Kaahausta Telataipaleentiellä

Anonyymi

Hei nyt herätys teille kaikille paikallisille ja muillekin tolloille jotka eivät osaa noudattaa tiellä vallitsevaa 40km/h rajoitusta. Pieniä lapsia paljon liikenteessä. Saataisiinko poliisiratsia, olisi nopeasti vuoden donitsit tienattu.

24

328

  Vastaukset

  • Sama juttu se muuallakin, 30km/h rajoituksilla ajetaan jopa viittä kuuttakymppiä aivot hattuhyllyllä!
   Mihin ihmisillä kiire, muutaman kilometrin pätkällä voittaa ylinopeudella muutaman sekunnin tai minuutin mutta voi hävitä elämän. Se on raskas taakka jos kaahauksen vuoksi kuolee joku pikkulapsi, tätä ei varmaan kukaan mieti kun ajelee autolla. Kaikki luottaa omiin ajotaitoihinsa mutta onnettomuus tapahtuu niin äkkiä ja sitten sitä päivitellään.
   Ilmoitus vaan poliisille, poliisin nettivinkkiin, voi jättää nimettömänä kun, kannattaa mainita mikä kelloaika päivästä jolloin pahimmat kaaharit ajelee min jospa kävisivät pitämässä tutkaa.

  • Keskustassa kun seuraan partsilta liikennettä kun käyn röökillä niin jopa perheen äidit syyllistyy kaahaukseen, lapsi voi olla kyydissä, äippä ratissa ja kännykkää selaa toisella kädellä! Samoin tekee teinitytöt, ajavat mönkijällä minkä lähtee ja sylissä känny ja samalla ollaan sos.mediassa, varsinkin me joiden mönkijässä hytti.

   • Näiden ei tarvitse mennä kun Varkauteen niin sakko napsahtaa tai lähtee kortti. Taitavat olla omien kulmien kiertäviä eivätkä Pieksämäen kauemmas uskalla lähteä.


  • Olen todella samaa mieltä. Ei edes uskalla koiraa kävelyttää kun kovaa ajavat. Kumminkin kaikki jotka menee sitä tietä pitkin niin ovat melkein mökkiläisiä.

   • Se on sitä Pieksämäen liikennekulttuuria, Pieksämäkihän pääsi iltalehteenkin 2018 vai mikä vuosi se oli kun tuli poliisitutkassa ennätysmäärä sakkoja tunnissa mitä missään koskaan on jaettu!
    Vaikka vasaralla takaisin päähän että "tässä on 40 nopeusrajoitus niin se unohtuu heti kun pääsee ratin taakse.
    Menisivät itse tuonne tienlaitaan kävelemään niin tietäisivät mistä puhutaan eivät todennäköisesti koskaan ole kävelleet. Fillarillakin kun ajaa tienlaitaan pitkin niin ei väistetä eikä hidasteta vauhtia, pakko olla hyvin alhaisen älykkyys kun ei osaa sovittaa tilanne nopeutta, ei osaa ennakoida eikä osaa ottaa huomioon muita liikenteessä..minä minä minä!


   • Onkohan joku jo puuttunut kaahaukseen?


  • Siellä hän asuu ja mökkeilee poliiseja sen tien varressa.

   • Terveisia Italiasta! Kaahaamista lukuunottamatta elostelu Telataipaleella on rauhoittunut siita mita se oli kahdeksan kymmenta luvulla. Silloin muutamat paikalliset hairitsivat kesa asukkaita eri laisilla tavoilla. VHS kameroiden yleistyminen lopetti taman hairinnan melkein kokonaan ysi kymmen luvun alussa. Tanakin kesana tekisi mieli paasta Pieksuun, suat uskoo!


  • Kaverilla on talo siellä ja huomannut saman ilmiön.

  • Oliko tällä viikolla tutka telataipaleella?

  • Voisiko tielaitos järjestää sinne enemmän liikennemerkkejä kertomaan tästä nopeusrajoituksesta?

   • Laita viestiä ELY-keskukseen Mikkeliin. Lienee ELY-keskuksen alaisiin teihin. Tie käyttäjän linjalle.


   • Vuosia sitten telataipaleella oli paikallisten toimesta laitettu lapsia varoittavia kylttejä. Eli kertoo tästä kaahauksesta olleen ongelmia aikaisemmin, näiden muidenkin kyseisen tien varrella olleiden häirintäongelmien lisäksi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vuosia sitten telataipaleella oli paikallisten toimesta laitettu lapsia varoittavia kylttejä. Eli kertoo tästä kaahauksesta olleen ongelmia aikaisemmin, näiden muidenkin kyseisen tien varrella olleiden häirintäongelmien lisäksi.

    Kävin polttopuusouvia tuttavalla tekemässä tänään. Kyllä siellä hurjastellaan!eipä tosiaan enää ole paikkoja tai aitoja siellä rikottu kuin ysikytluvun alussa.


  • Kyllä kaahauksesta omalla asuinlueella rutkutetaan, sitten 90% itse syyllistyy muualla samaan syntiin.

   Ei muutako hanaa! Tööt tööt.

   • Nimenomaan paikalliset tuolla kaahaavat. Aikaisemmin oli kaikkea muutakin typerää touhua. Joillakin jo vuosikymmenien kokemus asiasta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nimenomaan paikalliset tuolla kaahaavat. Aikaisemmin oli kaikkea muutakin typerää touhua. Joillakin jo vuosikymmenien kokemus asiasta.

    Ainahan siellä on kaahailtu. Aikaisemmin ihan ammuskeluakin ollut. Se oli sitä 8-kymmenlukua kun alueelle saatiin sähkövalotkin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ainahan siellä on kaahailtu. Aikaisemmin ihan ammuskeluakin ollut. Se oli sitä 8-kymmenlukua kun alueelle saatiin sähkövalotkin.

    ..ja tullaan kaahaamaan koska poliiseilla ei ole resursseja valvoa liikennettä mutta jäipä eilen nalkkiin yksi bemarikuski Suonenjoen tiellä 80 rajoitus alueella jossain Mataramäen takana kortti tais lähteä kun bemu jäi tienposkeen.


  • Löytyykö täältä joku joka lähtisi kanssani marjastamaan? Auto oltava.

  • Missä on Telataipale?

   • Suattaap olla ettet ole pieksusta? Telataipaleentie. Löydät sen kuukkelin kartoista jos et lomariiolta ossoo ajaa perille.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suattaap olla ettet ole pieksusta? Telataipaleentie. Löydät sen kuukkelin kartoista jos et lomariiolta ossoo ajaa perille.

    Voe voe, moni paekkakuntalaenen ei tiijä ympäristöstään mittään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suattaap olla ettet ole pieksusta? Telataipaleentie. Löydät sen kuukkelin kartoista jos et lomariiolta ossoo ajaa perille.

    Mikä on kuukkelin kartta?


  • Minä ajan kuin paavi!

   Soisoen takapenkillä!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   93
   2971
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   106
   2519
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   24
   2256
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   175
   2076
  5. Sofian pätkä storyssa.

   Siellä taitaa känniläinen Stefu olla vieressä. Jotain rajaa Sofia!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   1400