttuurien vierailu Maapallolla
        on mahdollinen. Uskon esim. luotettaviin lentäjähavaintoihin ja myös
        Helliksen kertomaan omaan havaintoonsa, kun itsellänikin on
        saman luonteinen n. v:lta 1957.
        Mutta käsitykseni on, että kyseessä on vain alieenien ohilentäessään
        tekemä vilkaisu planeettamme olotilaan.
        Valovuosien avaruusmatkat vaativat rautaista tekniikkaan, eivät
        siihen sovellu laskeutumistöppäilyt Roswellin tyyliin, pikemminkin
        pudottiva sinne vain aluksensa jätesäiliön.
        Eivät liioin pidä yhteyttä kehitykseensä nähden ala-arvoisten,
        kannaltaan kastematoihin rinnastettavien Telluksen ihmisyksilöiden
        kanssa. Olkoonpa nämä sitten suurvaltojen johtajia tai salaisen
        palvelun agentteja.
        Näin uskon , vaikka se omanarvontuntoa pahasti rassaakin !


      • Anonyymi kirjoitti:

        2) olemassaolon hyväksyminen ja siihen uskominen
        ------------------------------------------------
        Tämä uskominen on hyvin monipolvinen asia, johon mm. palstan
        kiistelyt usein liittyvät.
        Itse uskon , että ulkoavaruudellisten kulttuurien vierailu Maapallolla
        on mahdollinen. Uskon esim. luotettaviin lentäjähavaintoihin ja myös
        Helliksen kertomaan omaan havaintoonsa, kun itsellänikin on
        saman luonteinen n. v:lta 1957.
        Mutta käsitykseni on, että kyseessä on vain alieenien ohilentäessään
        tekemä vilkaisu planeettamme olotilaan.
        Valovuosien avaruusmatkat vaativat rautaista tekniikkaan, eivät
        siihen sovellu laskeutumistöppäilyt Roswellin tyyliin, pikemminkin
        pudottiva sinne vain aluksensa jätesäiliön.
        Eivät liioin pidä yhteyttä kehitykseensä nähden ala-arvoisten,
        kannaltaan kastematoihin rinnastettavien Telluksen ihmisyksilöiden
        kanssa. Olkoonpa nämä sitten suurvaltojen johtajia tai salaisen
        palvelun agentteja.
        Näin uskon , vaikka se omanarvontuntoa pahasti rassaakin !

        Nämä US Navyn tapaukset kertovat epäsuoraan monta asiaa. USA on ottanut ufot vakavasti. Se vahvistui nyt virallisesti.

        Aiemmin on ollut virallisilla tahoillaan ilmassa vähättelyä ja jopa naureskelua. Aikoinaan sodan jälkeen pari kenraalia tyytyi toteamaan että "eivät muodosta uhkaa kansalliselle turvallisuudelle".

        Kun USA paljasti nyt virallisesti olevansa huolissaan ufoista, niin se tarkoittaa sitä että he eivät tiedä sittenkään ufoilmiöstä niin paljon, kuin on kuviteltu. Ehkä heillä ei olekaan mitään yhteyttä vieraisiin. He taisivat nyt oikeasti säikähtää.

        Kenties he tekivät nyt "Kennedyt", eli halusivat kertoa muille suurvalloille että kyseessä ei ole USA:n salainen huipputekniikka, jos muutkin näitä kohtaa. Kennedy pelkäsi että ufot voisivat aiheuttaa pahimmillaan ydinsodan, jos niitä luullaan USA:n aluksiksi.

        Toisen maailmansodan jälkeiset kenraalit ja amiraalit möläyttelivät hieman liikaa, jonka jälkeen he lievensivät nopeasti lausuntojaan samaan malliin kuin kävi Roswellin tapauksessa.

        Kuten olen tuhat kertaa sanonut, niin en usko tähtien välisiin lentoihin, vaan uskon että on jotakin mitä emme tiedä.

        Olen tässä katsonut nyt oikein urakalla tiedeseminaareja ja luentoja netin kautta koskien universumin rakennetta, painovoimaa, kvanttiteorioita ja elämän syntyä jne.

        Joku viisas tiedemies kosmologi sanoi että jokainen uusi vastaus herättää viisi uutta kysymystä.

        Mitä enemmän näihin asioihin perehtyy, niin sitä enemmän kirkastuu ajatus siitä miten vähän me oikeasti tiedetään niistä kaikkein suurimmista kysymyksistä. Voimme havainnoida joitakin seurauksia, mutta syitä ja mekanismeja emme tunne vielä.

        Ihmisen aika täällä on lyhyt. Ymmärrän hyvin, että jonkin yksittäisen tieteen osa-alueen parissa koko uransa intohimolla työskennelleen henkilön on saatava se oma "lopputyönsä". Se on se hänen mestariteoksensa ja "vastaus".

        Hänelle saattaa olla muodostunut vankka käsitys asioista siltä pohjalta, mitä me nyt tiedämme. Tästä näkökulmasta. Hänen tehtävänään ei olekaan filosofoida asioista joita emme tiedä.

        Tässä on juurikin se tieteen rajallisuus. Tänään kuuntelin luennon, jossa luennoitsija tyrmäsi aurinkokunnan ulkopuolisen panspermian mahdollisuuden, vedoten etäisyyksiin ja kertoen että tässä tulee vastaan universumin ikä.

        Miten kukaan voi sanoa noin? Lukenut ihminen, tutkija ja professori. Me emme tiedä elämän synnyn tarkkaa mekanismia. Emme tunne tarkkaan omaa aurinkoammekaan, emme painovoimaa, emme antimateriaa, pimeää energiaa, pimeää ainetta, meiltä on hukassa 96% universumin massasta.

