Alkoholistien leiri Eskolanmäessä

Anonyymi

leirissä on ollut lapsia ja nuorisoa käymässä. Siellä on kyselty pillua kaljan keskellä. Aika törkeeksi on menny ehdottelut. Tajuatteko puhuvanne jonkun lapsille? Jos toi olikin joskus jonkun tupakkapaikka koulun aikaan, kasvakaa aikusiksi!

13

213

  Vastaukset

  • Höpö höpö sä vaan yrität keksityllä tarinalla sulkea kyseisen köyhän miehen pubin koska et siedä nähdä alkoholin julkista juomista.

  • Ei se teletappila ole mikään leiri, se on istahtamispaikka. Kaupan lähellä ei ole istumispaikkoja ja on vaan hyvä että on paikka missä voi istua vähän syrjemmässä. Siellä istuu ihmisiä, joista suurella osalla ei ole mitään alkoholiongelmaa vaan ovat jutusteluseuraa vailla, yksinäisyyttä torjumassa. Samalla saa hengittää raitista ilmaa eikä tarvitse kitua kerrostalokämpässä. Me olemme ihmisiä kaikki eikä kukaan ole toisen yläpuolella. Tämä maailma ei kaipaa turhasta tuomitsijoita vaan rauhallista rinnakkaineloa. Jos pipoa kiristää liikaa voi se olla merkki masennuksesta, kateudesta tai alkavasta alzheimerin taudista. Elä ja anna elää. ( teletappilan istumapaikat eivät kuitenkaan ole lapsia varten- he voivat viettää aikaansa esim. leikkipuistossa, nuokkarilla, uimahallissa ja muissa lapsille ja nuorille sopivissa harrastuksissa, ja esim. kotona vanhempien kanssa .)

   • Erittäin hyvin sanottu. Suosittelen kaikille turvenuijille vaikkapa edes tunnin piipahtamista teletappilassa, niin saattaa maailma avartua edes hieman.


  • Tämmöinen kaveri kun Monni on kuulemma leirin Johtaja. Jos teletapeista on harmia niin kannattaa kääntyä hänen puoleensa.

   • Mitä se monni oli tehnyt kun aiheesta kertovat viestit sensuroitiin aiemmasta ketjusta?


  • Uhrataanko leirissä kissoja ruoaksi saatanallisin menoin?

   • Meno on ollut aina kaikin puolin saatanallinen ja ehtoolliseksi on riittänyt kunnon kaariryypyt Gambinasta. Siinäkin jyvät erotellaan akanoista kun krapularyyppy otetaan pehmeästä pullosta!


  • Vieläkö Tiivi-Taavi ja Nipsu pyörivät kuvioissa? Ovat nimittäin kaljan pystyssä.

  • Kyllä tuo on ihan kauhea paikka, eikä poliisi siihen puutu. Eilen kun nostin keittiössä pöydän päälle tuolin ja kiipesin sattumalta ohimennen vilkaisemaan tuolille, niin olin näkeväni että siellä ilmeisesti jo poltti tupakkia.

  • Juopoilta vietiin kamat pois hahahah! Vituttaako?!

  • Kyllä pillua saa tiedustella aivan vapaasti, asiasta on KO:n päätös😁, kyseessä ei ole seksuaalinen häirintä, jos ei tiedustelijalla ole samalla ruumiillista kontaktia tiedustelun kohteena olevaan😁

  • Äläikäseltäkö? Mitä porukkaa tänne kirjottelee oikein?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   4346
  2. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   145
   4298
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   24
   2408
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   202
   2199
  5. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   201
   1289