Helppo arvata

Anonyymi

Että vanhat vielä hyvässä kunnossa olevat 2 kaksitahtiset perämoottorit tulevat nousemaan arvoon arvaamattomaan.
Niillä kuitenkin ajetaan käytännössä vähemmän, kuin nelareilla, ja ne sitä kautta kuluttavatkin vähemmän, ja ei tarvitse viedä huoltoon koskaan, jos vähänkin osaa ja ymmärtää moottoreiden "sielun" elämää.
Nykyinen saastepolitiikka on täysin perseestä, ja erittäin tyypillinen haistapaskan mielipuolten järjetön ja epäoikeuden mukainen, yhtä torvelomainen mitään osaamattomien vihreitten ääliöitten masinoima ja hornan perseestä alkunsa saanut järjettömyys, kuin muutkin heidän asiaa tietämättömien HUUMEHÖRHÖhunsvottien tekopyhä paskaläjä.

Kun totuus on, että ne saastuttaa enemmän, millä enemmän ajetaan. Ja se on noille ääliöille mahdotonta tajuta. SE myös paljastaa nelareita myyvien kehumiset niitä muka saastumattomina perämoottoreina, ja typerät vielä uskoo.

7

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei kai nyt joku kulutustavara nouse arvossa vanhetessaan ja kuluessaan. Ja mitä tulee kustannuksiin niin yksi 50 euron öljynvaihto kerran vuodessa mikään kuluerä ole. Täytyyhän 2tahtisiin lisätä myös öljyä jatkuvasti.

    • Anonyymi

      Maailma on väärällään perämoottoreita ja joka päivä valmistetaan tuhansia uusia! Miksi joku vanha romu nousisi arvossaan?

    • Anonyymi

      Mulla on kolme kpl vanhaa 2 tahti konetta liiterissä. Chrysleri, Evinrude ja Jonhssoni. En kylläkään niitä käytä enää on vain muistona, en raaski niitä hävittääkään. Kaikki pikkukoneita mitä käytiin uisteluun ennen vanhaan. Voisin itseasiassa ostaa vielä vanhan 50-60 luvun 5 hv Mercuryn niin olisi kaiken värisiä tuupareita sitten.

    • Anonyymi

      Lääkkeet ja mielenterveys apua saa. Kukaan muu ei mellasta tahdeista hauku ja solvaa muita ihmisiä kuin sinä 2t hörhö/häirikkö. Etkö vois häipyä savuavan röpöttimesi kanssa museoon. .Vanhalla 2t perämoottoria ns käyttöarvo. .muutamia satasia vaikka ihmekone Johnsson 25 koneesi jolla ikää n 35v. .vain hullu ja hölmö maksaa enemmän. .eipä juuri kelpaa mihinkään liikkeeseenkään vaihdossa. Tämä harraste palsta ei mt palsta eikä varsinkaan ihmisten haukkumis solvaus palsta. .sinä olet vuosia solvannut ihmisiä ja yrittänyt tehdä tästä mt häirikön itsensä viihdytys palstan. .mee automerkki palstalle. .siellä muutkin mt häiriköt.

      • Anonyymi

        Sullahan on täristäny kaikki ruuvit löysälle. järki lonkkasee, kuin lehmän kello.


    • Anonyymi

      Mihinkään todelliseen veneilytarkoitukseen on mahdotonta kuvitella vajaatahtia haluavansa. Yhdessä paikassa se kyllä puoltaa paikkansa: sellaisessa purjeveneessä jossa on perämoottori. 4-heppainen vajari on kevyempi kuin 4t. Ja se on helpompi nostaa ja laskea perässä ja toisaalta helppo nostaa laiturille kisan ajaksi. Tuollaista moottoria käytetään vain harvoin. 60-luvulla tehdyssä purjeveneessä minulla on saman aikakauden Seagull ja käytän sitä harvoin.

      Jatkuvanpaan käyttöön tai monipuolisempaan ajoon tai jos puhutaan isommasta koneesta ottaisin kaikissa tapauksissa nelarin.

    • Anonyymi

      Perämoottori on persveivari!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      445
      4778
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1702
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      93
      1438
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1339
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1296
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1171
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1065
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      980
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      865
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      839
    Aihe