        Tuolla tapahtuu selittämättömiä asioita jatkuvasti tuolla avaruuksissa, kuin myös täällä Maassa. Mikään ei vaikuta niin varmalta kuin epävarma.


      • Anonyymi
        Helläkoukku kirjoitti:

        Kieltäminen perustuu tiedon puutteeseen ja tuntemattoman pelkoon. Koetaan erinäisistä syistä mahdolliset vieraat uhkana.

        Se on ihmismielelle tyypillistä ja evoluutio on kouluttanut ihmiset varomaan tuntematonta. Varjo metsässä on uhka. Vasta kuoriutunut kananpoika ymmärtää varoa kanahaukan varjoa maassa.

        Psykologisissa testeissä on huomattu ihmisten osaavan vaistomaisesti varoa tiettyjä muotoja ja hahmoja. Ne vaistot on aikoinaan auttaneet selviytymään.

        Kukapa voisi väittää ettei ainakin lapsena pelännyt mörköjä, Jumalaa ja Kekkosta.

        Mutta lohduttautua voi peloiltaan todellisilla tilastoilla, aivan kuten lentopelkoinen voi lohduttautua sillä tiedolla, että pitäisi lentää tilastollisesti noin 3 miljoonaa kertaa joutuakseen kerran lento-onnettomuuteen.

        Tilastollisesti ufolaiset ei ole pahaa tehneet ihmisille. Abduktioissa ei ole vammautettu pysyvästi ja kaapatut on palautettu muisti suurinpiirtein pyyhittynä pois traumaattisesta kokemuksesta.

        He hallitsevat siis mentaalipuolen hallinnan. Välttelevät turhaa kontaktia, joka kertoo siitä että he kunnioittavat meidän yksityisyyttä ja elämää.

        Kunnioittaisiko ihminen mennessään alemmalla tasolla olevalle planeetalle? Kyllä luulen näin. Siitä on jo viitteitä. Luotaimet ja laskeutujat on viimeisen päälle sterilisoituja, jotta emme tuhoaisi tai sairastutettaisi mahdollisia joitakin mahdollisesti pöpöillämme.

        Onhan meillä paljon rauhoitettuja eläimiäkin ja heimoja, joita suojellaan laeilla ja koskemattomuudella.

        Ehkäpä on niin että mitä sivistyneempi ja kehittyneempi äly, niin sitä humaanimpi se on. Ei tapa huvikseen mitään eikä ketään.

        Eiköhän se jossakin vaiheessa koita ihmiskunnallekin se aika, kun yksilön ahneuden nimissä ei enää ryöstetä, hyväksikäytetä ja tuhota heikompia. Arvojen täytyy muuttua ylevämmiksi joskus tässäkin maailmassa.

        Koska meitä teknisesti ja ilmeisesti henkisestikin edellä olevat eivät ole meitä tuhonneet, eikä tiedettävästi paljoa auttaneetkaan, niin motiiviensa ja alkuperänsä lähde säilyy edelleen tuntemattomana. Pelkoon ei ole syytä.

        Eipä näytä Beresheet-luotain mitenkään erikoisen steriililtä.

        https://tekniikanmaailma.fi/israelin-kuuhun-tormanneen-luotaimen-mukana-oli-tuhansia-karhukaisia-maailman-sitkeimpana-pidetty-elainlaji-voi-selvita-kuussa-vuosien-ajan/


    • Anonyymi

      Mielenkiintoista on että Eenokin kirjat kertovat paljon ns. 'salattuja' asioita, enkelien nimiä. langenneitten enkelien tekosia ym.. Mutta sitten ne kertovat Ihmisen Pojan tuomiovallasta jopa selvemmin kuin raamattu..

      Se on pojaaat sillä tavalla , että henkivallat tietävät tarkkaan tämän lankeemuksen tilan ja valon ja pimeyden taistelun...

      siksi paha haluaa hallita kirkoissakin... ja kaikilla...

      Kannattaa etsiä valon tietä …. ja kyllä raamattu siihen ihan selkeät tienviitat viitoittaa.. TÄÄ ON POJAAAT JA NURIS>IJAT JÄNNITTÄÄVÄÄ TÄMÄ TULEVA KOETUSTAN AIKA:. VIRUKSET,, NÄLÄT; YM:: JOTTA UUS>I >MAAILMAN >SYNTYYY TE HÖPSÖT LYHYTNÄKÖISET

      • Anonyymi

        Mistä näitä eenokin kirjoja voi ostaa tai tilata?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä näitä eenokin kirjoja voi ostaa tai tilata?

        Tuolta voi kysellä:
        https://www.hamewiki.fi/wiki/Tiedosto:300px-Rytkösen_kirjakaupan_mainos.jpg


      • Anonyymi

        Huvittavaa nuo ”enkelten nimet”. Enkelit toimivat meidän käsitejärjestelmämme ulkopuolella eivätkä nimitä toisiaan nimillä. Enkelten nimet ovat siis vain meidän antamiamme, joilla ei siten ole merkitystä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huvittavaa nuo ”enkelten nimet”. Enkelit toimivat meidän käsitejärjestelmämme ulkopuolella eivätkä nimitä toisiaan nimillä. Enkelten nimet ovat siis vain meidän antamiamme, joilla ei siten ole merkitystä.

        Sitä olemme aina rooin kanssakin ihmetelleet.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      156
      2722
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1550
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe