Ilma mukaan kotoa

Anonyymi

On se tarkkaa, kun äidit työntävät lapsenvaunuja kuomu ylhäällä ja paksu peite estämässä ilmanvaihtoa. Onko se kotoa tuotu ilma niin paljon parempaa, ettei sitä vaihdeta raikkaaseen ulkoilmaan? Itse kevyesti puettuna, muta lapsi vaunuissa ilman tuulenvirettäkään ja varmasti täysissä pukeissa peitto päällä.
Huomaavatko äidit, että lapsi ei itke eikä ääntele kuomun alla? Onko se kiinnittänyt äitien huomion? Ei varmaan, koska peitot on pyykkipojilla tiukasti kuomussa kiinni.
Lapsi on siellä lämpöhalvauksen partaalla. Nukkuu, koska on lähes tajuton. Pankaapa lämpömittari vauan posken lähettyville. Saatte tuloksen, joka toivottavasti herättää teidät ajoissa huomaamaan, että lapsi saattaa ihan oikeasti tukehtua koppaansa.
Lapsikin tarvitsee ilmaa ja kesän tuulahduksen.

2

<50

  Vastaukset

  • Miksi isät ei työnnä vaunuja? Kuomu on ylhäällä, ettei aurinko polta lapsen kasvoja. Nuo täydet vaatetukset keksitkin ihan omasta päästäsi. :D

  • No totta kai isätkin vaunuja työntävät, äidin ohjeiden mukaan.
   Lapsi suojattu auringolta, hyttysiltä ja ilmalta kuomun alla.
   Pitääkö vaunujen olla jatkuvassa auringonpaisteessa? Suosittelisin vanhempien kuvittelevan miltä tuntuisi maata lämpölaatikossa kuomu ja sideharsovaippa, tai ehkä jopa villahuopa naaman edessä, auringonpaisteessa.
   Otatte itsekin aurinkoa, bikineissä, ja etsitte paikan, johon tuuli osuu ja ilma liikkuu.
   Lapsi ei hikoile kuten aikuinen. Lämpöhalvaus on ihan aito huoli tässä helteessä. Antakaa ilmaa lapsellenne. Sallikaa hänelle ilmakylpyjä puolivarjossa.

  SEISKA.FI

  • Kuka sanoi &quot;Voiko v**utukseen kuolla?&quot; tai &quot;Henkilökunta, tärpättiä&quot;? Testaa tietosi julkkisten legendaarisista sutkautuksista!
  • Oscar-palkittu näyttelijäkaunotar Jennifer Lawrence myi kämppänsä pilkkahintaan – menetti asuntokaupassa lähes kuusi miljoonaa: katso kuvat kattohuoneistosta!
  • Räväkkä BB-Mari avautuu synnytystraumoistaan kylpykuvassa: ”Raskaus muutti vartaloani pysyvästi” - kuvailee yksityiskohtaisesti kivuliasta päivää!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut