Uudet autot on rumia

Anonyymi

Hei eli onko kukaan muu huomannut että uudet autot on aivan helkkari rumia kun vertaa esim vanhoja subaruita ja Honda s2000 vanhat suprat ja muut verrattuna näihin uusiin supriin ja uusiin subaruihin mikä on että niiden täytyy olla niin saata.an rumia ?

7

<50

  Vastaukset

  • Samalla logiikalla vanhat autot on helvetin rumia koska joukkoon kuuluu esim Corolla, PT Cruiser tai Renault Twingo... Ei kaikku uudet autot ole rumia, eikä kaikki vanhat autot ole hienoja.

  • 50-luvun Chevroletia törkeämmän näköist saa hakea. Ja jokin pinkki perseväri vielä..

  • Parhaan näköiset autonkori mallit tehtiin 60-70-luvuilla ainakin usassa..

  • Muotoilulle on monta syytä. Ilmanvastus täytyy saada mahdollisimman pieneksi koska polttoaineen kulutus. Keula täytyy muotoilla niin, että se kestää mahdolisen törmäystilanteen ja toisaalta jos törmää jalankulkijaan, niin sillekään ei saisi aiheutua vahinkoa. Että kaikenlaista.

  • Rav4 oli aika hyvännäköinen mutta uusi malli on liki totaalisen epäonnistunut.
   Edellisessä mallissa oli sopivaa pyöreyttä ja muotoilu oli menossa hyvään suuntaan, kunnes tuli tämä uusi malli.

  • Nykyään on monikin auto muuttunut kummallisen näköisiksi. On jos jonkinlaista pokkausta pelleissä. Noilla lennokkailla muotoiluilla saadaan "omannäköisiä" autoja ja pellin paksuuttakin voidaan ohentaa kun se on pokattu moneen suuntaan. Luulisi että valmistuskin tulee kalliiksi kun joudutaan niin tiheästi valmistamaan uudet puristintyökalut.

   Minulla oli joitakin vuosia sitten Ford Focus ja siihen oli oviin tehty mielestäni outo pokkaus ulospäin. Saihan sillä ohueen ovipeltiin ryhdikkyyttä, mutta aina kun parkkiruudussa joku vieressä avasi oven huolimattomasti, tuohon pokkaukseen tuli lommo (oli uloin kohta korissa). Tuli aika kalliiksi oikoa molemmin puolin ovien lommot ja maalauttaa ne, vaikka saikin kaskon piikkiin tuntemattoman ajoneuvon tekemänä vahinkona (edellytti rikosilmoituksen tekemistä).

  • Myös Celica oli -70 luvun alussa parhaimman näkönen, uudemmat aina vaan rumempia.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   5758
  2. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   172
   5187
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   25
   2524
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   225
   2294
  5. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   268
   2021