"Se olisin voinut olla minä."!?

Anonyymi

Muutama päivä sitten toinen iltapäivälehtemme toimittaja teki jutun BLM-mielenosoituksesta Helsingin Senaatintorilta. Toimittaja haastatteli suomensomalia ja laittoi hänen tokaisunsa jutun otsikoksi.

Somali sanoi, että "se olisin voinut olla minä" viitaten USA:sa poliisin käsiin kuolleeseen George Floyd- rikolliseen?! Huhhuh! Siis täytyy venyttää logiikkaa TODELLA paljon, jotta tuollaiseen lausuntoon päätyy.

Tuon suomensomalin olisi ensin pitänyt hankkia passi ja viisumi Yhdysvaltoihin. Siten hänen olisi pitänyt matkustaa Minneapolisiin. Sitten hänen olisi pitänyt tehdä rikos. Ja jos hänet olisi siitä pidätetty, niin hänen olisi pitänyt vastustaa pidätystä.

Vasta SITTEN tuo suomensomali olisi HYVIN pienellä todennäköisyydellä kuollut poliisin käsittelyssä! Melkoisen monta jossittelua, että tulos olisi ollut hänen kohdallaan sama kuin Floydin! ;-)

3

<50

  Vastaukset

  • Miettikää tuon toimittajan omaa logiikkaa ja moraalia!

   Hän kehtasi laittaa ihan juttunsa otsikoksi moisen aivopierun? Toimittaja ei siis mitenkään kyseenalaistanut tuollaista tokaisua? Vaan esitti sen lukijoille kuin jonain viisautena ja faktana?

   Onko kyse toimittajan typeryydestä vai pitääkö hän suomalaisia lukijoita täysin typerinä? Kyse on varmaan molemmista...

  • Ja täti olisi setä, jos hänellä olisi munat. Se olisi ihan yhtä fiksu otsikko... ;-)

  • Olisiko rasitista huomauttaa tuolle somalille, että toivoisi sen tapahtuvan hähellekin? ;-)

  SEISKA.FI

  • Ero synkisti mielen! Toni Niemisen ihmissuhdekiemuroissa on riittänyt käänteitä viime kuukausien aikana!
  • Toni Nieminen elämänsä myllerryksistä: ”Itseänikin välillä ihmetyttää!”
  • Tosi-tv:stä tuttu tatuointitaitelijia Kat Von D myy lukaaliaan – pyytää 2,8 miljoonaa kookkaasta kämpästään: katso video! 

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia on 2 viikkoa Hangossa Stefun kanssa

   Kertoi ig. Mihis Isbe? Martina ei tytöstä huolehdi. Isbe ollut vain Hangossa Stefun suvulla. Vai hoitaako myös Sofia Isbeä Hangossa? Maralla ei ole
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   1741