Tuire vaimoni nuorekas sisko

... en meinannut saada kaluani ulos sen jämähtäessä ja voi kuinka hyvältä tuntui ajatella Tuiren pakarat ja sukkanauhat mielessä-kuinka kauniilta ne näyttivätkään.


Menin pöytäämme ryyppäsimme lisää wappu-porukalla ja hauskaa oli..välillä yritin ottaa katsekontaktia Tuireen mutta hän selvästi vältteli katsettani-huomasin kumminkin että hän ei korjannut enää asentoaan niin usein vaan antoi sukanrajojen näkyä...tahallaanko nauttien ja minua ärsyttäen?

Päätin laittaa Pirjo-vaimolle tekstiviestin jonka kirjoitin pöydän alla.Viestissäni kerroin että panettaa ja voitasko lähtee jo kotiin naiset hänen lisäkseen on vappuna niin seksikkään ja keväisen kauniita-erityisesti siskosi jotka vastapäätä istuvat.Ja että jouduin jo miestenhuoneessa vähä lähes "touhuilee" itsekseen,mutten loppuun asti-kun wc ei ole eroottisin paikka minulle ja hyvä että sain kaluni rauhoittumaan ja tulemaan huomiotta herättämättä takaisin pöytäämme.

-Pirjo-vaimo ei reagoinut mitään ilmeisesti hän ei kuullut että viesti tuli.Lähetin viestin uudestaan ja tarkkailin vaimoani-nyt hänen kännykkänsä piippasi ja hän luki viestin ja iski silmää ja Pirjo vastasi tekstiviestillä :"enne ku lähetään kotiin-kuka kiihottaa lisäkseni täällä terassilla eniten"?
Tekstasin viestin:"Kaikki te kolme sisarusta mutta huomasin Tuirella stay-up:t se kiihottaa.."!
Pirjo-vaimo flinkkasi silmää ja niin menimme kotiin seikkailemaan olihan vaimonikin pukeutunut seksikkäästi.Siinä esileikkiessämme Pirjo pyysi kertomaan samalla mitä olisin halunnut tehdä Tuirelle?Kerroin taas fantasiani miten olisin halunnut Tuiren kanssa leikkiä ja hän vain nauroi että ompas sulla vilkas mielikuvitus aina,mutta kiihoittavia tarinoita kerrot,niin että hänkin syyttyy.


Jossain vaiheessa älysin tekstiviestejä katsoessani että vaimoni ei reagoinut 1.viestiin koska olin vahingossa lähettänytkin viestin Tuirelle-voi jees tästä se soppa ja häpeä syntyi mulle! Nyt se sitten Tuire ties mitä tein wappuna miestenhuoneessa ja ketä kuvittelin siellä-toisaalta hävetti ja toisaalta kiihotti ajatus mitä hän tykkäsi viestistäni?Mietin etten ota pulttia enkä pyydä anteeksi onhan Tuire hoitoalalla ja varmaankin törmännyt tilanteisiin jossa pitkäaikais-miespotilaat alkavat haaveksia hoitsusta ainakin hänen pyllistellessään.


Meni aikoja ja unohdin asian vaikka wappu muistui ihanan mieleen fantasioidessamme ja rakastellessamme vaimoni kanssa.

Pirjo lähti työkaverien kanssa viikonlopuksi mökille ja jäin kesäleskeksi.
Olin cityn terasseilla aikaa tappamassa ja kiertelin keskustan kauppakeskuksia...Yllättäen huomasin Tuiren ja seurailin häntä varoen jos hän vaikka olisikin suuttunut viestistäni ...Näin hänen menevän isoon kauppakeskukseen ja hän suunnistikin alusvaate-osastolle niinpä hän hypisteli korsetteja ja sukkanauhoja peilin edessä pikaisesti mallaten ja järki minulla sanoi poistumaan ennenku vartijat huomaa että mikä mies tirkistelee ja se se vasta häpeä olisikin.

Menin muina miehinä parfyymituotteita katselemaan ja haistelemaan mitä voisin ostaa Pirjolle lahjaksi ja löysinkin ihanan tuoksun kun olin valitsemassa selkääni koputettiin sormella pari krt.Tuire nauroi:"Ja tuo ostos varmaan tullee minulle-lahjaksi"!-Minä kyllä ajattelin antaa sen Pirjolle,mutta olkoon ostan toisen pullon sinulle Tuire!.änkytin yllättyneen -Ihanko totta...siitä onkin aikaa kun mulle kukaan ostanut mitään-annas ku haistan,aika ovlea tuoksu!:Tuire totesi ja halasi kiitokseksi.Huomasi että hän tuoksahti drinkille ja kertoi viettävänsä vapaa-päiviä kaupungilla.Yllätyin kun tämä ujohkona pitämäni lady kysyi voisinko lähteä hänen seurakseen ottamaan muutaman paukun ja mikäs siinä tottakai suostuin ja ihailin samalla hänen pikkupeppuaan ja ruskettuneita sääriään.Niin menimme erään hotelliaulabaariin ja Tuire nauroi,että mihinkäs sä sieltä naisten alusvaate-osastolta katosit kun hän kiusoitteli minua kun oli nähnyt jo aikaisemmin että seuraan häntä ostoksilla joka paikkaan?Kerroin vain hävenneeni vahingossa hänelle lähettämääni viestiä jonka piti mennä vain Pirjo-vaimolleni.Tilasin kuohuviiniä ja Tuire rohkaistui kysymään,että mitä olin wapun tekstiviestillä tarkoittanut oikein?-Muistelin naama punaisena ja änkytin:"Mitähän tuli kirjoiteltua-se viesti piti olla Pirjolle eikä sulle,sorry! Tuire oli jo pikkasen huppelissa ja nauroi että:"pitäisikö olla vain imarreltu jos on niin kovat halut ettei wessasta muuten mies aio päästä pois-minun seuran jälkeen"?Samalla hän katsoi minua syvälle silmiin ja siveli käsivarttani ,se sai minut lähes vapisemaan.Tilasin toisen kuohuviini-plon ja Tuire sanoi että saisin lähteä hänelle makutuomariksi valitsemaan alusvaatteita...
Kerroin hiljaa ettei siellä kauppakeskuksessa mitään seksikästä valikoimaa ole.-Mistä sinä muka tiedät että etsin seksikkäitä alusvaatteita?Tuire tivasi ja jatkoi;"Mistä ne muka pitäisi ostaa"? Ne on verkkokaupassa tai ns.aikuisviihdekaupassa-kerroin."En ole ikinä käynyt aikuisviihdekaupan sisällä ja uskalla itsekseen mennäkään sisälle"! Tuire ilmoitti.Jatkuup`...

0

835

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Kyllä suoraan

        Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
        Ikävä
        70
        2102
      2. Voisitko nainen kertoa mulle

        Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
        Suhteet
        171
        1630
      3. Perustele miksi hän ei

        Ole sopiva sinulle
        Ikävä
        155
        1557
      4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

        Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
        Ikävä
        90
        1358
      5. Miehelle naiselta

        Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
        Ikävä
        50
        1312
      6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

        Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
        Maailman menoa
        287
        1172
      7. Olen syvästi masentunut

        En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
        Tunteet
        134
        1058
      8. Mikä oli nainen

        Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
        Ikävä
        75
        1032
      9. Miksi sinulla, nainen

        On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
        Ikävä
        113
        1013
      10. Nainen, millainen tilanne oli

        kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
        Ikävä
        54
        882
      Aihe