Kaikki neljäkö, kysyi nainen ?

Anonyymi

Juu, me nyökkäsimme. Tanssipaikka oli suljettu tuntia aikaisemmin. Olimme jääneet kavereiden kanssa juttelemaan auton viereen, kun myötäisessä oleva nainen kulki ohitsemme. Kaunis , ihan oikeesti ja sopusuhtainen... mutta ennenkaikkea provosoivasti pukeutunut. Tarjootteko, hän kysyi ja osoitti punkkupulloa. Tottakai, ole hyvä, sanoi antti, joka oli meistä se reippain. Antti oli huutanut naiselle, että kelpaisko kunnon kulli ? Nainen katseli tien suuntaa ja sanoi, että hän odottelee miestään. Mies tuli autolla hakemaan rouvaa. Pojat sanoi, että ne panee mua porukalla tässä, käykö se sulle ? Mies nauroi, ja sanoi, että siitä vaan... aivan vapaasti. Nainen nojasi Usa-auton konepeltiin ja nosti hameen. No siinä kuulitte, alkakaa tulla jo, en mä tässä koko yötä jaksa odotella. Vuorotelle kävimme työtelemässä tuota fyysisen lempemme kohdetta pikkarin puntista. Ja ei siinä noita kondomeja ollut, joten sisälle tai sitten vetäisi ulos h-hetkellä ja roiskaisi naisen selkään. Joku taisi santsatakin... ja sen mies katseli kymmenen metrin päästä, kun neljät pallit tyhjenivät tuon ihanan sulottaren kuumaan ja märkään rakoon.

8

6026

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Noitahan sattuu. Tanssipaikat ovat täynnä 35-50 v. kiimaisia naisia, joita ei tarvitse paljon vokotella.

   • Anonyymi

    Siis tautisia pershoroja


   • Anonyymi

    Näin. Työpaikan juhlissa yksi vähän yli neljäkymppinen neljän lapsen ottaa aina vierasta munaa ja kortsua ei kysellä. Meidän harjoittelija kertoi panneensa sitä. Yksi kollega ihmetteli että nytkö vasta. Kuka sitä ei olisi pannut?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näin. Työpaikan juhlissa yksi vähän yli neljäkymppinen neljän lapsen ottaa aina vierasta munaa ja kortsua ei kysellä. Meidän harjoittelija kertoi panneensa sitä. Yksi kollega ihmetteli että nytkö vasta. Kuka sitä ei olisi pannut?

    Eunukin päiväunia


  • Anonyymi

   Siinäpä tuli jälleen eunukin päiväuni buuaahaa

   • Anonyymi

    Ja siinä kaksi oikein fiksun nuorenmiehen kommenttia.


  • Anonyymi

   Yksissä kesähäissä, vähän ennen iltakymmentä muuan nelikymppinen rouva tuli kysymään, kun pelkkää limsaa hörppäilin, saisiko minulta autokyydin, kun pitäisi viedä mies kotiin nukkumaan. Minä olin 28-vuotias opiskelijapoika, valkoisessa kokopuvussa, joka oli kyllä vikaostos, vähäkäyttöinen. Vietiin mies kotiin, saateltiin nukkumaan. Takki vaan pois, ja kengät, päällyshousut. Rouva pyysi odottamaan, häipyi jonnekin, ja tuli takaisin aamutakissa. Se valahti auki, eikä alla ollut mitään, tai toki, oli painavat riipputissit, paljas vatsa ja sen alla tumma pöheikkö. "Tykkäisitkö", rouva kysyi ja raotti aamutakkia niin että reittä näkyi. Hiivittiin yläkertaan, jossa oli toinen makuuhuone. Rouva heitti ilkosilleen ja sanoi, että häntä ei ole naitu kahteen viikkoon, "eikä silloinkaan kunnolla". No, minähän olin herkkänä kanssa jo valmiiksi, niiden häätypyköiden virittämä, joten riisuuduin, ja hetihän minulla seisoi. Rouva otti siitä varovaisen otteen lämpimällä kädellään ja henkäisi, että "herrajumala, mikä kyrpä". Se on mukavaa puhetta naiselta kuultuna, ja niin vein hänet saman tien sängylle selälleen. Huh, ja vieläkin hirvittää. Kaksi panoa paljaalla ja siemenet sisään.

  • Anonyymi

   Tanssapaikalta kyllä löytyy noita estottomia ja seksiä haluavia naisia. Usein niillä on mieskin mukana ja etsitään sitä kolmatta pyörää, tai useampaakin.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu lupailee kertovansa faktaa!

   Hannu oli ilmeisesti tyytymätön eksänsä Martinan antamaan haastatteluun Me Naisissa ja avautui puoliltaöin stoorissaan. Kuvassa Rambo pentu ja tekstiä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   422
   7167
  2. Sanna Ukkola: " Päivi Räsänen tuomiolla, Isis-naiset vapaina. Mitä ihmettä?"

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1c17b3d7-cced-47fe-8c55-858ccb9e24dc Suomi on järjetön maa.
   Maailman menoa
   723
   6292
  3. Rita ja Aki Manninen päästävät "köyhät" ökykotiinsa: Hulppeat terassit, saunaosasto, uima-allas...

   Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen päästävät kamerat kotiinsa Rikkaat ja rahattomat tv-sarjassa. Ja kyllä heillä onkin totta tosiaan hulppeat tilat..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   4163
  4. PIKKARAMBO LUE TÄMÄ!

   Nyt kun Martina on tehnyt ikävän tempun, ja eronne jälkeen antanut haastattelun Menaiset lehteen, jossa on kertonut yksityisiä asioita suhteestanne, t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   1484
  5. Voi ei! Antti Tuisku jakoi tukkakuvan - Sai huolestuneen viestin ulkomuodostaan: "Elä nyt laihu..."

   Tuisku on ehkä Suomen kovakuntoisin poppari. Mitä mieltä olet fanin palautteesta, onko aihetta huoleen? Tukka ainakin on mintissä... https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   1017
  6. Voi kun Hannu niin ikävöi Martina omassa instas.

   Hannu on ihana ja rehellinen ja kertoo ikävästä, et itkeä pitää ja surra kun on äkkiä matto vedetty alta pois..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   943
  7. Anna mulle vielä mahdollisuus

   En osannut toimia kun rauta oli kuumaa :( Jos ne jutut oli ees mulle osoitettu Mä haluan sut
   Ikävä
   62
   901
  8. Tajuatko sä yhtään

   miten lämpimiä, suuria, valtavia, polttavia mun tunteet sua (miestä) kohtaan on?
   Ikävä
   53
   780
  9. YLE: Enää lyhyt aika ja sitten tulee runtua paperiliittolaisille

   https://yle.fi/uutiset/3-12290135 ” – Meidän on pakko löytää säästöjä, kun Suomessa aiheutetaan lakolla jopa pysyviä vahinkoja. Siinä joudutaan iso k
   Kuusankoski
   72
   736
  Aihe